Juhannuksen Supertripla 2019

  • 18 233
  • 150

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
H: 5
L: 3
T: 1
R: 2
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Hukkuvia vain yksi.
Liikenne vie viisi.
Tapettuja kaksi.

Tämä kautta kunniani jne jne.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olikohan neljä vuotta sitten, kun suvereenisti harjasin ainoana oikein veikanneena tämän skaban kotiin, jokunen vuosi sitten kuitenkin. Muistan että jotain kiistanalaisuuksia ja teknisiä juttuja siinä oli, mutta en anna kateellisten kiemurtelujen himmentää sädekehääni ja kannan jatkossakin koko selän kokoista "Jatkoajan Supertriplan voittaja" -tatuointiani ylpeänä.

Muistan veikanneeni rivillä 3-2-1 ja saman rivin pusken sisään tänäkin vuonna. Näillä viime aikojen säillä hukkuneiden määrä olisi varmasti suurempi, mutta luotan perinteiseen kelien ja vesien viilenemiseen juhannukseksi.

Eli siis:

H:3
L:2
T:1

R
-kohdetta en pelaa tänäkään vuonna. Sen voin paljastaa, että noista H-kohteen uhreista yksi ellei jopa kaksi menee ja hukkuu johonkin helvetin kylpytynnyriin tai missä paljuissa ihmiset nykyään tykkääväätkään lillua.

Luotan voittooni niin paljon, että kipaisin jo hyvissä ajoin Alkossa ja vaihdoin vajaat tuhat euroa pullolliseen vuoden 2002 vuosikerran Krug Clos du Mesnil Blanc de Blancs Champagne Brutia. Onpahan sitten voittojuomat valmiina viileässä jääkaap... siis viinikellarissa, kun tämän skaban toistamiseen voitan.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Hukkuneet - 4. Eiköhän tää synkkä alkukesä saa satoa aikaan. Yksi suoneenvetosukellus, pari "perkeles kun tää kalja kusettaa, ootas niin heitän kepillisen Terhin yli" ja joku palju-unia ottava heebo.

Liikenne... 3. Kesä, kärpäset ja "nyt viivoille samantien, Pertsan turbomersuhan ei mun Kawasakia voita". Meno on kuin Mansaarten TT-kisoissa konsanaan, nurin mennään ja sähköpaalua kaatuu, vieden pari sankaria maalämpöön.

Tapot - 1. Lavatansseja kun ei järjestetä niin eiköhän joku nisti pääse hengestään kun pirivelat jääneet maksamatta, korkojen kera.

Random: 3. Himoksella joku apina keksii toistaa saman minkä Duudsonit aikoinaan Jouppilanvuorella. Eli "mites tuo rinne menee ostoskärryillä laskettuna alas"... Joku taas keksii pikku hiivoissaan et mites tällääset savupommit, kuinka tehokkaasti näillä saa yhden itsemurhayksiön täytettyä savulla. Ja joku epäonninen maanviljelijä tipahtaa paskakuiluun.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Koska sääennuste näyttää tällä hetkellä suotuisalta kaikenlaiseen örveltämiseen, niin veikkaus sen mukaisesti:

H(ukkuneet): 4
L(iikenne): 5
T(apot): 3
R(andom): 4
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
H - 2
L - 2
T - 2
R - 1

Hukkuneiden määrää voi kohottaa kännyköiden parantunut vesitiiveys, jolloin täydellistä #sefiilis-kuvaa hakevat instailijat ja somehehkuttajat uskaltautuvat veneisiin ja siten herkemmin järven pohjaan. Random-kategoriassa luotan myös somen voimaan: jos ja kun villityksenä leviää "snäppää juhannuskokossa"-tyyppinen extremeilmiö, voi random-kategoriassa olla ruuhkaa. Antakaa määkin snäppään, mäkin oon kännissä!

Pitää pohtia lukuja. Drone mainittu, olisi muuten varmaankin ensimmäinen kerta vai miten. Hyvä haku, luulisi muuten myyntikäyrien näyttävän ylöspäin.
Äläs nyt, haistelin jo 2017 itseaiheutetun droneiskun niittävän satoa.

Random-kategoriaan (2) päätyy Suomen ensimmäinen ihmishengen vaativa droneonnettomuus, kun humalainen mies saa ohjattua järeän neliroottorikopterin omaan ohimoonsa.
Yksi mahdollisuus on hermostuminen naapurin dronelennätykseen tai salakuvaukseen, jolloin tappopykälään voi tulla lovi tai pari lisää.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
H: 3 Hilkka Posiolta lähtee uimaan vastarannalle. No, ei se saatanan mummo mihinkään pääse. Markku Mäntyharjulta puolestaan lähtee poikain kanssa kalaverkkola nostelemaan joskus aamuyöllä.

L: 3 Menoliikenteessä Pasi 47v lähtee työsuhde-Toyotallaan ohittamaan letkassa ajavia karavaanareita. Vastaan tulee auto, joka päättää kolmen kyytiläisen elämän.

T: 2 Nils-Matias Lucifer Holgersson-Könönen suivaantuu naisystävänsä kähmimisestä siihen malliin, että hän vuolee Fiskarsin halkaisukirveellä Pesosen papan kalloa. Toisaalla kaupunkiin jääneen myllypurolaisen pariskunnan yhteiselo päättyy siihen kun Kirsi läsähtää viidennen kerroksen parvekkeelta suoraan asfaltiin. Pläts.

R: 1 Kannattaako eläviä ahvenia syödä? Ei kannata.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Hukkuneet: 6
Liikenne: 4
Tapetut: 2
Random: 2

Oli pakko editoida , kun sääennustukset muuttuivat helteisemmiksi
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
H: 8
L: 2
T: 1
R: 1

Bonuksena veikkaan, että nuori miespuolinen juhannusjuhlija hukkuu rientäessään pelastamaan uimalla dronea, jonka hän tai joku toinen urpo on onnistunut ohjaamaan veden varaan. Kakkosbonuksena ennakoin, että vesistön ylittäminen juhannusöisellä moottorikelkalla ei ole onnistuva, rantapellolta otetusta miehekkäästä lähtökiihdytyksestä huolimatta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Suuret ikäluokat alkavat näkymään tilastoissa, eikä eläkkeen läheneminen aiheuta huolen häivää. Nyt alkaa lämpöisä kesä ja ihan itse täysin ansaittu eläke painamaan jo takaraivossa saakka, joten Juhannus niittää satoa. Toki pari perinteistä bensalenkkaria vie muutamat tuttavansa liikenteessä, eikä Repen ja Aken riita viimeisen Gambinan sijainnista löydä ratkaisua.

H: 6
L: 3
T: 2
R: 4

Vuokramökkien isännät ovat sopivasti jättäneet opastamatta peltien oikeaoppisen käytön, tai jopa unohtaneet nuohoukset, joten yllättävästi 4 raatoa todellakin löytyy kemujen jälkeen ylikypsinä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
H:9
L:3
T:3
R:1

Lähden turhankin synkällä rivillä. Ahdin valtakunta korjaa nyt kovalla kädellä. Alkukesän paikoin hyvin lämmin sää on sekoittanut monen elämäntapauimarin kognition, kun edelliskerrasta järvessä on se 15 vuotta. Tähän kun lisätään reseptivapaata punaisen apteekin pottua, niin kaislikko on kuin onkin kohtalokas.

Liikenne on samaa vanhaa viljaa. Keskimääräinen juhannusautoilija kokee keskikesän peijjaiset niin, että kaasunilkka on pidettävä suorempana kuin synnytysosastolle ajaessa, mutta sääli kun ajotaidot eivät seuraa perässä.

Hörppy se on viimeinenkin hörppy ja eihän niin paljon ole maailman sivun tapeltu kuin viinasta, naisista ja rahasta. Nyt pari neandertalin aisteilla ikuista juhannusta viettävä happo turvautunee kättä pidempään, kun ei olekaan selviö, että Stalisnajan viimeinen viidennes kuuluukaan hänelle.

Viimeinen merkintä sarakkeistoon lähtee tänä vuonna epäonnisesti kaasugrilliään sähläävän juhlijan kohdalle, kun hän unohtaa, että Kuubasta tuotua perinnesikaria ei ole soveliasta käräyttää hanan ollessa "on" vaihteella.
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
H:0
L:0
T:3

Espoossa yritetään taas vähän telttailla, totutulla tuloksella. Uimaan asti urhit eivät kerkiä.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
H: 11
L: 8
T: 6
R: 4

Säännöissä lukee, että tuloksiin ei itse saa puuttua. Seuraavaksi varmaan hieman toisaalla määrätään, etteivät ykkösformulakuskit saa osallistua aika-ajoihin tai siihen varsinaiseen vedättelyyn. Eihän pornoeloleffoissakaan tekstitetä housutkintuissa olevia vähäilmeisiä tilastollisia tarkkailijoita, vaan ne varsinaiset kömpelöt alisuorittajat.
Vähänkö, niinku epäreilua! Adressi sääntöuudistukselle...

Jos elvyttäisin anopin kahdeksan kertaa samalla kalareissulla, niin sehän toisaalta olisi Jatkiksen tilastomanipulointia, mutta siltikin aika kivaa! Mietitään hieman vielä....
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Taitaa tulla kuuma ja kostea juhannus sääennusteiden mukaan, sehän vaatii sitten perinpohjaista vilvoittelua Ahdin valtakunnassa. Autoillakin kulkee lujaa, ja juhannusajot yhdistettynä yhä huonokuntoisempiin maanteihin tuottaa tulosta tähän triplaan. Outoa kyllä tapposarake jää tänä vuonna tavallista vajaammaksi, yritystä on, mutta henki ei lähde kiitos päivystystoiminnan ja nopeiden ambulanssien.

Random-puolelle tulee bizarri puutarhaonnettomuus, "ruotsalainen vahinko" ja hellekuolema.

H: 7
L: 5
T: 1
R: 3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös