Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Jukka Jalonen maajoukkueen päävalmentajana 2018–2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 04.10.2017 klo 14.03.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Joko Jalosen Leijonilla on enemmän voittoja nyt kun Marjamäellä koko aikanaan? Siihen nähden muuttunut aika paljon tekeminen.
   
 2. Tamin teesit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jukka Jalosessa yksi hauskimmista asioista on tämä "housuun paskominen", hyvä ettei tiikeri ole raidoistaan päässyt.

  Kritiikki oli asiallista, pelaajien turvallisuuden varjolla tuosta pitääkin itkeä kunnes tulee kuulluksi ja asiaa kommentoi joku Herra Iso herra.
   
 3. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Jokerien kausina tuli enemmän kuin tutuksi Jalosen pelien jälkeiset haastattelut missä syy oli sitten tuomareissa, paskoissa olosuhteissa tai vaan X asiassa. Minkäänlaista itsekritiikkiä ei kaverilla kyllä löytynyt. No ehkä noilla meriiteillä ei sitten tarvitse.

  En myöskään ymmärrä kauheasti tuota itkua USA pelin puuttuneesta vihellyksestä, kun ei tuossa miltään alimmalta mieheltä mitään jalkoja vedetty alta. Kampituksen jälkeen taisi olla 1vs3 tilanne, joten coutsina keskittyisin ennemmin miettimään miksi tuo tilanne pelattiin ihan päin helvettiä jokaisen kentällä olleen toimesta.
   
  redpecka tykkää tästä.
 4. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Onhan tuo melko priceless-settiä. Voin kuvitella kun Sampo on ollut puuhailemassa jotain omia juttujaan, ja sitten katsoo että kappas, Jalonen on soittanut 26 kertaa.

  Hitusen tuntuu olevan fokus muualla kuin pitäisi.
   
  redpecka tykkää tästä.
 5. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Antakaan nyt Jaloselle joku lapa mitattavaksi, niin rauhoittuu tuosta.
   
  Janatuine ja redpecka tykkäävät tästä.
 6. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Huutia saivat myös omat pelaajat välillä, jotka tappion jälkeen joskus "pelasivat sukkahousut vai oliko se hame päällä". Tästähän taisi, tietenkin, jonkinlainen kohukin nousta. Kovahan Jalonen on arvostelemaan pelaajiakin, jopa julkisesti, jos oikein karvas tappio tulee. Maajoukkueessa tätä ei ole onneksi esiintynyt.

  Jukka Jalonen on kuitenkin tässä maassa kahden maailmanmestaruuden myötä vahvassa asemassa, että media taitaa jopa syödä hieman Jalosen kädestä. Jos Jalonen tämän Leijona-joukkueen vielä vie mitaleille, asema alkaa olla järkkymätön.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Jalonen on ainakin tässä tapauksessa onnistunut siirtämään fokuksen tuomareiden suuntaan. Joukkueelle on jäänyt siten hyvä työrauha tekemiselle. Tietoista tai ei, niin hyvä veto Jaloselta.

  Muutenkin tykkään, että Jalonen on taas täynnä virtaa maajoukkuevalmennuksen suhteen. Miehelle teki hyvää käydä välillä junnujen valmennuksessa ja seurajoukkueen parissa.
   
 8. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Jalosen ulosanti on helposti vähän sellainen kitisijämäinen, mutta tämä on hoidettu hienosti. Uskonkin, että kitinä on ollut tarkoituksellista, jotta kokematon joukkue saa keskittyä olennaiseen.
  Lainaus:
  Näin näyttää käyneen. Eniten tässä tilanteessa kuitenkin tykkään siitä, miten joukkue pelaa. Enää pelätä tehdä asioita ja peli on raikkaan näköistä. Tästäkin kädettömästä laumasta on puristettu irti voitot kanukkeja ja slovakkeja vastaan, vaikka oltiinkin haastajan asemassa. Lisäksi USA:n tähtiä vastaan päästiin jatkoajalle saakka. Hyvin on mennyt materiaaliin nähden. Josko ensi kevääksi saataisiin vähän taitavampi joukkue jalkeille näillä esityksellä.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 9. Veli Kaleva Jäsen

  Tuomarivirheet kuuluvat peliin. Craig Berube otti viime yön St. Louis-San Jose-pelin ratkaisseen käsisyötön rehdisti selkä suorassa vastaan:

  https://www.youtube.com/watch?v=wXkUx3K7kxg

  Jukka Jalonen olisi varmaan itkenyt tuotakin kaksi viikkoa. Ihme kitisijä aikuiseksi mieheksi.
   
 10. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Hyvinkin näin.

  Kukapa tervepäinen kestäiskään kultahuuman päälle vielä kaksia kotikisoja aka. sotareissuja Maikkarin hellässä huomassa.

  Ohan Jalosella kirrannut kameroiden edessä jo näissäkin kisoissa. Mutta enempi siinä on jo sellasta vanhemman valtiopäämiehen "I don't give a fuck" asennetta. Kaikkein höperöimpiin kysymyksenasetteluihin ei tarttekaan vastata asiallisesti, hoitanu ne jo 10 vuotta sitten.

  Ja kuten täällä tiivistetty, tärkeintä on miltä joukkue on näyttänyt jäällä. Toistaiseksi suht hyvältä.
   
 11. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Käsittääkseni Jalosen puheet on kohdistuneet kurinpitoa kohtaan. Jos joku Bluesin pelaaja olisi joutunut tämän tuomarivirheen johdosta vahingoitetuksi olisi Berube ollut huomattavasti tulisempi.
   
  Oskar tykkää tästä.
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Joskus Jokereilla teki tiukkaa pakkien kanssa ja kun O. Lauridsen kävi myllyttämässä pelin lopussa jonkun vastustajan tusinaukon kanssa, niin Jalonen totesi pelin jälkeen, että varmaan joutuu kirveellä silittelemään päätä. Jokerit voitti vielä tuon pelin.

  Lainaus:
  Millä tavalla nämä tilanteet ovat yhteydessä toisiinsa? Kuka tahansa muukin koutsi olisi nostanut mekkalan, jos omalta pelaajalta oltaisiin pyyhkäisty jalat alta eikä jälkikäteenkään anneta mitään sanktioita.
   
 13. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tämähän se tärkein asia on. Viime pesti pääsi muodostumaan aivan liian pitkäksi kuten on tapahtunut joillain muillakin päävalmentajilla Suomessa. No Marjamäki ja Kari Jalonen olivat poikkeuksia sekä Westerlundin viimeinen päävalmentajapesti. Jukka Jalonenhan lähti viimeseksi kaudeksi SKA:n peräsimeenkin, kun oli täysin kypsä maajoukkuehommaan.
   
 14. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Olisko aika laittaa Jukalle patsasta torille. Ihan käsittämätön suoritus Jukalta tällä materiaalilla!!!!!!!

  Kiitos Jukka!
   
  iSing, Pewros, Gust ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 15. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Kyllähän Jukka Jalosen näytöt alkaa olla vertaansa vailla.

  Kaks valmentajaa nousee maajoukkueympyröissä muita ylemmäs tällä vuosituhannella, JJ ja Erkka Westerlund. Kyetty ulosmittaamaan joukkueista kovimmissa paikoissa, useampaan kertaan, pitkällä aikavälillä.

  Toki tiimiäkin on ympärillä ja joku nykysistä huippuvalmentajista/apureista saattaa joku päivä nauttia vastaavaa kunnioitusta, mutta nyt on Jukan päivä.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 16. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Kyllähän Jalosella on sellaisia adjutantteja ja vasempia käsiä penkin takana, joihin hän aidosti luottaa. Tämä ei ole mitään yhden miehen show:ta, vaan tiimipeliä, joissa jokaisella valmentajalla on neuvolat vahvuudet, mutta silti puhutaan ns. samaa kieltä. Ketään ei vaivihkaa henkisellä tasolla tikaroida selkään. Jalosen vahvuus on selvästi vastustajan rehellinen analysointi ja strategian laatiminen sen suhteen sekä järkkymätön henkinen johtajuus ja luotto joukkueeseen. Tämähän oli Marjamäen aikakaudella aivan sekaisin. Pelokkuus oli päällimmäisin tunne mikä tuosta johtajuudesta jäi jäljelle ja World Cup oli pohjanoteeraus kun aitio pullisteli "töissä" olevia asiantuntijoita vailla mitään kompetenssia tehtävään. Nyt ei mennä palkintoviroilla.
   
  Rinksu tykkää tästä.
 17. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Jalonen ei lue jatkoaikaa vaan luottaa omiinsa. Hyvä Jukka!
   
  iSing ja Giroux tykkäävät tästä.
 18. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
  Kyllä se on ihmemies!
   
  Lert tykkää tästä.
 19. Arturo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Paras suomalainen valmentaja ikinä, koskaan ja missään.
   
  Lert tykkää tästä.
 20. Dorian Gray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Johdossa oleva joukkue
  Jalosen lakkiin voi laskea sellaisenkin sulan, että hänen maajoukkueensa ovat menestyneet vaikkeivät ole saaneet merkittävää etua maalivahtipelistä (menestyvällä joukkueella ei toki koskaan mitään tahkojuustoa ole maalillaan).

  Erkalla oli Niittymäen jumalmoodi, Rinne ja Rask, Nokalla KHL-tähti Koskinen, Summasella Kipper, Aralla Kipper, Lehtonen ja Myllys (olympiapronssi kaksikolla Myllys&Sulo oli kova temppu), Matikaisella Ketterer. Jukka on painanut finaaliin ja/tai kultaan Vehasella, Kaapolla ja Lankisella (Olkinuoraa unohtamatta)
   
  Lert tykkää tästä.
 21. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Jos Koskista sanotaan KHL-tähdeksi (niin kuin pitääkin), niin kyllä myös silloin Vehasta voi sanoa KHL-tähdeksi. Lisäksi vuosina 2009 ja 2010 Jalosella oli Rinne käytettävissä, sekä 2012 Kari Lehtonen, vaikka hän toki romahtikin.
   
 22. Rike.K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kissapedot
  Lainaus:
  Allekirjoitan tämän. Jos joku, niin hän kyllä on antanut meille suomalaisille kiekkofaneille parastaan. Musta hän edustaa suomalaista kiekkoa ja sitä mistä me eniten nautitaan. Hieno mies, hattu pois.
   
  Ippenator, Lert, Arturo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 23. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Jalonen tiedosti, että ainoa mahdollisuus menestykseen tällä pelaajamateriaalilla olisi pitkä leiritys, jonka aikana pelilliset nyanssit hiottaisiin niin viimeisen päälle, että Suomi saisi sillä kurottua eroa materiaalissa kiinni. Suomi pelasi jo alkusarjassa pelillisesti erittäin mallikasta kiekkoa, mutta ei silti olisi voinut ikinä uskoa nähdynkaltaiseen menestystarinaan. Kerta kaikkiaan maagista työtä on Jalonen tehnyt. Kaikkien aikojen paras Leijonavalmentaja, piste.
   
  Lert tykkää tästä.
 24. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Kuten jo @Zoidberg sanoi niin kyllä Vehanen kestää vertailun ihan täysin Koskiseen, kenties oli jopa parempikin. Torjuntaprosentti kuitenkin niissä vuoden 2011 MM-kisoissa oli jäätävän kova 95,4% ja päästettyjä maaleja 1,24 per peli. Torjuntaprosentti oli itse asiassa vielä jopa Koskisen 2016 kisoja parempi. Kisojen tähtihetkenä varmasti Venäjän nollaaminen välierässä ja tuliko siinä joku 30 torjuntaa?

  Mitä tulee Erkkaan ja "Niittymäen jumalmoodiin" niin jos nyt Torinoon viitataan niin vaikka Niittymäki oli ihan keisari niin kyllähän Suomella onnistui silloin finaalia lukuunottamatta koko joukkueen peli kuin elokuvissa. Ihan jo pistepörssiä katsomalla näkee että Kisojen top7 pistemiehistä viisi oli suomalaista. Saku ja Teemu veivät kaksoisvoiton.

  Tuskin Jalosella on koskaan ollut suhteessa muihin maihin mitenkään kovin paljoa heikompia maalivahteja käytössä.
   
 25. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ei helvetti. Suomen maajoukkueille ei paljon mahdollisuuksia mestaruuksiin tule, ja tää saamarin jätkä paukuttaa ne kaikki sisään! Pidempää sopparia pöytään.
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2019 klo 00.06
  Lert tykkää tästä.