Juhlakausihulinat – JYPin kannattajatoiminta ja fanireissut kaudella 2023–2024

  • 35 799
  • 206

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Hienosti kuului jo/ainakin ennen matsin alkua HR:n kannustus C-kulmaan/päätyyn. Iso käsi! Toivottavasti joukkue, saati sitten seura osaa arvostaa.
Kyllä sieltä parin pelaajan eleistä näki et merkkasi todella paljon heille. Seuran ulostuloa toki ootellessa.

Sanoisin että jotain me teemme oikein jos Tuomas Heikkiläkin on tätä mieltä.

Semmoinen reissu. Hyvä meininki paukkupakkasesta huolimatta.

Seuraavaksi ensi viikolla Mikkeli, nästa Mikkeli. Ei mitään muistikuvia onko paikkoja jäljellä enää. Helmikuussa sitten LPR, kenties viimeisen kerran?
 

Jarzki

Jäsen
Kiitos omasta puolestani kaikklle Tampereen reissuun osallistuneille! Seura ei tällä hetkellä ansaitse näin hyvin nousuun lähtenyttä kannattajatoimintaa, mutta onpahan ainakin näytetty minkälainen voima olisi mahdollista saada kannattajien puolesta. Toivottavasti saadaan kiitoksena taas jonain päivänä nauttia myös menestyksestä kentällä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Se oli myös mukavaa huomata reissulla (tämä siis bussin nro 3 otanta) että bussissa oli jonkinverran vanhoja kasvoja useemman vuoden tauon jälkeen, kuin myös ensikertalaisia. Yhtä kaikki, muuten niin kylmää sydäntä lämmitti kyllä kuulla lauseita tyyliin "tämmöiselle reissulle pitää lähteä uudestaankin".

Eiköhän me toteuteta joskus tälläinen uudelleen. Ja lyödään samantien pykälää isompaa vaihdetta silmään ja otetaan se neljän bussin reissu. Ystävällisin terveisin yksi rivijäsen vaan.
 

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän me toteuteta joskus tälläinen uudelleen.
Toteutetaan sitä mukaan, kun jengiä reissulle vaan kertyy. Tätä Tamperettahan ei missään kohti lähdetty edes mainostamaan minään megamatkana, mutta jengiä vaan putkahti jostain niin perkeleesti. Tietysti siinä kohtaa ruvettiin sitten mainostuksessa puhumaan HS:n historian suurimmasta reissusta, kun tuo alkoi näyttämään toteutuvalta.

Tulevana lauantaina Mikkeliin, paikkoja löytyy! Näillä näkymin mennään yhdellä bussilla, mutta jos pieni ryntäys vielä alkuviikosta syntyy, niin voihan tuo toinenkin äkkiä liikahtaa.

Kiitos koko Hurrikaanisydämen puolesta vielä kaikille lauantaista, oli huikea päivä!
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Hurrikaanisydämen ja Rumpuryhmän historialliselle yhteisreissulle on kyllä LPR:n lisäksi lähdettävä. On juhlakausi edelleen!
 

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
5.3 JYP - Sport

Onko jotain ajatuksia RD:lle läksiäs"lahjaksi"? Mikkelissä oli vedetty ilmeisesti standing ovation.
Ei varsinaisesti ainakaan toistaiseksi mitään ihmeempiä ole tullut tuohon mietittyä. Standing ovation toivottavasti lähtee ihan jokaiselta, sikälimikäli seura huomioi RD:n jotenkin ennen matsia. Luulisi heidän resursseillaan olevan tuohon jotain muistamista.

Kannattajien osalta muut ajankohdat vie resurssit kyllä, mitään sen konkreettisempaa ei ole kertoa, mutta 2.3. ja 12.3. lähtökohtaisesti.

edit. Tässä nyt tuli samalla periaatteessa vastaus myös @Coutinho aiempaan viestiin, hauska idea mutta resurssit ja materiaali ei riitä.
 

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Samalla nyt yleisesti tuli mieleen vaan kirjoitella näistä tifoiluhommista. Hyvänä esimerkkinä voidaan käyttää tuota 100v -juhlamatsin tifon tekoa.

Ensinnäkin tuo kokoluokka vaatii isomman tilan tekemiseen (kesällä minihalli onnistui, kun siellä ei ollut jäätä), muutoin tuollaisia tiloja tekemiseen on melko vaikea löytää. Käytävillä toki mahtuu sitten pienempää kokoluokkaa väsäilemään jollain tavalla, vaikka rehellisyyden nimissä nuo meidän hallin ahtaat käytävät ei siihenkään ihan paras paikka ole vrt. monen muun hallin käytäviin.

Sitten päästäänkin siihen, että kuka tai ketkä tekee ja milloin? Juhlapelin tifohommissa oli parhaimmillaan samaan aikaan 6 vai 7 ihmistä, tämä yhtenä(!!) iltana ja silloinkin valitettavasti oltiin sellaisessa työvaiheessa, ettei ollut kuin 2-3 ihmiselle hommia samaan aikaan. Keskimäärin meitä oli sellainen 3-5 ihmistä samaan aikaan tekemässä, useimmin 3 tai 4 ja parina iltana vain 2 ihmistä.

Aikaa tuohon tekemiseen kului se kolmisen viikkoa, pl. viikonloput. Sitten kun otetaan huomioon, että siinä sivussa on elämä elettävänä jokaisella, niin ei nuo synny ihan tuosta vaan sormia napsauttamalla tosiaan.

Tämä nyt ei todellakaan kohdistettuna yksin kenellekään täällä, tuli nyt vaan mieleen esimerkiksi liittyen näihin muistamisiin, RD yms. Hienohan niitä on ja olisi tehdä, mutta nämä vaatii kuitenkin jonkin verran. Tietysti tällä hetkellä myös materiaali on ongelma, mistä tosin voidaan ottaa opiksi ja tilata valmiiksi jatkoa ajatellen. Onneksi myös aktiivisuus katsomossa on lisääntynyt taas tämän kauden aikana, niin jospa se poikisi lisää tekijöitä myös noihin hommiin.
 
Suosikkijoukkue
JYP

17.2. Lepra: yksi täysi bussi. Toinen bussi lähtenyt täyttymään, mutta vielä tarvitaan lähtijöitä lisää joitakin.



2.3. Hämpton: Ekan satasen raja erittäin lähellä, pari paikkaa enää auki. Senkään jälkeen hinta ei kyllä päätä huimaa, lähdetään ottamaan Hämeenlinna haltuun isosti!
 
Suosikkijoukkue
JYP

17.2. Lepraan yksi bussi täynnä, vielä ~20 lähtijää lisää tarvitaan toista bussia varten. Parin viikon päästä lauantaina mennään!


2.3. Hämptoniin ensimmäinen 100 lähtijää ollut täynnä jo hetken, unohtunut täällä mainita. Nyt tosiaan 30 euroa kaikilta, kolmatta bussia täytetään! Maaliskuussa mennään isosti.
 

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
17.2. Lepraan yksi bussi täynnä, vielä ~20 lähtijää lisää tarvitaan toista bussia varten. Parin viikon päästä lauantaina mennään!


2.3. Hämptoniin ensimmäinen 100 lähtijää ollut täynnä jo hetken, unohtunut täällä mainita. Nyt tosiaan 30 euroa kaikilta, kolmatta bussia täytetään! Maaliskuussa mennään isosti.
Tämä kuluva viikko aikaa saada Lepran reissun toiseen bussiin riittävästi lähtijöitä! Edelleen tuo n. 20 lähtijää siitä uupuu.

Hämptonin reissu kaikilta tosiaan se 30 euroa tässä kohtaa, kun eka 100 tuli täyteen! Matkat ja lippu, ei ole hinnalla pilattu siltikään siis. Maaliskuussa mennään isosti! Jotain spessua huhujen mukaan tuolle reissulle myös katsomoon..

Runkosarjan loppu vedetään kovalla sykkeellä, kun tämän kuluvan viikon jälkeen tulee 3 reissua 4 viikon sisään! Poriin 9.3. siis reissu vielä myös tulossa, ilmoittautuminen avataan ystävänpäivänä.
 

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Heh, mikä tässä tarkalleen on se ystävänpäivätarjous, jos hinta on sama ns. ennakkohinta, joka päättyy tänään klo 23.59 ? Yhtäkaikki, toivottavasti saatte kunnon lössin kasaan.
Nyt täytyy sanoa etten saanut ihan kiinni. Mikä sama ennakkohinta?

Kaksi ihmistä (tai enemmän) ilmoittautuu reissulle yhdessä = 25 euroa / henkilö.

Kaksi ihmistä ilmoittautuu yhdessä tämän päivän jälkeen = 30 tai 35 euroa / henkilö, riippuen onko jäsen vai ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös