Joukkueesi MVP?

  • 10 506
  • 109

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Niin no, voiko sitä sitten sanoa muuta kun Scott"Daymondin isoveli"Langkow. Joskus pientä haparointia mut pääpiirteittäin itsevarmuus, pelaa kovalla itseluottamuksella ja on tärkeillä hetkilä joukkueen tuki ja turva. Torjuu sen mitä on torjuttavissa.

Oman kylän pojista -siis porilaisista- pidän Peltosen Pasia taistelun ilmentymänä. Pelaa paljon ja parhaita vastaan, joskus omissakin soi mut pidän äijän asenteesta, hyvä ja kova yleispuolustaja joka muutaman kerran kaudes innostuu kiekonkuljetuksiin.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kukaan "tuontimiehistä" se ei mielestäni voi olla, joten Tallas, Vujtek tai Kuha eivät tule kysymykseen. Eikä mielestäni myöskään Eskelinen, joka on suhteellinen tuore nousija.

Valintani on tietenkin Tuulola, joka puolustaa, taklaa, johtaa ja tekee vieläpä tarvittaessa maalitkin, jos muut eivät siihen pysty.
 
Re: Näin Kerhossa

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, itse näkisin, että Tallasin Rob on se jannu joka Kerholle keväällä mestaruuden varmistaa.

Ei vitsi, taasko te voitatte! Antakaa nyt muidenkin välillä!

Tapparan MVP on sama kuin männäkaudellakin: Mika Lehto.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti tant gredulin
Entä Sinä? Kenet suojaisit joukkueestasi, jos saisit valita vain ja ainoastaan yhden?
Ketjun alkuperäisen idean mukaan suojaisin Jesse Joensuun
 

Vaicci#63

Jäsen
Tällä hetkellä SaiPan ehdoton MVP on Peter Sachl. Tosin tilanne muuttunee aina välillä, esim. Hirvosen Timpan olisin valinnut alkupelien jälkeen.

Tulevaisuutta katsottaessa, Petteri Nokelaista en haluaisi nähdä toisen joukkueen paidassa. Hänessä on tähden elementit ja potentiaali. Toisin kuin Hämäläisen ja Sompin tapauksissa, Nokelainen on käyttänyt näyttöpaikkansa hyödyksi.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
HPK:ssa on tällä kaudella niin hyvä maalivahti, että on helppoa nähdä Kerho mestarina.

Ai niin, herran nimi on Rob Tallas.
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Tätähän pitää hieman miettiä. Melkein varmaan kunkin valinnan kohdalla tulisi melkein valita pelaaja, joka on joukkueelle tärkein seuraavalla kaudella, jos suojaus koskee vain seuraavaa kautta. Jos kyse on pidemmän aikavälin suojauksesta, silloin voidaan antaa mahdollisuus juniorille, jonka kehittymisessä tähdeksi saattaa mennä 5 kautta. Koska mitä lopulta teet juniorilla, josta joudut mahdollisesti seuraavassa suojauksessa luopumaan tai muussa tapauksessa on luotettava yhden pelaajan kehitykseen kaikkina vuosina ja suojattava sama pelaaja joka vuosi.

Jos siis tulisi valita pelaaja Lukosta, josta en seuraavana kautena mistään hinnasta luopuisi ja, jonka ympärille voitaisiin lyhyellä tähtäimellä rakentaa joukkue: joku vanhasta kaartista, joista jokaisella on kokemusta kapteenin tehtävistä (Hämäläinen, Porkka, Saarela).

Jos tulisi valita pelaaja Lukosta, joka on tulevaisuuden kuuma nimi ja, jos en sen vuoksi haluaisi mistään hinnasta luopua: Janne Niskala tai Sami Torkki (kunhan lopettaa pelleilyn ja alkaa pelata). Eli Niskala.
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan noita vaihtoehtoja Hulkkosesta Vykoukalin kautta Sykköön, mutta jos yksi pitää valita, niin kyllä se kuitenkin #42, Mikko Eloranta olisi. Loistava duunari joka taitaa myös maalinteon.
 

Aksu

Jäsen
Franchise pelaaja-hengellä vedettynä ehkä vetäisin riskillä ja valitsisin Nokelaisen. Tosin kyseistä herraa pitkällä tähtäimellä uhkaa myös NHL.

Jos taas mietin tätä kautta ja ehkä hivenen ensi kautta niin joukkueen tärkein pelaaja on tällä hetkellä Sachl tai Kokko. Jälkimmäistä en suojaa siksi, että hänen asemansa puolustuksen tärkeimpänä miehenä pystyy muuttamaan helpommin hankinnan kautta kuin Sachlin. Elikäs Sachl on valintani.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ehdottomasti puolustaja Janne Niskala.
 

Hakkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niskala

Seuraavana tulevat "Uudet" loistavat kanukit, kunhan nyt ensin antavat näyttönsä =) Eli otsikkohan jo vastasikin.
 

Miguel

Jäsen
Vaikka Tuomas Santavuoressa onkin potentiaalia vaikka mihin, ei voi valita ketään muuta kuin Jari Kauppilan.

Martin Cechiä yritin kyllä suojata, mutta...
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Niskala tällä hetkellä...selkeästi.

Kukaan muu lukosta ei loista pelistä toiseen.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Kolme vaihtoehtoa: Jari Kauppila, Tuomas Santavuori ja Jesse Saarinen. Luulisinpa että Santavuoresta tulee vieläkin suurempi maailmanluokan pelaaja kuin nykyisestä huippu-kapteenistamme.

Ja tietenkin Heinolan Kiekosta Janne Sinkkonen..
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Petr Tenkrat, Kärpät, Perkele.
 

lejon

Jäsen
Tuukka Pulliainen

Uskon ja toivon, että Tuukka pelaa muutaman vuoden kuluttua menestyksekkäästi NHL:ssä. Siihen asti hän viihdyttänee meitä Elysee areenan kaukalossa.
 

Flamez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, VT-HT
Niskalaa arvostan minäkin korkealle, mutta hänet on jo tuotu esille jo muutamaan otteeseen. En halua plagioida kokeneimpia kiekkoveljiä, siispä valintani on #77 Erik Hämäläinen.

Yli 700 sm-liiga ottelun mies, raumalainen maailmanmestari. Johtajana vailla vertaa, kasvattanut/kasvattamassa omalla esimerkillään junnuista liigakelpoisia pakkeja mm. Heikkinen, Lehtonen.
Ikää jo 38 vuotta, silti hyvät pisteet 6+8, 22 pelissä. Ei hätiköi kiekon kanssa koskaan, raumalainen ikoni ja allekirjoittaneen epäjumala. Ei tarvinne enempää perusteluja...
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Viuhkolan ja Bäckströmin väliltä on valinta tehtävä. Koska maalivahtilla on niin suuri merkitys joukkueen pistesaldon kartuttamiseen, niin nimeän Bäckströmin. Tasaista varmuutta illasta toiseen ja antaa Kärpille aina mahdollisuuden taistella pisteistä. Mielestäni tämän hetken SM-Liigan paras maalivahti, joka takuulla pärjäisi NHL:ssäkin ainakin kakkosmiehen roolissa.
 

RalphCox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vernon Vipers, Rio de Janeiro
Petteri Sahheli
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös