Jori Lehterä – Helsingin IFK

  • 152 786
  • 896
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvää kuvamateriaalia ja näkyykö peräti pumppuliikettä jaloissa?

Lehterään tämä sarja ja kevät ei kaadu, odotan erittäin väkevää ja hyvää huomista, lauantai-illan kotipeli tuossa paikassa.
Odotan kyllä nyt niitä Maestron yv kuvioita ja tasonnostoa erityisesti sinne. Ja toisaalta Lehterä ei myöskään ollut peleissä 1-2 odotetulla tasolla.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Lehterän maali tänään oli siinäkin mielessä hyvin merkityksellinen, että Lehterä–Martin-kaksikko taikoi siinä näiden pudotuspelien ensimmäisen maalinsa. Nyt sekin apina on lähtenyt selästä. Saa jatkaa samaan malliin!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hurja parannus peleissä 5 ja 6 verrattuna aiempiin peleihin. Näissä peleissä on ollut henkisesti läsnä ja se on näkynyt. Loistavaa johtamista jatkoerässä ja lyön vetoa, että Kokko kävi kaikki muut skenaariot läpi, paitsi Lehterän skoden. Kauden toistaiseksi tärkein maali ja eipä olisi voinut osua henkisesti tärkeämmälle pelaajalle.

Vieläkin on pelillisesti varaa parantaa, mutta nyt alkaa olla henkinen tuotos sillä tasolla kuin kapteenilla pitää ollakin. Kiitos, tack.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös