Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jukka Jaloselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana scholl, 02.05.2009 klo 23.39.

 1. Mosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan hurtat
  Lainaus:
  ...niin, toivottavasti saavat sinne saunatilaan porealtaan nyt myös terassille.
   
 2. Eipä ole paljon merkitystä vaikka Venäjälle meneekin. Ei kai kukaan tosissaan usko että se enää Maaliskuuta näkee SKAn peräsimessä. Sen touhun siellä tuntien.
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ketjun aihe nousee tapetille! Suomi on kotona tappiolla Venäjää vastaan 0-3 kahden erän jälkeen. Jaloselle kenkää!
   
 4. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Onko liitolla munaa antaa kenkää kesken turnauksen!? Nyt pitäisi toimia ennenkö on liian myöhäistä!
   
 5. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  On todellakin. Rautakorvelta lisätiedot.
   
 6. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Jukka Jalonen :

  – Tavallaan olimme koko pelin vähän niskan päällä maalipaikkojen suhteen ja muutenkin

  Mikä näihin maajoukkuevalmentajiin iskee aina paskan pelin jälkeen?
   
  mixu tykkää tästä.
 7. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Käyppäs hakee perunakellarista haastovideosi, naurettavat pelitapasuunnitelmasi, istu mittauttamaasi Torspoon ja lähe menee!
   
 8. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kenkää Jukalle
   
 9. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Ja Karri Kivelle kengät.
   
 10. El Lude Jäsen

  Kenkää ja heti. Marjukka takaisin!
   
  Eino_Mies tykkää tästä.
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mykistynyt olen.
   
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Jalonen olisi ansainnut kenkää Kasken jääräpäisestä peluutuksesta ylivoimalla, mutta annetaan nyt olla, kun voitto tuli.

  Huomenna uusi arviointi.
   
 13. adolf Jäsen

  Pitkä leiritys samojen pelaajien kanssa ja vaikka kieltäytyneitä oli ainakin täyden bussilastillisen verran, niin JJ näyttää tässä vaiheessa ihan nerolta. Pelitapa on jokaisella ukolla luissa ja ytimissä, jonka lisäksi noin sitoutunutta ja uhrautuvasti pelaavaa joukkuetta saa ylipäätänsä todistaa erittäin harvoin.
   
 14. BurnabyJoe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche
 15. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Mitenköhän helvetissä tällaisessa ketjussa voi olla 72 sivua? Nyt viimeiset on toki Jalosen ylistämistä tai sitten täysin sarkastista haukkumista, mutta silti 72 sivua.
   
 16. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Teuvo Teräväinen
  Ei mitään käyttöä.
   
 17. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Jotenkin muistelisin, taisin jo tästä aikaisemminkin, en tiedä oliko tämä ketju, että vuonna 2011 oli katsovalla kansalla sama ajatus pitkin turnausta, ettei tuo joukkue pitkälle vedä. Kuka silloin oli penkin takana pääkäskijä, kaikki tietää. Nyt on vähän sama meininki. Tämän voisi myös kirjoittaa kieltäytymiset-ketjuun, mutta monihan sen on jo tunnustanut, että mieluummin motivoitunutta porukkaa ketkä haluaa näyttää, kuin väsyneet NHL-pelaajat. Tämä Skoda-cuö on jo nyt ollut erittäin hieno, suomalaisen silmien katsottuna. Varmasti muissakin maissa, pääsääntöisesti nyt Ruotsissa ja Venäjällä aletaan miettimään, kannattaako noita väsyneitä staroja edes ottaa joukkueeseen, jos jengi ei ole ehtinyt juuri huilimaan NHL:n runkosarjan sekä mahdollisten pudotuspelien jälkeen. Nyt meillä on todellakin hyvin hitsaantunut joukkue ja Jalonen on fiksusti pitänyt pelitapansa ja ketjut samoina. Vastustajat on myös hyvin scoutattu ja katsottu mihin iskeä. Jalonen on jo nyt menestynein suomalainen valmentaja jääkiekon MM-tasolla vai olenko väärässä? Tästä kultaa niin historiaa on kirjoitettu jälleen kerran.
   
 18. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Siinä joukkueessa kuitenkin oli uransa parhaita kausia NHL:ssä vetäneet Tuomo Ruutu ja Mikko Koivu, sekä Euroopasta hieman nimekkäämpiä pelaajia. Tämä joukkue on ainakin minusta vielä selvästi sitäkin nimettömämpi.
   
 19. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  On toki, en sitä väittänytkään, mutta samaa puhuttiin vuoden 2011-jengistä. Vai muistanko väärin? Itse en tuomitse joukkuetta ennen kuin ottelut ovat ohi. Onneksi en tänäkään vuonna sanonut muuta, kuin että tuskin voittaa ja onpa nimetön jengi. Tänne en onneksi kirjoittanut mitään muuta, kuin juuri tuon, että eihän vuoden -12 jengilläkään pitänyt olla saumaa.
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Ei tämä joukkue tosiaan kestä mitenkään vertailua vuoden 2011 joukkueeseen, ainoastaan ehkä pakkikaluston voi pistää samaan vertailuun noin ennakkoon ajateltuna. Mutta kyllä sen joukkueen hyökkäyskalusto oli kuitenkin siitä tietynlaisesta nimettömyydestä huolimatta ennakkoon vahvempi. Jarkko Immosen ja Niko Kapasen pystyi kuitenkin ennakkoon heittämään jopa ihan tähtisenttereiden luokaan KHL:n osalta ja tosiaan Koivu ja Ruutu pelasivat uransa parasta kiekkoa.

  Tuohon aikaan Euroopassa pelanneista huippusenttereistä Jori Lehterä ja Petri Kontiola eivät olleet kisoissa edes mukana, en muista oliko jopa niin etteivät mahtuneet joukkueeseen vai kieltäytyivätkö. Profiilipelaajia molemmat kuitenkin oli tuolloinkin jo KHL:ssä.
   
 21. Majoneesi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ehdottaisin, että Jaloselle ei annettaisi kenkää.

  En tiedä, onhan tuo jätkä aikamoinen turnausvalmentajavelho. Tämän turnauksen vaikutus liigakiekon statukseen tulee olemaan - Antsan termein - sensaatiomainen. Huikeata.
   
  JakeTheGreat tykkää tästä.
 22. Finley [3] Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  H I F K
  Oikeastaan ihan sama vaikka jäätäisiin ensi vuonna alkulohkoon. Luotto Jaloseen on ja pysyy. Ylivoimaisesti menestynein valmentaja Suomen peräsimessä, jos otetaan vertailua kehen tahansa 2000-luvun valmentajaan.

  Jaloselle liksa kuntoon ettei vaan karkaa NHL:ään. Suomi todellakin tarvitsee Jalosta, kävi finaalissa tai seuraavissa kisoissa miten vaan. Kokonaisuus ratkaisee ja se on jo Jukan kyvyt osoittanut.
   
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Vielä kerkeäisi antamaan Jaloselle kenkää ja hommaamaan Marjamäen viimeiseen peliin penkin taakse. Säästyttäisiin karsintasarjaan tippumiselta.
   
 24. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Tämän ketjun otsikon voisi muuttaa muotoon "Jukka Jaloselle patsas!", jolloin ainoa keskusteltava aihe on se, mihin patsas laitetaan ja pitäisikö näitä olla useampia.
   
 25. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lainaus:
  Ei tarvi. Pelaa jo Pennasen opeilla. Oppipojasta on tullut mentori.