Joulun "Niksi Pirkka"

  • 4 765
  • 13

turre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko Teillä jotain hyvii ideoita eli joulun ajan Niksi Pirkka aiheita.
Mul on yks ihan kätsä.

Eli kun täytyy joulukuusta lähtee ostamaan ja auto on niin täynnä ja ei ole kattotelinettä, hyvä tapa kuljettaa kuusi on:

Kannattimena toimii pelkääjän paikan sivupeili, siinä pelkääjän paikalla istuva pitää kädellä kiinni kuusesta ja kuusi siinä auton suuntaisesti kulkee kätevästi mukana eikä edes paina ollenkaan.

(Ei kyllä kannata moottoritietä porhaltaa) mutta pienemmän matkan tällä konstilla kyllä kulkee.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ilmeisesti nämä ulkomaanpellet on melkoisia niksi-Pirkkoja. Mieleenimuistuu, kun n. vuosi sitten ajelin turun moottoritietä Helsinkiin päin ja siinä Kehä III:n ja Kehä II:n välillä ajeli diplomaattirekistereissä ollut auto, joka kuljetti isoa pöytää auton katolla. Kattotelinettä tai saati sitten minkäänlaista kiinnitystä ei ollut. Kuljettaja piteli kevyessä pakkasessa paljaalla vasemmalla kädellään vähän pöydästä kiinni.

Toinen mielenkiintoinen tilanne tien päällä tuli myös mieleeni; veli venäläiset hinasivat hinausköydellä Ladaa keskellä yötä sillä lailla, että heikompaa hirvittää katsoa (ja kyllä minullakin ilme hieman värähti, kun ajoin hinaajasta ja hinattavasta ohi); hinattavassa rotiskossa ei ollut kuskia lainkaan ja auton etupyörät kääntyilivät vähän väliä minne suuntaan sattuivat ja meno oli aika mutkikkaan näköistä. Mahtoikohan tulla kavereille yhtään äkkijarrutusta..?
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Marketin parkkipaikalla...

Näin joulunalusruuhkissa on markettien suurilla parkkipaikoilla välillä vaikeuksia löytää sitä omaa peltilehmää, kun saapastelee kaupasta rasittuneena ulos. MUTTA, kun tilanne on paha, on syytä ottaa SUKKAHOUSUT ESIIN!

Toimi näin: Ennenkuin poistut autoltasi marketin uumeniin, niin solmi auton antenniin vanhat sukkahousut tuulessa lepattamaan! Silloin tunnistat oman autosi jo kaukaa, ja päivä on pelastettu. Tämä vähentää myös sitä riskiä, että yrität vahingossa avata jonkun toisen omistaman auton ovea... sillä toisella kun sattuu olemaan ihan samanlainen/samanvärinen ajopeli... ja tietysti helvetin herkkä varashälytin, joka rupeaa ulvomaan heti kun tökkäät avaimesi auton oven lukkoon!

PS. Saas nähdä kuinka monta sukkahousua liehuu huomenna Itiksen City-Marketin parkissa... minä ainakin aion käydä siellä ostoksilla. Noh, tunnistaapahan sitten heti alueelle ajaessa, että kuinka monta Jatkoajan lukijaa on tullut ostoksille...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Niin...ilman sukkahousuja ei olisi koko Niksi-Pirkkaa. Kun keität kananmunia ja haluat varmistaa, että ne eivät mene rikki, laita ne sukkahousuissa kiehuvaan veteen. Muista poistaa sukkahousuista ennen syömistä. Kun haluat säilytyspaikan videokaseteille, joista on kotelot kadonneet, pistä sukkahousut seinään ja pudottele videoita sinne.

Molemmat edellisistä ovat muuten oikeita Niksejä, Pirkan arkistoista.

Tässä hyvä jouluniksi. Kun haluat olla erilainen joulupukki, tee naamio sukkahousuista! Jännittävää uudenlaista pukkikulttuuria täydennät ottamalla mukaan myös leikkiaseen. Sitten vain tölväiset tilattuun osoitteeseen ja huudat "onko täällä rahaa ja arvoesineitä!" Ei sitä iänikuista onko täällä kilttejä lapsia...Sitten painelet tyhjän säkin kanssa keskelle olohuonetta - ja tällä kertaa koko perhe saakin pudottaa lahjoja pukinsäkkiin. Ei sitä tylsää pakettienjakoa jokaiselle. Jos perheessä on hyvän näköinen äiti/tytär, voit harkita hänenkin mukaanottamistaan. Äläkä unohda isännän konupulloa. Pian talosta poistuu pukki mukanaan säkillinen lahjoja - tällä kertaa itselleen. Ratkiriemukkaan erilainen joulu on silloin jokaisella.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Dick Slasher
Käytetyjen sukkahousujen haarakiilasta saat saksimalla jännitävän tuoksuisia nenäliinoja, vaikka pukin konttiin.

-Tai pukin naamion täytteeksi. Näin et kärsi myöskään joulupakkasista. Ja jos on oikein kylmä, pistä poro sukkahousuihin niin se ei palellu
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Myöskin aitoja ja alkuperäisiä

Aito sukkahousuniksi on myös tämäkin:

Autossa, varsinkin pitkillä matkoilla, on pelkääjän paikalla istuvalla suuri uhka nukahtaa. Nukahtaessa pää retkahtaa ikävästi ja nukkuva herää. Eli perinteinen pilkkiminen. Laita siis sukkahousut penkin niskatyynyyn haaraosasta ja sido sukkahousujen jalkaosat otsan ympäri, pysyy pää niskatyynyssä kiinni.

Toinen, ei sukkahousuniksi:

Vanhasta, käytetystä ja lasten kasvamisen johdosta turhaksi jääneestä potasta saa kuulemma kätevän vihannesten pesuvälineen poraamalla siihen reikiä.

Niinpä niin, miten sitä tulisi toimeen ilman niksipirkkaa?
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Niksejä

Tässä on hyvä niksi suoraan Pahkasian Niksi-Pahka palstalta:
Teippaamalla yhteen 2000kpl gsm-puhelimia saat kätevän traktorin etupainon.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
teippaamalla vaimon suun roudarinteipillä estät kätevästi nalkutuksen...

teippaamalla oman suun estät turhien välipalojen napsimisen
 

Rööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan toki!

Viestin lähetti turre
Onko Teillä jotain hyvii ideoita eli joulun ajan Niksi Pirkka aiheita.


On tosiaankin totta, että ihmiset eivät kaiketi tulisi toimeen ilman sukkiksia, mutta lähes yhtä monikäyttöisiä ovat tyhjät vessapaperirullat. Olenkin tänä jouluna päättänyt ilahduttaa läheisiäni itse askarrelluilla lahjoilla. Perusmateriaalina on tietenkin käytetty noita oivia paffitötteröitä, joita siunaantuu joka taloudessa viikoittain kuin itsestään, mikäli ette ole tottuneet kyllästämään persläpiänne painomusteella. Toivon, etten pitkästytä teitä tällä, mutta en vain malta pitää tätä loistavaa ideaa ainoastaan omana tietonani. Joten tässä muutamia ideoita vapaasti lainattavaksenne.

Tarvitsette vuoden mittaan säästettyjen vessapaperirullien lisäksi tarveaineiksi ainoastaan: sakset, maalarinteippiä, liimaa, vesivärit, hiekoitushiekkaa, kumilenkkejä, muutamia paloja itse paskapaperia sekä tulitikkuja (kaksi jälkimmäistä saavat olla myös kertaalleen käytettyjä). Näillä sinänsä huokeilla tarvikkeilla syntyy persoonallisia lahjoja, joissa näkyy myös antajansa käden jälki . Seuraavassa listaa itse suunnittelemistani lahjuksista:

Vaimolleni, joka on mielestään hyvinkin kultturelli yksilö, nikkaroin noista pahviputkista Sibelius-monumentin pienoismallin. Maalasin ne ensin metallin hohtoisiksi alkuperäisyyden tuntua luomaan. Liimaamalla niitä sitten limittäin, lomittain sekä osittain päälletysten, onnistuinkin mielestäni tavoittamaan aimo osan tuon maamme suurimman säveltäjän persoonallisuudesta. Jalustan rakensin jiiriin saksituista putkiloista, joidenka muodostamaan piirin sisään roimasin kourallisen suomalaista hiekkaa isänmaallisuutta kuvastamaan, niin ja tietenkin vessapaperiin piirretyn sinisen ristin tulitikkusalkoineen. Kelpaa sen ääressä tunnelmoida Finlandian pauhatessa taustalla!

Anopille pyöräytän lahjapaperiin muutamia tötteröitä hiusrulliksi. Maalasin ne vesiväreillä iloisen kirjaviksi pääsiäismunien tapaan. Jokaista rullaa kohden näpertelin kumilenkkiin parin tulitikkuja jotka pujotetaan rulliin käärityn hiustukon ylitse, ja tötteröstä läpi vastakkaisille puolille, nyyttiä koossa pitämään. Tapaninpäivän ruokapöytään asettuessamme aion arvoituksellisesti kysäistä:” mitä olet tehnyt hiuksillesi?” –vain Sinä ja vesivärein maalatut rullat tiedätte…

Appi-ukolle, joka kärsii iän myötä äityneistä potenssihäiriöistä, valmistin tyhjästä rullasta penistuen joululahjaksi . Poistin lieriöstä saksia apuna käyttäen kaksi kolmasosaa, jotta ”tuki” ulottuu ainoastaan varren osalle jättäen herkkumutskun vapaaksi kutkaa aistimaan. Anoppia muistin tämänkin lahjan puiteissa ripottelemalla karkeaa hiekoitushiekkaa rullan pinnalle sivelemääni tuoreeseen liimapintaan kitkaa antamaan. Rullan tyveen työstin saksien kärjellä reiät, joihin solmin kolme kumilenkkiä peräkanaa. Näiden läpi Eikan on määrä pujottautua ylä –tai alakautta asennusvaiheessa ja lopsauttaa tuki sijoilleen. Viimeistelin vielä koko komeuden autenttisin värein. Beeshille pohjalle loin rennoin siveltimen vedoin sinertäviä juovia verisuonia kuvaamaan. Sujautin vielä muutamia paloja vessapaperia tilkkeeksi tötsän sisään sökötettäväksi, mikäli jorman ja rullan välinen välys ei ole käypäinen. Lisäksi lauloin C-kasteille, illan iloja silmällä pitäen, hänelle kappaleen: Jouluyö, juhlayö ikään kuin oikeaa tunnelmaa luomaan.

Tuskin maltan odottaa aattoa ja ihastuneita ilmeitään näiden paljastuessa koreista kääreistään. Antaminen on tosiaankin ilo –tänä jouluna…

Rauhaisaa joulua kuitenkin kaikille teille muille
toivoopi :Rööri
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Tjaah !!!!!!!!

Kävin eilen "Itiksessä"yksin ostamassa pojalleni lahjaa.Tiedättekö kuomat,jumalauta en päässyt edes ensimmäiseen kauppaan sisään,kun jo vitutti.Ostin sille sellasen kämäsen skitan ja lähdin stobelle.Sitä ihmispaljoutta ei voi Julli käsittää ja kaikilla olevinaan helvetillinen kiire.

Jengi tönii toisiaan ostovimmassaan,pari kertaa meinasin läväyttää "vastapalloon"kun saatana ei päässyt edes eteenpäin.On tämä joulunalus aika helvetillistä!!!!!!:mad: :mad:
 

Dick Slasher

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT ♠
Re: Tjaah !!!!!!!!

Viestin lähetti reds1897
Kävin eilen "Itiksessä"yksin ostamassa pojalleni lahjaa.Tiedättekö kuomat,jumalauta en päässyt edes ensimmäiseen kauppaan sisään,kun jo vitutti.Ostin sille sellasen kämäsen skitan ja lähdin stobelle.Sitä ihmispaljoutta ei voi Julli käsittää ja kaikilla olevinaan helvetillinen kiire.

Jengi tönii toisiaan ostovimmassaan,pari kertaa meinasin läväyttää "vastapalloon"kun saatana ei päässyt edes eteenpäin.On tämä joulunalus aika helvetillistä!!!!!!:mad: :mad:

Alkaa sitten sullakin oleen joulu fiilarit kohdallaan, joulurauha sykkii otsasuonissa:D
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kyllä tämä epäilemättä monen jouluunkin liittyy.

Vituttaako kaljatölkkien palautus? Vituttaako kun uitat kättäsi kättäsi etikan hajuisen pussin pohjalla viimeisiä tölkkejä palautuskoneeseen työntäen.

Ratkaisu

Kun on kekkerit niin tee muutama palautuspiste. Toteuta palautuspiste sijoittamalla sopivan kokoinen lasi johon tölkin voi laittaa väärinpäin. Ylimääräinen alkoholi valuu lasin pohjalle ja seuraava voi siirtää tyhjentyneen tölkin asianmukaiseen keräyssäkkiin jonka jälkeen hänen oma viimeisiä pisaroita vaille juotu tölkki on siirrettävissä tähän lypsykoneeseen. Mikä parasta edes tämä kello 3:30 jälkeen kullan kalliiksi tuleva eliksiiri ei pääse janoisimmilta hukkaan. Kaikki kiittää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös