Joukkueesi sijoitus - Euroopan Top 250

  • 3 583
  • 28

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans

Oletan, että lista on tehty viime kauden perusteella. Aika moni on ihmetellyt Pelicansin paikkaa listalla pitäen sitä aivan liian korkeana. Mutta viive vuonnahan Pelicans pelasi todella hyvin, ja oli 5. paras joukkue runkosarjassa. Ei se ole kovin huonosti, vaikka kuinka vähättelisi "ruottalaistaperuutushokia". Viime vuonna Lahdessa oli kasassa hyvä porukka, joka oli ennenkaikkea aika tasainen ryhmä yhdistettynä hyvään ykköskenttään.

Kokonaan toinen juttu on, minne Pelicans putoaa tämän kauden jälkeen. Nykyinen joukkue kun ei ainakaan paperilla ole edes lähelläkään viime vuoden poppoota.

Tiivistettynä voisi sanoa, että viime vuoden perusteella varmaan suhteellisen lähellä oikeata sijoitusta, mutta suurin osa vertaa listaa tämän hetken tilanteeseen. Silloin lista ei varmaankaan oli edes siellä päin, mutta ei ole kait tarkoituskaan.

Ja kokonaan toinen asia on, mitä tuollaiset listat ylipäätänsä kertoo...
 

WickedClown

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Mane
[BSuomalaisjoukkueet ovat muuten täsmälleen viime kauden runkosarjajärjestyksessä paitsi Blues Ilveksen edellä. [/B]

ei taida olla...

Tappara 78p
HPK 77p
Jokerit 71p(?)
 

HAL9000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki tamperelaiset käy paitsi Ilves
Re: Pelicans

Viestin lähetti heki
Oletan, että lista on tehty viime kauden perusteella.

Olettaa saa, mutta niin se ei ole. Näin listan laatijat itse kirjoittavat: Principe général : chaque club reçoit des points pour ses performances en championnat (le coefficient qui détermine la valeur de chaque championnat est établi en fonction des performances européennes des clubs de ce pays, coefficient 3 pour l'année en cours, 2 pour la précédente et 1 pour celle d'avant), plus des bonus pour ses prestations européennes durant la saison.

Tosin tuokin olisi selvinnyt, jos olisit lukenut aiemman viestini. Mutta samapa se. Siitä joka tapauksessa olen samaa mieltä, että listan voi jättää omaa arvoonsa. Eipä sillä kai muuta merkitystä ole, kuin että jotkin suomalaisseurat tunnetaan nyt paremmin lajin huippumaan Ranskan jääkiekkopiireissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös