Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 796 774
  • 8 828

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
"Rauhallinen sunnuntai , nyt vierlä Kuusamakujan aamiaispöydän äärellä!! Kisoja teeveestä ( nyt hiihtoa ) ja myöhemmin on vaihdettava kanavaa, jotta oympiakiekko tulee ruutuun!! No hätä- aika aikaa kutakin!! Välissä aamukahvi, aamusauna, sitten brekkari ja kisastudion lämpöön!! Joten siinä - voittajien hengessä - hoitakaa homma kotiin veljet, Sapporossa 1972 hoidimme homman 4-3 ja olin yksi niistä joka heitti mustan svenskien häkkiin!! Silloin ketjuna Linnonmaa - Murto ( R.I.P.) - Tami , jossa oli roolit kohdallaan vaikka seuraketjua ei vielä silloin ollut kasassa !! Murtsi ja Harri pelasivat HIFK:N riveissä ja minä taistelin HJK:n sinivalkoisessa paidassa kotoisessa sarjassa!! Silloin HJK otti hopeaa kauden ( 1971-72 ) hopeaa , Ilves vei Kanada maljan Len Lunden , Okan etc.. johdolla ja me HJK lähdimme kauden päättäjäisiin Sorsanpesään Pohjanmaalle, mutta se - kova sauna - onkin sitten taas eri juttu!! Osattiin - saunakulttuuria - kiekossamme jo silloin!! Silloinen HJK ( 1970-72) oli timanttinen ryhmä, Raimo Määttänen as coach, Mölli Keinonen ( R.I.P.) , Esa Peltonen , Joppe Vehmanen , Lion # 79 etc.. , joten great memories - take my word!! Keep rocking & have a great day!! Br Tami , Lion # 79 , lisää www.eurotam.com"
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vai kova sauna, älä Tami kerro enempää, kaikki varmasti tietää kuka siellä oli saunamajuri ja löylykauhan valtias. Saunatanssi tietysti oli ohjelmassa, pyyhekin putosi lanteilta kun mies pyöri kuin dervissi.
Siellä varmaan nautittiin myös kovaa teetä. Voi niitä aikoja, kun alkoholiin suhtauduttiin salaperäisen kunnioituksen vallassa eikä riehuttu julkisuudessa Kukko kourassa.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Siellä varmaan nautittiin myös kovaa teetä. Voi niitä aikoja, kun alkoholiin suhtauduttiin salaperäisen kunnioituksen vallassa eikä riehuttu julkisuudessa Kukko kourassa.
Neuvostoliitosta farkuilla trokattuja tuotteita on varmasti nautiskeltu, treenikassi kilissyt lupaavasti kun on lähdetty Sorsanpesää kohti.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Tuosta Sapporon ottelusta Ruotsi-Suomi on tänään päivälleen 50 vuotta (tuolloinhan on siis ollut myös sama viikonpäivä kuin nyt eli sunnuntai). Aikamoinen paukku siis tapahtui puoli vuosisataa sitten. Take my word!

Materiaalia tästä ottelusta löytyy heikonlaisesti, radioselotusta ja Monosen voittomaalista jopa liikkuvaa kuvaa.



 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tami on ollut koko ajan väärässä.

20 min paine riittää.

Ei 60min.
Montako joukkuetta olet nostanut Liigaan?? Ootko koskaan nostanu?? Sunkin pitäs pikkuhiljaa alkaa ymmärtää jääkiekkoo.

Tamin legendaarinen 60 minuutin paine jota toteuttivat loistavat tähtipelaajat ( Philippe Bozon, Toni Sihvonen, Martin Bergeron ro name a few) tunnetaan Clevelandissä asti - rake my yard!! 60 minuutin paine soveltuu kaukalon lisäksi koti gymille, busineksen high seasoniin ja "hit the sack"!!

Missä kunnioitus, respect? Mä häpeän.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Hieno aamupäivä kääntyy jo iltapäivän puolelle!! Perinteinen Suomi -Ruotsi ottelu juuri päättynyt ja olihan näytelmä - take my word!! Dejavu ilmiö pukkaa koska Sapporossa ( OG ) 1972 voitimme Ruotsin 4 - 3 , joten " mikään ei ole muuttunut" take my word!! Paljon jäähyjä , kuten niin usein kun panokset on kovia ja FIN vs SWE ottelu kyseessä!! Olin silloin ( Leijonat Team Sapporo 1972) hienon ketjumme Linnonmaa - Murto ( R.I.P.) -Lion # 79 oikea laita ( rw ) ja meidän silloinen voittomme romutti Ruotsin mitalisauman ja pelasti meidän kasvot , koska meidän silloinen tappio jenkeille ( 1-4) tarkoitti mitalien valumista muihin käsiin!! Mutta sillä voitolla ( Fin vs. Swe 4-3 ) pystyimme palaamaan kotiin ns. " pää pystyssä"!! Tein yhden maaleistamme ko. pelissä bravuurillani ranteella suoraan syötöstä ja Ruotsin molari lähti Sapporon yöhön parkumaan elämän ja laukauksen kovuutta!! Those were the days my friend, keep rocking & have a great day, Br Tami, Lion # 79 CEO Eurotam OY , 227 A maaottelua, joissa tehot yli 100 pistettä by far , vaikka ko aikaan ei ns. " toista syöttäjää" vielä tunnettu , erityisesti itäblokin tuomarien ( Dombrovski & Team ) pelikirjassa!! Onneksi nykyään jo ko. uniset veljet veljet on siirtynee sivuun ja ymmärretään pelin ysin ( joukkuepeli) ja sen vaatimukset!! Kun lisäksi Rene Fasel joukkoineen on siirtynyt joumaan valkoviiniä muihin kabinetteihin ( IIHF) , on vihdoin tullut aika , jolloin statistiikka eri osastoilla on kunnossa ja siinä arvossa kun sen olla pitää!! Hockey is the greatest game ever played- niin se vaan menee!! Keep rocking & have a great day , br Tami, Lion # 79 CEO Eurotam OY , lisää : www.eurotam.com
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saisiko Kale nyt hoidettua vielä tilastoihin ne Tamin syöttöpisteet oikein!?
Tarvitaanko siihen joku kansanliike, että vääryys korjaantuisi? Ei voi olla niin vaikeaa korjata yhden pelaajan syöttöpisteet oikein. Pitääkö tässä lähteä porukalla laittamaan Mannerheimintie poikki, jotta unisimmatkin heräisivät tähän tapahtuneeseen Tamin syöttöpisteiden törkeään ryöväämiseen.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Lion #79 mainittu kolme kertaa varmuuden vuoksi ettei vain pääse numero unohtumaan! Mikään ei todellakaan muutu, tupla-allekirjoitusta lukuunottamatta - take my word!!
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Saisiko Kale nyt hoidettua vielä tilastoihin ne Tamin syöttöpisteet oikein!?
Tarvitaanko siihen joku kansanliike, että vääryys korjaantuisi? Ei voi olla niin vaikeaa korjata yhden pelaajan syöttöpisteet oikein. Pitääkö tässä lähteä porukalla laittamaan Mannerheimintie poikki, jotta unisimmatkin heräisivät tähän tapahtuneeseen Tamin syöttöpisteiden törkeään ryöväämiseen.
Jos se juopporemmi on vielä paikalla, kyllä sinne yksi Pratu mahtuu kyltteineen, lukekoon vaikka:
Hallitus hävetkää, Tamin pisteet saatava oikein !!


Kyllä olisi väki ihmeissään, että mitä hittoa nyt halutaan.
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perinteinen Suomi -Ruotsi ottelu juuri päättynyt ja olihan näytelmä - take my word!! Dejavu ilmiö pukkaa koska Sapporossa ( OG ) 1972 voitimme Ruotsin 4 - 3 , joten " mikään ei ole muuttunut" take my word!!
Aika paljonkin on muuttunut, viimeiset reilut 20 vuotta arvokisoista on ihan oikeasti lähdetty hakemaan kultaa tai ainakin minimissään mitalia.

Seitköönt-luvulla oltiin tyytyväisiä jos ei hävitty Neuvostoliitolle yli viidellä maalilla...joskus jopa voitettiin Ruotsi tai Tsekkoslovakia.

Joo tiedän, maajoukkuepelit on nolla kuten myös buumien luonti ja ammattikoutsaaminen To Name A Few!! Painun korpikuusen kannon alle metsän reunaan, se helpottaa I Assume!! BR BAT79 Heinäkenkä ja tasalakki seitkytluvulta alkaen.
 
Viimeksi muokattu:

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Pakit, mikään ei muutu

Tamilla taas ollut pikkuisen ruusunpunaiset lasit päässään Kuusamakujalla - i assume? Tämä Dombrovski on selkeästi kohdellut Juhania väärin, koska mies jaksaa mainita hänet miltei yhtä usein hiiri Faselin.

Tamin CTRL+C:kin jäänyt päälle kuin herran omat jutut - take my word!!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Sen verran lämpimästi Tami puhui mm. veli Lukashenkosta, että veikkaan vain Donia harmittavan, kun joku sveitsiläinen hammaskiven poistaja on onnistunut uimaan vallan kammareihin aina Kremliin asti. Varmasti Manulle myös Putinin vienti kelpaisi, vaikka Venäjä muuten ei saakkaan paljoa suitsususta päivityksissä.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
" Veli" Dombrovski. Mies joka vituttaa Tamia vielä 50 vuotta myöhemminkin.
 

Liitteet

  • dombrovski.jpeg
    dombrovski.jpeg
    122,2 KB · kertaa luettu: 202

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
"Rauhallinen maanantain aamu ( 14.2.2022) nyt vielä Kuusamakujan aamiaispöydän ja aamuteeveen ( Yle) äärellä!! Aamun TS luettuna tuttuun " urheilu edellä" tyyliin, illalla sitten kunnolla!! Leijonien Ruotsi voitto lämmitti ex Kapteenin ( Leijonat 1977-82) mieltä take my word!! Tasapainoinen harmooninen esitys ja voitto niukasti ( 4-3 jatkoajalla!! Yksi " optinen harha " eli " Ruotsi voittaa aina" tuli taas todistetuksi take my word!! Olin itse ensi kerran MM kisoissa Tukholmassa 1970 ja ketjuna silloin Linnonmaa - Murto ( R.I.P.) -Lion # 79 ja heti riemukas voitto Ruotsista ( 3-1 ) meille ja vielä legendaarisessa Johanneshovissa!! Teimme Suomen ensimmäisen maalin , leikkasin Ruotsin pakkien väliin, Murto syötti minut läpi, vedin Ruotsin molarin vipuun ( kebap kioskille ) nostin rystyltä ylös , iekko osui ylärimaan ja putosi viivalle ja Harri ( Linnonmaa ) varmisti hienon kuvion!! Siitä Lasse Oksanen ja " Mölli Keinonen ( R.I.P.) tekovät omansa ja " first ever " Ruotsi voitto MM tasolla oli tosiasia!! Joten siinä - historian tuntemuksen hengessä: " Ellet tunne historiaa - et voi suunnitella tulevaisuutta " - take my word!! Suomalainen jääkiekko on siitä loistava esimerkki - take my word!! Meidän sukupolvi ( Valtsu , Upi, Pappa , Hexi , Juha , Vellu, Esa , Oka , Lion # 79 etc) hoiti homman - lue ensimmäiset suurvoitot ( yksittäiset pelit ) myöhemmin tuli aika jolloin menestyimme myös turnausmuodossa , kuten Globen 1995, silloin olin jo Ranskan päävalmentajana , voitimme Saksan 4-0, Kanadan 4-1 , Sveitsin 3-2 .. ja tie loppupeleihin Tukholmaan oli auki ; Ranskalle se oli temppu vailla vertaa ( first ever ) , asia jonka Ranskan veljet noteerasivat aina urheiluministeriötä myöten , kun palasimme Pariisiin kisojen jälkeen toukokuun alussa !! Urheiluministeriön kutsu, tuunusdtus , bonukset etc.. auttoivat ymmärtämään miksi Ranska oli silloin - ja on nyt - yksi huippu-urheilun suurmaista laajalla rintamalla!! Meillä - luojan kiitos - pikkuhiljaa on alettu ymmätämään huippu-urheilun todellinen merkitys , lähinnä siksi, että päättäjissämme on pikku hiljaa kasvanut ymmärrys sen merkityksestä nuorisomme tiennäyttäjänä ja inspiraation lähteenä!! Joten siinä - uusien urotekojen ja inspiraatioiden hengessä: " Have A Great Sports Day" , Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, 227 A maaottelua , 5 vuotta ( 1977-82) as Captain OF Team Finland!!"

Ja vielä lisäys :
"Ps.Vallan oli unohtua , muttakas tässä: Hyvää ystävänpäivää Teille kaikille läpi koko Suomenniemen ; Hangosta Kittilään!! Keep rocking & have A Great Day !! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam Oy , lisää :"
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olin itse ensi kerran MM kisoissa Tukholmassa 1970 ja ketjuna silloin Linnonmaa - Murto ( R.I.P.) -Lion # 79 ja heti riemukas voitto Ruotsista ( 3-1 ) meille ja vielä legendaarisessa Johanneshovissa!! Teimme Suomen ensimmäisen maalin , leikkasin Ruotsin pakkien väliin, Murto syötti minut läpi, vedin Ruotsin molarin vipuun ( kebap kioskille ) nostin rystyltä ylös , iekko osui ylärimaan ja putosi viivalle ja Harri ( Linnonmaa ) varmisti hienon kuvion!!
Tästä on ennenkin puhuttu, Maestrolla on nimittäin käynyt niin että aika on kullannut muistot.

Tässä tuubista löytyvä pätkä aiheeseen liittyen, ei se ihan ylärimaan mennyt.



 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
"Kun lisäksi Rene Fasel joukkoineen on siirtynyt joumaan valkoviiniä muihin kabinetteihin ( IIHF) , on vihdoin tullut aika , jolloin statistiikka eri osastoilla on kunnossa ja siinä arvossa kun sen olla pitää!!"

Lainaus vielä Tamin eilisestä voittopäivityksestä. Mikähän tämä väite on, että Faselin ajan (1994-2021) jälkeen statistiikka olisi jotenkin nyt eri kondiksessa kuin vielä hammaslääkärin valtakaudella vaikkapa vuosi sitten?

Lainausta edelsi tietenkin kitinät puuttuvista syöttöpisteistä. Tuota se on nyt joitain kertoja ainakin epäsuorasti väittänyt, että Faselin ajan jälkeen kakkossyöttöjä olisi alettu merkkaamaan paremmin. Tai ainakin jotain statistiikkaa mitä Tamille tulee mieleen mainita aina niiden puuttuvien syöttöjensä jälkeen.
 

hammerhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Tästä on ennenkin puhuttu, Maestrolla on nimittäin käynyt niin että aika on kullannut muistot.

Tässä tuubista löytyvä pätkä aiheeseen liittyen, ei se ihan ylärimaan mennyt.

No ei näköjään mennyt veska vipuun eikä noussut kiekko ylärimaan.

Joku voisi linkittää tuon kuninkaan Faceen ja kysäistä että mitäs henkilövittuilua tämä video on, saataisiin varmaan kipakka korjaus asiaan että miksi video näyttää noin väärin sen tilanteen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös