Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 828 475
  • 8 965

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
" Kyllä se siitä"!! Päivän agendalla tulevien kotikisojen ympärillä olevien eri tapahtumien ja tapaamisten buukkauksia , joten ajoissa ollaan näköjään liikkeellä joka puolella!! Huominen ( 24.2 .) lounas marketing Guru Jouko Saaren kanssa Turun Marina Palacen valoisissa tiloissa vaatii vähän valmisteluja , joten buukkaamista ja valmistautumista riittää!!
Itse haluaisin kuulla lisää näistä kotikisojen (2022) ympärillä olevien tapahtumien buukkauksista (ala Tami). Ilmeisesti siellä on kuitenkin Manun puhelin käynyt kuumana I assume!! Jouko Saaren kanssa ollaan lounaalle menossa = kaikki repivät kotikisoja ajatellen Manua joka suuntaan vai?
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Juhani kuittaa naisen henkilöllisyyden miehekkäästi ilmaisulla ”kaunotar”.

Nyt kun Jussilla olisi ollut 100% keskittyminen olennaiseen niin hän olisi naiskauneutta arvostavana herrasmiehenä varmaan pystynyt naisen nimenkin kertomaan.

Ymmärrän kyllä, että keskittyminen miehellä helposti herpaantuu yllättävissä tilanteissa niin kauan kuin veri kohisee suonissa.
Naiskauneuden arvostamisesta tuli mieleen tämä juttu, jossa Tamin naiskauneuden huomiointi on vahvasti läsnä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Missä yhteydessä Veli Antsa käyttää tätä?
Muistaakseni hänen kuuluisimpia fraasejaan on "se on siinä".
Tätä toista en muista.
In case epäselvää; " Tami" on itse käyttänyt tuota " kyllä se siitä" fraasia jo since 2013 FB - päivityksissään,, vuosien ajan hän kuitenkin " veli" Antsaa lainatessaan on käyttänyt fraasia " Se on siinä"!! Viime kesästä ( Summer 2021) eteenpäin # 79 :N päivityksissä on puolestaan nähty tätä " Kyllä se siitä" tokaisun asettamista myös ystävänsä " veli" Antsan suuhun!! " Kyllä se siitä" on kyllä sellainen yhdistelmä sanoja; jonka hyvin voisin kuvitella myös Antsan suusta kuulevani -hänen selostaessaan jännittävää ( spännande) lätkämatsia ja kun hänen ( Antsa) kannattama joukkueensa ( Leijonat, Pelicans, JYP etc .. .) on alakynnessä ja vasta ottamassa niitä oikeita askelmia ( steps) kohti voittoisaa ottelua!! Siinä -jääkiekon ja sen ( selostuksen) hengessä; " Have A Great Day" kitisijät Ukrainan tilanteen takia matkailu voi olla VAARALLISTA mutta " Kyllä se siitä" Br AB, maakunnan veli, tributeketjun founder etc. ..
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
"Erilainen aamu , nyt edelleen Turun Kuusamakujalla , aamukahvi, sauna päälle , aamun TS ensikäsittelyyn - illalla paremmin!! Aamun uutiset kärkenä ryssän hyökkäys saa kokeneen Leijonan pulssin kohoamaan!! They never learn / change - take my word!! Kävin siellä ( Neuvostoliitossa ) pelaamassa säännöllisesti jo 1966 lähtien, kun pääsin Nuorten Leijonien ykköskenttään , yhdessä nyt jo edesmenneiden Veikko Suomisen, Tapani Koskimäen ( molemmat ( R.I.P.) , kanssa!! Toivottavasti nykyjohtomme on omaksunut legendaarisen Urkin ( R.I.P.) opit, jotta saamme elää turvassa täällä Suomenniemellä!! Ei hyvältä näytä- take my word!! Näin kiekkomiehenä on mielenkiintoista seurata erityisesti Jokerien omistajien ja heidän kannattajiensa reaktioita ja kannanottoja!! SE siitä ja kohti Eurotam OY:n päivän busineksia!! Kirjoja ( Tami- My Life) kärkenä tilataan nyt päivittäin, joten tänäänkin postistani ( Turku 20900 R-kioski) lähtee paketti asiakkalle!! Tällä kertaa kohti Tamperetta, joten kiekkokaupunkiin menee - " Juha Junnon termein: " Kova juttu hei" !! Joten siinä jännittyneen poliittisen tilanteen ja kiihtyvän busineksen ( Eurotam OY ) hengessä: Have A Great Day !! Br Tami, CEO Eurotam OY, Lion # 79, gsm: 050 4663701, lisää: www.eurotam.com - be there!! JT"
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Pettymyshän tämä, hänen päivityksessään ei muistuteta miten Putinin puudeli ja Venäjän joukkojen rinnalla Ukrainaan suuntautuvaan hyökkäykseen osallistuva Valko-Venäjän Lukašenka on kova kiekkomies.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt oli jänniä tunnelmia.

Venäjän hyökkäys nosti ymmärrettävästi tunteet pintaan.

Kuusamakujalla jännä hetki oli myös, että Tampereelle lähti postitse kirja.

Tampereelle. My God!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten tämä eroaa rauhallisesta aamusta Kuusamakujalla?
In case epäselvää; erilaiseen aamuun kuuluu -että Maestron pulssin saa poikkeuksellisesti kohoamaan " ryssän hyökkäys" kun se ( pulssi) normaalisti kohoaa muista asioista ( Turun junantuomat heinäkenkäpäättäjät, + 44 alkuiset soitot, Mme Tammisen brekkari etc. ..) -i assume!! Br AB
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
They never learn / change - take my word!! Kävin siellä ( Neuvostoliitossa ) pelaamassa säännöllisesti jo 1966 lähtien, kun pääsin Nuorten Leijonien ykköskenttään ,
Tamin pelaajaura on pätevöittänyt hänet nyt myös turvallisuuspolitiikan asiantuntijaksi - i assume!!

Asiallinen päivitys Tamilta. Mies on ajan hermolla ja vaikka huolestuttaakin, pitää Eurotam Oy bisnekset hoitaa - take my word!!
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No mikäs vaivaa Kuusamakujalla? Ei rauhallisen aamun päivitystä? Onko veli Likasanko soitellut Valko-Venäjältä, vai mikä on homman nimi?
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
No mikäs vaivaa Kuusamakujalla? Ei rauhallisen aamun päivitystä? Onko veli Likasanko soitellut Valko-Venäjältä, vai mikä on homman nimi?

No ainakin eilen pulssi nousi siihen malliin, että ei varmaan tänään tule päivitystä. Veli Fiftien kaveripyyntö toiselle tilille odottaa myös vielä hyväksyntää, joten eiköhän tämä selvennä miten verkkaisesti Tami on liikkeellä.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Tässä teille rauhallisuutta:
"Rauhallinen aamupäivä , nyt edelleen Turun Kuusamakujan maisemissä , Hirvensalon merellisissä puittiessa!! Aamukahvini oli mennä ns " väärään kurkkuun ", kun lukaisin aamun ( 25.2.2022) Turun Sanomien artikkelin sivulta 14 , tekijänä toimittaja Harri Ahola ja otsikolla: " Urheilupolitiikkaa ja pelkuruutta on helppo sekoittaa" !! Siinä artikkelissa ko. toimittaja käyttää nimeäni törkeällä ja vääristellyllä tavalla , syystä jota voin vain arvailla ja syvästi halveksia!! !! Kun lähes päivittäinen yhteistyöni ko. lehtitalon ( TS ) ja sen eri toimitusten ( urheilu, politiikka, viihde.. etc.. ) on kestänyt jo seitsemän vuosikymmentä , en voi kuin ihmetellä nykyisen päätoimittajan ( Orell) ja hänen toimituksensa tapaa toimia!! Yököttää - take my word!! Mitähän seuraavaksi?? OMG sanon minä ja pelihommissa opitulla tavalla " numero ja nimi " muistiin!! Tähän - kauniiksi lopuksi - muistelu omalta peliuralta ja erityisesti leijonakapteenin ( 1977-82 ) aikakaudelta!! Kyseisen aikakauden todellinen rakkikoira leijonien ja Tapparan suuntaan oli Eero Rautio, Aamulehden silloinen kiekkoexpertti!! Ko. aikakauden yhdet MM kisat pelattiin Moskovassa vuonna 1979 , ja Eero toimi koko kisojen ajan ( 3 weeks) reportterina paikanpäällä Moskovan Lushniki Areenalla!! Eero - tyypilliseen tapaansa vittuli lehdessä raskaasti meille leijonille , kärkenä silloiset Tapparan pelaajat ; mm. Pekka Marjamäki, Pertti Valkeapää, Hannu Haapalainen ; Pertti Koivulahti etc.. !! Päätimme tehdä yhtenä välipäivän aamuna Eerolle pienen jäynän , muistutuksena vuosikausien vittuilusta meidän silloisten leijonien suuntaan!! Noutaja tuli yhtenä välipäivän aamuna kun palasimme Lushnikin jäältä ja Eero kolleegoineen odotti pukuhuoneemme ulkopuolella perinteiseen tyyliin!! Silloin nappasimme Eeron " kyytiin" useamman leijonan voimin ja suuntana maajoukkueen pukuhuoneen suihkutila ; jossa me , silloiset Leijonat kylvetimme Eeron oikein kunnolla jääkylmän Lushniki suihkun voidellessa " tähtitoimittajan " herkän hipiän ja maalivahti Jorma Valtosen viimeistellessä "taidekylvyn " tyhjentämällä Eeron nahkatakin kaikkiin taskuihin pukuhuoneemme shampoot ( 4 kpl) !! Syntyi helvetillinen , julkinen kalabaliikki , jota selviteltiin lähes pääministeriä myöten kisojen jälkeen!! Liitto ( SJL ) korvasi Eeron takin pesulalaskuineen etc.. mutta se tärkein toteutui !: Eero otti onkeensa tapahtuneesta , alkoi suhtautua meihin pelaajiin kunnioituksella ja ko. takki roikkuu jääkiekkomuseon kunniapaikalla Tampereen Vapriikissa tänä päivänä hienossa vitriinissä muistuttamaan tämän päivän journalisteja kunnioituksesta - ja mahdillosesti- sen puuttesta!! !! Joten - toivottavasti - tämän päivän likajournalistit ( ala TS/ Ahola ) hankkivat riittävästi perimätietoa , jotta kiekkohommissa tuttu " noutaja tulee " on ns. sisäistettynä kun on seuraavan coachauksen ja palautteen aika!! Elämä - kuten pelikin- on " two way street" - take my word!! ; Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, lisää: www.eurotam ,.com, gsm: 050 4663701"
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Kirjoja ( Tami- My Life) kärkenä tilataan nyt päivittäin, joten tänäänkin postistani ( Turku 20900 R-kioski) lähtee paketti asiakkalle!! Tällä kertaa kohti Tamperetta, joten kiekkokaupunkiin menee
OMG, vain yksi paketti matkaan. Varmaan lavallinen mutta vaatimattomasti vain paketti- take my word!
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Toimittaja Harri Aholana menisin vapaaehtoisesti jäiseen suihkuun ja täyttäisin kaikkien takkieni taskut shampoilla ja saippuoilla (28 kpl) !!, heti sen jälkeen kun olisin pessyt niillä suuni.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Mitäs törkeää maestrosta siellä panetellaan? Hieno kuulla, että hän on päivittäisessä kosketuksessa Turun Sanomiin mutta jäin miettimään, miksi hyvää miestä ei käytetä kaikilla hänen osaamisalueilla? Luulisi nyt ainakin kulttuuri- ja taloustoimituksella olevan Tamilta paljon opittavaa?
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pakko on sanoa se, että Tamin päivitys ei nyt ollutkaan "rauhallinen aamu" kategoriassa. Jotain on nyt tapahtunut, koska tuli tuollainen päivitys. Omat silmäni eivät kestä lukea toista kertaa tuota tekstiä.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Mitäs törkeää maestrosta siellä panetellaan? Hieno kuulla, että hän on päivittäisessä kosketuksessa Turun Sanomiin mutta jäin miettimään, miksi hyvää miestä ei käytetä kaikilla hänen osaamisalueilla? Luulisi nyt ainakin kulttuuri- ja taloustoimituksella olevan Tamilta paljon opittavaa?
Tamihan pitää veljiä Lukashenka ja Putin kovina kiekkomiehinä, ei kai tähän ole Ahola iskenyt?

TS:n tilaajat, tiedätte mitä tehdä. Toimikaa! In case epäselvää, kertokaa meille maan matosille mitä törkeyttä on tapahtunut.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Tamihan pitää veljiä Lukashenka ja Putin kovina kiekkomiehinä, ei kai tähän ole Ahola iskenyt?

TS:n tilaajat, tiedätte mitä tehdä. Toimikaa! In case epäselvää, kertokaa meille maan matosille mitä törkeyttä on tapahtunut.

Luultavasti asia on juurikin noin kuten veli @Ilmari Ahde veikkasi.
Odotetaan unisten Turun veljien referaattia jutusta.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nopeasti vilkaisin, mitä tänne on kirjoiteltu niin hetken luulin, että puhuttiin Pentti Aholasta, mutta ei sentään.

Olisi ollutkin ihme, jos Juhani olisi muistellut miestä, joka pisti Juhanin Porissa järjestykseen Tammisen toimitusjohtajuuden aikana.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Olipas pojat silloin vanhaan hyvään aikaan aikamoisia kovanaamoja.

Joukolla hyökättiin työtään tekevän ihmisen kimppuun ja Juhani vielä kehuskelee asialla.

Mä häpeän!
Onneksi sentään vanha kunnon sukkasaippua ei tilanteessa heilunut. I assume!
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Onneksi sentään vanha kunnon sukkasaippua ei tilanteessa heilunut. I assume!
Se on säästetty nuorille pelaajille jotka 70-luvulla on Leijonien luolaan astunut eikä ole osannut erästä staraa kunnioittaa riittävästi. Ainakin tehopisteet on kuulustelussa pitänyt tulla kuin apteekin hyllyltä, ne merkkaamattomat kakkossyötöt kanssa.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
"Tsemppiä Tami! Hiiret vinkuu, karavaani kulkee!!"

"Kiitos viestistä, niin se vaan on , tuli tänään By Turun Sanomat / Harri Ahola - taas kerran todistetuksi!! OMG, sanon minä!! JT. Lion # 79 , CEO Eurotam OY !!"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös