Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Vituttaa peli peliltä enemmän ja enemmän. Muut painaa hommia niska limassa ja tätä vetelystä ei vain kiinnosta. Katsomoon välittömästi Grantin seuraksi.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Laituriksi tai poppareille. Ei millään riitä kokonaisvaltainen pelaaminen sentterinä. O'Neill kuolee vitutukseen ennen lokakuuta kun joutuu pelaamaan kahden tuhnun kanssa joista ei ole mitään apua kummassakaan päässä kenttää.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jännä kun Kossilan vetäessä hetken henkeä ykkösessä O'Neilliä ja Junttilaa sentteröi Björninen. Kas kummaa heti homma loksahti ja hyökkäyksessä oli kolme sylinteriä. Liittokansleri palasi paikalleen ja homma kosahti.

Schroeder neloseen ja Hanu ykköseen seuraavaan matsiin. Liittokansleri voi hiihdellä Ikosen ja Joensuun kanssa ihan hyvin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Jokerit tätä miestä tarvitsee jos keväällä jostain menestyksestä halutaan haaveilla. Kaikesta huolimatta. En tiedä mikä herättäisi. Katsomokomennus, eri ketju, laiturin paikka?
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Jokerit tätä miestä tarvitsee jos keväällä jostain menestyksestä halutaan haaveilla. Kaikesta huolimatta. En tiedä mikä herättäisi. Katsomokomennus, eri ketju, laiturin paikka?
Laitureiksi Joensuu/Anttila ja Jensen. Siitä uusi "ykkönen" ja Junttila ja O'Neill Björnisen kanssa "neloseen".
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ilmeestäkin näkee, että kaveria vituttaa koko ajan. Onko turhautumista omaan paskuuteen vai mistä lie kiikastaa, mutta ei just nyt ansaitse paikkaa pelaavassa kokoonpanossa. Täysin turhake joka tappaa oman ketjun pelin.
 
Viimeksi muokattu:
Sellainen joukkue ei pärjää, jossa on vain töppösiä ja löppösiä joukkue täynnä. - Hannu Jortikka

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Laitureiksi Joensuu/Anttila ja Jensen. Siitä uusi "ykkönen" ja Junttila ja O'Neill Björnisen kanssa "neloseen".
Jos laidalla on Jensen niin toinen laita ei varmasti ole Anttila. Ja toisinpäin, jos laidalla on Anttila niin toinen laituri ei ole Jensen. Anttilan paikka on 4.ketjussa. Samoin Joensuun. Vahva epäily, että jos Schroeder nelosen keskelle heitetään niin sitäkään vähää sieltä tuskin saadaan irti Kanslerista. Epäilen käyvän egon päälle liikaa. Puhdasta mutuilua tämä.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kyllä ihmeellisen heikko ollut alkukaudesta. Onko jotenkin puolikuntoinen ja varoo tilanteita, onko itseluottamus mennyt kesällä täysin vai mikä oikein mättää? Viime kaudella oli kuitenkin ainakin runkosarjassa ihan pelimies.

Ehkä muutaman pelin popparikomennus voisi tehdä hyvää, vaikka näin tuskin tulee tapahtumaan...
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus Ilmala
Mun silmään kyse ei niinkään ole kunnosta, vaan siitä että ainakaan nykyisen ketjun kanssa pää ei pysy pelissä mukana. Hiihtelee paljon tilanteiden ulkopuolella ja harvemmin (tällä hetkellä käytännössä ei ollenkaan) on tilanteissa mukana. Pakko tälle kaverille on joku muu ketju sovittaa oli se sitten laitapaikka tai sentterin tontti. Joka tapauksessa, jos laitaan siirretään ollaan keskikaistalla vajaana ja jos (kun) junnuista ei lähdetä tilalle ketään hakemaan, nähdään senttereinä joko O'neill, Savinainen, Mörkö tai viime kaudella kokeiltu Kausari. Paras toki olisi, jos löytäisi pelinsä, mutta just nyt ei ole maata näkyvissä.
 
Hyvä!

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
6g 0+1 ja -5 ovat aika rumia lukuja. Kuudessa matsissa tehotilasto on jäänyt kahdesti nollaan, toisessa matsissa Jokerit nollasi Lokon ja toisessa miinussarakkeessa oli -2 ja plussat korjasivat. Ja koska tehotilasto voi helposti "valehdella", piti ihan kelailla läpi noita miinuksia.

Ak Bars - Kolmas byyri, käytännössä tappoi pelin. Rehellisesti sanoen Jokereilla ei ollut palaakaan, mutta kuka tietää mitä 2-1 kavennus olisi tehnyt. Schroeder ei mun silmissä saa tuosta synninpäästöä, mutta tuossa kyllä koko viisikko voi katsoa peiliin.

Neftehimik - Neljäs byyri. Ylivoimalla ja maali tyhjänä Jokerit hakee tasoitusta, noin 0:45 pelikellossa Schroeder saa Nelliltä hyvän tekopaikan. Suoran laukauksen sijasta kiekko haltuun, katse ylös ja ohi. Nelli ei saa kiekkoa pidettyä alueella ja jostain aivopierusta Holm spurttaa vaihtoon. Irtokiekko pyörii laidalla Jokerien aloituspisteiden leveydellä, Schroeder tulee passiivisesti kolmantena tilanteeseen ja kiekko omiin. Heitän tästä Holmille "pääsyyn", mutta Schroederille ykkössyöttö siihen Holmin maalin kylkeen.

Traktor - 3-2 kavennus ensimmäinen. Schroeder seuraa kiekollista kaveria tämän noustessa sinisen laidalta kohti keskustaa, ei onnistu horjuttamaan eikä estämään syöttöä. Suurin piirtien ringeten kohdille sitten syöttö ja kiekko lämärillä verkkoon. Paskaa viisikkopuolustamista, mutta kyllä tuossa Schroederin olisi kamppailutilanne pitänyt paremmin hoitaa.

Traktor 4-4 tasoitus, ottelun toinen miinus. Tästä mä en Liittokansleria syyllistä.

Kunlun - Ensimmäinen maali, tyystin Liittokanslerin piikkiin vetämällä idioottimainen nolook passi omalla sinisellä vaihdon ollessa kesken.

Kunlun - 2-2 tasoitus. Schroeder tötöilee ensin kiekon kanssa, mutta suora maaliin johtanut virhe Holmilta. Ei puhtaita papereita Liittokanslerille tästä, mutta ilman Holmin vielä suurempaa virhettä omissa soimisen sijaan olisi vain kelattu YV:llä uutta vauhtia.

Omsk - 2-1 johtomaali. Pokan yllättävä siniviivakuti, mielestäni Schroeder pelasi tilanteen niin kuin kymmenen kertaa kymmenestä noi pelataan.

Seitsemän maalin aikana kentällä, kahdesta antaisin synninpäästön, yhden pistän täysin Schroederin virheeksi ja muissa hänen pelaamisensa oli merkittävässä asemassa, mutta ei tehnyt joko ratkaisevaa virhettä tai ei ollut ainoa syypää. Ja kun katsoo missä tilanteessa nuo ovat tulleet, niin kohtuullisen isoja maaleja. Joku -3 on mun mielestä 6-0 tappiossa "pienempi paha" kuin -1 per matsi kolmessa maalilla hävityssä pelissä.

Viime kaudella 10 matsin jälkeen miinussarake oli kasvanut kolmella, plussia taas tilastoissa oli huomattavasti enemmän. Tehoja oli 4+4 ja noista maaleista kolme tasalukuisena. Kaudet ja peliohjelmat eivät toki ole identtisiä, mutta onhan startti kaudelle ollut sanalla sanoen surkea.

Sinänsä en vielä panikoisi. Vasta kuusi matsia on takana ja mies on näyttänyt pystyvänsä tekemään pisteitä tossa sarjassa. Olisin huolestuneempi, jos alla ei olisi KHL-näyttöjä. Skodeja tilastoon on päätynyt ihan hyvä määrä ja vaikka noissa luettelemissani maaleissa Schroeder on ollut monessa mukana, on noista valtaosa vaatinut joko toisen yksilön vielä ratkaisevampaa virhettä tai koko viisikko on pelannut heikosti. Holmilta pari pomputtelua vähemmän ja statseissa olisi -2 vähemmän. Viisikkopeli jos olisi toiminut, pari muuta olisi jäänyt tulematta.

Itseluottamus kuntoon ja eiköhän noissa skodepakoissa suuntaudu kuti verkkoon kun ollaan maali perässä, 0:45 kellossa ja pyöritetään ilman molaria YV:tä. Oikean ketjukokoonpanon löytyminen puolestaan jeesaisi kummasti noita omissa soimisia, missä Schroeder on muiden tavoin hiihdellyt missä ja miten sattuu. Mutta jos tuolla statuksella alkujaan hankittu ja viime kauden sisäisen pörssin kakkonen ei saa petrattua mielummin per heti, niin... Noh, vauhtia voi hakea vaikka katsomosta.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@sekolust ansiokasta perkaamista Kanslerin osalta. Tehoja voisi tosiaan hiukan paremmalla tuurilla olla 2+2. Tehollisesti Nelli on samassa kuopassa erona se, että toinen herroista dominoi koko kenttää.

Pelaajatyyppeinä niin Kossila kuin Schroeder ovat samasta puulajista siinä mielessä että kumpikaan ei ole ehkä se peterregin tai petrkoukal joka liimaa kentän yhteen vaan avut ovat 99% siinä kun saavat kiekon hyökkäysalueella. Mitä tämä tarkoittaa Jokereille? Sitä että näiden miesten laidoilta pitää löytyä sitä pakarishännikäistä, joka hoitaa grindaamista ja polkevat omiin. Kanslerilla tässä toki helmiä sioille tyyppisesti Nelli vastaa "kaikesta". Sinällään pelaajatyyppeinä istuvat kyllä Jokereiden laituriosastoon, joka on täynnä näitä savinaisia. Pudotuspelien osalta toki heitän pienen kysymysmerkin, kun linja on sallivampi, että jääkö Jokerit top2 senttereissä varjoon, kun aletaan painia. Kanslerilla on ainakin aika paljon näytettävää viime kevään jälkeen.

Itseluottamus Kanslerilla on alhaalla, sen näkee. Tähän kun yhdistää perusflegmaattisen olemuksen ja tietynlaisen mosesmaisen kyttäämisen tilanteiden ulkopuolella on yhdistelmä huono. Schroederin hyöty Jokereille on täysin tehopisteissä. Samaa koskee koko jengistä oikeastaan vain Kossilaa ja Haapalaa. Kaikilla muilla on myös muuta annettavaa jengille. Uskoisin että se 30 pts ja Sveitsiin ensi kaudeksi on Schroederin tie.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

Hugotron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Jordanilla jotain ”paineita”, kun pelaa ykkösvitjassa? Jotenkin ihan eri mies ja vapaantuneempi tänään. Toivotaan todella, jospa se tästä lähtisi. Ensimmäisen maalin tuuletuksen jälkeen apina ainakin viskottiin selästä, joten tietää kyllä itsekkin, että ei ole oikein kulkenut.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Jordanilla jotain ”paineita”, kun pelaa ykkösvitjassa?
Haastattelussa totesi tiedostavansa, että häneltä odotetaan tulosta joka ilta. ''I take pride in that'' jne. Varmasti kipsannut, kun ei onnistumisia ole tullut. Jospa nyt vähän helpottaisi, kun on saanut pään auki.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuuletus oli kyllä spontaani... kertoo että tahtoa on mutta viime aikoina enemmän tuskaa.

Tuosta maalista joku väsynyt, tunteeton hymy niin mun puolesta olisi voinut painua *ittuun.

Nyt antaa vähän uskoa, että kyllä se sydän siellä mukana on... I want to believe!
 
Haastattelija: Miltä tuntui tehdä kaksi maalia?
Schroeder: ”For a player like me….”

Eiköhän Schroeder siis itse ymmärrä, mitä häneltä odotetaan. Ja se on tuottaa maaleja.

Alkukausi penkin alle tuloksellisesti ja osin pelillisesti, mutta ei Schroeder ole sen tyyppinen pelaaja joka kannattelee kiekollisena näyttävästi kentällisen peliä. Pikemminkin jopa päinvastoin, pelaa tilanteita varman päälle eikä hakeudu kiekollisena haastotilanteisiin. Tämä on mielestäni hänen isoin ongelmansa, kun ei käytä nopeuttaan hyödykseen. Kiekottomana on mielestäni tunnollinen pelaaja, tasapainottaa ketjunsa pelaamista hyvin. Ymmärtää hyvin peliä, on paikoissa. Voisi laukoa suoraan syötöstä, toisaalta rannelaukaus on vahva ja on osunut sen avulla myös maaliin hyvin.

Se on sitten ihan toinen asia, mitä pelaajalta odotetaan jos pelaa Jokereissa ykköshyökkääjien palkalla tulosvastuussa. Johtajuusominaisuuksia tässä pelaajassa ei vaikuta juurikaan olevan. Toisaalta oikeanlaiset pelaajat ympärillään tekee kunnioitettavat tehot. Kyllä minä odottaisin enemmän luonnetta ja taistelutahtoa, varsinkin kun Scroeder on 175cm varrella ”pikku-ukko”. Tätä tukevat myös uran tilastot: pudotuspeleissä on maalimäärä jäänyt melkolailla piippuun verrattuna runkosarjoihin, ja esim. KHL:ssä tulos on melko murheellinen 8 peliä 1 maali. Pudotuspeleissä yrittäminen jäi viime kevään Jokereilla koko joukkueelta piippuun, mutta eipä sitä ”voittamisen vimmaa” tältä pelaajalta ole juurikaan nähty jokeriaikana. Onko se sitten vain luonteenpiirre, voi olla, ja ikävä sellaisesta pelaajaa sinänsä tuomita. Mutta edelleen, mielestäni ykköshyökkääjien statuksella pelaavasta keskushyökkääjästä pitäisi saada voittavassa joukkueessa palkan vastineeksi nähtyä enemmän voittajan luonnetta.

Schoederin ketjusta puolestaan: Se ei ole kovin hyvä puoli ykköskeskushyökkääjässä, että tämän ketjukaverit täytyy miettiä näinkin tarkkaan kuin valmennus nyt joutuu tekemään. Jensen hyvänä päivänä on juuri oikeanlainen taistelija Schroederin laidalle. Kolmas lenkki tähän olisi periaatteessa O’neill, mutta Schroeder ja O’neill eivät vain oikein ole saaneet tulosta aikaan yhdessä. Eikä mielestäni myöskään O’neill ja Jensen samassa ketjussa ole ollut kovin toimiva yhdistelmä. Ihan mielenkiintoista, millaisia yhdistelmiä valmennus lähtee hakemaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy