Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KLaser, Hokki (+Kärpät)
Aika raskasta luettavaa tälläiset. Kuinkakohan moni on ollut koskaan sitä mieltä ettei mahtuisi? Ässät ei vaan pysty maksamaan näille ja piste. Ja eikö Lammikko vielä itse ole hieman antanut ymmärtää ettei Pori nyt ollut ykkösenä mielessä kun Eurooppaan palasi.
Just näin. Lammikko pelaa nyt maukkaan näköistä kiekkoa ja tekee pisteitä, mutta vaatii toimiakseen tietysti hyvät ketjukaverit -> onnistumisia jotka taas ruokkii onnistumisia jne. Eikä aina/usein jarruroolista pystytä nousemaan pisteitä tekevään rooliin.. ihan sama vaikka olisi pelannut enemmänkin NHL niin ei se vain aina toimi. Tästähän on Kärpät/Ässät -akselilla hyvä esimerkki Kamil Kreps. Ei ollut pettymys liigassa mutta varsinkin Kärpissä odotettiin todella paljon..25v kaveri joka oli jo pelannut 3 täyttä kautta NHL..pisteitä tuli kohtuudella (55ott 14+15=29) mutta ei siis ollut "kovin ikinä" vahvistus.

Lisäksi tähän liittyy juuri tuo että pienemmällä pelaajabudjetilla on tietysti isompi riski laittaa paljon rahaa yhteen kaveriin. TPS sijoitti Aki Bergiin muistaakseni 15% pelaajabudjetista. Aki on/oli tietysti laatumies mutta niin isoa %-määrää hieman ihmeteltiin aikoinaan, tosin tuossa taisi olla suurin ongelma ne loukkaantumiset jolloin iso määrä rahaa oli kiinni kaverissa joka söi poppareita eikä pelannut joka pelissä 30min.
 
- Teuvo Emil Ulos

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Turhaa haihattelua. Manner ja Lammikko tutustuivat jo keväällä ja todennäköisesti luvattu vähintään Jussi Jokista ja Janne Pesosta laitaan.. Nyt siellä on Pyörälä ja yllättäen Kärppiin siirtynyt Puljujärvi. on muuten ihan helvetin vahva ketju.

Varmasti Ässät sydän rinnassa, mut nyt pitää ajatella omaa etua sekä mahdollista NHL:ään paluuta. Kaikki menny todella hyvin tähän asti
 
81-04-05-07-08-14-15-18

Kit Carson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Juho on kyllä oikeen prototyyppi Ässien näköisestä pelaajasta. Rouhii, tekee pisteitä, on vähän vittumainenkin samalla.
Iso sääli, että pelaa Junnolandian nosmoking kaikilla vitunkivaa tiimissä.

Edit
Lisätään vielä tähän, että Lammikko vanhanajan Ässien näköinen pelaaja. Viimeisten kausien pata on mennyt pitkälti samaan massaan kun lähes kaikki muutkin liigajoukkueet, valitettavasti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy