Joukkueen rakentaminen kaudelle 2010–2011

  • 116 675
  • 282

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kerälä meni sitten Jokereihin. Taisi Jokerit sen verran ison setelinipun antaa kouraan, että Jukurit ei kilvassa pärjännyt. Mutta kuinka pitkään tässä vielä joutuu odottelemaan uusia sopimuksia onko kenelläkään tietoa?
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Tuolla jukurifoorumilla oli juttua, että viikon lopulla pitäisi tulla jotain sopimuksia, mutta saa nyt nähä. Toivottavasti alkaa pikkuhiljaa niitä soppareita tippumaan. Aika hiljasta on ollut viimeaikoina.
 
Kerälä meni sitten Jokereihin. Taisi Jokerit sen verran ison setelinipun antaa kouraan, että Jukurit ei kilvassa pärjännyt. Mutta kuinka pitkään tässä vielä joutuu odottelemaan uusia sopimuksia onko kenelläkään tietoa?

Ei taida olla rahasta kiinni, kun nuori nouseva kyky tässä tapauksessa valitsi joukkueensa. Toivottavasti pärjää Jokereissa.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei taida olla rahasta kiinni, kun nuori nouseva kyky tässä tapauksessa valitsi joukkueensa. Toivottavasti pärjää Jokereissa.

Niinpä.

Siirto Jukureihin Jokereiden sijasta olisi ollut Kerälälle askel taaksepäin. Aineksia hyviin suorituksiin liigajäilläkin on, joten toivotaan että Jokereissa avautuu aito näyttömahdollisuus.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Juha Koivisto on tehnyt kolmevuotisen sopparin, jonka mukaan hän pelaa koko ensi kauden Jukureissa ja kaksi seuraavaa kautta SaiPassa.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa ilmoitti hankkineensa yhdessä Jukureiden kanssa Sportissa pelanneen Juha Koiviston, ensi kausi Jukureissa, kaksi seuraavaa SaiPassa.
 

suti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit ja Chicago blackhawks
Flick,Hakkarainen,Koivisto ja Sami Lähteenmäki uudet pelurit ja lisäksi jatkopahvit Lehtoselle ja Lindholmille. Näyttää aika hyvälle ensi kausi tässä vaiheessa.
 

MakeT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Uusia sopimuksia

Jukureiden sivuilta löytyypi mielenkiintoista ja varsin mukavaa luettavaa. Sopimukset ovat tehneet uusina pelaajina siis Mikko Hakkarainen(Jyp), Sami Lähteenmäki (HPK), Markku Flinck (Jokipojat) ja Juha Koivisto (Sport). Hakkaraisen sopimus on kaksivuotinen. Jatkosopimuksen Jukureihin ovat tehneet lisäksi Henry Hietaharju, Petri Lehtonen, Miikka Lindholm ja Antti Ojanen sekä Tuomas Pylkkäsen. Kakkosvalmentajaksi saadaan myöskin vanha tuttu Timo Turunen.

Eipä voi sanoa muuta kuin mahtavia uutisia! Aika vahvalta alkaa Jukuri-joukkue näyttämään!
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mukavaa että Hakkaraisella riittää vielä tahtoa jatkaa uraansa Mestiksessä! Toivotaan Mikolle hyvää tulevaa kautta.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Koivisto on kyllä kova kaappaus. Mestiksen vikkeläjalkaisimpia, jos ei vikkelin pelaaja ja todella hyvä kärkihyökkääjä / maalintekijä muutenkin. Jos vaan pysyy kasassa.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Tosi hyviä soppareita Jukureilta. Hakki ihan mahtava hankinta ja vielä kaksivuotinen sopimus. Nyt on hyvä runko kasassa ja tästä on hyvä lähteä luomaan tulevan kauden kuvioita kesätreenien merkeissä. Jukurit ehdottomasti palaa taistelemaan jälleen Mestis-mestaruudesta parin vähän laihemman vuoden jälkeen.
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Hienoja uutisia, kyllä vaan nuo sopimukset saivat hymyilemään.
Hyvä juttu, että Hakkarainen tahtoi palata Mikkeliin ja kahden vuoden sopparilla.
Olisin vielä Kuuluvaisen tahtonut tuossa listassa nähdä, vaikkei viime kausi ihan paras mahdollinen ollutkaan, mutta silti...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No niin, nyt ei tartte miettiä onko Hakkarainen ykkössentterityyppiä vai ei. Lehtonen-Flinck-Hakkarainen on sellainen kolmikko, että pärjää varmasti vertailussa minkä tahansa Mestis-jengin sentterikaartille.

Tuollaiset Koiviston sopparit ovat vähän eriskummallisia. En suoraan sanoen ymmärrä logiikkaa siirron suhteen muiden kuin Jukureiden kannalta. Silloin asia olisi toinen, jos kyseessä olisi junnuista nostettava pelaaja, jolle halutaan yksi miesten kausi alle ennen liigaan siirtymistä.

Mutta nyt kuitenkin kyseessä on suht kokenut pelimies - joten kuvitellaanko Saipassa että hän menee selvästi eteenpäin tässä vaiheessa uraansa pelatessaan vielä yhden vuoden Mestiksessä? Vai oliko SaiPan vain "pakko" kiinnittää mies jo nyt, vaikka ensi kauden kokoonpanossa ei tilaa olisikaan?

Ja jos negatiivisesti ajattelee, niin mikä on Koiviston oma motivaatio, kun taskussa on jo tienattuna liigasoppari ja "kärsittävänä" yksi lisävuosi Mestiksessä ennen sitä. No, ehkä en vaan tajua.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Erikoinen sopimus tosiaan tuo Koiviston sopimus on, mutta tuskin siitakaan on ihan kaikkea julkisuuteen kerrottu.

Sama tuli itselle mieleen mista Everton ehtikin jo kirjoittaa, eli aika hyvalta nayttaa tassa vaiheessa Jukureiden sentterikalusto. Tosin on muistettava etta seka Lehtonen, etta Hakkarainen ovat karsineet paljon vammoista, joten silla osastolla pitaa leveytta loytya kauden aikana.
 

MakeT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Erikoinen sopimus tosiaan tuo Koiviston sopimus on, mutta tuskin siitakaan on ihan kaikkea julkisuuteen kerrottu.

Kunhan ei vain sitten olisi mallia "pelatkoon Jukureissa niin kauan kunnes Saipa haluaa omiin riveihinsä loukkaantumissumassa tai juuri ennen siirtoajan päättymistä". Pidän aika todennäköisenä, että Koivisto tulee vierailemaan SaiPan miehistössä ensi kaudella kerran jos toisenkin.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hakkarainen on teille tuttu pelaaja, mutta Jypissä Mikko pelasi kaksi hyvää kautta ja arvoa nostaa se, että jyp on ollu kaksi viime vuotta "Huippujoukkue" no vähintään parempaa keskikastia. Mikolle jäi varmasti hyvä maku jyp ajoista kullan ja pronssin muodossa. Viime kaudella muodosti Bicekin kanssa alkukaudella (siihen asti kunnes Bicek poistui) oikeasti vaarallisen kentän Sm-liigaan. Tänä vuonna ei oikein runkosarjass meinannut natsata, mutta playoffseissa natsasi. Oli täkeä lenkki joukkueessa molempina kausina, mutta YV aika jäi olemattomaksi vaikka näppärä pelaaja onkin. Teki pisteensä tasakentällisin ja aliviomalla. Eiköhän mestiksessä vielä kulje varsin mallikkaasti.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyviä uutisia tuli kyllä tänään! Olen todella otettu Jukureiden valmennusjohdo ja toimiston toiminnasta. Näyttää kyllä melko mallikkaalta tuo joukkueen tila verrattuna muutamaan edelliskauteen. Hyviä nimiä tuli ja nuo jatkot olivat myös erittäin hienoja. Ei voi olla kuin tosi tyytyväinen tähän julkistukseen ja ensi kautta odottelee kyllä enemmän kuin mielenkiinnolla. Nyt otettu suunta on kyllä miellyttävä ja toivon että se myös kantaa hedelmää. Ja ennen kaikkea, ettei olisi eletty yli varojen. Mutta tähän en usko,kuitenkin talouspuolen osaamista näköjään Jukureiden organisaatiossa on ollut, mikseipä olisi jatkossakin. Mutta tänään on hieno päivä ja näistä sopimuksista kelpaa kyllä näin kannattajana iloita!
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hakkaraiselta siis löytyi paloa pelaamiseen ja se ei ole ihme tälläisten playoffien jälkeen. Ensimmäinen kausi oli miehellä JYPissä odotuksiin nähden loistava, mutta toinen sitten vaisumpi. Playoffeissa pelasi sitten ehkä uransa parasta JYP-vaihetta ja oli parhaimpia hyökkääjiä JYPissä.

Enpä olisi kovinkaan yllättynyt jos JYPissä tulee vielä pelaamaan vaikka sitten lyhyellä vuokrapestillä.

Hyvää jatkoa anivei Mikkeliin Hakkaraiselle!
 

MakeT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pikkarainen kertoili päivän Länsi-Savossa, että joukkueeseen etsitään vielä maalivahtia, paria puolustajaa sekä paria laitahyökkääjää. Tavoitteena olisi haalia pelaajia noin viiden kentällisen verran.
Maalivahdin hankintasuunnitelmat kielivät siitä, että Väisäsen optiota ei käytetä. Väiskin nimeä ei muuten löydykään Jukureiden nettisivujen Joukkue-kohdasta.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Lisäksi tuossa Länkkärin jutussa mainittiin Hakkaraisen tuumineen, että Jukureissa on valmennuksen ja tulossa olevien pelaajien osalta menossa hyvä projekti. Tuo kohta kiinnitti erityisesti aamun lehdessä huomioni ja herätti toiveita myös vielä tulossa olevien pelaajien suhteen.

Totta lienee, että Väisäsen optiota ei käytetä, voimakkaastihan tuo juttu tuosta kielii ja myös muutenkin on ehkä semmoista ollut ilmassa.

Tänä aamuna, kun yövuoron jälkeen aloin päästä järkiini, nuo eiliset sopimusjulkaisut tuntuivat oikeastaan vielä paremmilta kuin eilen heti tuoreeltaan. Sieltä tuli kuitenkin selkeitä johtopelaajia,Hakkarainen, Lehtonen, kokonaan uutena Flinck, joka on ollut aiemmilla kausilla ärsyttävän hyvä pelaaja vastustajien riveissä. Hyviä ovat myös Hietaharjun, Ojasen, Lindholmin ja Pylkkäsen jatkot, toivoisin Pylkkäselle peliaikaa edes vähän. Niissä peleissä joita viime kaudella pelasi, oli hyvä. Tykkäsin otteista kovasti. Ojanen kun saisi potentiaaliaan paremmin esiin ja Lindholm pysyisi ehjänä, niin hyvä tulisi. Hietaharjun kaltaista rytinä-ukkoa Jukurit tarvitsee myös ja mies on suoraviivainen pelaaja, joka ei paljoa kumartele. Hieno jatkosopimus.

Huvikseni tuossa iltapäivällä katselin Mestis-seurojen sopimustilanteita ja Jukurit ja Kookoo ovat pisimmällä joukkueensa rakentamisessa ja julkaistuissa sopimuksissa. Ja hyviä sopimuksia kummallakin seuralla jo tässä vaiheessa. Joten ensi kauden matseja odotellessa...

Hyvältä näyttää Jukureiden juhlakausi...Kausikortti on jo varattu!
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Todella hyvältä näyttää tässä vaiheessa, 18 pelaajasopimusta toukokuun alkupuolella milloin viimeeksi näin on ollut? Nyt joukkue pääsee harjoittelemaan kunnolla yhdessä ja löytämään ketjukavareiden kanssa kemiat. Jukureilta vielä puuttuu ykköspakkipari, ykkös ja kakkoskentän laitahyökkääjät. Jos Miettisen Tatulla olisi halukkuuta jatkaa niin kyllä hänelle neljosketjusta sentterin paikka löytyisi. Toiseksi maalivahdiksi hyvinkin voisi olla Korhonen tai Jan Erik-Kaisla molemmat nuoria eteenpäin haluvia maalivahteja. Olisiko Erholzilla halua tulla takaisin Jukureihin? Jesse Urosen ottaisin ilomielin vastaan jos vain tulisi. Nyt odetetaan kuumeisesti seuraavia sopimuksia ja syksyllä alkavaa kautta.

Ketjut:
Koivisto-Hakkarainen-vahvistus
Vahvistus-Vahvistus
Lähteenmäki-Flinck-vahvistus
Kallioinen-Kautto
Lindholm-Lehtonen-Ojanen
Forsberg-Vaarasuo
Jormakka-Miettinen/Piispanen-Hietaharju
 

neljätoista

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllähän tuo pienen sulattelun jälkeen oikeasti hyvältä näyttää, etenkin jos muutamaan edelliseen kauteen vertaa. Mutta tuskinpa Pikkarainen olisi Jukureihin tullut, jos ei olisi mahdollisuutta hankkia joukkueen tavoitteen mukaista pelaajamateriaalia.

Toiseksi maalivahdiksi tulisi kyllä Väisänen pestata, vai onko asianlaita sitten niin, ettei Väiski itse halua kakkoseksi tiedossa olevan vähäisen peliajan vuoksi. Ja varmaan mestiksestä niitä ykkösmaalivahdin paikkojakin miehelle löytyy, jolloin oman kehityksen kannalta on kyllä parempi vaihtoehto lähteä muualle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös