Juhannuksen Supertripla 2020

  • 17 112
  • 152

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Täydennystä:

20.06.2020 - TH: Sauvo, ihmisen pelastaminen vedestä
20.06.2020 15:48:30
"Nainen vajosi uintimatkan aikana veden alle Nuuttiniementiellä. Nainen saatiin ylös merestä, mutta ensihoitolääkäri totesi hänet menehtyneeksi."

20.06.2020 - LSMV (FB): Uimari hukkui Sauvossa
20.06.2020 19:51
"Meripelastuskeskus Turku sai ilmoituksen kello 15.48 hukuksiin joutuneesta henkilöstä Sauvossa Varsinais-Suomessa. - - - Naisuimari oli lähtenyt rannalta uimaan ja vajosi uintimatkan aikana veden alle. Henkilö saatiin ylös merestä, mutta ensihoitolääkäri totesi hänet menehtyneeksi."

20.06.2020 - YLE: Juhannuksena kuusi hukkunutta
19.06.2020 22:14, päivitetty 20.06.2020 20:38
"Sauvossa nainen hukkui uintimatkallaan juhannuspäivänä iltapäivällä. Turkulainen vuonna 1941 syntynyt nainen oli ollut uimassa kesämökin edustalla, kertoo Lounais-Suomen poliisi."

5-3-1-(2)

20.06.2020 - TH:
Kärkölä, rakennuspalo: keskisuuri
20.06.2020 17:27:20
"Yksi henkilö menehtyi 16-neliöisen saunarakennuksen palossa Riihimäentiellä. Lisäksi tuli vaurioitti lähellä ollutta henkilöautoa ja leikkimökkiä."

20.06.2020 - ESS: Yksi ihminen menehtyi saunarakennuksen palossa Kärkölässä lauantaina
20.06.2020 19:02
"Kärkölässä Riihimäentiellä sijaitsevan talon saunarakennus tuhoutui tulipalossa lauantaina. Yksi ihminen menehtyi turmassa. Pelastuslaitos sai tulipalosta tiedon puolen kuuden aikaan illalla. Noin 20-neliöisen saunarakennuksen lisäksi leikkimökki ja henkilöauto vaurioituivat palossa."

5-3-1-(3)

20.06.2020 - TH:
Helsinki, ihmisen pelastaminen vedestä
20.06.2020 18:00:58
"Nuorehko mies joutui veden varaan ja hukkui Hietaniemen uimarannalla. Saman tehtävän yhteydessä toinen henkilö pelastettiin vedestä, ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon."

20.06.2020 - IL: Nuori mies hukkui Helsingin Hietaniemen rannalla
20.06.2020 18:57 päivitetty 20.06.2020 19:55
"Helsingin poliisi tiedottaa Twitter-tilillään, että Hietaniemen rannalla on tapahtunut onnettomuus, jossa nuori mies joutui veden varaan ja hukkui."

6-3-1-(3) - lienee oikea rivi tällä hetkellä?
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Jäi ärsyttävästi veikkaamatta mutta miten toi Hietsun sekoilu olisi, kyllä sekin jonkin maininnan ansaitsee.

Edit. Vittu. Niin niin pitää kuolla.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Jos ois joku hukkunut, niin kyllä siinä ois lukenu niin ja eiköhän olisi linkattu vielä johonkin uutiseen. Varmaankin kyseessä ollut joku väärä hälyytys tai joku kenties tippunu veneestä ja päässyt rantaan.

Masentavaa. Tosin pääseekö edes pikku-uutisiin jonkun perustollon hukkuminen?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Oma rivi ei kestä enää kuin yhden vetyä ja happea viimeisen kerran hengityselimistöön hörpänneen, mutta tilaa on vielä sarakkeisiin tappo ja liikenne siinä missä sekalaariin.

Valitettavasti olen melko varma, että nuo sarakkeet saavat kyllä tukkimiehen kirjanpitoa. Ei sellaista juhannusta etteikö nyt mökkitiellä joku uuvatti näytä kanssaeläjille miten se Bond veti sillä Aston Martinilla ja ei sellaista keskikesän messua etteikö siitä viimeisestä stolishnajan huikasta jonkinlainen välienselvittely saataisi aikaan.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Vielä tyhjä venekin! Missä airot?

Meillä isossa kylässä ei joukkomurhaa pienempiä tapauksia edes tilastoida.


PS. Salossa savuhavainto.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hm... nyt on mielenkiintoista.

20.06.2020 - LS - Iso meripelastusoperaatio Loviisan merialueella - Turvan partiovene PV183 tiettävästi uponnut
20.06.2020 23:35
"Yhden miehistön jäsenen pelätään hukkuneen - kaksi pelastautui silminnäkijän mukaan pelastuslautalle.

Loviisan merialueella Keipsalon ja Lindholman saaren välillä on meneillään laajamittainen meripelastusoperaatio, johon osallistuu silminnäkijöiden mukaan useita merivartioston ja palokuntien veneitä sekä rajavartioston helikopteri. Silminnäkijän arvion mukaan alueelle on uponnut "valtion vene".

Toisen lähistöllä olevan silminnäkijän mukaan uponneesta noin kymmenmetrisestä veneestä näkyy pinnalle enää vain "metrin verran keulaa", ja lähistöllä kelluvassa pelastuslautassa oli arviolta kaksi ihmistä. Silminnäkijän mukaan kyseessä olisi ulkovartioalus Turvan partiovene, jossa olisi ollut kolme miehistön jäsentä.

Paikalla olleen silminnäkijän mukaan yksi ihminen on mahdollisesti kateissa onnettomuuden seurauksena. Loviisan Sanomat soitti Meripelastus Helsingin päivystäjälle, joka kertoi, että Rajavartiolaitos tiedottaa asiasta noin kello 00.30.

Paikalle on hälytetty useita palokuntien ja merivartioston yksiköitä sekä rajavartiolaitoksen helokopteri. Ulkovartioalus Turva on Valkon satamassa, ja satama-alueella on nähty myös useita ambulansseja, poliisi sekä pelastuslaitos. Rajavartiolaitoksen Turva-aluksella on silminnäkijän mukaan nähty myös paikalle tuotu avattu pelastuslautta, joka nostettiin Valkon sataman laiturille.

Silminnäkijä kertoi myös, että ulkovartioalus Turvalla nähtiin kaksi pyyhkeisiin kietoutunutta henkilöä, ja rannalle nostettiin kahdet tummat ja märät haalarit, jotka kuuluivat ilmeisesti kahdelle partioveneestä pelastautuneelle henkilölle. Henkilöiden siirtyminen ambulanssiin ja märkien haalareiden siirtäminen näkyvät myös Loviisan Sanomien tämän uutisen yhteydessä julkaisemalla videolla.

Onnettomuus sattui silminnäkijän mukaan noin kello 22.20 aikoihin. Viranomaiset eivät ole toistaiseksi kello 00.45 mennessä vahvistaneet tietoja onnettomuudesta. Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan tiedotusvastuu onnettomuudesta on Meripelastuskeskuksella.

Loviisan Sanomat ei vielä kello 02.50 mennessä ole saanut viranomaisilta vahvistusta onnettomuudesta Loviisan merialueella. Useat luotettavina pidetyt silminnäkijät ovat kuitenkin jo yön aikana kertoneet onnettomuudesta Lindholman ja Keipsalon välisellä merialueella.

Kello 02.58 Suomenlahden merivartiosto vahvisti LS:n tiedot karilleajosta ja uppoamisesta oikeiksi, ja kertoi yhden merivartijan todetun menehtyneeksi Meilahden sairaalassa.
"

21.06.2020 - SLMV - Suomenlahden merivartioston partiovene upposi ja merivartija menehtyi Loviisan edustalla
21.06.2020 02:57
"Juhannuspäivän iltana 20.6.2020 klo 2207 merivartioston vartiolaiva Turvan partiovene sai pohjakosketuksen Loviisan edustan merialueella. Tästä aiheutui runsas vuoto. Vuodon seurauksena partiovene upposi siten, että vain veneen keula jäi pinnalle. Pelastustehtävään hälytettiin Suomenlahden merivartioston venepartioita, Rajavartiolaitoksen meripelastushelikopteri sekä ensihoidon, poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä.

Partioveneessä oli kolmen hengen miehistö, joista kaksi onnistui pelastautumaan. Yksi merivartija jäi sisään veneeseen, joka täyttyi vedellä. Veneeseen jäänyt henkilö saatiin lopulta pois veneestä ja kuljetettiin Rajavartiolaitoksen helikopterin toimesta Meilahden sairaalaan, jossa merivartija todettiin myöhemmin menehtyneeksi.
"

21.06.2020 - IS - Merivartija kuoli partioveneen upottua Suomenlahdella
21.06.2020 03:11 päivitetty 21.06.2020 03:25
"Merivartija on kuollut partioveneen upottua Suomenlahdella Loviisan edustalla myöhään juhannuspäivän iltana, kertoo Suomenlahden merivartiosto tiedotteessa. Vartiolaiva Turvan partiovene sai pohjakosketuksen jälkeen vuodon ja upposi siten, että vain veneen keula jäi pinnalle. Veneessä oli kolmen hengen miehistö. Kaksi miehistön jäsentä onnistui pelastautumaan, mutta yksi merivartija jäi sisään vedellä täyttyvään veneeseen. Veneeseen jäänyt merivartija saatiin lopulta pois veneestä. Hänet kuljetettiin Rajavartiolaitoksen helikopterilla Helsinkiin Meilahden sairaalaan, jossa hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi, tiedotteessa kerrotaan."

7-3-1-(3) - lienee oikea rivi tällä hetkellä?
 
Viimeksi muokattu:

MegaForce

Jäsen
Lasketaanko tuo merivartijan hukkuminen supertriplaan, kun tapaturma taisi tapahtua työajalla? Miten näiden kanssa on ennen toimittu?
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Lasketaanko tuo merivartijan hukkuminen supertriplaan, kun tapaturma taisi tapahtua työajalla? Miten näiden kanssa on ennen toimittu?


Niin, onko ennakkotapausta? Pitäisikö lisätä viides kategoria "Töissä tapahtuneet kuolemat"? Entä jos spurgu hukkuu jussina lähilammikkoon? Siinä kuudes kategoria.
 

Glove

Jäsen
Tilannehuoneen mukaan Pudasjärvellä on käynnissä ihmisen pelastaminen vedestä. Nouseeko raatona vai saadaanko hengissä ylös?
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Tuon uutisen mukaan tilanne on 8-2-1-2.
IS ei ole ajan tasalla, tämän ketjun luotettavien tietojen mukaan tilanne on 8-3-1-(3)

edit. Valitettavasti taisi tulla yksi hukkunut lisää, eli 9-3-1-(3):
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hukkuneiden noinkin suuri määrä muihin kategorioihin yllätys, mutta lämpimät säät luonnollisesti selittävät tätä sillä viinaksia nautiskellaan usein vakiomäärä. Muutamina juhannuksina peltiä on ollut enemmän rusinana ja astalotkin ovat viuhuneet tiuhemmin.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
edit. Valitettavasti taisi tulla yksi hukkunut lisää, eli 9-3-1-(3):
Sauvon tapaus on jo mainittu H-sarakkeessa sijalla viisi. Kannattaa tarkastaa entiset jutut ennen kuin postailee wanhoja uutisia ja muuttelee tarpeettomasti tulosliuskoja.

IS ei ole ajan tasalla, tämän ketjun luotettavien tietojen mukaan tilanne on 8-3-1-(3)
Erikoista on, että valtamedia tai iltapaskat eivät ole huomioineet tuota Karstulan paloa.
Samaten Lappeenrannan kuolonkolari on jäänyt lähes huomioitta. Sentään YLE on tehnyt asiasta pikkujutun.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Uutisointia tuoreimmasta pallosta H-laariin:

20.06.2020 - TH: Pudasjärvi, ihmisen pelastaminen vedestä
20.06.2020 12:48:56
"1940-luvulla syntynyt mies löytyi vedestä veneen viereltä Iso Ahvenjärvellä. Pelastuslaitoksen pintapelastajat hakivat miehen maihin ja hänet todettiin menehtyneeksi."

20.06.2020 - MTV: Iäkäs mies hukkui Pudasjärvellä
20.06.2020 - 15:42
"Pudasjärvellä on hukkunut 1940-luvulla syntynyt mies, kertoo Oulun poliisi. Poliisi kertoo, että Iso Ahvenjärveltä löytyi puolen päivän aikaan aikaan mies veneensä viereltä. Pelastuslaitos nouti miehen ja hänet todettiin menehtyneeksi. Miehellä ei ollut pelastusliivejä yllään. Poliisi jatkaa asian tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä."

8-3-1-(3) - toistaiseksi virallinen bodycount

Toistan: ennen postausta ja erityisesti ennen tulosliuskan muuttamista, tarkastakaa löytyykö ko. uutinen jo täältä!

Mä yritän parhaani mukaan pitää tulosliuskan ajan tasalla. Valitettavasti vain ihan 24/7 en ehdi päivystää juhannuksenakaan. Seuraavat pari tuntia menee paikkojen kuntoonlaitossa ja viimeisissä löylyissä, jonka jälkeen vielä tunnin ajomatka sivistyksen pariin. Mikäli en itse jollain kommervenkillä päädy tilastoihin tai satu jotain muuta yllättävää, ehdin vielä seurata tämän JST:n viimeisen tunnin "livenä" kotisohvalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös