Juhani Tamminen

  • 68 040
  • 330

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Viestin lähetti Skoda
Hauskinta tuossa jutussa on tämä lause:
- En minä hankkinut Marko Kivenmäen tasoista pelaajaa Ässiin vain peruuttelemaan.
Juu, tämä oli paras. Ei Tami varmasti hankkinut 20K euron kaveria Poriin peruuttelemaan. Ihan kun Mave olisi epäonnistunut peruuttelun vuoksi.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kovin on Juhani herkkänahkainen, kun lähtee moiseen paskan heittoon Aholaa vastaan, vaikkei mitään suurempaa syytä ole. Vai joutuuko Tamin ylisuuri ego koetukselle, kun julkisesti joku sanoo häntä kokemattomaksi toimitusjohtajaksi.
Ja miten helvetissä hän kehtaa höpöttää kuuden sakkiin valmentamisesta, kunnei se onnistunut takavuosinakaan kovemmalla materiaalilla.

Toi palkanalennus on periaatteessa ihan ok, onhan siellä muutama jamppa jolle tilinauhan tarkistus olisi oiva herätys. Sovittaisiin esim. hyvät bonukset, jos pisteitä alkaa tulla. Eikä kysymisessä ole mitään kummempaa, ainakaan alisuorittajilla ei liene paljoa mahdollisuuksia, tuskin muuallekaan paljon imua löytyy.

Tami on varmaan hoitanut talouspuolta helvetin hyvin ja on oikeassa ilmaisemalla huolensa raha-asioista.
Kuitenkin tämän päiväiset paskapuheet olisi syytä pitää omana tietonaan, haittavaikutukset taitavat olla melkoiset.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Skoda
Hauskinta tuossa jutussa on tämä lause:
- En minä hankkinut Marko Kivenmäen tasoista pelaajaa Ässiin vain peruuttelemaan.

Vähän vastaavaa näyttää tämäkin:

"Toivola kiistää jyrkästi Tammisen
syytökset siitä, että Scott Langkow
otettiin sairaslistalta liian aikaisiin
maalille. - Ei pidä paikkaansa. Se oli
nimenomaan Tamminen, joka sanoi, että
laatikkoon vaan."

Tällä lähinnä tarkoitan tätä valmentamiseen puuttumista vähän liiankin rankalla kädellä.

Jos joku lähtee, se on mitä todennäköisimmin Tami, koska minun mielestäni hänet hankittiin jo alunperinkin pelkäksi pr-mieheksi, koska hänellä oli visioita, mutta jotka eivät ainakaan toistaiseksi ole totetuneet.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jande
....Voin sanoa että tuo puoli on mennyt kirkkaasti eteenpäin mitä se oli mm. Atin aikana. Atin ja Vellun aikana saimme joskus pari lippua jonnekin kaarteeseen ja mukaan sai pari kahvilippua tai kylmää makkaraa....

Nuo mediassa olevat kommentit ovat nyt aika kovaa luettavaa, olisiko Virtanen ja Niskanen antaneet sitten vähän selkänojaa tuolle hyökkäykselle. Ahola on kuitenkin kolmikon pahin vihollinen tällä hetkellä. Joku lähtee ensi viikolla, tällä hetkellä olevan tiedon mukaan se näyttäisi olevan mielummin Aholan Pentti kuin Tamminen, mutta ootetaan maanantaita ja tiistaita....

Älä nyt Vellun tai Atin aikoja vertaa. Minäkin olisin ymmärtänyt asian paremmin että sponsorit tarvitsee huolenpitoa.

Mitä tarkoitat Jande sillä että Ahola on joukon pahin vihollinen ? Vihollinen missä mielessä. Kenen vihollinen ja miksi. Tammisen ? Tamminen on toimitusjohtaja joka pitää tehdä töitään. Vai onko mies Ässissä vain yrittämässä vallankaappausta. Sitäkö tarkoitat vihollisella ?

Tamminen harkitsee Ässistä lähtöä Maikkarin sivujen mukaan. Taas Tamminen käänsi asian itselleen paremmaksi. Seuraava asia on TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ:

”Tamminen valitsi sopimusneuvotteluhetkeksi Kivenmäen kanssa tärkeän Blues-ottelun aamun. - Kokemattoman toimitusjohtajan ratkaisu, Toivola tiivistää. Kivenmäki myöntää, että hän oli ennen aamuharjoituksia Tammisen puheilla. - ”

Joukkueen sopimusneuvotteluita käydään kauden tärkeimmän pelin alla. Ei jumalauta mitä toimintaa. Aivan uskomatonta !!!

Tamminen laukoo aika käsittämättömiä asioita julkisuuteen. Hän on Ässien_ toimitusjohtaja_ ja kusee suoraan omaan seuraansa. On tämä esitys. Kuvitelkaa jos esim. Junno, Matikainen, Santala jne... antaisi tuollaisia kommentteja. Miksi edes noita täytyy antaa. Ei hyvää päivää.
 

nevins

Jäsen
Eikös valmentaja päätä kuka pelaa..

"Toivola kiistää jyrkästi Tammisen
syytökset siitä, että Scott Langkow
otettiin sairaslistalta liian aikaisiin
maalille. - Ei pidä paikkaansa. Se oli
nimenomaan Tamminen, joka sanoi, että
laatikkoon vaan."


niin eikös toi valmentaja päätä kuitenki kuka pelaa ja koska.
näin minä olen asian ymmärtänyt. eikö valmentajalla ole munaa tehdä omia päätöksiä..
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lisää uskomattomia mokia..

Tuli vaan mieleeni tuo case Levokarikin. Silloinkaan Tami ei voinut ottaa yhtään syytä omaan piikkiinsä, vaan sanoi media pilanneen kaupan! Tämä lause on myös TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖN, koska Tami itse kutsui median jo paikalle tiedotustilaisuuteen, jossa julkistetaan uusi NHL-vahvistus. Levokarin nimeä ei kuitenkaan tuossakaan vaiheessa vielä paperissa ollut, joten kenen vika oli median mielenkiinto asiaa kohtaan?

Tami, olet mokannut itsesi niin totaalisesti kaikilla idioottimaisilla tempuillasi kauden aikana, että ole hyvä käännä se Audisi (TAM-114) kohti Turkua äläkä tule takaisin!
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Mitä tarkoitat Jande sillä että Ahola on joukon pahin vihollinen ? Vihollinen missä mielessä. Kenen vihollinen ja miksi. Tammisen ? Tamminen on toimitusjohtaja joka pitää tehdä töitään. Vai onko mies Ässissä vain yrittämässä vallankaappausta. Sitäkö tarkoitat vihollisella ?

Käsittääkseni koko tuo kolmikko (Tamminen, Niskanen ja Virtanen) oli Ässien osakkeiden myynnin kannalle tuolle nimettömälle ostajaryppäälle. Ahola taasen pisti vastaan kun hänen mielestään hinta ei ollut oikea. Tuon jälkeen ainakin tämänpäiväisten puheiden mukaan suhteet viilenivät lähes jäätäviksi, ja mitä tänään puhui toiveista Aholan siirtämisestä totaalisesti sivuun. Tuo oli omaa tulkintaani tilanteesta.

Tarjottu hinta Ässistä oli minustakin aivan liian alhainen ja en minäkään suostuisi tuohon hintaan myymään ellei olisi aivan vihonviimeinen vaihtoehto pitää Ässät hengissä. Minä uskoisin että Tamminen on kuluvan päivän aikana saanut jostain vahvaa taustatukea puheilleen, koska ainakin eilen Alma Median lehdille annnettu lausunto oli huomattavasti sovittelevampi, enkä usko että Tami tuollaiseen hyökkäykseen lähti ilman että sai jostain "vahvan" selkänojan puheilleen, koska jos puhuu taas vain omasta puolestaan, on todella tyhmä, sillä noilla puheilla saa potkut ensi viikolla ilman tukea. Kyllä tämän jälkeen valitettavasti niin Tammisen kuin ehkä myös Aholan jatko Ässissä on liki mahdotonta. Vaadittaisiin suurta sovitteluhalua kaikilta, että kaikki voisivat jatkaa ja sitä taitaa tuskin löytyä.

Kaikki nuo miehet ajavat varmasti Ässien etuja, kukin vain tavallaan ja jokainen uskoo taatusti erilaisiin ratkaisuihin. Tammisen myyntihalut on kaikkien tiedossa, myös se että hän on itse ollut valmis ostamaan Ässien osakkeita.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Viestin lähetti Mr.Fox
Pohdittavaksi:
HC Ässät Pori Oy kaipaa todellista kasvojenkohotusta.
- Kuka sitä eniten vastustaa ja miksi?!
Toimistohenkilöstö on pahasti talutusnuorassa.
- Miksi ja kenen toimesta kädet sidotaan (= luottamuspula)?!
Suuret puheet ilman konkreettisia tekoja.
- Kenellä on eniten puheita ja vähiten tekoja?!

Kysymyksiin löytyy yksi yhteinen nimittäjä.
Jos nyt: toimitusjohtaja pihalle = paluu kevääseen 2003!

Vai mitä muita muutoksia organisaatiossa on tapahtunut vuoden sisään?!
Mistä päin tuuletus olisi siis aloitettava, että siitä olisi oikeasti jotain hyötyäkin?!
Itse itseäni korostaen: JOKU siis lähtee, mutta KUKA?

Tamminen ja Ahola eivät mahdu samaan yritykseen. Kaikkialla ollaan potkimassa Tammista pois toimitusjohtajan pallilta, mutta... Voisiko joku listata mitä HUONOA Tamminen on tuonut Ässien organisaatioon? Mitä hyötyä on Tammisen potkuista? Aholaa on sanottu "organisaation järkevimmäksi mieheksi". Miksi ihmeessä? Mitkä ovat Aholan ansiot (vaikka listattuina nämäkin, kiitos...)?

Tammisella on suuri ego ja vielä suuremmat puheet. Eräänlainen oman tiensä kulkija, joka vaatii vapaat kädet pystyäkseen toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tämä on varmasti ollut tiedossa jo Tammista palkattaessa. Nyt kädet kuitenkin sidotaan, ja toimintaa jarrutetaan jatkuvasti ylhäältä päin. Mihin Tamminen pystyisi, jos Ahola ei olisi kaikessa vastarannan kiiskenä?

Mikä on Ässien tulevaisuus ilman Tammista? (= kevät 2003)
Mikä olisikaan Ässien tulevaisuus ilman Aholaa?!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
On tämä teidän tj tavallinen pelle, erityisesti tuolla maikkarin sivuilla pisti minun silmään se, että HÄN olisi valmentajana vienyt Ässät kuuden joukkoon.

Eli herra olisi osannut ennustaa kauden tärkeimmässä vaiheessa avainpelaajien loukkaantumisen ja olisi varautunut siihen vai?

HÄN olisi myös osannut oikaista jokaiselle keskikastin joukkueelle tulevan väsy/notkahduksen sormia napsauttamalla.

Kun Lankku loukkaantu, miksei HÄN ostanut esim. Tommy Saloa Edmontonista, kyllähän HÄN olisi suhteillaan siihen pystynyt, eikös?

Äkkiä heppu helkkariin ja asiat kuntoon. Mika valmentaa ja jo ensikaudella ollaan kaikki satakunnan joukkueet pleijareissa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Viestin lähetti Jande
Käsittääkseni koko tuo kolmikko (Tamminen, Niskanen ja Virtanen) oli Ässien osakkeiden myynnin kannalle tuolle nimettömälle ostajaryppäälle. Ahola taasen pisti vastaan kun hänen mielestään hinta ei ollut oikea.

Tarjottu hinta Ässistä oli minustakin aivan liian alhainen ja en minäkään suostuisi tuohon hintaan myymään ellei olisi aivan vihonviimeinen vaihtoehto pitää Ässät hengissä.
Hmmm... mietipä ostajan riskejä. Tuskin noin velkaisesta yrityksestä mistään tulee parempaakaan tarjousta. Toisaalta ostajalla on valtavat mahdollisuudet (vrt. Harkimo & konkurssikypsä Jokerit).

Myyjän (Ässät ry) hyöty olisi ollut rahat ry:n velkojen maksuun. Mikä oli Aholan motiivi vastustaa myyntiä? Pelko oman aseman menettämisestä HC Ässät Pori Oy:n hallituksessa...
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti Mr.Fox
Hmmm... mietipä ostajan riskejä. Tuskin noin velkaisesta yrityksestä mistään tulee parempaakaan tarjousta. Toisaalta ostajalla on valtavat mahdollisuudet (vrt. Harkimo & konkurssikypsä Jokerit).

Myyjän (Ässät ry) hyöty olisi ollut rahat ry:n velkojen maksuun. Mikä oli Aholan motiivi vastustaa myyntiä? Pelko oman aseman menettämisestä HC Ässät Pori Oy:n hallituksessa...

Empä usko Aholan pelkäävän oman paikkansa puolesta, vaan Porilaisen jääkiekon tulevaisuuden puolesta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Viestin lähetti foxsixteen
Empä usko Aholan pelkäävän oman paikkansa puolesta, vaan Porilaisen jääkiekon tulevaisuuden puolesta.
Millä tavalla omistajanvaihdos heikentäisi porilaisen jääkiekon tulevaisuutta? Uusi omistaja (-rypäs) ottaisi vastuulleen aiempien vuosien toilailujen summana tulleet velat. Eihän kukaan maksa ~200k euroa vain saadakseen ~800k euroa velkaa... Suuremmat suunnitelmat ovat olleet taka-alalla, mutta yhden miehen jääräpäisyyden takia koko homma uhkaa kariutua. Kyllä porilaisen jääkiekon tulevaisuus on nyt kiinni oikeista ratkaisuista.
 

Raid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aika uskomattomia noi Tamin selitykset Sivusta seuranneena ei voi muuta kuin ihmetellä. Noilla jutuilla Tami on ajanut itsensä nyt nurkkaan. Ässien pitää nyt kerran vielä putsata pöytä ja aloittaa alusta. Harmi vaan kun Porissa molemmilla liiga joukkueilla on talous kuralla. Lisäksi pääsarja tasoisia joukkueita on vielä pari lisää. Pelimerkkejä ei riitä kaikille. Ässät tarvii nyt toimitusjohtajan joka malttaa pysyä pois pukukopista. Sekä miehen jolla on silmä löytää nuoria kykyjä divarista tai muitten joukkueiden alisuorittajista. Langow, Sorokins, Glad, Peltonen, Kivenmäki, Virkkunen ja varauksella Korpisalo. Noissa miehissä on ihan hyvä runko tulevalle kaudelle. Toivolalle täysi työtauha niin hyvää tulee.
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Viestin lähetti Mr.Fox
Hmmm... mietipä ostajan riskejä. Tuskin noin velkaisesta yrityksestä mistään tulee parempaakaan tarjousta. Toisaalta ostajalla on valtavat mahdollisuudet (vrt. Harkimo & konkurssikypsä Jokerit).

Myyjän (Ässät ry) hyöty olisi ollut rahat ry:n velkojen maksuun. Mikä oli Aholan motiivi vastustaa myyntiä? Pelko oman aseman menettämisestä HC Ässät Pori Oy:n hallituksessa...

Virallisesti Ahola sanoi itse laskeskelleensa eri arvovaihtoehtoja ja kertoi tulleensa sellaiseen lopputulokseen, että Ässät on arvokkaampi kuin tarjottu summa. En muista nyt pikaisesti on summaa koskaan virallisesti ilmoitettu, siis mitä Ässistä tarjottiin, mutta Satakunnan Kansa kertoi n. 200 000 eurosta. Minä en pidä tuota summaa kyllä minään. Enemmänkin se on keskustelun aloitus, josta hintaa lähetään hilaamaan ylöspäin. Uskoisin että ostajakin olisi tuohon ollut valmis, mutta ehkä jutun päätyminen lehtiin teki asiasta monimutkaisempaa ja julkisen mikä varmasti häiritsi molempia tahoja.

Pääomistajana Ässillä on taho, jolla ei ole niinkään liiketaloudellista syytä Ässiä omistaa. Porin Ässät Ry:n tehtävä olisi hoitaa junioritoimintaa. Kuitenkin kun tuollainen omistus sillä on ja kun itse Ry:llä tuota velkaa myös on niin luonnollisesti siellä haluttaisiin varmaankin velat pois ja hieman pesämunaa. Ehkä ostajarypäs yritti koittaa kepillä jäätä ja toivoi, että velkainen Ry myy omistuksensa melkein hintaan kuin hintaan. Mikäli tuo ostajataho olisi hieman "julkisempi" ja kertoisi suunnitelmistaan sekä tavoitteistaan pistää rahaa yritykseen, olisi myynti helpompaa varmaankin päättäjille. Nuo päättäjät kun osin ovat henkeen ja vereen Ässäihmisiä ja eivät kaikki välttämättä ymmärrä rahan päälle tuossa tilanteessa. Vaikka tuota n. 200 k € summaa pidinkin liian pienenä, toivoisin silti, että Ässät omistaisi jokin muu(t) taho(t), kuin emoseura.

Ahola on hoitanut niin Outokummun kuin muutaman muunkin siellä toimivan yrityksen kautta isoja summia Ässät Oy:n kassaan rahaa vuosittain ja hankkinut sitä kautta jo vahvan vaikuttajan aseman eri Ässä organisaatioissa. Tuskin häntä jonkun hallituspaikan menetys harmittaa jos se menee luonnollisia polkuja pitkin (kuten mm. yhdistysten erovuorojen takia), mutta tälläisestä julkisesta nöyryytyksestä tuskin pitää. Tuskin nyt itse päättää kuinka paljon yrityksensä käyttää Ässien sponsorointiin rahaa vuosittain, mutta jos välit henkilökohtaisesti Ässäoganisaation täysin palaa, saattaa ainakin jarrutella rahahanojen juoksua.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Re: Tamminen avautuu (mtv3-stt)

Viestin lähetti .jarska
http://www.mtv3.fi/urheilu/uutiset.shtml?hockeynight/julkaisut/209713

Kannattaa lukea kyseinen teksti läpi. Itse olen todella hämmentynyt luettuani tuon, enkä osaa nyt juuri kommentoida mitään.

Olen jokseenkin tyrmistynyt. Mikä helvetti tuo mies luulee olevansa?

Luin jutun töistä lähtiessäni .jarskan neuvosta läpi.
Tuli samanlainen olo mitäs tuohon sitten kommentoisi.

Tamin kommentit olivat selkeästi hyökäävämpiä kuin SK:ssa. Mitään sovittelun elkeitä ei ollut.

Sitä "kissaa" ei nyt saatu pöydälle.

Tamin olisi kyllä pitänyt harkita tarkemmin lausuntonsa. Vaikka mies saisi jatkaa, niin pelaaja sopimuksien neuvottelut heikentyivät huomattavasti sekä samalla sponsorisopimusten laadinta.

Pelaajat miettivät nyt tarkkaan kannattaako jatkaa.

1) Korpisalo: tärkeä mies Ässille, mutta haluaako jatkaa vai hakeutuuko "siviilitöihin". Ei varmaankan nosta motivaatiota nämä sisäiset taistelut.

2) Kivenmäki: Ei varmaankaan suostu 15% palkan alennukseen, kun pitäisi hinata palkkaa ylös. Tuskin Mave kuitenkaan kuului noihin "alennettavien" joukkoon. Eihän?

Tässä oli pari esimerkkiä.

Onko kohta enää tulijoita? Tai kuka haluaa jäädä?

Ei, tittu tami minkä teit.

Lukko vaatii Ässät ja Ässät Lukon. Taistelua pitää olla!

Nyt on kohta sellainen tilanne, että ne ketkä haluavat asua Porissa, niin pelaavat kohta Lukossa. Ei tarvi muuttaa.

Mavea rupeen veikkaan ihan mutu tuntumalta. Tamin palkioko?

Turha sitten on noita juudaksiksi haukkua. Markun ymmärrän, mutta jos nyt lähtee niin omaa hölmöilyä on homma.

Toivottavasti Ahola tekee ryhtiliikkeen!
Ilman tuota ei saada halleja täyteen..
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
On kyllä sellaiset fiilikset tuon Tamin viimeisen hyökkäyksen jälkeen että oikein ihmetyttää mitä vittua sen äijän päässä liikkuu jos sen valmentaja-aikaisen ryyppäyksen jälkeen liikkuu enää mikään.

Äijä aivan selvästi sahaa omaa oksaansa. No ymmärtäähän sen jos yksi partasuu estää ettei kaverit saaneetkaan ostettua Ässiä halvalla. Ei ole Tammisen akan pojalla mitään hävittävää enää. Kyllähän sitä Kuismasen firmaan pääsee takaisinkin tiimityökonsultiksi.

EI SAATANA, KUKA VOI ENÄÄ OTTAA TIIMITYÖKONSULTTI TAMMISEN PUHEET TIIMITYÖSTÄ VAKAVASTI? Kyllä Juhani on näyttänyt tiimityön alkeita Ässissäkin, oikein lehdessä pääsi uhoamaan että MINÄ olisin valmentanut ja MINÄ olisin tehnyt ja MINÄMINÄMINÄ...

Tästä Spedeshowsta puuttuu enää Toivolan lausunto että kyllä hänkin olisi joukkueen talouden hoitanut paremmin. Sen verran kuitenkin olen valmentaja Toivolaa oppinut tuntemaan että tuota lausetta tuskin kuuluu.

Ja sen verran yhdelle Turkulaiselle noista Aholan taustoista että Ahola on teollisuusjohtaja, hyvin vahva persoona joka elää sataprosenttisesti jääkiekolle. Kokkolassa ollessaan hän pisti Hermeksen kuntoon ja nyt yrittää tehdä samaa isommissa piireissä.

EDIT: Ahola vastaa huomisessa lehdessä Tamille, oli tullut juuri satakunnankansan sähkeisiin...
 

Sheriffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Re: Ei hyvää päivää...

Viestin lähetti The Rock
Itsehän en tuossa palkanalennus-uutisessa näe oikeastaan mitään hyvää. Se ei millään saa suupieliäni ylöspäin kaarelle. Se kertoo omaa karua kieltään Ässien tämän hetkisestä tilasta jos palkkoja joudutaan laskemaan ja tämä taas tarkoittaa karusti sitä, että vähänkin pätevämmän oloiset pelimannit joilla ei ole sopimusta (Kivenmäki, Rontti etunenässä) tulevat varmaankin suunnistamaan äveriäämmille "metsästysmaille".

Tarkoitinkin lähinnä tuota talouden kuntoon saamista, jota pidän paljon tärkeämpänä tässä vaiheessa kuin urheilullista menestystä joka ei sekään pahitteksi olisi. Pointtini on se että ensin yritetään hoitaa talous parempaan kuosiin ja sen jälkeen vasta sijoitetaan enemmän noihin pelaajapalkkioihin ym.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Matkan varrelta ollaan opittu monenlaisia asioita niin Ässien ja Lukonkin leireissä. Parista asiasta ensinnäkin olemme kai jokainen samaa mieltä:

Tammisesta, Aholasta jne.

1. Myyntialan koulutusta itsekin saaneena voin vain todeta mediassa tappelemisen ainakin tuovan julkisuutta, vaikkakaan ei toivottua sellaista. Tuntuu kuin olisivat välit jo lyömisasteella. Analyysi: Tämä ei voi olla vain viikon keskustelujen tuloksena tullutta.

2. Haluatko pelata jatkossakin Ässissä? Mitäs sanot, jos pudotan palkkaasi 15%:lla? Ei kai se ihan suoraan noin ole voinut kysyä Tamminenkaan, vaikka muuten onkin aika uskomaton veikko kertomaan satuja. Mielestäni uskottavuutta syntyisi parhaiten ottamalla Tammisen tilalle joku viisaan tuntuinen kaveri ala' V-P Ketola.

3. Ässä fanina varmasti olisi halukas kuulemaan välillä positiivistakin palautetta ja tekemisen henkeä ja uskoa, että asioiden eteen tehdään kaikki voitava. Riitely ei ainakaan tuo Isometsän hallille lisää katsojia.

Paljon on kädenvääntöä ja isoista asioista on kysymys ja näyttää huoli olevan suuri. Ensiksi olisi kiva tietää, että kuka noista Toivoloista, Aholoista, Tammisista jne. omaa ässäläisyyttä äidinmaidosta eniten. Ei ainakaan Tamminen, joka tuntuu olevan valmis kauppaamaan äitinsäkin siinä sivussa.

Toivottavasti siellä saisivat rivinsä järjestykseen niin kauan kuin on jollakulla edes pelaajien joukossa uskoa huomiseen. Tuommoinen ainakin polttaa kynttilää molemmista päistä.
 
Viimeksi muokattu:

Apuvalmentaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Panokset kovenee! Tammisen julkisesti harrastama sättiminen ja oman pesän puhdistaminen alkaa kaikessa karuudessaan saamaan jo koomisia piirteitä. Herra täydellisyys omassa vilpittömässä persoonassaan on vihdoin tullut julkisuuteen aivan pienen mediamylläkän saattelemana. Hyvä Tami, nyt on pullat tukevasti uunissa, pitäisiköhän ne ottaa joskus sieltä myös pois? Markkinointipuolelta Tamin näyttöjä ei voi kiistää kukaan, hän on mitä parhain hörhö myymään tuotetta, mutta kyllä liika on liikaa myös Juhanille. Nykyisiä tapahtumia täysin sivusta seuranneena ei voi todeta kuin, että vähiten rapaa on toistaiseksi roiskunut Aholan pesästä ja Juhani on laukaissut ensimmäisen 125mm laivatykillisen paskaa kohti Aholaa. Ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa seuraava murkula on jo piipussa varsinkin jos Juhani joutuu poistumaan areenalta niin sen varmasti huomaavat kaikki kiekkopiirit aina Hangosta Petsamoon.

Nykyisissä asetelmissa Ahola vaikuttaa kaikkein asiallisimmalta ja järkevimmältä, hän on myös kaikkein vähiten syyllistynyt asioiden julkiseen selvittämiseen ja oman pesän puhdistamiseen. Mielestäni kommentit ovat olleet asiallisia ja toteamukset siitä, että asiat selvitetään perin juurin kauden jälkeen ja kaikki ei ole mennyt aivan kuin on suunniteltu pitävät kaikessa karuudessa paikkaansa. Toivolan julkista esiintymistä emme ole vielä nähneet. Ifk -ottelun jälkihöyryissä tullut kommentti taustojen sekavuudesta olisi kuulunut jättää sanomatta, mutta muuten vaikeassa tilanteessa miehen suoritus. Toivottavasti ensi viikolla on Mikan esiintulon hetki ilman sen suurempaa showta ja draamaa. Paskaa on tänään lentänyt arvon toimitusjohtajamme suunnasta jo niin paljon, että julkiset asioiden tonginnat voitaisiin jättää tähän ja vetää Ässien sisällä ne ainoat oikeat johtopäätökset.

Tami teki kyllä tänään sen, mikä olikin odotettavissa. Tamminen rakastaa julkisuutta ja julkisuus rakastaa Tammista, mikä olisikaan tällöin parhain vaihtoehto kuin julkinen loanheitto. Tähän leikkiin Tamilla on selkeästi parhaimmat edellytykset ja tulokset ovat luettavissa televisiosta, lehdistöstä ja internetistä. Propsit Tamille siitä, että silloin kun tulitetaan niin pistetään Lapin Kansasta lähtien kaikki lehdet asialle niin eiköhän taas syytöntä hakata. Sivusta seuraajan vihjeenä esitän vielä Juhanille, että ensi viikon Seura kaipaa pientä neljän sivun juttua teoistasi niin saataisiin vielä toinenkin (ei jääkiekkoa seuraavaa) osa kansasta puolellesi. Jutuista päätellen Tami on suhteellisen tyytyväinen omaan panokseensa. Myynnit ovat kasvaneet kaikilla muilla alueilla paitsi lipputuloissa, lainojen uudelleen järjestely, julkisuuden kasvu etc. vankkaa Tamin aikaansaannosta. Yhtään virallista parantamisen aihetta Tami ei toimissaan näe, mutta muiden toimissa kylläkin. Peluutetaan loukkaantuneita pelaajia, hallituksen pj:n epäluottamus tj:n toimiin, täysin suolesta oleva pelisystemi,umpi surkea valmentaja, joka ei Lukon tasoisesta materiaalista saa enempää irti, Kivenmäen huippulahjakkuden tuhoaminen etc. Eihän tässä vaiheessa voi sanoa muuta kuin, että herää pahvi! Kuten Ahola on MTV3:lla todennut nyt on analyysin paikka ja se koskee koko organisaatiota. Ei tuota paremmin voi enää asioita todeta. Kaiken huipuksi Juhani vetää tästä lausunnosta herneet sieraimiinsa ja ryhtyy julkiseen nokittamiseen, vaikka asiat pitäisi selvittää ensin taustoissa ja sitten vasta julisuudessa. Eipähän tämän jälkeen voi kuin myötäillä Aholan ajatuksia siitä, että kyllä Ässillä on kokematon toimitusjohtaja.

Ässät tarvitsisivat kieltämättä Tammisen lahjakkuutta markkinointiin, mutta Tamin pohjaton vallanhalu yhdistettynä oman edun maksimointiin ei voi olla tuhoamatta Ässien tulevaisuutta. Ässät tarvitsevat myös Toivolaa, joka on kieltämättä yksi liigan lahjakkaimmista valmentajista. Kokemuksen karttuessa varmasti valmiudet pelin sisäisiin muutoksiin myös paranevat. Toisaalta Toivolan Ässät ovat hyvin pitkälti lauma mikki hiiriä, jotka eivät taklaa eivätkä aina edes yritä. Taklaukset ja fyysisyys ovat niitä asioita, joita Toivolan tulisi lisätä omaan pelifilosofiaansa. Ässien materiaali toisaalta asettaa tietyt rajoitteet myös yltiöpäiselle hyökkäämiselle ja taklauspelille. Kaiken kukkuraksi Tamin tämän kauden hankkinoistakaan ei ole ollut apua fyysisyyteen. Nimet Virkkunen, Kivenmäki ja Super-Martti eivät aiheuttane pelonsekaisia tunteita vastustajassa.

Kävi ensi viikolla miten tahansa joku lähtee se on varma. Viimeisimmän aina luotettavan Urheilulehden mukaan Tami on jo kulisseissa järjestänyt jotain uutta valmentajaa Poriin ja luonnollisesti Aholalla ei ole mitään hajua asiasta. Ilmeisesti tilanne on se, että Tammisen jäädessä, Ahola ja Toivola poistuvat Ässien muonavahvuudesta. Mikäli taas Tami poistuu kuvioista Ahola ja Toivola jäävät, mutta kuka ottaa silloin toimitusjohtajan tuulisen postin harteilleen?
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koomista. Miksi ei yllätä yhtään, että juuri Ässät järjestää jotain tämän kaltaista?

Uskomatonta paskaa kyllä Tami jauhaa, ei voi muuta sanoa. Se eilinen Aamulehden/SK:n juttu nyt oli vielä joten kuten ymmärrettävä, mutta tuo MTV3:n juttu menee aivan yli. Suututtaa näin fanina katsella mitä nuo äijät johdossa sähläävät. Haistakaa paska vitun amatöörit, en muuta sano. Ja tämä koskee koko porukkaa: Tamminen, Ahola, Toivola.

Jokuhan tuolta pois lähtee, se on aivan varmaa. Joko kolmikko Ahola, Toivola, Kivi tai sitten Mr. Ego. Tai ainakin vaikea kuvitella tuollaisten lausuntojen jälkeen mitään yhteistyötä jatkossa esim. Tammisen ja valmennuksen välille.

Toisaalta ihan sama. Tuulettakaa vaikka koko seura, ei kiinnosta. Kaikki saatanan tunarit kerralla helvettiin.

Ai niin, sitä pitikin pyytää, että tänne etelään kun ei tuo Satakunnan Kansa tule, niin jos joku viitsisi ystävällisesti lainata huomisesta (la) lehdestä siinä asian tiimoilta olevat jutut tänne. Netistäkään kun ei taida samoja juttuja löytyä ikinä. Olisin erityisen kiitollinen.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Apuvalmentaja
mutta kuka ottaa silloin toimitusjohtajan tuulisen postin harteilleen?

Kuparinen..
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuvitella sopii mitä Raumalla tehtäisiin jos Lukkoon tulisi tullista toimitusjohtaja joka heti ensimmäisen kauden jälkeen haistattaisi palkanmaksajilleen, tukijoukoilleen ja kannattajilleen sanomalehtien palstoilla. Tuskinpa isot pojat kauaa moista neitiä kuuntelisivat. Tervaa ja höyheniä vai hamaraa ja kettinkiä? Tami se tietää miten ystäviä hankitaan.

Mikäli Tamminen olisi porilainen, häntä voisi pitää vaikkapa kovana jätkänä tämän ulostamisen jälkeen. Nyt häntä käy hiukan sääliksi. Ei taida tästä maasta löytyä enää riittävän isosydämistä seuraa Juhanille?

Hankkiutukaa äijästä eroon. Toivolassa on miestä olla itkemättä lehdissä vaikka tj veti mattoa alta eikä hänelle varmastikaan ihan parhaita työkaluja tarjottu.

Alpomaiseen tyyliin olen nauttinut lasin tai kenties parikin halpaa punaviiniä, mutta arvostelukykyyni tämä ei vaikuta mitenkään. Jos sitä nyt alunperinkään on ollut.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Apuvalmentaja
mutta kuka ottaa silloin toimitusjohtajan tuulisen postin harteilleen?
Ja jos Kuparinen ei vieläkään ole käytettävissä niin sitten toivottavasti Tammisen kilpakumppani jo edellisessä haussa eli Opa Kaski. Jos Opa on enää käytettävissä ja jos hän pystyy sitoutumaan 100% Ässiin.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika kinkkinen tilanne. Julkisuudessa käydään vääntöä seuran johtoasemista ja kausi juuri loppunut. Taas on vaikeita aikoja Ässäjoukkueella edessä. Nyt alkaisi olemaan tärkeät kuukaudet ensikautta silmälläpitäen. Tämä valtataistelu ei varmasti ole hyvä asia ja ei lisää Ässien houkuttelevuutta pelaajamarkkinoilla.

Kuvitellaan että Tamminen on se joka lähtee. Seuraus: entinen tj nöyryyttänyt nuorta valmentajaa taustalla. Lisääkö kiinnostusta. Epäilläänkö Toivolaa tämän jälkeen vaiko ajatellaan asiaa Tammisen vouhotuksena. Eräs agetti toteaa Toivolan onnistuneen joukkueen johtamisessa kapealla materiaalilla. Lisääkö Tammisen nykyisetkin lausunnot Ässien kiinnostusta pelaajamarkkinoilla.

Entä sitten: Kuvitellaan että Ahola on se joka lähtee. Silloin lähtee Toivola. Ketä tilalle ? Kuka todella kyvykäs ja osaava valmentaja silloin suostuisi tulemaan HC Ässät Oy:n johtoon kun toimitusjohtajana on Juhani Tamminen ? Mies joka suoraan sanoo että olisin valmentanut joukkueen 6 sakkiin kokemuksellansa. Onko Pekka Rautakallio se kyvykäs mies.

Ensikauden joukkueen sopimuksia täytyisi alkaa julkaisemaan. Mistä ykkössentteri, laituri ykköseen, korvaavat pelaajat lähtijöille. Kiinnostaako Jarkkaa vielä tapella Ässien puolesta vaiko lopettaako.

Eilen julkisuuteen tullut asia Marko Kivenmäen sopimusneuvotteluista hieman ennen Blues peliä oli täysin uskomaton asia. Nyt aamun Satakunnan Kansassa Ahola toteaa hälyyttävistä viesteistä pelaaja agenteilta: ”–Viesti on ollut selkeä. Tammisen kanssa on mahdoton toimia pelaaja-asioissa. Lisäksi hän on lietsonut joukkueen taustalla epävarmuutta viestittämällä että valmentaja vaihtuu.”

Eräs pelaaja agentti toteaa samaisessa lehdessä:- ”Tammisen puheet eivät pidä ja se on johtamassa siihen, että Ässien on ollut vaikea hankkia pelaajia.”

Edellisen lainauksen Satakunnan Kansa 13.3.2004

Miten käy Ässien ? Ry:llä on kevätkokous 16.3. Hallitukseen valitaan uusia / ”uusvanhoja” jäseniä. Erovuorossa Ahola ja Kuparinen. Onko lähtölaukaus suureen muutokseen. Aika harmaa tuo tulevaisuus on.

Onko Urheilulehdessä ollut jotain valmentajahuhuja. Ilmeisesti meidän Juhani on sooloillut sielläkin kun Ahola kiistää neuvottelut Pasi Kaukorannan kanssa ? Tosin tämä oli urheilun 7 päivää lehdestä, joten tuohon en nyt usko. Mutta kaiken kaikkeaan mihinkä Tamminen pyrkii toiminnallaan ?

”…Viittaus siihen, että elän erilailla kuin opetan, loukkaa minua. Itse vastaan täällä toimistolla joukkueesta ”team office”. Mielestäni täällä vallitsee energian, tekemisen ja sisäisen kommunikaation ilmapiiri. Näillä vaikeilla hetkillä tuemme toinen toisiamme. Urheilu on minulle opettanut että kun ulkoinen paine on kova sisäisesti meidän pitää olla yhtenäisiä.”

Tammisen vastaus 18.2.2004 Majasaaren juttuun Satakunnan Kansasta. Eh. Olen edelleen sitä mieltä että toimitusjohtaja Juhani Tamminen oli paras vaihtoehto. Täytyi tulla muutos. Muutos tuli. Juhani Tammisen naama ärsyttää minua kohtalaisen paljon ja yritän ajatella asiaa siten, että pärstäkerroin ei vaikuta luottamukseen toimitusjohtajaa kohtaa seuran kannattajana. Kannatan Ässiä ja seuraan mielenkiinnolla myös muita ympärillä olevia asioita. Nyt kuitenkin on tapahtunut niin paljon soheltamista, sooloilua ja hyökkääviä lausunnon antoja että voiko Tammiseen enää luottaa. Olen lukenut Tammisen kirjoja n. 30 sivua. Tamminen opettaa: Älä valehtele. Tamminen on kaksi kertaa tarjonnut itseään valmentajaksi. Kerran joulukuussa ja kerran Tammikuussa.

Mielipiteeni Mika Toivolaa kohtaan ovat muuttuneet. Ja kaksi kertaa. Olin täysin Toivolan puolella kauden alussa. Kausi alkoi ja eteni. Tuli tappio putki. Luottamus mieheen ei heilunut. Kausi eteni yli vuodenvaihteen ja aloin epäillä miehen pelinjohtokykyjä ja elämistä ottelun aikana. Luottamus meni. Se ei noussut edes kauden lopussa. Kului vajaa kuukausi. Nyt tunnen jopa myötätuntoa. Miten helvetissä voi työssään toimia jos pomo nakertaa kokoajan.

En voi luottaa Tammiseen enää. Toivolaan ehkä paremmin.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Aamulehti 13.3.2004

Tamminen pyrki valmentajaksi ja toimi hallituksen tietämättä

HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtajan Pentti Aholan tuki toimitusjohtajalle lkähti rakoilemaan tammikuun lopun tapahtumista

HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtaja Juhani Tamminen pyrki kahteen otteeseen päävalmentaja Mika Toivolan paikalle. Ensimmäisen kerran hän tarjoutui valmentajaksi joulukuussa ja toisen kerran pestistä keskusteltiin vakavasti tammikuun lopulla.

Tamminen toimi HC Ässät Pori Oy:n hallituksen tietämättä sijoittajaryhmähankkeessa, jonka tarkoituksena oli ostaa liigayhtiön osake-enemmistö.

Nämä kaksi asiaa heikensivät HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtajan Pentti Aholan luottamusta hänen ja Tammisen välillä. Tamminen syytti Aholaa jyrkin sanoin tuen puutteesta perjantain Aamulehdessä.

- Hallituksen tietämättä ei tällaisia asioita voi junailla. Olemme pyrkineet avoimuuten, mutta tämä on kaikkea muuta kuin avointa ja rehtiä peliä, jyrähtää Ahola.

Aholan mukaan Tammiselta tuli tammikuun lopulla ilmoitus siitä, että jo sykysllä myyntiin laitetuille osakkeille on löytyny ostaja.

Tammiselle toimeksi annetun osakemyynnin tavoitteena oli lyhentää Ässät ry:n n. 200 000 euron verovelkaa, joka oli peruja 90-luvun loppupuolen tapahtumista.

100 osakkeen myynnistä tulevien rahojen piti Tammisen ilmoituksen mukaan olla Ässät ry:n tilillä 27. tammikuuta. Asiasta tiedotti Aholalle ry:n puheenjohtaja Petri Niskanen sähköpostiviestissä.

Viikon kuluttua Tamminen kuitenkin ilmoitti, ettei osakkeita ole sittenkään myyty. Sen sijaan tiedossa oli sijoittajaryhmä, joka haluaisi ostaa enemmistön HC Ässät Pori Oy:n osakkeista.

- Huomautin Tammiselle puhelinkeskustelussa 29. tammikuuta siitä, etten hyväksy HC:n toimitusjohtajan palturipuheita. Siihen saakka olin tukenut häntä kaikissa hankkeissa valmentajanvaihtoajatuksia lukuunottamatta, tiivistää Ahola.

Valmentajavaihtoasiassa Ahola on ollut koko ajan Tammisen kanssa eri linjoilla.

Erityisesti taustapeli osakkeiden ja sijoittajaryhmän kanssa kismittää Aholaa.

- Liike-elämässä ei voi tuolla lailla toimia. Olen tehnyt pitkän uran teollisuudessa. Siellä ei tule kuuloonkaan, että lähimmät ihmiset juonivat omaan pussiinsa eivätkä tue yhteistä päämäärää silloin, kun kaikki hoitavat työnsä. Epälojaalia ja amatöörimäistä toimintaa, sanoo puheenjohtaja Ahola.

Hälyyttäviä viestejä Porin ulkopuolelta

Ahola on erityisesti viime aikoina saanut kentältä viestejä, joita luonnehtii hälyyttäviksi. Mm. useat pelaaja-agentit ovat ottaneet Aholaan yhteyttä.

- Viesti on ollut selkeä. Tammisen kanssa on mahdotonta toimia pelaaja-asioissa. Lisäksi hän on lietsonut joukkueen taustalla epävarmuutta viestittämällä, että valmentaja vaihtuu, korostaa Ahola.

Aamulehden tavoittama, nimettömänä pysyvä pelaaja-agentti vahvistaa Aholan puheet.

- Tammikuussa Tamminen sanoi, että Toivola täytyy vaihtaa. Kuitenkin toivola on materiaaliin nähden tehnyt Ässissä hyvää työtä.

- Tammisen puheet eivät pidä ja se on johtamassa siihen, että Äsisien on ollut vaikea hankkia pelaajia, arvioi merkittävää toimijaa pelaajamarkkinoilla edustava agentti.

Hyviäkin asioita tapahtunut

Ahola oli tiiviisti mukana päätöksenteossa vuosi sitten, kun Tammista palkattiin Ässien toimitusjohtajaksi.

- Silloin Tamminen tuntui erittäin hyvältä vaihtoehdolta. Meillä oli koossa lupaava tiimi: nuori, nälkäinen päävalmentaja, jonka sparrarina toimitsi valmentajan tehtävissä kouliintunut toimitusjohtaja.

Ahola alleviivaa, että myönteistäkin on tapahtunut.

- Moni asia on paremmin kuin vuosi sitten.

Eniten Aholaa harmittaa, että energiaa on hukattu vääriin asioihin.

Hän korostaa, että kauden loppukritiikin julkisuudessa aloitti Tamminen. Ässien on yhteisin voimin tarkoitus selvittää tilannetta ensi viikon maanantain tiedotustilaisuudessa.

- Se on yhä ohjelmassa. Siellä vielä syvennetään asioita, arvioi Ahola.

Ahola on vahvasti mukana myös Ässät ry:n hallituksessa. Hän toimii sen varapuheenjohtajana. Henkilövalinnoista päättävä ry:n kokous on kutsuttu koolle ensi viikon tiistaiksi.

Ahola vastaan Tamminen. Teollisuudessa kouliintunut yritysjohtaja vastaan mitään voittamaton valmentaja ja täysin amatöörimainen toimitusjohtaja.

Ehkä olisi parempi, että Tamminen jättää yritysjohtamisen ja jääkiekon asiantuntijoille ja keskittyy konsultointiin. Siihen se vielä kelpaa. Mediaseksikäs ja hauska tyyppi, mutta näytöt on nähty. Ei voi kelvata enää yhteenkään SM-liigajoukkueeseen.

EDIT: Aamulehden jutun kirjoitti siis Matti Majasaari. Jo on aikoihin eletty kun SK:n urheilutoimituskin kääntyy Tamia vastaan. Asioiden pitää olla kyllä tosi huonosti, kun raumalaisetkin jo toivovat Tammisen päänahkaa (Asko Tanhuanpää Kiekkolehdessä menneellä viikolla)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös