Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Jukka Jaloselle potkut

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Clubittaja, 12.01.2017 klo 16.04.

 1. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Ensi kaudelle ryssävalmentaja, ryssäpelaajisto ja pari kärkiäijää Pohjois-Amerikasta. Suomalaiset edarilöysäilijät on nähty.
   
 2. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei tuohon tarvita kuin joku hampaaton kanukki valmennukseen luomaan tunnetta. Toki jos päävalmentaja kieltää taklauspelin välittömästi kun sillä saatiin joukkue hereille, niin ei se kanukkikaan auta.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jalosella käytettävissä Jokerien KHL taipaleen kovin rosteri. Sanotaan että vähintään puolet porukasta eht, mm, olympia(usa, kanada) , tanskan mm-joukkue jne tasoa eli rosteri suorastaan rautaa!

  Jalonen peluuttaa käsijarru päällä kun materiaali riittäisi kiekonhallintaan perustuvaa rohkeaa hyökkäävää jääkiekkoa.

  Huomenna jos tulee turpaan niin kenkää vaan heti.
   
 4. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ekalla erätauolla nauhoitettiin opetusvideo vierumäen opiston 36 opintopisteen kevätlukukauden etäopiskelusarjaan aiheesta ”Näin koutsaat Meidän Peliä”. Videon aiheena oli epämääräisten tunnelatausten ennaltaehkäisy, reaaliaikainen puuttuminen pelikirjan vastaisiin hyökkäyspään toimenpiteisiin ja disruptiivisten elementtien poisto virheiden eliminoinniksi. Jalonen pisti kaiken peliin ja onnistui saamaan Hotsin taas luistelemaan koordinoidusti ja täsmällisesti siten, kuin tilastoanalyysissa on todistettu jotta saavutetaan 52% todennäköisyydellä 100 matsin sarjassa voitto.
   
 5. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Joko kengitään? Eiku..
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei tarvi. Tänään jos olisi hävitty niin sitten ehkä.

  Tänään oli sitä tunnetta heti alusta ja kaikille puhtaat paperit.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Olipa tuota eilenkin aika lailla.. Nyt ei hyydytty toisessa erässä.
   
 8. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Voitettiinko tänään Jukan ansiosta vai Jukasta huolimatta?
   
 9. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Hetken oli, ensimmäisen erän lopussa. Siihen se sitten jäikin.

  Lainaus:
  Lainaus jatkoajan jutusta
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2018 klo 20.17
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Ainakin siitä voi antaa Jukalle (ja muulle valmennukselle) plussaa, että vedettiin koko peli läpi oikeassa tunnetilassa. Näytettiin kuka määrää.

  Jos jotain negaa, niin alivoima on ajoittain turhan passiivista.

  Mutta selkeästi paras 60-minuuttinen pitkiin aikoihin.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Jukasta huolimatta. Se ei ole saanut opettua joukkueelle 2 vuoden aikana tarvittavaa tasoa, millä pitää suorittaa. Oneeksi G2 pelaajat itse löysi kipinän.
   
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Potkuja en Jaloselle vaadi, mutta ehkä tämä on kuitenkin paras ketju tähän avautumiseen. Mitä vittua Jalonen?

  - Neljäs peli viiteen päivään, yksi mennyt toiseen jatkoerään. Ainoat muutokset kokoonpanoon ovat maalilla ja yhdessä pakissa. Siis osastoilla, joilla ei rotaation puolesta olisi edes välttämätöntä tarvetta tuohon. Missä Ikonen ja tuoreemmat jalat? Missä suunnitelmallisuus? Mulla tulee tästä ihan mieleen se, kun Genoway "huilasi" tärkeän ottelun oltuaan tähdistöpelissä tai esimerkiksi Regin oli alkukaudesta täysin lukittu kokoonpanoon kondiksesta tai otteista huolimatta: Jalosen peluutus ei vastaa omaa näkemystäni, ja tänään mielestäni olematon rotaatio rotaatiomahdollisuuksista huolimatta näkyi.
  - Viimeisiä sekunteja viedään, taululla 2-1 johtoasema ja aloitus omista. Vastustaja on täysin yhden kentän varassa ja meillä pitäisi olla se neljän kentän ruletti. Vastustajan ykkösmiehistö on vetänyt pitkää vaihtoa ja piiputtavat. Miten vitussa tuossa tilanteessa otetaan sitten aikalisä ja annetaan vastustajalle paikka huilata? Meillä on tuossa tilanteessa tasan yksi tehtävä homma, ja se on aloitusvoitto tai vähintään tasuri. Sitä ei piirretä taululla tai haeta huilin kautta. Ja kentälle ei isketä kahta puhdasta sentteriä ja jengin parhaita aloittajia, vaan aloittajan vaihtuessa laituri käy ottamassa aloituksen. Mitä vittua Jukka? Joo tuli pitkä vähän ikävään ja vähän se vähän vaikeutti kentällä olevien pelaajien vaihtamista, mutta se ei mun mielestä muuta isoa kuvaa: tuossa tilanteessa ei oltu valmistauduttu siihen, että jopa todennäköinen erikoistilanne olisi.
  - Mä väitän, että tuo näennäinen kovuus on Jalosen juttu. Yksi nimi: Oliver Tanskan ihmemaasta. Vaikka tuollainen päälle kolme metriä pitkä tatuoitu kaveri nollan rasvaprosentilla on vamasti pelottava ilmestys, ei tuota kukaan pelkää enää tässä vaiheessa tätä sarjaa. Huutoa, tuijotusta ja roikkumista tulee, mutta siihen se jää. Ja mä väitän, että tuo johtuu Jalosesta. Tän mä perustan kahteen asiaan. Ensiksi siksi, että runkosarjassa Jalonen oli valmis silittämään Oliverin päätä kirveellä, kun matsin ratkettua tiputti hanskat ja pakkeja oli saigonilla. Jos koutsi olisi millään tasoa fyysisen ja hanskattoman pelin kannalla edes silloin kun se olisi pelitilanteiden kannalta perusteltua, ei noita lausuntoja tulisi. Toisekseen, historiaa ja reaktioita katsoessa Oliver näyttäisi siltä, että lähtöhaluja olisi enemmän, kuin on nähty. Tuo näyttää mun silmään tasan siltä, että Oliverille on tehty selväksi valmennusjohdon suhtautuminen hanskattomaan peliin.
  - Otteluohjelma on ihan saatanan raaka ja se on jokaiselle ollut tiedossa siitä lähtien, kun otteluohjelma tuli julki. Ensimmäisen ottelun erätaukohaastattelussa joukkueen kapteenistoon kuuluva selitteli rehellisesti hokista ja peli kentällä näytti siltä, että kyse ei ollut vain porilaisesta huumorista. Otteluohjelma huomioiden olisi ensiarvoisen tärkeää saada sarja katki mahdollisimman nopeasti, sen sijaan tuo rehellisen hokin matsi vaati noin ~50% matsin verran ylimääräistä pelailua ja lopputulema saatiin "ylimääräinen" 60 minuuttinen vielä päälle hävimällä se matsi. Joo, mestaruutta ei ansaitse, jos yksi ensimmäisen kierroksen matsi venähtää vähän pitkäksi tai yksi ylimääräinen matsi on ratkaiseva ero. Mutta asioilla on tapana kasautua. Niitä ylimääräisiä matseja ja jatkoeriä kun kertyy, niin eihän se ainakaan hommaa jeesaa.

  Mä en kritisoi sitä, että Rämö siirrettiin tänään luukkuvahdiksi. Se on mulle ihan fine ja tavallaan perusteltukin ratkaisu. Mutta mä en vain ymmärrä sitä, miten tuoreilla jaloilla oleva ja runkosarjassa positiivisesti esiintynyt hyökkääjä huilasi vieläkin. Mä en ymmärrä sitä, miten tänään Sotshille annettiin kaikki mahdollisuudet hakea tasoitusta ratkaisuilla, jotka tukivat kriittisillä hetkillä Sotshia. Enkä nyt sano, että nämä olisivat olleet vain tämän illan juttuja. Vastaavia huonoja ratkaisuja on nähty yllättävänkin paljon Jalosen aikakaudella, vaikka toki aina huonot ratkaisut eivät ole näkyneet taululla. Jokerit on KHL:ssa kaukana jättiläisestä, eikä Jokerit voi antaa pitkässä juoksussa tasoitusta karsimalla rotaatiota pärstäkertoimen tai koutsin fiiliksen mukaan, antaa kaverille etuja omilla valinnoilla tai hakemalla jotain kuvitteellisia rehellisyyspisteitä tai pelaamalla erityisen viihdyttävää peliä vieraskentällä.

  Ei siinä, sarja on selkeästi meille ja tämän sarjan ryssiminen menisi heittämällä aikamoisen perseilyn puolelle. Toivottavasti Jalonen ainakin oppii näistä matseista, kun vastassa ei ole kymmenkertaisella budjetilla pelaava moskovalaisjengi tai oma joukkue ei ole pietarilainen miljoonapoppoo.
   
 13. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Norman oli ottamassa toisen aloituksen Reginin hävittyä ensimmäinen.

  Tuohon peluutukseen, niin voisko tässä olla takana se, että pelataan parhailla ja yritetään saada sarja poikki mahdollisimman pian ja sitä kautta avainpelaajille pitkä tauko. Jos tänään oltaisi menty ns. kakkosmiehistöllä, niin sarja olisi ollut äkkiä 2-2 ja siitä olisi sitten taas mitä tahansa saattanut tapahtua jatkossa. Nyt ollaan jo aika hyvin niskan päällä ja homma katkeaa perjantaina, seuraaviin otteluihin sitten muutaman päivän tauko.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huomasitteko?

  Jokerit kun meni 1-2 johtoon niin koko vaihtopenkki nousi pystyyn mutta Jalosen ilme ei värähtänytkään.

  Tunnetta :-)
   
 15. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ei me menty tänään parhailla. Tuore Ikonen olisi tänään ollut ihan varmasti parempi kuin moni väsyneempi laiturikollega. Ja 13:sta hyökkääjänäkin hänet olisi voitu heittää koska vaan kehiin pelaamaan vaihtoa siellä ja toista täällä antaen raskaampijalkaisille jätkille lepoa. Suomalaisvalmentajille rotaatio tarkoittaa valitettavasti yhtä kuin loukkaantumisreservi. Voisivat ihan oikeasti katsella joskus sen muutoksen ja häviämisen pelkäämisen sijaan siltä kantilta, että sillä hommalla saavutetaan selkeitä etuja ja siksi sitä muuallakin maailmassa tehdään.
   
 16. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Hieno kirjoitus @sekolust tai ainakin itse tykkäsin ja samoilla linjoilla olen. Tota rotaation puuttumista en vaan vittu voi käsittää. Jos tavoitteena on mestaruus eikä vain kasvojenpesu selviytymällä Sotshista jatkoon, NIIN ROTAATIOTA PITÄÄ KÄYTTÄÄ. Simpele as that.
   
 17. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Huvittavintahan toi on vielä siksi, että Jalonen on ennen tätä kautta koko ajan liputtanut rotaation ja isomman kokoonpanon puolesta, niin sitten kun sellainen on käsissä, niin hänellä on se sama vitun permanentti illasta toiseen + viisikollinen loukkaantumisreserviä katsomossa. Johonkin tämäniltaiseen väsyneiden joukkueiden peliinkin kun olisi kolmannessa erässä ollut päästää irti joku täysin tuore jätkä, joka olisi ehkä ekassa vaihdossaan käynyt painamassa pari taklausta loppuun asti ja pyörinyt joka puolella tuhatta ja sataa, niin se puhaltaa paljon lisää virtaa muihinkin. Puhumattakaan miten se nakertaa kaveria, jolla painaa jaloissa kanssa niin vitusti, eikä todellakaan olisi kiinnostusta joutua tappelemaan joka vaihdossa jonkun laitumelle päästetyn ADHD -hemmon kanssa, joka tuntuu tulevan joka suunnasta samaan aikaan päälle.
   
 18. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Se on juuri näin kuten @Mike sanoit, rotaatiopelaajia ei käytetä ratkaisemaan pelejä vaan nimenomaan tuomaan virtaa joukkueeseen. Meillä on nyt koko KHL-aikakauden paras tilanne kokoonpanollisesti, niin vittu ei osata sitä hyödyntää ja mitata kaikkea joukkueesta irti. Peluutetaan jätkät puhki Sotshi-sarjassa ja sitten itketään lehdissä kun loppuu virta kovan ohjelman takia CSKA-sarjassa. Tekis mieli sanoa pahasti, mutta en viitti.
   
 19. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Jos tää vitun idiootti ois jalkapallovalmentaja, ni se ei varmaan ikinä käyttäis vaihtomiehiä. Ja varmaan futista katsellessaan ihmettelee miksi joku vaihtaa kentälle tuoretta voimaa ku ei kukaan loukkaantunu. Joo meen nukkuu.
   
 20. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oisko rosterissa rotaatiovalmentajaa, niin Jalosen voisi laittaa poppareille :D
   
 21. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Jukka pelaa kuin änäriä. Ei vaihdeta liikaa ja asetuksista loukkaantumiset offilla. Unohti vissiin laittaa, ettei suorita vaihtoja vaan samalla viisikolla koko peli?
   
 22. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt ei auta mikään muu kuin heittää Jalonen ulos ja lennättää Marjamäki heti ensimmäisellä lennolla pelastamaan uppoava laiva.
   
 23. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  ...ja matka jatkuisi ojasta allikkoon. Hrrr...kauhulla odotan ensikautta Marjamäen johdossa.
   
 24. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Meneehän tämä taas Jalosen piikkiin. Ei Jokerit noin huono voi olla ilman että valmistautuminen menee aivan perseelleen.