Joukkueen rakennus kaudelle 2021–2022

  • 523 657
  • 3 600

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Joukkueen ilme on hengetön ja peli täysin ulkolaisten varassa. Kotimaiset pelaajat eivät ole osoittanut kehittymisen merkkejä kauden aikana ja nuoretkin polkevat paikallaan osan jopa taannuttua, kuten Killinen, Hirvonen ja Kivenmäki. Vaikeaa voi olla Kerttulan haalia jatkossa kotimaisia lupauksia, kun joukkueen valmennus ei herätä luottamusta eikä niin muodoin myöskään imua. En näe muuta mahdollisuutta kuin uusia koko valmennus fysiikkatreenaria myöten. Selinillä on sopimus, mutta siitä on päästävä eroon vaikka se maksaisikin. Tässä on jo kaksi vuotta menetetty eikä kolmatta jaksaisi katsoa. Uudistunut valmennus ja sitä kautta raikkain purjein kohti parempaa. Tällä hetkellä Ässät on liigan huonoin joukkue vaikka pelaajalista antaisi odottaa jotain ihan muuta.
On se kyllä ihmeellistä, miksei kukaan valmentaja onnistu Ässissä? Poikkeuksena Toivolan hopea, Karrin kevät ja yksi Rockyn kausi. En tarkoita, että finaaleissa pitäisi olla joka toinen vuosi, mutta pelkät perinteet velvoittaisivat Ässiä vakiintumaan top 6 joukkueeksi, (kuten HPK). Parin vuoden takainen farssi oli ehkä kaikkein uskomattomin pohjakosketus, ja sen jälkeen varmasti käytiin kaikki maailman keinot läpi, jotta paras mahdollinen valmennus, UJ, ja pelaajisto saadaan Poriin.
Piti olla maan parasta Vihelän fysiikka-osaamista ja modernit seurantalaitteet sun muut. Piti olla monipuolinen, kokenut ja osaava valmennus. Tuloksena liigan hitain joukkue, heikko pelitapa.
Tosiaan muutamat loistoyksilöt pitävät Ässiä pinnalla. Se ei saisi hämätä sitä tosiasiaa, että peli on luokattoman huonoa.
Kysynkin, että onko meidän fanien ja seuran sisällä operoivien odotukset Ässiin aina epärealistisia? Ässien kannattaminen on 90% prosenttisesti tuskallista. noin 15-vuoden välein päästään torille, muuten lähinnä pelkkää vitutusta. Ehkä joka vuotinen 10. sijasta haaveilu on täyttä utopiaa tälle Suomen kiekkohulluimmalle kaupungille? Tänä keväänä se on mahdollista.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti Teemu saa kunnon mahdollisuuden jossain muussa liigaseurassa niin saadaan harmitella miten päästettiin pois, koska kyllähän poika sen ansaitsee. Siinä olisi ollut yksi top4 pakki, mutta tästä saadaan syyttää ihan valmennusta (sekä henkisen valmennuksen puutetta).

Vuorisalo on jäänyt Ässissä paitsioon aika monen valmentajan alaisuudessa, kyllä siihenkin syyt on olemassa. Muutenkin taas vähän ristiriitaista ajattelua teikäläiseltä; 22-v. Kotkansalo pelaa huonosti = asennevammainen diiva, 25-v. Vuorisalo pelaa huonosti = ei saa riittävästi vastuuta ja vika on valmentajassa.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Varmaan mainittu jo mutta on täysin mahdollista että Hirvonen suuntaa rapakon taakse syksyllä, ei pääkaupunkiin.

Tämä on hyvinkin mahdollista. Vaikka Hirvosen pelit nuorten kisojen jälkeen ovat jättäneet jonkin verran toivomisen varaa, niin hän on kuitenkin Toronton kakkoskierroksen varaus. Toronto näkee hänessä potentiaalia ja en olisi yllättynyt, jos sopimusta tarjotaan jo tulevana kesänä.

Lisäksi kannattaa muistaa myös Kotkansalon tilanne, koska hän on Detroitin kolmoskierroksen varaus. Sopimustarjous voi tulla myös hänelle.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Valmentajien kohdalla hyvä muistaa että ne parhaat tulokset on toistuvasti tullut siinä kohtaa kun joukkueen runko on pysynyt riittävän pitkään kasassa, pelitapa on saatu iskostettua selkärankaan, ja ne nuoret kaverit on olleet valmiita ottamaan isompia rooleja ja samaan aikaan ulkkarihankinnat on onnistunut. Esim. Kiven palkkaaminen Rautakallion jatkajaksi ei ollut mikään "hyvä haku", vaan suunnitelmallinen pitkäjänteinen pesti. Karri oli pitkään nimenomaan Rokin kanssa yhdessä työstänyt pelikirjoja kuntoon ja oli sitä kautta erittäin luonteva ja jatkumoa tuova päävalmentaja.

Kerttula puhuu paljon pitkäjänteisyydestä ja pidemmän aikajanan suunnitelmasta, mutta just nyt sitä on vaikea nähdä. Tai no, taloudellisesti kyllä varmasti Kerttula luo kokoajan hyvää pitkäjänteisyyttä ja lehdistössä jutellun perusteella Ässät selviää vaikeista ajoista monia paljon paremmin, mutta urheilullisesti tuo pitkäjänteisyys on ainakin mulle hiukan kysymysmerkki. Mitä tän hetken Ässät yrittää olla kaukalossa? Korona tietty sotki kuviot omalta osaltaan ihan uusiksi, mutta Kerttulan aikaa on kyllä kuvastanut se että Ässiin on tullut ja sieltä on lähtenyt ukkoja ovista ja ikkunoista. Toki Kerttulakaan ei vielä pitkään ole ehtinyt nykyisessä pestissään olemaan ja korona heitti kierrepallon. Kyllä sillekin siellä alkaa jo pieni runko muotoutua, joten ehkä aika on tässäkin määräävä tekijä.

Nyt kuitenkin taas jos ens kaudeksi lähes koko jengi uusiutuu niin Selin (jota en kyllä puolustele, mielestäni hänen aikansa Ässissä ei ole nyt onnistunut) joutuu taas aloittamaan periaatteessa alusta.

Hirvosen lähtö harmittaa siltä osin että läpimurto on lähellä. Toisaalta taas se pelillinen anti mikä Hirvoselta on tällä kaudella saatu pystytään kyllä korvaamaan. Vähän sama koskee Kotkansaloa, mutta pienemmällä mittakaavalla ehkä.

Vuorisalo taasen on tosiaan jäänyt kerta toisensa jälkeen siihen avecin rooliin ja se ei mene pelkästään Atun piikkiin. Jokin siitä puuttuu ja otteet ailahtelee liikaa. Ehkä maisemanvaihdos vois sen pienen lisän tuoda Vuorisalon peliin, kuten Viljasellekin.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Vuorisalo on jäänyt Ässissä paitsioon aika monen valmentajan alaisuudessa, kyllä siihenkin syyt on olemassa. Muutenkin taas vähän ristiriitaista ajattelua teikäläiseltä; 22-v. Kotkansalo pelaa huonosti = asennevammainen diiva, 25-v. Vuorisalo pelaa huonosti = ei saa riittävästi vastuuta ja vika on valmentajassa.
No loukkaantumiset on kyllä vaikuttaneet enemmän kuin muut.

Kotkansalo pelasi eilen huonosti, enkä käsittääkseni ole häntä aikaisemmin arvostellut.

Pelaajat ovat erilaisia, mutta ei aina ole vika pelaajassa, valmentajassakin voi olla. Mutta hyvä jos olet tyytyväinen Ässien valmennukseen.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mää en toisaalta ymmärrä sitä miksi Vuorisaloa peluutetaan noin typerästi mitä häntä on Selinin aikana peluutettu. Luulisi että valmennuskin olisi huomannut sen että kun hän on saanut kunnolla vastuuta ovat virheetkin vähentyneet ja ylivoimalla on tullut tulosta. En usko että ongelma on pelillinen vaan ainoastaan korvien välissä. Pompottelua on vaan jatkunut jo niin pitkään että tuskin patapaidassa muuttuu.

Toivottavasti Teemu saa kunnon mahdollisuuden jossain muussa liigaseurassa niin saadaan harmitella miten päästettiin pois, koska kyllähän poika sen ansaitsee. Siinä olisi ollut yksi top4 pakki, mutta tästä saadaan syyttää ihan valmennusta (sekä henkisen valmennuksen puutetta).
Oon kyl samaa mieltä. Silti, Teemun ei kannata tuudittautua siihen, että mua ei vaan tajuta ja jossain kyllä tajutaan. Tärkeetä on ottaa myös se peili käteen ja miettiä, mitä voisi tehdä eri tavalla. Pelaajien pitää siellä arjessa ja myös niissä ikävissä pelillissä asioissa pystyä mielyttämään valmennusta. Muuten monet asiat uralla ovat heeeeelvetisti kovemman työn takana.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Silti olen positiivinen sen suhteen, että Söde ei ole mahdoton pidettävä. Ja heitänpä sellaisen rohkean ajatuksen, että myöskään Morrow ja Rattie eivät ole mahdottomia pidettäviä.. saa olla eri mieltä

Meyer-Wännström-Stenqvist kolmikko on luonnollisesti täysin mahdoton pidettävä. Näistä yhdenkin jatkosopimus olisi minun papereissani suurehko ihme..

Morrowin jatkolle varovainen peukku, mutta Rattus ei ole vakuuttanut. Koska tuskin suostuisi mihinkään hinnat alkaen tasoiseen sopimukseen, niin jatkakoon matkaansa. Vaikka hetikin. Odotukset olivat varsin kovat mutta kun ei pääse Porissa pelaamaan McJeesuksen rinnalla, niin eipä ole miehestä yksin lunastamaan odotuksia.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Uskon, että Kerttula on yksittäisiä jatkosopimuksia solminut pöytälaatikkoon alkutalven aikana, enkä olisi yllättynyt, mikäli esimerkiksi Wännströmin nimi olisi saatu marraskuussa paperiin.

Yksi jokerikortti saattaa olla Porimän. Mitä mahtaa mielessä liikkua kun ei pääse Tampassa pelaamaan ollenkaan. Todennäköisesti Eurooppa kutsuu ensi kaudeksi mutta onko suunta Kohelo, SHL, Sveitsi vai saataisiinko naarattua takas? Ei toki Stenkun saappaiden täyttäjä, mutta ehkä Kotkansalon - kun/jos tämä suuntaa ensi kaudeksi Nordikselle.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Katsotaanpa vielä tuota hyökkäyksen alaosastoa ensi kauden suhteen. Oletus nyt on ilman muuta se, että Aaltonen ja Viitala ovat ensi kaudella edustuksessa mukana, tästä ei epäselvyyttä pitäisi olla. Pihlajamäki on valmiina (enkä usko että hänen sopimustaan puretaan, vaikka mies on yksi kävelevä loukkaantumissuma), mutta ketään muuta ei. Jos nyt otetaan framille se tämän hetken BOTTOM-6 hyökkääjistö, niin se on: Appelgren, Laakso, Juhola, Kivelä ja Mäkiset

Tuosta kuusikosta jatkot vain Juholalle ja Kivelälle.. Jouka vetää mainiosti, ja on pikkuhiljaa alkanut antamaan sellaista signaalia, että pysyy jopa kasassa. Kivelälle myös kuitenkin ehkä voisin tehdä jatkot, kunhan vain ymmärtää suostuvansa sinne lähinnä nelosen rooliin, ihan jo siksikin koska koko alaosastoa ei voi panna ihan yhtenä pakettina pellolle. Vai onko nyt sitten makuasia, onko Kivelä myös terveysasioiden suhteen liian riskaabeli pidettäväksi..

Näin ollen ensi kauden BOTTOM-6 hyökkääjissä olisi valmiina jo viisi nimeä: Juhola, Kivelä, Aaltonen, Viitala ja Pihlajamäki (viimeisen kohdalla toki varaus *hymiö*). Näyttäisi jo ihan mainiolta, ja sitten esimerkiksi Viitala ja Aaltonen ottaisivat tasan niin ison roolin, kuin mihin vain ikinä kykenevät..
 
Viimeksi muokattu:

Laukoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,
Katsotaanpa vielä tuota hyökkäyksen alaosastoa ensi kauden suhteen. Oletus nyt on ilman muuta se, että Aaltonen ja Viitala ovat ensi kaudella edustuksessa mukana, tästä ei epäselvyyttä pitäisi olla. Pihlajamäki on valmiina (enkä usko että hänen sopimustaan puretaan, vaikka mies on yksi kävelevä loukkaantumissuma), mutta ketään muuta ei. Jos nyt otetaan framille se tämän hetken BOTTOM-6 hyökkääjistö, niin se on: Appelgren, Laakso, Juhola, Kivelä ja Mäkiset

Tuosta kuusikosta jatkot vain Juholalle ja Kivelälle.. Jouka vetää mainiosti, ja on pikkuhiljaa alkanut antamaan sellaista signaalia, että pysyy jopa kasassa. Kivelälle myös kuitenkin ehkä voisin tehdä jatkot, kunhan vain ymmärtää suostuvansa sinne lähinnä nelosen rooliin, ihan jo siksikin koska koko alaosastoa ei voi panna ihan yhtenä pakettina pellolle. Vai onko nyt sitten makuasia, onko Kivelä myös terveysasioiden suhteen liian riskaabeli pidettäväksi..

Näin ollen ensi kauden BOTTOM-6 hyökkääjissä olisi valmiina jo viisi nimeä: Juhola, Kivelä, Aaltonen, Viitala ja Pihlajamäki (viimeisen kohdalla toki varaus *hymiö*). Näyttäisi jo ihan mainiolta, ja sitten esimerkiksi Viitala ja Aaltonen ottaisivat tasan niin ison roolin, kuin mihin vain ikinä kykenevät..

Hyvää pohdintaa. Hermeksestä ehkä Lausniemeä voisi istuttaa myös miehistöön. En osaa ulkkareita miettiä joten pysyn paikallisissa. Walli jos kuntoutuu, hänelle ehjän kauden Ässissä soisin. Järkälemäinen pakki ja av pakkina melkoinen ”luuta” pitämään maalinedustaa puhtaana. Juuson itseluottamukselle tekisi hyvää päästä rehdisti kuuden pakin joukkoon missä ikinä hän sitten pelaakaan. Määtälle ja Heimosalmelle myös sopparia kehiin. Näin toimien Kerttulalle jäisi vielä 50% ostettavaa ja nämä ed mainitut on kaikki vielä kohtuu halpoja. Ja johan siellä muuten on jo Sakari Salminenkin tuomassa kokemusta.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Hyvää pohdintaa. Hermeksestä ehkä Lausniemeä voisi istuttaa myös miehistöön.

Lausniemi ei kyllä valitettavasti enää tänne minun papereihini mahdu. Jos/kun tuodaan uutta nuorisoa vakituisesti hyökkääjistöön ensi kaudella, niin määräänsä enempää heitä ei voi ottaa..

Asiaan vaikuttaa sekin, mitä tapahtuu tämän nykyisen nuorison kanssa. Jos nyt lähdetään siitä, että Hirvonen ei ole ensi kaudella Porissa, niin sitä suurempi kysymys kuuluu mitä tapahtuu Killisen ja Kivenmäen kanssa. Otto oli ensimmäisen kymmenen kierroksen aikana menossa kovaa vauhtia kohti noin 45 pisteen kautta, mutta munilleenhan se homma taas meni. Eilisessä pelissä taas kommentaattori Kapanen otti juuri kiinni Killiseen, että miten odotti tältä kunnollista läpimurtoa liigaan sellaisena yleishyökkääjänä. Tokihan kiistatta Lenni voi tällä kaudella osittain mennä sen epäonnisen loukkaantumisen taakse, mutta ei kokonaan.. ei sitä läpimurtoa vain millään tahdo olla tulossa. Eli jos näistä jopa molemmatkin ovat ensi kaudella Porissa, niin hekin ovat edelleen vasta 21-vuotiaita (eli ihan saman ikäisiä kuin Aaltonen ja Viitala), ja taas pitäisi hakea sitä läpimurtoa
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
U20 joukkueessa ei ehkä ole aivan terävintä NHL-varaus potenttiaalia, mutta potenttiaalista liigapelaaja materiaalia on jopa poikkeuksellisen runsaasti. Ainakin seuraavat pelaajilla on edellytykset edustuksen kesärinkiin taistelemaan pelipaikoista:

-Rasmus Korhonen (2002)
Korhosella edellytykset liigavahdiksi. Mielenkiintoista nähdä mistä löydetään peliaikaa, nuortenliiga on nähty.

-Rami Määttä (2002)
-Aleksi Heimosalmi (2003)
Pakeista Määttä ja Heimosalmi taistelevat vakiopaikasta liigassa. Onnistuminen U18 mm-kisoissa voi tuoda Heimosalmelle NHL varauksenkin. Oskari Lahtinenkin(2001) voisi fysiikan ja luistelun puolesta olla edustuksen ringissä, mutta kiekollinen peli ja hockey IQ ei välttämättä riitä.

-Leevi Viitala (2001)
Kaiken järjen mukaan pitäisi ottaa vakiopaikka liigasta.
-Samuli Aaltonen (2000)
Hyvät näytöt tällä kaudella liigassa. Ihan mahdollista ottaa paikka alaketjuista.
-Juuso Aaltonen (2002)
Hakisi harjoitusringistä kehitystä luisteluun ja kamppailupelaamiseen. Huippu taitava ja luova pelaaja, mutta tarvitsee vielä paljon töitä että kokonaisuus olisi valmis liigaan.
-Eero Niemi (2002)
Pari vuotta kehitys polkenut vähän paikallaan, ehkä kaudella 22-23 valmiimpi.
-Kalle Myllymaa (2002)
Fiksu sentteri. Sentterin paikan ottaminen suoraan liigasta ei vaan ole kovin helppo homma. Ensi kausi vielä U20, sitten ehkä mestiksen kautta liigaan.
-Valtteri Karnaranta (2002)
Huippu taitava luistelija. Olisi mielenkiintoista nähdä kokeilemassa edustuksessa viimeistään harjoituspeleissä. Pieni kokoinen(174cm), mutta ei kuitenkaan ihan niin pieni kuin näyttää. Kannattaisi käyttää normi kokoisia hartiasuojia, niin ei paita roikkuisi polvissa...
-Anton Sikorski (2000)
Ollut jo yhtenä kesänä Lukon ja viime kesänä Ässien ringissä ja pelannut muutamat harkkapelit. Taitava kaveri, mutta ehkä vähän kikkailija, voisi olla mahdollisuuksia vakiopaikkaan mestiksessä.
-Feetu Knihti (2003)
Lyönyt läpi nuortenliigassa, ehkä vuoden kahden päästä liigassa.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Noita hyvin pelaavia nuoria on Ässien junnuissa vino pino eikä heitä passaa menettää muihin seuroihin. Viitala teki juuri avausmaalinsakin Padan edustuksessa mistä valtaisa yläpeukku.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin vaan Ilves kiinnitti Santeri Virtasen 2023 ulottuvalla sopparilla. Ei voi kuin ihailla tuota toimintaa. Tarjoavat pelaajille rauhaa tässä äärimmäisen epävarmuuden ajassa. Kyllä kuitenkin seuran hartiat on jonkun verran leveemmät kuin yksittäisen pelaajan.

Tätä toivoisin Ässiinkin...Eli että pyrittäis jatkamaan sitä omaa filosofiaa, mistä on puhuttukin. Säädetään paukut sitten budjetin mukaan, mutta filosofiasta ei ole pakko luopua.

Ja kyllä, ymmärrän, että tuollakin rahalla voitaisiin hankkia vuodeksi joku ahl/nhl välimaaston ukko tai vaikka joku joka ei SHLstä ole saanut isoa roolia. Ennemmin löisin rahat jatkuvuuteen ja siihen, että rakennetaan vahvaa seuraidentiteettiä. Vahvaa identiteettiä ja tiivistä joukkuetta ei synny jos pelaajat tuntevat toisensa vain muutaman kuukauden ja jatkavat sitten matkaansa.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Noita hyvin pelaavia nuoria on Ässien junnuissa vino pino eikä heitä passaa menettää muihin seuroihin. Viitala teki juuri avausmaalinsakin Padan edustuksessa mistä valtaisa yläpeukku.
Antaa mennä vain. Kyllä Ässät pärjää vaikka ilman omaa junnuorganosaatiota. Ei Ässät kaipaa omia junnuja. Näin on täällä minuakin valistettu.
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Antaa mennä vain. Kyllä Ässät pärjää vaikka ilman omaa junnuorganosaatiota. Ei Ässät kaipaa omia junnuja. Näin on täällä minuakin valistettu.
Mennäänkö tässä vähän mutkaa suoraksi. Tottakai seuran oma juniorituotanto on tärkeää ja siihen täytyy panostaa ja ISOSTI. Tukea ja ohjata polulla ja tarjota mahdollisuuksia. Kait kyse on ollut enemmän siitä ettei niitä paikkoja voi automaattisesti vain antaa jos vaikka synnyinpaikka on Pori.

Tokikaan mielestäni tällä hetkellä ei tehdä tarpeeksi junioripuolella mutta josko suunta olisi oikea.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Mennäänkö tässä vähän mutkaa suoraksi. Tottakai seuran oma juniorituotanto on tärkeää ja siihen täytyy panostaa ja ISOSTI. Tukea ja ohjata polulla ja tarjota mahdollisuuksia. Kait kyse on ollut enemmän siitä ettei niitä paikkoja voi automaattisesti vain antaa jos vaikka synnyinpaikka on Pori.

Tokikaan mielestäni tällä hetkellä ei tehdä tarpeeksi junioripuolella mutta josko suunta olisi oikea.
Ei mennä.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitetaan nyt tähän ketjuun, kun täällä viimeksi oli Heimosalmesta juttua. Tuli twitterissä vastaan pari hyvää klippiä. Aika paljon näen Heimosalmessa samaa kuin Stenqvistissä. Tuo kyky miten osaavat lukea vastustajan liikettä ja painopistettä, saa harhautukset näyttämään parhaimmillaan niin yksinkertaisen ja helpon tyylikkäiltä. Stenqvistin kanssa yhteistä myös etteivät lämäriä käytä juuri koskaan.


 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Nyt alkaisi olemaan kyllä tarvetta tehdä näille junnuille pidempiä sopimuksia. Meillä on lupaavia nuoria tulossa, heidät on saatava sitoutettua Ässiin. Noille ei vielä tarvitse omaisuuksia maksaa mutta kertoo kyllä pitkäjänteisyydestä, jos U20 ja U18 joukkueet hajoavat.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt alkaisi olemaan kyllä tarvetta tehdä näille junnuille pidempiä sopimuksia. Meillä on lupaavia nuoria tulossa, heidät on saatava sitoutettua Ässiin. Noille ei vielä tarvitse omaisuuksia maksaa mutta kertoo kyllä pitkäjänteisyydestä, jos U20 ja U18 joukkueet hajoavat.

Täsmälleen samaa mieltä. Junnuista on tosiaan kasvamassa lupaavia pelaajia, joista voisi saada monivuotisia runkopelaajia Ässiin. Pidemmät sopimukset näille nuorille pelaajille olisivat hyvä juttu. Ässät on mielestäni aina pärjännyt hyvin, kun liigajoukkueessa on ollut tarpeeksi omista junnuista kasvaneita pelaajia. Ässät ei voi ostaa koko joukkuetta, vaan junioreista pitää saada myös pelaajia.

Itse en tiedä, että millaisia ovat esimerkiksi Viitalan, Aaltosen, Heimosalmen, Karnarannan ja Niemen sopimustilanteet. Toivottavasti lupaavien junnujen kanssa on saatu sopimuksia tehtyä, ettei käy taas ns. Heinolat.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Toivottavasti lupaavien junnujen kanssa on saatu sopimuksia tehtyä, ettei käy taas ns. Heinolat.


Enne voi antaa raumlaisse enää tätä iloa muiden pelaajien kohdalla.

Paljon on hyvää tulossa. Kerttulan pitää toimia, että saadaan lupaavat kaverit pidettyä.
 

ElMaccone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa, sympatiat HIFK ja Chigaco
Morjens, sano rikkaat toisilleen. Sanoi Artturi Sakari Reinikainen aikoinaan.

Mikähän mahtaa olla Ässien ensikauden tavoite urheilullisesti? Tämän kauden pienen mahalaskun jälkeen ainakaan tämän saman valmennusjohdon kanssa ei voida jatkaa.
A-P Selin tod.näk jatkaa päävalmentajana, mutta Arvosen ja Martikaisen sopimukset loppuvat.
Jos näistä jompikumpi pidettäisiin niin aivan varmasti Martikainen.
Kolmas valmentaja pitäisi sitten olla varteenotettava päävalmentaja seuraavalle tai sitä seuraavalle kaudelle. Jere Härkönen voisi olla vaihtoehto, mutta onko silti liian aikaista?
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mika Niemen aika Liigassa on auttamatta ohi, ei edes Ässät toivottavasti enää säälistä palkkaa häntä, vaan käyttää senkin rahan juuri edellämainittuihin junnuihin ja katsoo tulevaisuuteen sitäkin kautta.
Tämä on julmaa sanoa henkilöstä näin, mutta en jaksanut kierrellä, sillä eihän kukaan muu kuin Ässät edes ajattelisi palkata enää tätä pelaajaa. Olen pahoillani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös