Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Joulu ja Uusi Vuosi tuli ja meni. Tuli sitten syötyä,ainakin allekirjoittaneen. Ei ollut vaaka kovinkaan ystävällismielinen tuossa eilisiltana. 125 kiloa pamahti tauluun jossa plussaa joulukuun alkuun semmoset 9 kiloa.

Mutta nyt ne alkaa lähteä. Vanha kunnon dieetti+liikunnan lisäys päälle. Hiilarit pois ja protskua tilalle. Lenkille päivittäin ja lihaskuntoa lisäks. Sitten kun kunto sallii vois kattoa salillekin menoa.

Mites muilla,paljonko tuli ja millä lähtee?
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
9 kiloa on aika karu saldo, kieltämättä. Tuon jo luulisi tuntuvan yleisessä fiiliksessä muutenkin kuin vain vaa'alla käydessä.

Syön joulun aikaan normaalia vapaammin, vaikka en kovin tarkkaan kiristele muutenkaan. Joulun alla ja pyhien jälkeen tulee syötyä normaalia enemmän suklaata ja pyhinä sitten taas ruokailukerrat ynnä määrät ovat normaalista poikkeavia.

Vaakaa en juuri harrasta, mutta kyllä tuohon vyötärölle pienö pöhö aina vuodenvaihteessa on ilmestynyt. Tänä jouluna tuli ensimmäisen kerran fiilis, että voisi kai sitä syödä hiukan vähemmänkin, kun ruokalajeja on kuitenkin normaalia enemmän. Ehkä joulupyhien yleinen laiskottelu sai tuon fiiliksen aikaan tai sitten vain se alitajunnassa kummitteleva tietoisuus, että 30 on pyörähtänyt vahvasti kuvioihin, eikä tässä auta luottaa siihen, että edes kuntoliikunta sulattaa ylimääräiset pois.

Mulla on perusperiaatteena ollut se, että pidän karkkipäivää myös itselläni. En ole mikään himoliikkuja, mutta pari lajitreeniä ja kerta tai kaksi salilla viikossa on pitänyt suht hyvin meikäläisen kuosissa tuon karkkipäiväperiaatteen kanssa.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Joulun aikana ei ehtinyt liikkumaan ollenkaan ja sen kuulee jo päässä liikuvista kolinoista. Ruokaa ei tullut vedettyä ähkyksi asti, mutta sitäkin jatkuvammalla syötöllä. Ennen joulua vaaka näytti 94 johon tuli nyt sitten noin 2 kg lisää. Taidan yrittää jälleen sitä parasta keinoa, eli enemmän salaattia, vähemmän muuta ja aamulenkki ohjelmistoon.
 
I got some great tit's at my yard. I'm observing them with my binoculars. Beautiful.

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Joulukuussa paino putosi vähän toista kiloa. Marraskuussa oltiin vielä rajussa 70 kilon kunnossa, mutta nyt 68 ja risat. Eiköhän tuo miinus poistu kropasta punttisalilla, kebabilla ja kaljalla.
 
Artificial Intelligence is no match for natural stupidity

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Loppiaisaatonaaton paino on pari kiloa plussalla verrattuna joulunalusaikaan. Enpä tosin tiedä onko enemmän vaikuttanut syömisen lisääntyminen vai se, että pari sählykertaa viikossa tippui yliopiston joululoman ajaksi pois.

Eiköhän se tuosta tipu, kunhan nuo sählyt saa takaisin viikko-ohjelmaan.
 
Kirjoittaja on arvostetun Kiekkopesän kiekkovakio -kilpailun Yössä-pystin voittaja vuosina 2002-2007.

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Oma painoni oli joulukuun alussa ainoastaan 4 kiloa vähemmän mitä tammikuun 1.päivä! Tämä selittynee sillä, että en tänä vuonna ottanut glögiä jokaisena välipäivänä, vaan ainoastaan jouluaattona ja uudenvuoden aattona. Viime vuoden vastaava "tulos" oli +11kg ahkeran kuuden päivän viskikuurin ansiota. Joulukilot lähtevät kun tässä joululoma loppuu ja elämään tulee takaisin työrytmi. ei se mitään uskomattomia kuntoilusuorituksia erikseen vaadi, ja veikkaanpa että helmikuussa vaaka näyttää jo tuttua 105kg lukemaa.
 
Hyvä teippaus on parempi kuin huono hitsaus.

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse yleensä jouluna laihdun muutaman kilon, johtuen varmaan ryypiskelystä. Krapulassa menee monesti pitkälle iltaan ennen kuin pystyy syömään mitään, eikä silloinkaan voi syödä kovinkaan paljoa, niin kyllähän sitä väkisinkin laihtuu. Mulla kun ei ole lapsia enkä ole uskovainen tai muutenkaan elä vanhassa ajassa, niin en niinkään välitä niistä turhanpäiväisistä jouluhössötyksistä.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
ei ole mitään merkitystä kilojen takia sillä mitä syö joulun ja uuden vuoden välissä. Vaan kaikki merkitys on sillä mitä syö uuden vuoden ja joulun välillä. Näin se vaan on. Se mitä lyhyellä ajalla tulee, lähtee myös helposti.
 
Lehmä Kyllikki söi kartongin Norttia ja kuoli.-Zetor-
Begbie 13012006 HPK-Ässät ketjussa "Kun valhetta toistaa riittävän monta kertaa, niin ihmiset saattavat jopa uskoa sen". NIINPÄ!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy