Juho Lammikko

  • 42 971
  • 157

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Turhaa haihattelua. Manner ja Lammikko tutustuivat jo keväällä ja todennäköisesti luvattu vähintään Jussi Jokista ja Janne Pesosta laitaan.. Nyt siellä on Pyörälä ja yllättäen Kärppiin siirtynyt Puljujärvi. on muuten ihan helvetin vahva ketju.

Varmasti Ässät sydän rinnassa, mut nyt pitää ajatella omaa etua sekä mahdollista NHL:ään paluuta. Kaikki menny todella hyvin tähän asti
 

Kit Carson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Juho on kyllä oikeen prototyyppi Ässien näköisestä pelaajasta. Rouhii, tekee pisteitä, on vähän vittumainenkin samalla.
Iso sääli, että pelaa Junnolandian nosmoking kaikilla vitunkivaa tiimissä.

Edit
Lisätään vielä tähän, että Lammikko vanhanajan Ässien näköinen pelaaja. Viimeisten kausien pata on mennyt pitkälti samaan massaan kun lähes kaikki muutkin liigajoukkueet, valitettavasti.
 
Viimeksi muokattu:

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Ässien juniorimyllyt läpikäynyt Noormarkun poika pelaa änärissä ja on tuore maailmanmestari. Pienemmilläkin meriiteillä ansaitsee oman ketjun. Eli onnea Juholle. Porilainen virne, porilainen, periksiantamaton, vähän rouhea pelitapa. Pisteitä ei kauheasti reppuun kerry, mutta luottoa Suomen parhaalta valmentajalta tulee, eikä syyttä.

Ura päättyy Ässissä, mielellään Armian rinnalla, eiko niin Juho?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Annettava kredii. Joskus niin mitäänsanomattoman 0-0, tavallaan edelleen, mutta sai irti itsestään jotain extraa jolla oli tärkeä palanen sentterinä ja laadukkaiden laitureiden Pesonen-Armia keskellä.

Ojamäki oli (ja saattaa olla edelleen) luottomies, Lammikko veti isoja alotuksia ja pelitilanteita. Laadukkaasti.

Vittu, kyllä Jalonen tietää.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Onnea Lammikollekin kullasta. Lammikon anti Ässille jäi kovin vähiin, mieleen muistuu yksi hieno maali Rautakallion uuden tulemisen aikana liigapelissä. Olisi kova sana Euroopan kaukaloissa muutenkin kuin vain nelossentterin roolissa. Mutta voi hyvinkin vakiinnuttaa paikkansa änärissä tuossa roolissa. Kultamitali joukkueen jäsenyys tuskin ainakaan vaikeuttaa uran jatkoa.

Liekö patasydäntä jäänyt sen verran, että Ässissäkin vielä pelaisi? Vielä kun on annettavaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös