Josef Stümpel Kärppiin

  • 94 549
  • 207

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Heh. Aina kun Kärpät hankkii pelaajan niin se on nimenomaan isolla rahalla hankittu pelaaja.

Tämän kauden Kärpät on ollut kyllä hyvin harkitsevainen markkinoilla. Jos vertaa vaikkapa muutamaan muuhun seuraan. Voin olla varma, että kukaan ei isompaa kalaa saa verkkoihin enää tällä kaudella.
 

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
No niin, nimekäs hankinta sm-liigaan. Olisin mielelläni nähnyt omassa joukkuessa. Liikettä ei varmasti ole mutta peliälyä ja juonikkuutta hyökkäyspäähän. Tulee tekemään pisteitä.

Vieläkö kaveri pelaa puumailalla? Taitaa olla sitten ainut joka liigassa pelaa vehkeellä kun Petri Koskinen on nykyaikaistanut mailansa.
 
Nimeä löytyy ja muutaman vuoden takaa ihan kovatkin tehot KHL:ssa. Vaan olihan muuan M.Nylanderkin muutamia vuosia sitten kova pelimies, vaan kuinkas kävikään. Varsin tyypillinen (nykyajan) kärppähankinta; isolla rahalla kova nimi. Näihin tottui Jokereissa Virmasen aikakaudella, joten herää epäilys siitä, onko J.Junno mahdollisesti konsultoinut kaikkien scouttien kuningasta - Masaa - markkinoihin liittyen. Eipä siinä, mukavahan näitäkin on nähdä liigassa - kunhan eivät Jokereissa pelaa. :)

Kyllähän iäkkäämmillä pelaajilla alkaa aina olemaan floppivaara mutta vertaus Nylanderiin hieman ontuu. Nylander on henkisesti asennevammainen pelaaja joka on epäonnistunut nuorempanakin juurikin huonon asenteensa vuoksi. Maagisen taitava pelaaja jolla pelisilmä ja taito maailman kärkiluokkaa mutta asenne täyttä shittiä varsinkin pienemmissä liigoissa.

Stumpelista olen ymmärtänyt että kyseessä on huomattavasti nöyrempi tapaus ja asenne ammattimiehellä lienee silti kohdallaan, tai sitten Kärpät on pahasti kusessa. Riskihankinta jokatapauksessa ikänsä puolesta kun ennestäänkin hitaan miehen vauhti on arvoitus, toki pelisilmä paikkaa paljon mutta voiko se tehdä ihmeitä.

Mielenkiintoinen Helsingin-retki on edessä lauantaina jo tämän Stumpel-casen vuoksi.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Heh. Aina kun Kärpät hankkii pelaajan niin se on nimenomaan isolla rahalla hankittu pelaaja.

Stümpel tuskin halvimmasta päästäkään on, mutta itseäni ei henk. koht. kiinnosta paljon kukin pelaaja tienaa. Näytöt kentällä ratkaisee.

Joka tapauksessa hienoa, että saadaan taas isoja nimiä haalittua liigaan. En usko Stümpelin floppaamiseen, sillä on kuitenkin viimeiset vuodet KHL:ssä pelannut ihan mukiinmenevästi.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Hemmetin kova nimi, mutta toki se pelikunto ratkaisee sitten lopulta kaiken. Ikää on 39-vuotta, mutta Stumpel on kuitenkin näyttänyt edellisillä kausilla KHL:ssä, että pinnoja tulee edelleen kovaan tahtiin.

Hieman pelottaa se, että miten miehen luistelu riittää liigaan. KHL:n tempo on huomattavasti hiljaisempi SM-liigaan verrattuna, mutta eiköhän se luistelukuntokin kohta puoliin selviä. Noh, Salomäki ja Donskoi tuomaan vauhtia laidoille, niin eiköhän sitä hyvä tule. Nyt saatiin ainakin ylivoimiin ratkaisijapelaaja, sillä Stumpelin syöttötaito on parhaimmillaan huippuluokkaa. Ja kyllä Josef paikasta maalinkin osaa tehdä.

Paljon on tullut Ahoa parjattua jäätymisestä pelaajamarkkinoilla, mutta nyt on kiitoksen aika. Hieno haku tässä tilanteessa, jossa markkinoilla ei ole lainkaan pelaaja (© Ara). Onpahan ainakin yritetty, joten siitä ei voi enää valittaa! Stumpelin hankinta on tuskin halvimmasta päästä jos pelkkiä kuukausipalkkioita miettii, mutta tässä on kyseessä niin lyhyt pesti, että tuskin se Kärppien budjettia kaataa.

Kärpillä on sinänsä hyvä tilanne, että kaksi neljästä ketjusta on aikalailla valmiina:

Huml - Viuhkola - Haataja sekä Koskenkorva - Kemppainen - Junttila tulevat olemaan kasassa myös keväällä, näin uskon. Kaksi muuta tullaan rakentamaan mitä luultavimmin seuraavasti:

Donskoi - Stumpel - Salomäki ja Keränen - Saarenheimo - Komulainen.

Periaatteessa hyökkäyksen pitäisi nyt olla riittävä, mutta Aran pitää nyt saada revittyä siitä kaikki tehot irti. Pakisto on ollut kasassa jo pitkään, joten sinne ei tarvita enää ketään. Maalivahtiosaston Ara ratkaisi ruotsalaisen eduksi, joten toivotaan nyt, että Backlund onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
En sano muuta kuin että jääkiekkokortit tässä joutuu kaivamaan esille. Josef Stümpel. Boston Bruins. Montako Ray Bourquen seurakaveria meillä on koskaan pelannut?

Tämä postaus syntyi täysin fanipohjalta vailla analyyttistä viileyttä.
 

Ralph

Jäsen
Josef Stumpleiä enemmän pisteitä NHL:ssä tehnyt kolme suomalaista. Ennakkoon yksi kovimmista Suomessa koskaan pelanneista pelaajista. Odotan mielenkiinnolla, mitä saa aikaan.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Tän kaverin ei tarvitse olla raketti luistimilla, peliäly ja taito aivan eri luokkaa kuin monella muulla. Kaiken mennessä nappiin tulee olemaan aivan järkyttävän kova hankinta. Ikäkin "vain" 39v. Vielä pari-kolme kiekkovuotta edessä. Tuskin tulee jäähdyttelemään.

Hieno hankinta ja upeaa nähdä tälläinen konkari liigassa. Näkisin myös Kärpät loistavana vaihtoehtona menestykselle hänen kohdallaan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Stümpel on sellainen Slovakian Raipe. Ei koskaan ole ollut mikään raketti eikä maalitykki, mutta peliälyä ja syöttelytaitoa sitten siitäkin edestä. Olivat Ziggy Palffyn kanssa melko tuhoisa kaksikko pitkään. Mittava NHL-ura, paljon arvokisaedustuksia kuten kärkipään slovakeilla aina.

Kova veto Kärpiltä. Olisin ottanut kyllä HIFKiinkin, pikkuisen mieluummin kuin sen Redraman joka Hirso-vitsin tilalle "kaapattiin".
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Onnittelut kovasta nimestä!

Loppujenlopuksi kyseessä on kuitenkin ison riskin hankinta. Ei varmasti halpa mies, mutta voi olla todella merkittävä tekijä vielä. Toisaalta oma käsitys nykykunnosta on se, että SM-Liiga tuottaa Stümpelille lähinnä jäähyminuutteja, kun ei vauhdissa pysy. Nimim. vetoo voisi kertoilla pitääkö ajatukseni kutinsa. Ylivoimalle varmasti tehokas mies. Veikkaan, että nakuttaa noin 0,7 pinnaa/peli. Ei mikään valtava floppaus, muttei kovinkaan hankinta.

Kotikisat tuovat slovakkeja Suomeen. Hieno homma. Kuka nappaa Palffyn? *hymiö*
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kiitos Kärpille että saatiin mies suomeen. Aina arvostanut Stümpelia ylikaiken. Toivon pelkkää hyvää miehelle ja toivottavasti pystyy pelaamaan vahvuuksillansa ja onnistuu täällä. Tälläisiä miehiä on aina hieno nähdä liigassa ja epäonnistumista ei todellakaan voi toivoa vaikka kuinka pelaisi vastustajan leirissä. Nauttikaa Kärppä fanit ja muutkin lätkäihmiset miehen otteista.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Taivas varjele mitä sieltä tulee? Vielä pari päivää sitten naureskelin ajatukselle, että Stumpel Kärpissä pelaisi. Ja mitä tuohon floppiriskiin tulee, niin sitä on kyllä turha pelätä, kun se jokaisen pelaajan kohdalla on mahdollinen. Nyt kun joukkueessa pelaa tällainen legenda, niin on kyllä syytä lähettää iso kiitos toimistolle. Tämä osoittaa, että Kärpät taistelee mestaruudesta viimeiseen asti. Taitaa tuo herra Aravirta olla melkoinen vetonaula, maajoukkuemiehet tykkää...

Tämä mies edustaa kaikkea mitä Kärpiltä nyt puuttuu. Kokoa, voimaa, taitoa, kokemusta ja pisteitä. On vielä kaiken lisäksi sentteri, mikä Kärpiltä selkeästi puuttuu. Hieno roolimalli omille pojille, varmasti auttaa eteenpäin (Salomäki-Stumpel parivaljakko kuulostaa kyllä hurjalta).

Ei varmasti ole tämän parempaa miestä (lähtökohdiltaan) mistään löydettävissä, alla kuitenkin hyviä KHL kausia ja arvokisoja varakapteenina. Ja sitten tämän Seppäsen jutuille saa nauraa taas, kateutta ilmassa? Aina lokaa lentää kohti Junnoa ja kumppaneita.
 

chubster

Jäsen
Täältä myös kumarrus koko liigan kiinnostavuuden kannalta.

Floppiriski on tietysti, mutta millä pelaajalla ei olisi? Aivan.

Vaikka ei onnistuisikaan erityisen hyvin, niin harvoin hemmotellaan kiekkoyleisöä oikeasti tällaisen pelimiehen näkemisellä jäällä!

Ennakolta menee kovimpien hankintojen joukkoon tämän kauden liigasa, ylivoimaisesti.

Nyt on papparaisen aika näyttää miten liigassa onnistuu!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistava hankinta Kärpiltä. Stumpel kuuluu näihin Slovakkeihin joista meikäläinen on aina digannut ihan helvetisti. Ikää kaverilla alkaa olemaan jo paljon ja liike on heikkoa, mutta korvaa sen kyllä erinomaisella peliälyllä/pelikäsityksellä. Lisäksi on ainakin minun näkemmissäni otteluissa ollut myös kova tekemään duunia, joten uskon miehen tulevan myös hyvällä asenteella Ouluun.

Hienoa saada tämän tason pelimiehiä liigaan. Kärpätkin muuttui samantien astetta kiinnostavammaksi joukkueeksi. Pari kautta ollut aika HMV-meininkiä Oulussa. Nyt on joku jota seurata.
 
Stumppi on hieno mies, hieno ura ja varmasti kova panemaan, mutta kyllähän tämä nyt flopilta haiskahtaa. Riippu tietenkin siitä, mitä mieheltä odottaa.

Tällä kaudella mm. Leksa on koohooällässä tehnyt pisteitä noin kaksi kertaa enemmän per ottelu kuin Stümpel. Jos mies olisi iskussa, ei se Ouluun tulisi.

Kateutta tai katkeruutta en tunne. Ei tee sadetta. Kärpät jatkaa rämpimistä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Taivas varjele mitä sieltä tulee? Vielä pari päivää sitten naureskelin ajatukselle, että Stumpel Kärpissä pelaisi. Ja mitä tuohon floppiriskiin tulee, niin sitä on kyllä turha pelätä, kun se jokaisen pelaajan kohdalla on mahdollinen. Nyt kun joukkueessa pelaa tällainen legenda, niin on kyllä syytä lähettää iso kiitos toimistolle. Tämä osoittaa, että Kärpät taistelee mestaruudesta viimeiseen asti. Taitaa tuo herra Aravirta olla melkoinen vetonaula, maajoukkuemiehet tykkää...

Tämä mies edustaa kaikkea mitä Kärpiltä nyt puuttuu. Kokoa, voimaa, taitoa, kokemusta ja pisteitä. On vielä kaiken lisäksi sentteri, mikä Kärpiltä selkeästi puuttuu. Hieno roolimalli omille pojille, varmasti auttaa eteenpäin (Salomäki-Stumpel parivaljakko kuulostaa kyllä hurjalta).

Juuri näin. Loistava kaappaus ja floppiriski on melko olematon, kun tilastoja katsoo. Tulipahan taas viikonlopun Kärppä -matsiinkin kerralla lisää vastinetta lipun hinnalle. Tuo jää sitten nähtäväksi, millainen esimerkki on. Onhan näitä huonolla asenteella saapuvia starboja nähty tietysti ennenkin. Aika näyttää, mihin laariin Jooseppi kuuluu tässä suhteessa.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Stumppi on hieno mies, hieno ura ja varmasti kova panemaan, mutta kyllähän tämä nyt flopilta haiskahtaa. Riippu tietenkin siitä, mitä mieheltä odottaa.

Tällä kaudella mm. Leksa on koohooällässä tehnyt pisteitä noin kaksi kertaa enemmän per ottelu kuin Stümpel. Jos mies olisi iskussa, ei se Ouluun tulisi.

Kateutta tai katkeruutta en tunne. Ei tee sadetta. Kärpät jatkaa rämpimistä.

Piti oikein varmistaa viestihistoriasta suosikkijoukkueesi. Lähes jokainen flopista huuteleva on jokerifani. Minkä takia yhden joukkueen kannattajat tulevat avautumaan pelaajista? En ymmärrä!
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täältä myös kumarrus koko liigan kiinnostavuuden kannalta.

Floppiriski on tietysti, mutta millä pelaajalla ei olisi? Aivan.

Vaikka ei onnistuisikaan erityisen hyvin, niin harvoin hemmotellaan kiekkoyleisöä oikeasti tällaisen pelimiehen näkemisellä jäällä!

Ennakolta menee kovimpien hankintojen joukkoon tämän kauden liigasa, ylivoimaisesti.

Nyt on papparaisen aika näyttää miten liigassa onnistuu!

Juuri näin.

SM-Liigan vetovoiman ja vuosipalkan suuruusluokan tietäen ei tänne kotoiseen Liigaan usein tule pelaajaa, jotka ovat aivan pommin varmoja suorittajia. Sellaisilla pelaajilla on sen verran kova hintalappu, että pelaavat rapakon takana tai KHL:ssä.

Kreps tuntui tuollaiselta tapaukselta mutta Kärppien tilanne oli kyllä totaalisen sekaisin silloin ja edes Krepsin tasoinen tapaus ei onnistunut Oulussa.

Hieno sainaus Kärpiltä Josef Stümpel, vaikka ikää on jo kertynyt. Kärpissä on tällä kaudella junnuja, yritystä ja osaksi päätöntäkin karvauspelaamista. Tähän palettiin odotan Josefin tuovan johtajuutta, kokemusta ja pelin hyvää rytmittämistä (esim. lähdöt omista). Tärkeää on myös, että Josef Stümpelin ympärille saataisiin kasattua toinen iskukykyinen ylivoimaporukka.

Saapa nähdä.
 

#24#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja NHL:ssä Carolina
Olisipa mukavaa nähdä "vaari" Raahen junnujen välissä. Ehkä hän saisi Donskoinkin peliin enemmän järkeä kuin kuluvana kautena siinä on ollut.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kauden mielenkiintoisin siirtouutinen ehdottomasti. Todella jännä nähdä, miten vaarilla vielä kulkee. Uskon Joosepin olevan selvä vahvistus SM-liigaan vielä vanhoilla päivilläänkin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ihan hyvillä mielin tästä hankinnasta. Kausi menee pieleen aivan varmasti jos ei jotakin yritetä ja tässä hankinnassa on sentään kunnon yritystä toisin kuin joissain sindelleissä ja turhake backlundeissa. En näe tässä oikein mitään suurempaa riskiäkään ja noin 3 kk:n sopimus ei voi aivan älyttömästä rahojakaan viedä. Kk-palkka voi olla kova mutta se on silti vain se rapia 3 kk.

Youtubesta katsottuna viime kaudella on käsiä ja pelisilmää ollut.

Tervetuloa Ouluun, Jozef Stümpel!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No perkele, Josef Stümpel pelasi minun ketjukaverinani aika saatanan monta matsia aikanaan 90-luvun lopun EA:n änäripeleissä, eli tuttu mies ja vanha pelikaveri kyseessä.

Tervetuloa Suomeen frendi eli vanha kamu, onneksi heti lauantaina on Kärpät tulossa stadiin vierailemaan niin pääsee hallille tsekkaamaan mikä on miehen nykyisku.

Lauantaina iskee ainakin 1+1, se on nyt jo varma. Eiköhän tuo muissakin matseissa ja loppukaudesta muutenkin ihan paikkansa täytä liigavahvistuksena, en usko epäonnistumiseen ja toivonkin onnistuvan.
 
Piti oikein varmistaa viestihistoriasta suosikkijoukkueesi. Lähes jokainen flopista huuteleva on jokerifani. Minkä takia yhden joukkueen kannattajat tulevat avautumaan pelaajista? En ymmärrä!

Katsos hyvä Mikke, Jokereiden kannattajat, jos ketkä, ovat kokeneet näiden has been -tähtien hypettämisen osuvan lopulta omaan nilkkaan. Täälläkin Stümpelistä koohkataan melkein kuin Haavistosta tuolla vapaalla puolella. Toivon, että mies onnistuu (liigan mielenkiinnon takia), mutta se, että Stümpel olisi jotenkin aivan uskomattoman älytön catch, on kyllä kovin paljon sanottu.

Onhan täällä liigassa käyneet kokeilemassa kaiken maailman rolosonit, vokounit ja nylanderit. Aivan älytön hype ja kuinkas kävikään? Jos Stümpel ei mahdu khl:ssä pelaavaan kokoonpanoon, niin on siihen varmaan syyt olemassa? Vai kuinka?

Kärpille toivon toki yleisesti pelkkää pahaa, mutta se ei liity tähän.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan täällä liigassa käyneet kokeilemassa kaiken maailman rolosonit, vokounit ja nylanderit. Aivan älytön hype ja kuinkas kävikään? Jos Stümpel ei mahdu khl:ssä pelaavaan kokoonpanoon, niin on siihen varmaan syyt olemassa? Vai kuinka?
Carlos Tévez ei mahdu Manchester Cityssä pelaavaan kokoonpanoon, mutta olisi ihan hyvä vahvistus vielä monellekin futisjengille ja jopa täällä Veikkausliigassa asti.

Perseestä revitty esimerkki, mutta syitä jäädä ilman peliaikaa on monia ja se pelkästään ei tarkoita etteikö kaveri olisi kondiksessa ja täysin pätevä vahvistus SM-liigaan.

No, viimeistään loppuviikosta se nähdään mikä on tämänhetkinen kunto ja jatkossa selviää myös se, mikä on pidemmän tähtäimen taso ja isku. Jokereiden ja muiden liigajengien aikaisempien vuosien nimekkäät flopit eivät Stümpelin tilanteeseen vaikuta mitenkään, eli niistä nyt on aika turha hakea tukea juuri tälle yksittäiselle tapaukselle.

Jos Kärpät on hoitaneet taustat hyvin niin lienee pelikunnossa ja valmiina haasteeseen.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Minkä takia yhden joukkueen kannattajat tulevat avautumaan pelaajista? En ymmärrä!

Kekäläinen on aivopessyt jokerifanit, kuulemma yli 35v pelaajalla ei voi olla intohimoa eikä sydäntä pelata enään. Tässä syy miksi täällä on niin paljon jokerifaneja.

Mielenkiintoinen pelaaja SM-liigaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös