Joukkueen rakennus kaudelle 2022–2023

  • 668 158
  • 5 116

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Näyttikö sinusta siltä että ottanut isoja steppejä eteenpäin?

En ole nähnyt näitä harkkapelejä mutta 38 peliä olen Viitalalta nähnyt. Niissä on tullut selväksi hyvä laukaus ja hakeutuminen niille tonteille joista maaleja tehdään, joten en ole näin elokuun puolivälissä huolissani asiasta. Ässät myös luottaa poikaan, koska teki pitkän jatkosopparin. Ja ei se Javakaan parilla ensimmäisellä Ässäkaudella järkyttäviä tehoja tehnyt mutta sitten kun alkoi kulkemaan niin maaleja tulikin tolkuttomasti....

Pointti on, että kaikilla on varaa parantaa ja aikaa on kuukausi ennenkuin pitää olla tosissaan iskussa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mielenkiintosta seurattavaa miten nuorisokaarti mukautuu voittamisesta pelaamiseen, viime kausi kun oli hyvin omituinen sen suhteen. No saman haasteen voi toki heittää kokeneemmallekin kaartille, mutta heitä nyt on haalittu luomaan ydin ja raamit.

En nyt liian ankara osaa olla Heimosalmen viime kauden suhteen, korkea varaus tai ei niin nuoret kehittyy miten kehittyy ja olosuhteet saattavat vaikuttaa. Miten Määttä säilyttää tasoaan taikka kehittyy. Sitten vaikkapa just Hämeenaho, vielä arvoitus miten rahkeet riittää 22-23 mutta ei se nyt ennenkuulumatonta ole että tuon ikänen ottaa tontin nykysessä Liigassa.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hän nyt noista onkin paras luistelija. Knihti, Myllymaa, Virtaset ja Hämeenaho keskinkertasia luistelijoita. Jotkut jopa huonoja.
Riippuen mihin viiteryhmään heitä vertaat. Ikäluokassaan keskinkertaista parempia. Knihti, Myllymaa ja Hämeenaho ei keskinkertaisena tai jopa huonoina luistelijoina olisi maajoukkuepelaajia.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt ollaan siinä vaiheessa harjoituskautta, että peleille ei kannata kauheasti painoarvoa antaa, yleensä kotijoukkue ehkä välttää kovaa luistelujäätä pelipäivän aamuna, mutta vierasjoukkue ei yleensä lähde harjoitusta keventämään peliä varten. Periaatteessa Pitsiturnaus on parempi mittari missä joukkueet pelaajiston suhteessa menee, koska kaikilla on takana muutamat treenit, joissa on haettu vähän luistelutasapainoa takaisin, mutta nyt pari viikkoa myöhemmin joukkueet voivat olla hyvinkin erilaisessa tilanteessa harjoitusten suhteen.

Mitä Ässien junnujen luistelutaitoon ja voimaan tulee, ovat ihan hyvin mukana kaikkien muiden kanssa. Nyt ensimmäisissä miesten peleissä näkyy vähän jännitystä ja osalla tulee ongelmia ennen kaikkea pelinlukemisen ja tilanteiden tunnistamisen kanssa ja pieni viive näyttää luistelunpuutteelta, mutta on kyllä enemmänkin sitä, että eka askel on vähän väärään suuntaan tai sitten siinä on epäröintiä mukana ja liike kuolee siihen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt ollaan siinä vaiheessa harjoituskautta, että peleille ei kannata kauheasti painoarvoa antaa

Juuri näin, ulkona on melkein +30 ja harjoitusjaksot menossa. Kuukauden päästä monella pelaajalla luistin kulkee ihan eri tahtiin.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Peleille voi antaa missä kohtaa vaan harjoituskautta sen arvon, mikä niille kuuluu. Mitään ehdotottomia kantoja mihinkään asiaan ei harjoitusotteluiden perusteella kannata muodostaa. Voi tietysti ottaa sen fiksuntuntuisen kannan, että mitä lähempänä kautta ollaan, sitä enemmän harjoitusotteluille antaa painoa, kunhan ei liiallisuuksiin siinäkään mene. Ja jo huomenna onkin seuraava harjoitusottelu, jota tutkiskella.

HPK on minun itseni mielestä ehkä kovin haastaja kärkikutoselle ("rikkaille" seuroille) noin ihan mutuna vielä tässä kohtaa. Mutta saa nähdä millä kokoonpanolla sieltä tullaan huomenna.

Ässät ehkä lähtee tähänkin otteluun nuorekkaalla kokoonpanolla, tämän jälkeen varmaan näyttöpaikat jäävät vähiin. Nuorista hyökkääjistä Myllymaa kuulunee liigakokoonpanoon, vielä nuoremmat Hämeenaho ja Juhola ehkä sitten seuraavina tyrkyllä. Viitalalta kaipaisi edes jotain väläytystä. Karnaranta on omantyyppisensä väkkärä, mutta riittääkö pelinluku?

Puolustajista Hellman voisi kehittyä hyväksi peruspakiksi, näkisi tosiaan hänet mielellään näytillä huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
En näe myöskään tuossa onnittelussa mitään väärää. Vähän vaan alkaa kuulostaa hassulta, kun joka pelissä tulee turpaan…
Viimeistään 30:n tappion jälkeen pitäis jo luonnostaan tulla, että ensinnäkin vastustajille; Haistakaa paska. Voititte vahingossa. Tuomarit on paskoja. Ens kerralla saatte sellasen verilöylyn, ettei äitinne ees tunnista teitä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tärkeintä on löytää ne optimaaliset kentälliset heti eikävasta marraskuussa s.e. kentällisen yhteispeli toimii ja sopii myös Curryn pelikirjaan. Yksin yrittämiseen ei tuosta rosterista riitä kenenkään kädet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös