Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
1.) Pelinumero: 8
2.) Pelipaikka: Sentteri
3.) Pelityyli: Vastustajan siniselle asti syöttökone, sinisen jälkeen ei näe kuin maalin. Omassa päässä ensimmäisenä pakkien apuna. Ajoittain pikkusikaa, ja jos ronkitaan niin hanskatkin tippuu. Vaihtopenkillä jatkuvaa kommentointia. Janne Ojasen jalat ja Tom Laaksosen kädet.
4.) Mailapuoli: right
5.) A
6.) Idoli: Igor Larionov
7.) Joukkue: ZSKA
8.) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisi mukana myös:

J. Vauhkonen - Larionov - T. Turunen
E. Kakko - K. Peltonen

Kylmäkalle

Unelmakenttä koostuu pelaajista, joiden kanssa olen pelannut.
Kylmäkalle on ylivoimaisesti paras maalivahti tähänastisista.
 
Take care of Your body and mind. You've got nowhere else to live.

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
1) Pelinumero: 46
2) Pelipaikka: Laitahyökkääjä, voin pelaa sentterinäkin, tai pakkina, kunhan pääsen pelaa ni ihan sama. Maalivahtikin voin olla jos joku auttaa laittaa ne kamat päälle.
3) Pelityyli: Koohottaa saamatta mitään aikaan, semmonen kolmoskentän laituri jonka nimeä kokoonpanoista tavatessa ei herätä mitään mielikuvia, paitsi ehkä oman jengin kannattajissa jotka ihmettelee että miks toikin on vielä kokoonpanossa, Töppönen tai Kerkkola ois parempi. Jesse Puljujärven peliäly, Pauli Levokarin kädet, Sami Heleniuksen jalat Jesse Niinimäen fysiikka.
4) Mailapuoli: Keskushyökkääjän maila
5) C, A vai ei mitään: Ottaisin mitä vaan mutta eipä oo näkynyt kirjaimia, mainoksiakin on muita vähemmän koska muutama sponsori halusi logonsa mun paidasta pois.
6) "Idoli": Jaska Vilen
7) Joukkue: Kanadan olympiajoukkue kisoissa joissa on kaikki NHL-pelaajat mukana
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös:

Jaska Vilen - Eetu Qvist - FASlapsi
Matti Hana - Juha Pursiainen
Ville Hostikka
 
RAPORTOI
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
1) Pelinumero: 39
2) Pelipaikka: keskushyökkääjä
3) Pelityyli: pelintekijä-rouhija, eli erityisesti syötöt onnistuvat, samoin kuin rehti maskipelaaminen ja karojen lyönti sisään
4) Mailapuoli: R
5) C, A vai ei mitään: C/A
6) "Idoli": Aleksander Andrijevski
7) Joukkue: Kerho / Detroit
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös: -
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
1) Pelinumero: 19
2) Pelipaikka: Sentterilaituri. Alkukaudesta enemmän sentterinä, mutta kun kunto loppuu ja pelit kovenee, niin siirryn mieluummin laidalle.
3) Pelityyli: Taklauksia paljon. Suu käy. Maalilta maalille. Omassa päässä vastustajan mailat pois ja vastustajan päässä taas pelaan itseni kokoajan vapaaksi, häiriten tietenkin kokoajan maalivahdin työskentelyä. Sallituissa rajoissa. Hyökkäyspäässä vahvuus reboundit. Puolustuspäässä ei ole erityistä vahvuutta. Kiekko ei viihdy pitkään lavassa, vaan nopea ratkaisu tulee aina. Reboundista veto ja muualta syöttö.
4) Mailapuoli: Left
5) C, A vai ei mitään: A, tunnollinen puurtaja, joka ei jätä tilanteita kesken. C menee jollekin supertähdelle.
6) "Idoli": Jaa a. Minä itse.
7) Joukkue: Semmonen, jossa vedetään pitkää tikkua ennen matsia, että kuka käy kaupassa hakemassa kaljat saunailtaan.
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös:
Ovechkin-HogiBoi-Kucherov
Puolustajia tai maalivahti ei tarvitse tuon ketjun takana. Jotkut sieltä penkin päästä. Maalivahti myöskin.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, Montreal Canadiens
1) Pelinumero: 35
2) Pelipaikka: Maalivahti
3) Pelityyli: Perhostyyli
4) Mailapuoli: Left
5) C, A vai ei mitään: Veskarina ei tietysti voi saada mitään noista mutta maskista löytyisi luonnollisesti C Luongo-tyyliin.
6) "Idoli": Patrick Roy, Martin Brodeur & Miikka Kiprusoff
7) Joukkue: Liigassa HIFK, NHL:ssä Montreal Canadiens
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös: Hyökkääjillä ei niin väliä mutta pari isoa ja varmaotteista pakkia olisi mukava juttu. Mennään näillä:

Henrik Zetterberg - Wayne Gretzky - Teemu Selänne
Chris Pronger - Al MacInnis
Kapellimestari
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
1) Pelinumero 17.
2) Pelipaikka Maalivahti tai sitten oikea pakki.
3) Pelityyli Sekava. Joko aina myöhässä, suuta soittamassa suht aggressiivisin suunkääntein tai jäähyjä ottamassa. 0+0, -20 ja jäähyjä sit näittenkin eestä.
4) Mailapuoli Right.
5) C, A vai ei mitään Ei yhtään mitään. Tulee liikaa suorituspaineita.
6) "Idoli"...
7) Joukkue Joko kaljaliigassa, Tsekin jossaln kolmosdivarissa tai Uzbekistanin pääsarjatasolla.
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös. Ei jaksa miettiä.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

kurnuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Pelinumero: 7
Pelipaikka: Oikea puolustaja
Pelityyli: Yleispuolustaja
Maila: Left
Varakapteeni
Idoli: Miro Heiskanen
Joukkue: Winnipeg Jets
Unelmakentällinen

Mikael Granlund - Sebastian Aho - Patrik Laine
Miro Heiskanen - Kurnuttaja
 

Partakus

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pelaisin maalivahtina jossain Tsekin alasarjoista. Mielellään luukkuvahtina ja isolla rahalla. Palkkani käyttäisin halpaan ja laadukkaaseen, niin oluisiin kuin naisiin. Äitini huolehtisi yksiömme siisteydestä, pesisi pyykkini ja ruokitsisi vatsani. Tilin huutaessa katetta hakkaisin ootellessani Ninyendo 8 bitillä Blades of Steeliä.Isäni taasen toimisi agenttinani ja Ivalossa sijaitsevan ranchini suurena päällikkönä, jolla kesäisin vierailisivat unelmaketjukavereistani Ray Borgue, Chris Chelios ja Tie Domi. Jori Lehterä jäi juuri viivan alle niin ei pääse mukaan.
 
Kiitos KalPa 2005

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
1) Pelinumero: 9
2) Pelipaikka: Puolustaja
3) Pelityyli: Uhrautuva, hyvin sijoittuva peruspakki. Taklaan kaikkea mikä liikkuu ja virveli heiluu J-P Hytösen opein. Erittäin vittumaisesti pelaava mutta silti herrasmiespelaajapalkinnon ehdokas.
4) Mailapuoli: Left
5) C, A vai ei mitään: Kapun natsat otan jos tarjotaan, jos joukkueessa ei ole erityistä johtajatyyppiä. Eli vissiin A sitten.
6) "Idoli": Ossi Louhivaara
7) Joukkue: JYP, Blackhawks, Wild, Jets, Maple Leafs tai Canadiens
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös:

Michel Miklik - Éric Perrin - Ossi Louhivaara
Sami Vatanen - Mää
Sinuhe Wallinheimo

Miklik lähinnä juomaseurana.
 
"Jyväskylä on täydellinen kaupunki, kaikin puolin." - peksa, kaupunkiasiantuntija

Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brian O'Neill
1) Pelinumero: 21
2) Pelipaikka: Vasen laituri, vasen pakki, tai maalivahti
3) Pelityyli: Laiturina olisin Ville Leino/Juhamatti Aaltonen -tyylinen taiteilija varustettuna Nikolai Kuleminin (tjs.) puolustussuunnan tunnollisuudella. En tykkäisi mennä maalinedustalle, kun siellä saa poikittaista ja taklaisin hyvin harvoin, mutta suojaisin kiekkoa silti hyvin kropalla ja nauttisin kiekonriistoista. Vaikka pidän tyhjän maalin tarjoiluista kavereille, niin luottaisin silti eniten omaan tekemiseeni ja laukoisin maalintekopaikoista mieluiten ensimmäisenä itse.

Puolustajana olisin varmaankin kuin John Klingberg Jokereissa. Hyvä kiekollisena ja vetokin ihan kunnossa, mutta jatkuvia nukahduksia ja virheitä, sekä kontaktien arastelua. Siinä ja siinä jäisikö potentiaali realisoimatta, kun pää ei välttämättä kestä pelipaikan paineita ja kiekko vie.

Kassarina tahtoisin olla Dominik Hasek tai Patrick Roy, mutta sen verran suuria haasteita olisi varmaankin keskittymisen ja ottelutilanteiden tuomien paineiden, sekä harjoituksista eroavien tilanteiden puolesta, että varmaan olisin divarijyrä. Refleksit toki olisivat rautaa. Silti sama vika kuin pakkina, eli virheet kun näkyy heti maalisarakkeessa, niin jotenkin niitä tilanteita ja sen tuomia paineita on vaikea käsitellä henkisesti, mikä johtaa outoihin ratkaisuihin. Tämä on junnuna todettu futiksen puolella. Välitunneilla mahtava, harjoituksissa erinomainen ja peleissä... aina jotain. Pelipaikat kun vielä kiersivät ja oli huutoäänestyksenkin vikaa, niin ei ikinä sitä ottelutilanteiden kokemusta oikein kertynyt ja ei tavallaan ymmärtänyt futista katsella telkkaristakaan riittävästi veskarin näkökulmasta ja miettiä tilanteita kokonaisuutena. Kaikki tuntuu niin selvältä jälkikäteen, mutta ei se useimmiten ole.

Voin myös rehellisesti sanoa, että en tietäisi kestäisikö pää jotain ensimmäistä isoa miljoonaluokan sopimusta. Vai löytyisikö sittenkin ahneuden kautta riittävä kurinalaisuus, kun laskeskelisi, että voin vielä ansaita näin ja näin paljon uralla. Juoksisin melko varmasti eniten tarjoavan perässä ja nauttisin salaa kaikista henkilökohtaisesti saamistani palkinnoista sekä tunnustuksista.

4) Mailapuoli: Right
5) C, A vai ei mitään: Mieluiten ei mitään. Jos olisi, niin hiljainen johtaja esimerkin ja oman tekemisen kautta. Riittävästi kun ketuttaa, niin suukin aukeaa, vaikka ensimmäisenä sitä on aina itselleen vihainen.
6) "Idoli": Ville Leino, Peter Forsberg
7) Joukkue: Helsingin Jokerit ja alemmilla paikallinen/paikalliset joukkue(et), jo(t)ka jääköön nimeämättä. Änärissä joku New York Rangers olisi sijaintinsa puolesta kiva, vaikka ehkä eniten puhtaasti joukkueena sykähdyttäisi Colorado Avalanche.
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös
Jos ihan ketä vaan saisi heittää yhteen, niin:
Buster - Forsberg - Leino
Pronger - Fetisov
Roy
 
Puheet katoavat, kirjoitukset säilyvät

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitsevat Suomen mestarit
1) Pelinumero: 88
2) Pelipaikka: OL
3) Pelityyli: Agitaattori käsillä ja lujalla laukauksella.
4) Mailapuoli: Left
5) C, A vai ei mitään: Ei mitään.
6) "Idoli": nada
7) Joukkue: Lukko/Jets
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös:

NHL:

Ovechkin-Matthews-Ruuhkis
Byfuglien-Hedman
Raanta

Liiga:

Toporowski-Azevedo-Ruuhkis
Siklenka-Virtanen
Vehanen
 
1963 | 2021

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
1) 69
2) vasen pakki
3) jäähyherkkä puolustava puolustaja
4) right
5) ei mitään
6) Kasparaitis
7) Vaihtuva NHL-joukkue plus ne vitun AHL-stintit
8) ne nyt vaihtuu
 
KIITOS MODERAATTORIT
27.1.2021–6.2.2021

M.i.n.ä.S.e.n.t.ä.ä.n.O.l.i.n.V.a.r.j.o.M.o.d.e.R.a.a.t.T.o.r.i.T.o.i.s.i.n.K.u.i.n.E.r.ä.ä.t.

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat,Kraken, Manchester United.
1) 71
2) Sentteri laituri
3) 2-suunnan.
4) L
5) -
6) Pavel #13
7) Pelicans/Sharks
8) Jantunen-Datsyuk-Minä-Burns-Karlsson-Niemi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Sean Dyche, Sir Bobby Robson
Semmoinen taitava mukalahjakas kaveri, muttei niin taitava kuin yksi samanikäinen ruotsalainen. Laineen vapaa-ajanviettotavat. Puljujärven peliäly ja agentti. Voisi näyttää ryssältä saatana niin kuin Barkov. Äiti asuisi myös mun kanssa 30-vuotiaaksi saakka. Tyttöystävänä joku ”insta-lortto” joka on vaan rahojen perässä. Wheeler pelaisi aina sentterinä samassa ketjussa vielä joo.

Eka vuosi änärissä ja Jatkoajan ketjussa miljoona viestiä, helppoa.
 
Kevin Keegan: ”Don’t ever give up on your club. Keep supporting it, it’s your club and trust me, one day you will get your club back and it will be everything you wanted it to be. Newcastle United is bigger than anyone. It hurts I know, but just keep going. He is only one man we are a city, a whole population. Trust me.”

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Vaihdan vastaukseni. Mäkin tahdon näin:

Semmoinen taitava mukalahjakas kaveri, muttei niin taitava kuin yksi samanikäinen ruotsalainen. Laineen vapaa-ajanviettotavat. Puljujärven peliäly ja agentti. Voisi näyttää ryssältä saatana niin kuin Barkov. Äiti asuisi myös mun kanssa 30-vuotiaaksi saakka. Tyttöystävänä joku ”insta-lortto” joka on vaan rahojen perässä. Wheeler pelaisi aina sentterinä samassa ketjussa vielä joo.

Eka vuosi änärissä ja Jatkoajan ketjussa miljoona viestiä, helppoa.
Pelinumero yhä 69. Tai 98.
 
KIITOS MODERAATTORIT
27.1.2021–6.2.2021

M.i.n.ä.S.e.n.t.ä.ä.n.O.l.i.n.V.a.r.j.o.M.o.d.e.R.a.a.t.T.o.r.i.T.o.i.s.i.n.K.u.i.n.E.r.ä.ä.t.

redpecka

Jäsen
1) Pelinumero
+1
2) Pelipaikka

Vasen laitahyökkääjä
3) Pelityyli

Hiipijä, aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan sutiakseen ohi. Vastustajan todella helppo pelata ulos parilla kunnon pommilla tai ihan suunsoitolla. Viimeistään kolmannessa erässä olisin psykiatrin kanssa itkemässä pukukopissa.
4) Mailapuoli
Suora lapa
5) C, A vai ei mitään
Ei mitään
6) "Idoli"
Harvoja
7) Joukkue

SaiPa, en lähtis mistään hinnasta NHL:ään vaan pelaisin urani Leprassa ja paita poltettaisiin uran jälkeen.
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös
Ei kukaan ottaisi samaan kenttään.
 

Glove

Jäsen
Suosikkijoukkue
ABCDE FC
1) Pelinumero: 3
2) Pelipaikka: pakki
3) Pelityyli: kovaa taklaava peruspakki
4) Mailapuoli: Left
5) C, A vai ei mitään: Ei mitään
6) "Idoli": Reksa
7) Joukkue: Black Hawks
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös: Reksa, minä, Tami, Huska ja Suikkanen
 
Failure is always an option.
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
1) Pelinumero
2) Pelipaikka
3) Pelityyli
4) Mailapuoli
5) C, A vai ei mitään
6) "Idoli"
7) Joukkue
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös

1) 29
2) MV
3) Jaromir Sindel/Pasi Nurmisen/Bill Randford ja Ron Hextalin sekoitus. Näyttävää heilumista maalilla ja jos joku tulee lähelle saa maistaa tarvittaessa mailaa ja kilpeä ;)
4) Left
5) ei
6) edellä mainitut maalivahdit
7) 80 luvun Edmonton Oilers
8)
Mv minä itte
Pasi Ruponen- Jiri Latal
Oldrich Valek- Erkki Laine - Erkki ”mälli” Mäkelä

Pelkillä laitahyökkääjällä mennään mutta väliäkö sillä ;)
 
Koskaan ei pidä tunnustaa sen ehtii myöhemminkin.

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
1) Pelinumero: 88
2) Pelipaikka: Oikea laita tai pakki
3) Pelityyli: Puukäsi-rymistelijä, viihtyy molempien maalien edustalla ryskämässä. Kusipää muttei mikään Marchand
4) Mailapuoli: Left
5) C, A vai ei mitään: Aamu alkaa A:lla.
6) "Idoli": Leo Komarov, Esa Tikkanen
7) Joukkue: Suomi
8) Unelmakentällinen, jossa Sinä olisit mukana myös:
Selänne-Koivu-KaljaVeikko
Timonen-Niedermayer
Brodeur
 
"I knew this was a bad idea, but in the absence of any good ideas, I continued forward."

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jos olisin jääkiekkolija ja olisi mahdollisuus pelata NHL:ssä niin suostuisin pelamaan vain kanadalaisessa NHL-joukkueessa. Kyllä noi Jenkkilän aselait on kyllä sellasia että ei hirveesti huvittas maassa asua.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy