Joukkueen rakennus kaudelle 2009-2010

  • 1 548 351
  • 4 530
Tila
Viestiketju on suljettu.

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Case Clarke haiskahtaa ja pahasti. Kahdessa edellisessä seurassa Tapparassa ja Bluesissa sama tarina, kun lumet alkaa sulamaan ja pleijarit lähestymään kaveri menettää pelihalunsa ja muuttuu laiskaksi fleguilijaksi... "naps" ... Haiskahtaa vahvasti palkkasoturilta, joka ei sitoudu seuran tavoitteisiin. Ei kiitos.
Kyllähän Clarke oli viime kaudellakin hieman heikkö kevään peleissä. Tosin peliaikaa tuli niin paljon, että oli varmaan pakko vähän säästelläkin. Tämä huomio siksi, että sopimus Bluesin kanssa jatkui vielä tämän kauden. Ei siis tarvitse olla uutta osoitetta tiedossa, että selkä suortuu.

Clarkehan on hyvän kokoinen rightin pakki jolla on vielä hyvä skode. Luistelussa ei ole valittamista ja peliälykin on liigan keskitasoa parempi. Luulisi, että kyseessä on loistohankinta. Mutta se asenne. ZOOM tuolla Bluesin puolella tiesi kertoa, että kyseessä on hyllytys eikä loukkaantuminen. Loukkaantumisasioista ZOOM on yleensä ollut hyvin perillä, joten itse ainakin uskon häntä.

Eikös täällä puhuttu ns. varmasta huhusta? Olkaa vaan hyvät.

P.S. Pitäkää Kuhta kanssa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
En mä muuten ole mikään Clarke-fani, mutta rightin pakki kelpaa aina. Ja hei, kaikki asennevammaiset eivät jää pysyvästi sellaisiksi - katsokaa Hyvöstä nyt :). Kaikkiaan HIFK on siinä tilanteessa, että meillä ei ole kauheasti varaa nyrpistellä Clarken ja Haatajan tasoisille pelaajille. Vaikka kumpikaan ei kuulu omaan a-ryhmääni. Vai olisiko parempi jättää Clarke väliin ja pitää Hank ? Aika samanhintaisia kavereita ja voisin kokeilla jo jotain muuta lärviä kuin tätä Pikkaraisen elvistä. Juttelin Clarkesta häntä paremmin tuntevien kanssa ja mulle jäi sellainen kuva, että kaverilla on kaikki ookoo, jos on vastuuta ja peliaikaa. Ja sitähän meiltä ei tule puuttumaan. Worth trying. Saa varmasti kaupaksi tarvittaessa. Otan ennemmin vaikealuonteisen hyvänä päivänä todistettavasti erinomaisen pelaajan kuin kiltin ja kivan hackerin, joka on nurkumaton ja myös tehoton kaveri.

Sitäpaitsi, perverssillä tavalla pidän siitä, että joku tulee meitä paremmin menestyneestä joukkueesta. Ja nyt tarkoitan neljän sakkiin menneitä jengejä. Mutta ei mun tietääkseni Clarke ole siis mikään varma nakki. Varmaa on vain se, että Bluesissa hän ei jatka.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikkiaan HIFK on siinä tilanteessa, että meillä ei ole kauheasti varaa nyrpistellä Clarken ja Haatajan tasoisille pelaajille. Vaikka kumpikaan ei kuulu omaan a-ryhmääni. Vai olisiko parempi jättää Clarke väliin ja pitää Hank ? .
Ehdottomasti Clarke tästä parista. H.Pikkarainen on nähty kortti.

Kyllähän Clarke on oikeanlainen haku. Ei siinä mitään. Aikaisemmin olen todennutkin, että kannattaa yrittää tehdä sopimuksia jo tuttujen, SM-liigassa pelanneiden pelaajien kanssa, koska organisaation scouttaus taito on niin onneton, että oikeanlaisia osumia tuskin tulee. Kätisyys on myös plussaa Clarkessa, niin kun mainitsitkin, mutta se asenne. Mulla nousee menneen kauden takia heti karvat pystyyn, kun kysymyksessä on pelaaja jonka asennepuoli ei ole aina kunnossa. Tämän takia mun vaaka kallistuu kuitenkin sinne "ei kiitos" puolelle.

Haataja kelpaa paremmin kuin hyvin, mutta tämänkin kaverin ottaisin mieluiten tutkaparinsa Saarenheimon kanssa. Silloin uskoisin, että homma toimii varmasti.

Mikäs on muuten Hirson tilanne, onko NHL peikko kuitenkin olemassa? Itse en pitäisi sitä ihmeenä. Henkilökohtaisen loistokauden jälkeen, jos näin olisi niin silloinhan periaatteessa Haataja-Saarenheimo pari voisi olla mahdollinen.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viime keväänä oli sama juttu, Clarke oli "käsivaivaisena" poissa kaikki finaalit ja suuren osan välieristä.
Korjataan nyt kuitenkin tämä harhaluulo vääräksi sillä viime vuonna loppukaudesta Clarkella oli käsi paketissa. Tänä vuonna case on sitten eri.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haataja kelpaa paremmin kuin hyvin, mutta tämänkin kaverin ottaisin mieluiten tutkaparinsa Saarenheimon kanssa. Silloin uskoisin, että homma toimii varmasti.

Mikäs on muuten Hirson tilanne, onko NHL peikko kuitenkin olemassa? Itse en pitäisi sitä ihmeenä. Henkilökohtaisen loistokauden jälkeen, jos näin olisi niin silloinhan periaatteessa Haataja-Saarenheimo pari voisi olla mahdollinen.

Saarenheimo on huhujen mukaan hinnoitellut itsensä korkealle ja Kärpät on ainakin sopimuskuvioissa vahvasti mukana, joten ei ole realistista IFK:lla lähteä tarjouskilpaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sentteri osasto kuitenkin ehkä vähiten huutaa lisää nimiä, koska siellä on jo Hirso,Loppi,Ramstedt ja Granlund. Voisi tietysti olla paikallaan hankkia yksi kokenut kirittäjä nuoremmille, eikä haittaa olisi jos osaisi myös pelata laidassa ( Vesce, Murray )
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Liioittelua ilmassa

Itse olen ainakin innoissani Clarkesta, jos nyt tänne on tulossa. Aika iso harppaus ifk:lta hommata liigan huonoimman ulkkaripakin sijasta paras ulkkaripakki. Ollaanko tähän tyytyväisiä? No ei tietenkään. Nyt puhutaan kuitenkin ifk:n joukkueen rakennus ketjusta. Paikka, jossa kaikesta unelmoidaan, mutta mihinkään ei sitten kuitenkaan olla tyytyväisiä. Aina ne kaverin pelaajat on parempia.

Meistä ei kukaan tiedä mitä Clarken ja Bluesn välillä on meneillään. Jos Clarkella ja Matikaisella on sukset ristissä, niin ei se automaattisesti tarkoita, että hän olisi perusluonteeltaan kiukuttelija. Ainoa huolenaihe on loukkaantumisherkkyys. Toivottavasti saadaan kaveri kuntoon. Tästä kaverista on meille iloa ja paljon.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Kyllähän Clarke on oikeanlainen haku.
Riippuu tietysti pitkälti siitä, mitä hakee.
Clarke on loistava syyskauden pelaaja, joka ei moneen vuoteen erinäisistä syistä ole esittänyt MITÄÄN enää keväällä (eikös siis sovi kohtuu hyvin IFK:n konseptiin?)
Järjettömän veltto flegu omassa päässä, jonka takia (ja muutaman muun seikan takia) on hyllytetty Bluesen pelaavasta kokoonpanosta.
Paljon kertoo mielestäni se, että Bluesin valmennusjohto luottaa säännönmukaisesti tosipeleissä enemmin Kuoppalaan kuin Clarkeen.
Dalella on IFK:n lisäksi ollut virityksiä ainakin keski-Eurooppaan, ja nähtäväksi jää kuka typerys huutokilvassa voittaa. Itse en miestä halua enää koskaa Bluesissa nähdä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meistä ei kukaan tiedä mitä Clarken ja Bluesn välillä on meneillään. Jos Clarkella ja Matikaisella on sukset ristissä, niin ei se automaattisesti tarkoita, että hän olisi perusluonteeltaan kiukuttelija. Ainoa huolenaihe on loukkaantumisherkkyys. Toivottavasti saadaan kaveri kuntoon. Tästä kaverista on meille iloa ja paljon.

Taisin jo joku neljä sivua sitten lainata Tappara-ketjusta suht koht samantyyppisen lausunnon, joita nyt saadaan lukea Blues-osiosta, joten ei taida aivan Bluesin ja Clarken keskinäinen vääntö olla kyseessä.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän Clarke on oikeanlainen haku. Ei siinä mitään. Aikaisemmin olen todennutkin, että kannattaa yrittää tehdä sopimuksia jo tuttujen, SM-liigassa pelanneiden pelaajien kanssa, koska organisaation scouttaus taito on niin onneton, että oikeanlaisia osumia tuskin tulee. .

ZOOM. Mielestäni irroitit lauseen asiayhteydestä tai et ymmärtänyt sen sisältöä. Oikealainen haku viittasi siiheen, että haetaan tuttuja jo nähtyjä pelaajia, koska organisaation scouttaus taito on olematon. Ei sitä, että Clarke olisi pelaajana juuri sitä mitä haetaan ja mielestäni totesin puolestani, että Clarke saisi jäädä väliin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottamatta sen enempää kantaa Clarken asenteeseen, loukkaantumiseen tai hauiksen kokoon, aion tuoda esiin seikan, jolla saattaa olla vaikutusta Clarken pelaamattomuuteen. (Lisään vielä, etten ole tutustunut miehestä kertoviin ketjuihin, enkä tiedä, mistä kaikesta niissä on jauhettu.)

Bluesilla on riveissään 4 ulkomaalaista, joista edelleenkin vain 3 saa pukea otteluihin. Keller ja Eaves ovat itseoikeutetusti pelaavassa kokoonpanossa, jos ovat pelikykyisiä. Jäljelle jäävät Berndt Brückler ja Dale Clarke. Ensimmäinen ei ilmeisesti nauti vähemmässäkään määrin valmennusjohdon suosiota ja on joutunut luukkuvahdiksi. Pelicans-sarjassa Clarke aloitti ykkösketjun takana ja Brücks huilasi katsomossa. Kun panokset kovenivat, uskon Bluesin olleen pakotetun pelaamaan varman päälle ja nostivat Brücklerin pelaavaan kokoonpanoon. Koskinen on kokematon veskari ja kakkosena oli siihen saakkaa ollut joku toinen vielä kokemattomampi. Pelicans ei myynyt nahkaansa halvalla ja maalivahdin ollessa kyseessä, ihan hirveästi ei kannata riskeerata. Joku ulkomaalaisista piti pudottaa pois ja se joku oli Dale Clarke.

Kuten sanoin, en tiedä (toistaiseksi) taustoista niin paljon, että voisin faktana heittää yhtään mitään, mutta ihan puhtaasti stadilaisjärjellä ajatellen, Clarken pelaamattomuus saattaa hyvinkin johtua näinkin yksinkertaisesta asiasta, ilman sen kummempaa draamaa. Eihän tuo kovin kiehtova skenaario ole näin fanin näkökulmasta, mutta varsin mahdollinen, jollei jopa todennäköisin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikealainen haku viittasi siiheen, että haetaan tuttuja jo nähtyjä pelaajia, koska organisaation scouttaus taito on olematon. Ei sitä, että Clarke olisi pelaajana juuri sitä mitä haetaan ja mielestäni totesin puolestani, että Clarke saisi jäädä väliin.

Tätä asiaa minäkin hain 21.3.2009 päivätyssä kommentissani.

Joka tapauksessa nyt on ilmeisesti päätetty lähteä paikkamaan niitä puutteita, joita tällä kaudella on tälläkin palstalla kurkku suorana huudettu. On katsottu, että tarvitaan rightin pakki. Check. Ja on otettu sekin huomioon, että miehen on nähty pelaavan eikä ole edes tarvinnut matkustaa häntä katsomaan. Check siihenkin ruutuun. Pelottaa vaan etukäteen, että olemassa on vielä pari muutakin ruutua, joihin se 'check' pitäisi laittaa, kuten play-off- osaaminen. Ja sitten ensi kaudella metsästetään kaveria, jolla on play-off -vahvuuksia...

Ja näkyy JHag kertovan Telakalla-ketjussa, että puukkoa on tarjottu Lopille ja Lennulle. Siinäkin voisi olla tiedottamisen paikka nk 'suurelle yleisölle' jos ensi kaudelle kausareita halutaan myydä - täällä Jatkiksessahan meitä on koolla minimaalinen kohderyhmä. Valmiiksi kettuuntunut ja kyyninen, mutta käsittämättömän uskollinen :)
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä Clarke olisi ihan hyvä haku IFK:hon. Puhutaan kuitenkin joukkueesta, joka sijoittui tällä kaudella yhdeksänneksi. Turha tänne mitään liigan ykkösnimiä on haaveilla. Toki aina voi ja kannattaa yrittää, mutta jos miettii vaikka sellaista, että Seikola päättäisi pelata liigaa ensi kaudella, niin arvoasteikossa olisi IFK:ta ennen yllättävän monta joukkuetta.

Clarke kaikkine heikkouksineenkin vahvistaisi IFK:ta. Vaikka sitten pelaisi pelkän runkosarjan hyvin. Saattaisi auttaa IFK:n suoraan pudotuspelipaikkaan.

Clarke ei mahdu Bluesin kokoonpanoon, mutta so what. Blues on silti eri kaliiperin joukkue.
 

ori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Tässä siis kaikki mitä tällä hetkellä on paperilla ja mitä vielä tarvittaisiin. Nyypperi nyt hereillä!

Luttinen - Hirso- 1
Heikkinen - Söderholm

Petrell- Loppi - 2
Kankaanperä- 3

4 - Ramstedt - 5
6 - 7

8 - 9 - Pöysti
Melart - Haverinen

Elikkäs yhdeksän pelaajaa saisi nyt ainakin tehdä sopimukset + reservit päälle. Mielellään mahdollisimman paljon taitoa ei välttämättä lihaa noiden paikalla. Omista jatkajista saa helposti täytettyä paikat 2= Kuhta, 4= Liivik, 6= Turunen, 8= Wärn ja 9= Ahtola. Tästä seuraa siis se, että mielestäni neljä paikkaa on vielä täyttämättä. Ykköskenttään maalintekovoimaa ja nopeutta ja pakistoon rightin pelaajia. Ei ole helppo tehtävä Nybärille, mikäli ei näitä palikoita ole vielä kasassa.

Niin eip tuo nyt kauhea huonolta näytä ainakaan omaan silmääni. En tosin mikään kauhea HIFK fani olekkaan, mutta aina ollut ns. oma kakkos jengi.

Pitkälti samoilla linjoilla Oravan kanssa. Mutta jos nuo täällä huhutut Haataja ja Clarke diilit pitävät paikkaansa niin aika valmiiltahan tuo jo näyttää. Kerhon miehenä ajateltuna jopa vaarallisen hyvältä, paperilla, tietty miehet pitää saada pelaamaan hyvin. Laittaisin myös sen Granlundin tonne kokoonpanoon, eiköhän mies punanutussa pelaile ensi kaudella.

Eli jotenkin näin:

Petrell - Hirso - "Haataja"

Luttinen - Loppi - "Kuhta"

"Liivik" - Ramsted - "Granlund"

"Wärn" - "Ahtola" - Pöysti

Heikkinen - Söderholm

Kankaanprä - "Clarke"

"Turunen" - "AHL"

Melart - Haverinen

Tuommoisena näyttäisi omasta mielestäni HIFK:n kokoonpano melko kilpailukykyiseltä ja mielenkiintoiselta ensi kaudella.
 
Kuten sanoin, en tiedä (toistaiseksi) taustoista niin paljon, että voisin faktana heittää yhtään mitään, mutta ihan puhtaasti stadilaisjärjellä ajatellen, Clarken pelaamattomuus saattaa hyvinkin johtua näinkin yksinkertaisesta asiasta, ilman sen kummempaa draamaa. Eihän tuo kovin kiehtova skenaario ole näin fanin näkökulmasta, mutta varsin mahdollinen, jollei jopa todennäköisin.

Hyvin päätelty.

Jossakin heitettyä sisäistä syöpää vastaan puhuu myös se, miten hyvin juttu luistaa ja kemiat näyttäisivät toimivan katsomoriveillä esim. Rönnbergin, Miettisen, Lajusen (1/2) sekä Lostedtin tai Kurjen kanssa pelien aikaan.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...

Tuommoisena näyttäisi omasta mielestäni HIFK:n kokoonpano melko kilpailukykyiseltä ja mielenkiintoiselta ensi kaudella.

Ikävä kyllä tuo kokoonpano on -minun mielestäni- todella hajuttoman ja tylsän näköinen joukkio. Jokainen tietää, millaista tuskaa pari-kolme viime kautta ovat IFK-kannattajille olleet ja etenkin mennyt kausi saa minut vieläkin itkemään. En millään usko, että IFK tulisi ensi kaudella ja Jalosen luotsaamana menestymään, mutta tuolla joukkueella ja noilla nimillä ei tultaisi myymään kovinkaan monta kausikorttia. Nyt alan jo oikeasti huolestumaan IFK:n tulevaisuudesta; pelaajat ovat hajuttomia, valmentaja on hajuton, utj. on todella hajuton... kaudella 08/09 IFK ei tuntunut enää kiinnostavan ketään, eikä tuleva kausi vaikuta yhtään sen valoisammalta. Värikkäät persoonat ovat kadonneet HIFK:sta.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Clarken nimi oli ensimmäisen kerran esillä siinä vaiheessa kun Blues hankki (muka KooKoohon sementoidun ;)) Jarno Kultasen. Clarken kohdalla kysymys on nimenomaan hinnasta. Näyttöjä on useammalta kaudelta SM-liigasta ja jos mies on vain pelikuntoinen, niin jaksaa kyllä painaa. Ai miksikö, no sen takia koska oli Tapparassa 06-07 pelatessaan eniten minuutteja per peli pelannut pelaaja koko liigassa.

Käyttökelpoinen jos kustantaa suurin piirtein kuin sinä vuonna kun pelasi kevään Tampereella ja syksyn Espoossa. Ei HIFK:iin 'Blues-hinnalla'.
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Sentteri osasto kuitenkin ehkä vähiten huutaa lisää nimiä, koska siellä on jo Hirso,Loppi,Ramstedt ja Granlund. Voisi tietysti olla paikallaan hankkia yksi kokenut kirittäjä nuoremmille, eikä haittaa olisi jos osaisi myös pelata laidassa ( Vesce, Murray )
Hyvät ystävät. Tässä teille päivitetty linkki niistä nimistä mitä IFK:n ollaan tuomassa. Lista pitää sisällään mielenkiintoisia nimiä ja toteutuessaan koko jengi menisi käytännössä vaihtoon ja uusiksi. Toki tässä on paljon nimiä joita mielelläni näkisin jengissä. Hra Bondas, oletko hereillä ? Ai et, no ei sitten mitään, kunhan ajattelin. H Jan Caloun (HC Slovan Ústecti, CZE) Lähde
+ H Juha-Pekka Haataja (Lukko) Lähde: IS Veikkaaja / Lähde
- H Jussi Pesonen (JYP) Lähde: IS Veikkaaja

Muut huhut:
+ MV Ari Ahonen (Västra Frölunda HC Indians, SWE)
+ H Frank Banham (Ljubljana Olimpija HK, AUT)
+ H Kevin Doell (Leksands IF, SWE)
+ H Hannes Hyvönen (Dynamo Minsk, KHL)
+ P Jere Karalahti (Hamburg Freezers, GER)
+ H Ladislav Kohn (Nizhnekamsk Neftekhimik, KHL)
+ H Perttu Lindgren (Lukko)
+ P Ross Lupaschuk (Novosibirsk Siber, KHL)
+ H Donald MacLean (Zürich Lions, SUI)
+ H Rem Murray (Innsbruck EV, AUT)
+ H Toni Mäkiaho (KalPa)
+ P Matt Nickerson (Ilves)
+ MV Mika Noronen (Linköpings HC, SWE)
+ H Tommi Paakkolanvaara (Kärpät)
+ P Mark Popovic (St. Petersburg SKA, KHL)
+ H Mika Pyörälä (Timrå IK, SWE)
+ H Timo Pärssinen (Timrå IK, SWE)
+ H Tony Salmelainen (HC Genève-Servette, SUI)
+ H Kari Sihvonen (Pelicans)
+ H Josef Straka (Cherepovets Severstal, KHL)
+ P Juha Uotila (Nebraska-Omaha, USCHO)
+ P Mikko Viitanen (JYP)
- H Janne Keränen (HPK / Lukko / SaiPa)
- H Kimmo Kuhta (Ruotsi / Sveitsi)
- H Ilkka Pikkarainen (JYP / KalPa / Kärpät)
- P Hannu Pikkarainen (Ässät)

***

Lista ei ole oma tekeleeni vaan se löytyy netistä.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisää visioita mahdollisesta tulevaisuuden huippuketjusta

Hieman ihmettelen, ettei täällä kukaan reagoinut aiemmin visioimaani nuorisosuperketjuun, joka olisi täysin realistista rakentaa ensi vuoden IFK:hon. Eli kyseessä tietenkin Karjalainen -Granlund -Pulkkinen.
Kaksi (tai ainakin melkein) on jo listoilla ja yksi olisi vain enemmän tai vähemmän hienovaraisesti kaapattava naapurista omaan leiriin. Mikä olisi tuon ketjun merkitys?

1. Pelillisesti täyttäisi jo ensi kaudella ruutunsa hyvin ja loisi hyvän pohjan seuraavan vuoden lopulliseen läpilyöntiin ja sitä seuraavan vuoden sarjadominointiin (Näin pitää uskoa)

2. Median kiinnostus suurta, varsinkin, jos IFK osaisi itsekin tuoda ko tuotettaan näkyvästi esille mainonnassaan

3. IFK tekisi suuren palveluksen jokaiselle ko pelaajalle henkilökohtaisesti kasaamalla tulevaisuuden huippuketjun. Jokaisen oman urakehityksen kannalta varmasti hyvä ratkaisu.Samalla tulisi tehtyä myös isänmaallinen teko, koska kyseessä voisi olla seuraava Suomen maajoukkueen superketju. Maajoukkueeseen noustuaan kavereilla olisi jo parin vuoden yhdessä pelaamisen kokemus. Sellaista herkkua ei nykyaikana pääse nauttimaan missään

4. Ketju lisäisi varmasti katsojalukuja. Ensin kohun ja markkinoinnin voimalla, mutta sitten pian jo ihan pelillisten suoritustensa takia.

5. Jos seura haluaa (ja sen nimenomaan pitää haluta) nousta suunnannäyttäjäksi eikä vain maata brändibunkkerissaan, ketju olisi uuden ja uljaan IFK:n eräs näkyvä ilmentymä, Jos ja kun seura haluaa arvostaa entistä enemmän osaamista, sitoutumista, huipputaitoa, nuoruutta ja rohkeutta,olisi juuri tämä ketju uuden IFK:n kasvot.

6. Kasvattaa imua joukkueeseen myös jatkossa muiden huippujuniorien ja pelaajien osalta. Hyvin hoidettu homma poikii aina lisää hyvää.

7. Jos ja kun IFK osaisi hoitaa asiat kunnolla, IFK saisi kavereista "ikuista" markkinahyötyä. Heidät yhdistettäisiin aina ensin IFK:hon junioritaustastaan huolimatta (vrt Selänne/Jokerit).
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
...kun lukuisat "omat junnut"-projektit on kussut, niin keskitytään jatkossa vain "toisten junnut"- projekteihin...

Itse itseäni lainaten.

Hieman ihmettelen, ettei täällä kukaan reagoinut aiemmin visioimaani nuorisosuperketjuun...

Missä ja miten olet ajatellut antaa omille junnuille peliaikaa? Onhan tuo ihan hyvä idea poimia marjoja muiden korista, mutta kolikolla on aina kääntöpuoli.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tämä "omat pojat" höpinä aloitetan aina, kun kunnolliset pelaajahankinnat epäonnistuvat. Kyllä minustakin on kivaa, jos joku Siim Liivik nousee omista junnuista ykköseen, mutta omankin junnun pitää ansaita pelipaikka liigajoukkueessa, eikä saada se itsestään selvänä asiana, ilman kunnon kilpailua. Pena lanseerasi "omat pojat" käsitteen, kun ei saanut hankittua Mälkiälle kaudelle 01-02 vahvistukseksi muita kuin "jonni vauhkosia". Eli ryöstetään narreilta Teemu Pulkkinen, jos pystytään...

Jos Nybari epäonnistuu tämän kevään hankinnoissa, niin sitten saamme varmaan taas kuulla, että HIFK keskittyy "omiin poikiin". Itse asiassa "omat pojat" on juuri sitä country-club HIFK-meininkiä, joka tuhoaa seuran menestysmahdollisuudet. Jokaisen uuden pelaajan pitää voittaa itselleen pelipaikka, on hän syntynyt Helsingissä tai Ulan Batorissa.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Hyvät ystävät. Tässä teille päivitetty linkki niistä nimistä mitä IFK:n ollaan tuomassa. Lista pitää sisällään mielenkiintoisia nimiä ja toteutuessaan koko jengi menisi käytännössä vaihtoon ja uusiksi.


Juu kiitos!

Haataja
A.Ahonen
Hyvönen
Karalahti
Lupaschuk
Don MacLean
Murray
Pärssinen
Salmelainen
Uotila

Varauksin:

JC
Straka

Veikkaan, että osuu yksi oikeaan ja se on se Haatajan JP.
Hyökkääjistä ottaisin ehkä kaikkein mieluiten kondiksessa olevan ja sellaisena pysyvän Pärän. Juu, ennen Murrea ja Salmelaista. Vaikka Pärä on Lundellin kanssa monelle muullekin kuin minulle vielä yhden Oulun reissun piikissä, ei ollu muuten halpa reissu.

Rosterit menevät täällä kyllä kaikilla niin laidasta laitaan, että hirvittää. On junnupitoista ja on sitgaukko rosteria missä on Murrea ja Lennua nelosessa jne. Turha pyöritellä kun ei tietoa tipu mistään ja kuukauden verran saadaan odottaa että mitään irtoaa.

Veikkaan, että anti on yhtä pettymys kuin aina ennenkin. Toivottavasti tänä vuonna ei tule sitä "tulijoiden" listaa ennen risteilyä, koska vituttaa kahta kauheammin, kun mielikuvitus ottaa vallan ja näen kaksi ekaa pakkipariakin malliin:

Lupaschuk - Heikkinen
Söderholm - Karalahti

Totuus on kuitenkin toinen...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Missä ja miten olet ajatellut antaa omille junnuille peliaikaa? Onhan tuo ihan hyvä idea poimia marjoja muiden korista, mutta kolikolla on aina kääntöpuoli.
Isänmaan edun nimissä omien junnujen on ymmärrettävä kokonaisuus ja tyydyttävä vähempään. Ihan hauskaa pohdintaa kypärältä kyllä, mutta pieniä nielemisongelmia tuli siinä kohdassa, kun kypärä puhuu isänmaallisestä teosta. Otetaan yksi oma junnu ja pöllitään kahdelta kilpailijalta yksi superjunnu molemmilta, laitetaan nämä yhteen ja saadaan loistava ketju, josta maajoukkuekin hyötyy. Miksiköhän tuo ei minusta tunnu kovinkaan isänmaalliselta ;) Arvostan toki suuresti valmiuttanne uhrautua joukkueeksi, joka antaa peliaikaa junnuille, joita syntyy ehkä yksi vuosikymmenessä.
 

Play-Blues

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei voi enää tietää
Näin vieraalle hiekkalaatikolle vähän hämmentämään: BB on lähdössä bluesista pois, miksei tulisi teille?

Miehen omin sanoin sopimus ensi kaudelle on jo olemassa ja vahvat huhut BB:n myynnistä tammikuussa kiersivät-miksei sitten siirtynyt? Ei haluttu mahdollista playoff-vastustajaa vahvistaa, ainakaan pikkurahalla.

Hyvä veskari, näytöt nordiksella vähintäänkin vahvat, EU-pelaaja, suomalainen tyttöystävä?, NHL-case closed.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Näin vieraalle hiekkalaatikolle vähän hämmentämään: BB on lähdössä bluesista pois, miksei tulisi teille?

Miehen omin sanoin sopimus ensi kaudelle on jo olemassa ja vahvat huhut BB:n myynnistä tammikuussa kiersivät-miksei sitten siirtynyt? Ei haluttu mahdollista playoff-vastustajaa vahvistaa, ainakaan pikkurahalla.

Hyvä veskari, näytöt nordiksella vähintäänkin vahvat, EU-pelaaja, suomalainen tyttöystävä?, NHL-case closed.

Päästää liikaa helppoja maaleja tärkeissä peleissä ja pahoilla hetkillä. BB on jo nähty. Saattaisi tietysti olla jonkinlainen kirittäjä Jani Niemiselle, mutta tuskin haluaa sellaiseksi. Periaatteessa Bruckler on kyllä kelpo mv, mutta en maksaisi hänelle edes 100k/kausi palkkaa.

Ottakaa te meiltä Juha Pitkämäki ensi kaudeksi. Hän oli huikea siinä yhdessä pelissä Espoossa, jonka HIFK vei voittomaalikisassa, kuten muistatte ja deletoikaa aivoistanne kaikki muut Pitkämäen pelit HIFK:ssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös