Joulu tulee – oletko valmis?

  • 89 250
  • 587

MegaForce

Jäsen
No kyllä ne pimeissä illoissa näyttää hyviltä. Enemmän ne on kausivaloja kuin jouluvaloja.
Stockmannin ikkunoissa oli jo kyllä joulumainoksia, ja Keskuskadulle oltiin tuotu kuusia valaistuina. Ymmärrän kyllä ja kuten totesin, näyttävät hyviltä. Eivät nämä minua häiritse, mutta mielestäni nämä voisivat tulla marraskuun lopussa joulukadun avaamisen aikaan. Tähän aikaan sopisi paremmin joku Halloween-teemainen valaistus.
 

Liitteet

  • Screenshot_20231101-225947_Gallery.jpg
    Screenshot_20231101-225947_Gallery.jpg
    796 KB · kertaa luettu: 102

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ei nuo joulubiisit vielä näin marraskuun 2. päivänä oikein lähde.
 
Ei nuo joulubiisit vielä näin marraskuun 2. päivänä oikein lähde.
Ei ne oikein lähde koskaan. Liian vähän vaihtuvuutta ja suomalaiset joululaulut on ihan liian melankolisia. Onneksi niitä ei paljon tarvitse kuunnella. Jos ne häiritsisivät minua kaupassa, niin laittaisin nappikuulokkeet korviin ja kuuntelisin Slayeriä niin kovalla, ettei kuuluisi kulkusia, eikä tonttu-ukkoja.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ei ne oikein lähde koskaan.
Itse taas olen sellainen, että juuri joulun alla ja vielä aattonakin niille on ehdottomasti paikkansa. Tuohan ne hyvää joulufiilistä.

Mutta että näin marraskuussa? Joo ei.
 

Buster

Jäsen
Kun on vähän vaihtuvuutta, niin ne joululaulut tietyllä tapaa sitoo aikaa ja muistoja yhteen mosaiikiksi synnyttäen myös sellaisen vähän pysähtyneen ja hartaan tunnelman. Missä sitten ehkä on tai ei ole mukava olla monista syistä.

Toki kyllähän sitä itsekin tulee etsittyä uusia joululauluja soittolistalle sitten joulun alla. Mutta vain uudeksi mausteeksi, ei vanhaa korvaten.

Tuntuu liian aikaiselta vielä edes ajatella saati puhua joulusta.
 

MegaForce

Jäsen
Nyt on ensimmäiset kolme joululahjaa paketoitu ja lasissa on kuumaa glögiä. Kyllä tässä pikku hiljaa tulee mukava joulunalusfiilis.

Tänään kävin myös Tuomaan markkinoilla, jossa oli oikein mukava eurooppalainen joulumarkkinatunnelma.
 
Viimeksi muokattu:

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Noin 80 % lahjoista jo hankittu ja paketoitu. Kotikin on viime viikonloppuna koristeltu, myös (muovi)kuuset. Joulufiilis hiipii sisimpään. Olen valmis!
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kaikki on valmista, saa joulu tulla.

- Joulusiivous tehty jo kuukausi sitten, muutettiin nimittäin silloin joten isompaa siivousta ei tarvita.

- Ruoat käytiin eilen hakemassa paitsi kaikki laatikot olivat loppu. Ne täytyy vielä hakea joku päivä ja tuunata vähän paremmaksi.

- Helpottaa huomattavasti, kun jokainen tuo tullessaan jotain. Kalkkuna ja jälkkärit tulevat vieraiden mukana. Aika paljon halvempaa myös.

- Lahjoja ei aikuisten kesken hankita ja teinien kanssa on sovittu, että kun sitä käteistä kumminkin tulee aattona, niin katsotaan sitten myöhemmin, että mitä kivaa niillä hankitaan. Kyllä kuusen alle jotain yllätystä on tulossa, mutta se selviää vasta Joulupukin jättäessä ne kuusen alle.

- Jos nyt saataisiin lumi takaisin ensi viikon aikana, niin aikalailla kaikki olisi sen jälkeen valmista.

Die Hard 1&2 löytyy Disney plussasta jos joku miettii että mistä ne löytyy katsottavaksi. Ei joulu ole mitään ilman niitä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Faijalle pitäis vielä jostain taikoa joululahja. Hemmetti kun pää hakkaa vaan tyhjää.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lasten lahjat alkaa olla kasassa ja kun vain kinkku on vain ruokien puolesta hankintalistalla, niin ei stressiä siitä. Yövuoroja saa vietellä 23.12 aamuun asti ja sitten voi illalla laittaa kinkun uunin ja, kun lapset nukkuu niin voi vähän nauttia olutta, pelailla ja odotella kinkkua.

Aattona pyörähdetään mummolassa, jossa jaetaan lahjat ja ruokaa on tarjolla.

Lahjojen saaminen sinne huomaamatta on aina oma seikkailunsa. Toki saattaa olla että lapset menee jo aatonaattona tai ainakin toinen, niin pystyy operoimaan salassa paremmin.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Faijalle pitäis vielä jostain taikoa joululahja. Hemmetti kun pää hakkaa vaan tyhjää.
Tuntematta faijaasi, hanki kunnon pipo, hanskat, kaulahuivi ja vaikka vielä villasukat. Me miehet ollaan vähän sellaisia, että painetaan vanhoilla vaatteilla, vaikka ne ei enää lämmitäisi, koska ei jakseta uuttakaan ostaa. Kyllä tässä vielä talvea riittää, joten käyttöä lämpimille varusteille tulee.
 

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Pikkuhiljaa minustakin on alkanut tulla hiukan joulumyönteisempi. Tänään ostettiin kuusi, ja joulupipareita on myös pari pellillistä. Hyvät tuoksut!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kummitytölle ostettu tänään lahja. Pojan viimeiset lahjat pitää käydä ostamassa alkuviikosta. Siskon pojalle pitäisi vielä jotain keksiä. Suurin osa ruuista ostetaan keskiviikkona, kalat ja kalkkunat perinteisesti 23.12. Sellon cittarista (perinteisesti parkkipaikan saamisessa menee n. 20 min ja kalatiskillä jonossa edellä n. 70).
 

L. Öysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valioliiga
Valmiita ollaan. Tai niin valmiita kuin tässä vaiheessa voi olla. Tänä vuonna tulee mökkijoulu Kuopion suunnalla ja sinne ajamme vasta perjantaina, joten ruokien ostamiset ja valmistelut jäävät pe-la -akselille. Lahjat check, juhlaan sopivaa päällepantavaa check, vaimolle myös allepantavaa check, edellä mainitun kanssa leffassa ilman lapsia kuhertelemassa ja joulumieltä hankkimassa check. Saa tulla, valmiita ollaan.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
En ole. Lahjat ostamatta ja kiinnostus nolla. Pääsisipä jonnekkin lämpimään täyshoitoon. Noh ehkä ensi vuonna.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Olen. Perjantaina pitäis reissata Hki->Riihimikikäki->Rauma ja sen jälkeen chill pill muutamaksi päiväksi.
Sovittiin ettei mitään lahjoja, paitsi tietysti veljelle ja sen vaimolle. Ostin mätsäävät alusasut.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Faijalle pitäis vielä jostain taikoa joululahja. Hemmetti kun pää hakkaa vaan tyhjää.

Jos ei ole vielä lahjaa löytynyt, niin lahjakortti spessumpaan parturipalveluun. Esimerkiksi parturileikkaus yhdistettynä päähierontaan tai sitten amerikkalainen parranajo kasvohieronnalla. Vähän hemmottelua.

Eilen oli hyvä kauppareissu, kun hoidin 4/5 lahjoista samalla reissulla. Hain yhden tilauksen, ostin kaksi kirjaa suunnitellusti ja sitten ostin heräteostoksena peli, joka on todella sopiva lahjansaajalle. Hyvä, että huomasin sen kaupassa. Pitäisi vielä osata paketoida nuo. Vuoden aikana unohtaa ne paketointitaidot, koska niitä ei muuten oikein tarvita. Perheenjäsenten syntymäpäivätkin ovat talven aikana, niin ei muina vuodenaikoina tule paketoitua.
 

Buster

Jäsen
Perseelleenhän tämä on menossa hyvää vauhtia. Itse toista päivää putkeen 39 asteen kuumeessa ja nyt on 2/3 muistakin jo kipeänä. Töissä ainakin kiertää flunssa-aalto. Tack. Sormet ristissä, että jouluaatto menisi normaalisti.

Viimeksi jouluna kipeänä 2019, alkaa olla tapa. Korona aikana en ollut kahteen vuoteen kipeänä kertaakaan. Nyt sitten tulee jotenkin taas kerättyä kaikki kausiflunssat.

Tänään oli alunperin tarkoitus hankkia viimeiset lahjat, mutta onneksi kun oli asiaa kaupoille reilu viikko takaperin, niin päätin silloin jo hoitaa hommat valmiiksi.
Pitäisi vielä osata paketoida nuo.
Kunhan vain on riittävästi teippiä ja paperia, niin kyllä ne jonkinlaiseen pakettiin saa. Bonuksena ei ole epäselvää, että keneltä ne paketit ovat kun on "käyntikortti" mukana. Tv. toinen huono/kärsimätön paketoija.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@Buster vielähän tuosta ehtii toipua. Meillä pyörii päiväkodissa oksennustautia. Mä, vaimo ja vanhempi tyttö se jo sairastettiin, mutta nuorempi on edelleen terveenä niin vähän jännittää tuleeko se nuoremmallekin vai ei.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Lapset liikkuu, lapset suhaa, vanhemmathan ei toki liiku mihinkään, vaikka piisais toimintakykyä, mahdollisuuksia ja aikaa. Jouluntaikaa :)
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Vähitellen aletaan olla valmiina. Tontut on jo esillä ja huonekuusi valaistu. Huomenna tulee sitten joulukuusi sisälle.
 

Liitteet

  • IMG_20231222_172046_HDR~4.jpg
    IMG_20231222_172046_HDR~4.jpg
    1 015,4 KB · kertaa luettu: 25
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös