JoKP:n otteluiden ennakkoasetelmat, otteluseuranta ja jälkipuinti

  • 401 985
  • 4 171
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
No niin, ensimmäinen talviklassikko pelattu ja tasaista vääntöähän se oli lumen ja pakkasen sävyttäessä tapahtumaa. Porukkaa oli todella paljon ja isot kiitokset tästä kaikille paikallaolleille. Kaikki kuitenkin tietävät, miten iso juttu tämä tapahtuma oli poikkeusaikoja elävän seuran talouden ja jatkonkin kannalta. Ihan näin kotisohvaltakin käsin tuli vanhat ajat mieleen, kun pelit pelattiin vielä ulkokaukaloissa, lumi pöllyää, kiekko tahtoo pomppia ja liukua, miten sattuu aiheuttaen välillä yllättäviäkin tilanteita. Toki ennen ei ollut ongelmia huurtuvien ja jäätyvien pleksien kanssa, koska niitä ei ollut, vaan silloin oli teräsverkot.

En ole vielä ehtinyt jutella asianosaisten kanssa, mutta ainakin TV-kuvista välittyi tunne, että pelaajat, kuin valmennuskin näyttivät nauttivan pelistä ja tapahtuman tunnelmasta, vaikka olosuhteet olivatkin normaalia jäähallipeliä vaativammat ja pelillisesti riitti haastetta. Esim. Loukasvuori kommentoi Karjalaisessa tunnelman olleen todella hyvä, paljon oli katsomossa porukkaa ja kokemus oli ollut ainutlaatuinen. Kombe varsinkin oli elementissään. Näytti, että kaveri oli virtaa ja poikamaista pelihuumoria pullollaan. Pelaajat heittivät läppää pelin tuoksinassa puolin ja toisin ja jotenkin tuntuu, että jäälle kertynyt lumi haittasi enemmän joitakin yksittäisiä katsojia/ seuraajia, kuin itse pelaajia. ;)

Peli oli tasainen, eikä siis ihme, että ratkaisua jouduttiin hakemaan VL-kisan kautta. Oli aika yllättävää, miten hyvin laukojat suorittivat VL-kisassa, kun TV-kuvastakin jo näkyi, miten olosuhteet haittasivat laukojien kiekkokontrollia, mutta ilmeisesti se sitten vaikeutti osin myös veskareiden reagointia. No, mutta piste saatiin kuitenkin ja seuraava peli onkin sitten vasta viikon päästä Espoon saapuessa vieraaksi pesisstadionille. Tässä kuussa JoKP:lla ei olekaan kuin kuusi peliä, kun ensi kuussa onkin sitten jo taas kaksitoista peliä. Simo kertoi loppuhaastattelussa, että nyt on otettu kovaa harjoituskuormaa ja sitten ensi kuussa kevennetään, nyt on viimeinen kova treenirypistys kevättä ajatellen.

 

Noniinpäniin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajastus, Jokipojat, JoKP, OoKoo, PeTo
Tv-kuvausta varten voisivat ainakin pykätä jonkun hirvitornin sinne kaukalon toiselle puolelle, mistä kuvan saisi lähempää ja paremmilla kuvakulmilla.
Itse olisin mieluiten paikanpäällä, mutta molemmat pelit joutuu seurailemaan netin kautta, eikä sieltäkään koko otteluita kerkeä näkemään.
Nämä rakenteet lienee tapahtumajärjestäjän vastuulla? Tuotanto tehdään niissä olosuhteissa jotka järjestäjä järjestää?

Vatupassihan taitaa olla yhteistyökumppani. Löytyisikö sieltä tahtoa ja tekoja?
 
Tässähän on nyt kultainen tilaisuus seuralla tulla ulos ja kertoa mitä kaikkea parannetaan ensi lauantaiksi. Muutoksia kun ehtii nyt hyvin vielä tekemään.
Voidaan ottaa vaikka vetoa, että seura=GM ei tule ulos millään tavalla aiheeseen liittyen.
Samaa mieltä. Rakentava palaute järjestäjille auttaa paljon asiassa.
Eipä ole aiemminkaan auttanut nykyisen JoKP:n aikana, miksi nytkään?

Lisäksi, miksi ihmeessä SPM kannattajakatsomo sijaitsi anniskelukatsomossa, alle 18 vuotiaat ei päässy osallistumaan kannatukseen, heitä näkyikin Jokeripäädyssä olevan enemmän. Käsittämätöntä tämäkin!
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Lisäksi, miksi ihmeessä SPM kannattajakatsomo sijaitsi anniskelukatsomossa, alle 18 vuotiaat ei päässy osallistumaan kannatukseen, heitä näkyikin Jokeripäädyssä olevan enemmän. Käsittämätöntä tämäkin!
Aloite katsomopaikan valintaan tuli seurajohdolta, minkä lisäksi faniyhdistys komppasi sijaintia. Kyseinen suikale tosiaan oli anniskelualuetta, mutta sitä rajoitti ohut kaide, jonka toinen puoli ei ollut anniskelua. Juuri tälle anniskelemattomalle puolelle on kutsuttu seuraavaan otteluun 400 Jokipoikien junioria mukaan kaveriksi kannustamaan. Toivottavasti helpotti käsittelyäsi asian suhteen.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Nämä rakenteet lienee tapahtumajärjestäjän vastuulla? Tuotanto tehdään niissä olosuhteissa jotka järjestäjä järjestää?
Tuotantoyhtiö vastaa kuvauksista, lähetyksistä ja tuotannosta, se on heidän bisneksensä ja järjestäjä vastaa taas tapahtumasta. Itse olen ollut mukana suunnittelemassa ja järjestämässä isoja yleisötapahtumia (ei jääkiekkoa) ja kyllä ainakin siellä lähetyksiä tekevä taho on hoitanut olosuhteet pääsääntöisesti itse kuntoon, mutta toki apuja on annettu puoli ja toisin. Sitä olen muuten ihmetellyt, miksi ulkoilmaotteluiden kuvaus ylipäätään on toteutettu usein kaukaa ja erikoisista kuvakulmista, ihan isoimmissakin sarjoissa. Kyllähän tuonne pesäpallostadionillekin saisi lisätyöllä ja panostuksella pääkameran parempaan paikkaan, juurikin sinne kaukalon toiselle puolelle. Eiköhän tuosta ainakin keskusteluja käydä ja varmastikin tuotantoyhtiö on saanut eilisen pelin kuvauksesta palautetta, saa sitten nähdä tuleeko muutosta seuraavaan peliin.
Samaa mieltä. Rakentava palaute järjestäjille auttaa paljon asiassa.
Juurikin näin, täällä palstoilla "kiukkuaminen" ei ainakaan auta asioita parempaan suuntaan ja kyllähän tänne jäävät ne rakentavammatkin kritiikit, ne ovat täällä lähinnä meidän palstalaisten ilona, eivätkä ne tavoita juurikaan itse toimijoita. Siksi kannattaakin antaa rakentava palaute ja kritiikki, niin hyvässä kuin pahassa suoraan toimijoille, näin se ainakin menee perille.
Eipä ole aiemminkaan auttanut nykyisen JoKP:n aikana, miksi nytkään?
No jos sinun antamasi ns. palaute on ollut yhtä "rakentavaa" ja "perusteltua" kuin täällä palstoilla, niin enpä kyllä ihmettele yhtään, ettei ole auttanut.
 

Nurmiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat
mutta sitä rajoitti ohut kaide, jonka toinen puoli ei ollut anniskelua
Ei ainakaan meitä yli parikymppisiä kolleja päästetty sillekään puolelle, kun yhdellä kaverilla ei papereita sattunut mukana olemaan.

Muutenkin muutama sananen näin paikalla olleena. Tunnelma oli hieno ja samankaltaiset valot ehdottomasti saatava uusittuun jäähalliin. Sisääntulojonokin veti hyvin, eikä kylmä siinä ehtinyt iskemään. Mutta sitten hieman kehitettävää. Toisella erätauolla oli tarkoitus saada kahvihampaan kolotukseen apua, mutta koko erätauon mittaisen ja vielä viimeisen erän alun jonotuksen jälkeen käy ilmi ettei kioskilla edes myydä kahvia. Muutenkin myyntipisteitä vähän verrattuna tuollaiseen ihmismassaan. Joku liikuteltava myyntikioski toimitsija-aition takana olevalle alueelle olisi palvellut seisomakatsoman väkeä hyvin. Lisäksi kesällä JoMan peleissä käytettävää isoa screeniä olisi voinut hyödyntää, nyt päädyssä ei screeneistä nähnyt mitään. Voi tietysti olla, ettei sitä vain saanut jostain teknillisestä syystä käyttöön.

Lisäksi tiedotus kuntoon. Mitään aluekarttaa, tietoa anniskelualueista ja mahdollisista K18-alueista, kioskien ja vessojen sijainneista ei ollut. Ja perkele sitä kahvia riittävästi, ettei tarvitse seisomakatsomolaisten jäädä ilman. Toivottavasti näitä parannetaan Kiekko-Espoota vastaan käytävää kamppailua varten.
 

Mehti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigakarsinnat
Upeat puitteet ja hienosti oli jengiä tapahtumassa mutta jätti kyllä toteutus paljon parantamisen varaa…

Näkyvyysongelmat, anniskelu, kioskit, jonot portilla satoja metrejä ja lisäksi tapahtuman toiminnoista tiedottaminen oli olematonta ennen peliä.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Olikos katsomoon omien kahvitermareiden tuominen sallittua?

Tapahtuma oli hyvä ja ainakin Jokereiden fanipäädystä pystyi aika hyvin seuraamassa peliä.

Jaksaisitko kertoa enemmänkin, millaiset paikat päädyssä oli ja miten sieltä pelin seuraaminen onnistui? Korkeus? Pleksien/verkon läpi näkyvyys jne..

screeneistä

Missäpäin siellä oli screenit?
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Tuollaisen järjestäminen on osittain tasapainottelua taloudellisen tuloksen ja tapahtuman hyvyyden välillä. No mutta mulla ei ollut mitään ongelmaa ottelussa. Oli hyvä paikka päädystä ylhäältä, vaatetta olin älynnyt ottaa riittävästi ja eväät kulkivat taskussa. Eka erätauolla jonot oli kyllä kauheat, ja muutamassa paikassa oli tosi ahdasta, mutta sitten piti vaan olla menemättä sinne. Ennakkoon pitäisi tiedottaa paremmin mitä on tarjolla ja mitä ei, se ei olisi ollut pitkä homma hoitaa.

Nuo alimmat paikat ovat tosiaan mahtaneet olla aivan surkeat ja seuraavaan matsiin ne pitäisi ehdottomasti kaupitella murto-osalla hinnasta.

Kokonaisuutena minusta aivan hyvä, mutta ymmärrän että ongelmiakin on ollut.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Lumitilanne oli sikäli farssi, että 20 aikuista luistimet jalassa ja kenttä puhtaaksi. Tämän olisi voinut kopioida nhl-ulkoilmapeleistä.
Historia kohtaamisista, entiset pelimiehet, nämä isosti esille.
Tämä harmitti itseäni eniten koska lumisade pilasi lopulta käytännössä koko pelin. Eihän se enää ollut jääkiekkoa vaan selviytymistä "lumihangessa" . Joukkueet olivat virittäytyneet hyvin peliin, mutta koska ei ollut mietitty valmiiksi hyvää ratkaisua lumiongelmaan, jäi se sinänsä ahkerien pikkujunnujen harteille ja mahdottomaksi tehtäväksi sekä pelaajien pelilliseksi ongelmaksi. Eiväthän pikkujunnut olleet sopivia ko. tehtävään vaan sinne olisi ollut hyvä saada vaikka lumenpoistoa etukäteen harjoitelleet B-junnut tilalle.

Ajattelin, että etukäteen oli mietItty juuri "welldone" nimim. ehdottamaa NHL lumenpoistoratkaisua tai sitten ratkaisua, jossa askissa olisi pyörinyt kaksi jääkonetta rinnakkain / peräkkäin ja keränneet vain lumet nopeasti pois (ilman jäädytystä). En ymmärrä miten näin ilmeinen asia oli järjestäjiltä jäänyt huomioimatta ja sääennuste lukematta.

En viitsi ruotia ulkoilmaottelua sen enempää järjestelyiltään, mutta kenties useampia asioita olisi voinut tehdä paremmin, mutta tietäen kohtuullisen pienen talkooporukan, ei enempää voinut odottaa. Toivottavasti molempien joukkueiden pelaajat säilyivät terveinä avoimen vilpoisessa vaihtoaitiossa ja kukaan katsojista ei loukkaantunut liukkailla katsomoportailla. Kaatumisia sen takia sattui kyllä useampia.

Muutenhan tilaisuus oli tietyllä tavalla ikimuistoinen kun palasin lapsuuteeni, jolloin jo edesmennyt isäpappani toi minut pikkunaskalina 1. kertaa 60-luvulla Mehtimäen ulkojäälle katsomaan Joensuun Kiekko-Poikien matsia. Silloin oli tungosta katsomossa, siellä paloi rööki ja ottivatpa jotkut "sisäisiä villapaitoja". Ei ollut isoja valotauluja tai muuta showta vain hyvässä säässä itse peli, jonka silloin Joensuun Kiekko-Pojat eli "Jokipojat" muistaakseni voittivat. Hieno fiilis pelissä ja vahva lapsuusmuisto.

Koska ensimmäinen ulkoilmaottelu oli unohtumaton elämys pikkunaskalille, niin nyt paluu takaisin Mehtimäelle toiseen ulkoilmaotteluun vanhempana herrasmiehenä oman pojan kanssa. Paluu lapsuudenmuistoihin ja kyllä siinä tuli pieni tippa silmään jo edesmennyttä isäpappaa ja silloista Jokipoikien peliä muistellessa.

Tämä oli siis osaltani historiallinen paluu menneisyyteen ja katsaus samalla nykyisyydestä Kiekko-Poikien tulevaisuuteen. Vettä on tällä aikaa virrannut paljon Pielisjoessa, mutta kannatus on säilynyt ja oli mahtavaa olla 3700 katsojan kanssa kokemassa ulkoilmaottelu vaikka tulikin jatkoaikatappio. Itse viihdyin hyvin pakkasessa kun jo osaa pukeutua hyvin, mutta pojalla taisi olla kylmenpää :)

Vähän sellainen "kerran elämässä" fiilis jäi pelistä vaikka Kiekko-Espoo tulee samalle Bolt - stadionille, joka stadionina oli kyllä hieno, tosin kannatintolpat osin peittivät näkyvyyttä. En ollut käynyt stadionilla aiemmin ja ei ainakaan jää pesäpallo Joensuussa puitteista kiinni.

Semmoiset fiilikset ja kaikesta huolimatta eilinen ulkoilmapeli jäi kyllä yhtenä erittäin vahvana muistona mieleen Jokipojat / Kiekko-Pojat peleistä.
 
Viimeksi muokattu:

Noniinpäniin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajastus, Jokipojat, JoKP, OoKoo, PeTo
Kysyn vielä (senkin uhalla, että tämäkin tulkitaan jonkun osalta turhaksi valittamiseksi tai ei-rakentavaksi palautteeksi), että tietääkö joku, ketä oli palkintoraadissa ja mikä oli ajatuksena Ville Kolppasen palkitsemisessa yhtenä voittajajoukkueen parhaista pelaajista?
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
En ollut tapahtumassa paikalla, mutta silti osasta viestejä tulee itselle semmonen fiilis, että on selkeästi odotettu jotain muuta mitä nämä ulkoilmaottelut tyypillisesti ovat. Niinkuin muutama sen kiteytti aiemmin, ainutlaatuinen tunnelma ja kokemus ylipäätään noissa on se koko homman pihvi. 2014 Stadikalla en itsekään nähnyt juuri mitään, mutta ei se menoa haitannut. 3 maaliakin pelissä syntyi, kun kolmeen kertaan näin pelaajien nostavan kädet ilmaan, vaikken kertaakaan nähnyt kiekon menevän maaliin. Niitä hallissa nähtyjä pelejä, missä maaleja näkyi tuli kuitenkin se 29 nähtyä tuona kautena.

Katsoin eilisen pelin koosteen ja se on totta, että kamera olisi voinut olla korkeammalla, mutta esim tuo lumen määrä kentällä on mielestäni enemmänkin plussa kuin miinus. Miksi ihmeessä olosuhteiden pitäisi olla ne samat täydelliset, mitkä jäähallissa kun niissä olosuhteissa pelataan 99.9% peleistä kuitenkin. Nimenomaan tämäntyyppiset asiathan tekevät näistä ulkoilmaottelusta erityisiä. Toki ehkä hieman enemmän ymmärrän näkökulmaa että, jos käy peleissä vaan kerran pari kaudessa, ehkä silloin haluaisi puitteiden olevan optimaaliset nimenomaan pelille, mutta silloin kannattaa mennä sinne halliin.

2017 kun KHL-Jokerit järjesti tapahtuman Kaisaniemessä, pääsin yhteistyökumppanina seuraamaan lähietäisyydeltä tuon prokkiksen etenemistä. Vaikka KHL-Jokerit ei muuten kiinnostanut, niin tuo oli kyllä fantastinen tapahtuma ja telkkaristakin katsottuna ihan hyvää viihdettä. Mutta tuolloin selvisi kyllä hyvin myös, miten vaativaa tuommoisen sirkuksen järjestäminen on. Työt alkoivat noin puoli vuotta ennen tapahtumaa ja viimeisen parin viikon ajaksi Jokerien porukka muutti hotelliin tapahtuma-alueen viereen ja tekivät käytännössä aivan yötäpäivää duunia, että kaikki saatiin valmiiksi ennen pelejä. Huomioonotettavien asioiden määrä oli noin kymmenkertainen verrattuna siihen, mitä olisin itse kuvitellut etukäteen. Toki, vähän isomman skaalan tapahtuma se oli eiliseen verrattuna ja tuolloin myös katsomot ja muut kyhättiin pystyyn nollista, mutta veikkaan että myös KHL-Jokerien resurssit olivat eri luokkaa. Silti uskon että tuo eilinenkin on ollut paljon vaativampi järjestää, mitä moni täällä ymmärtää. Järjestäjät saivat varmasti eilisestä nyt hyvää oppia ja ensi viikonlopulla helpoimmat virheet on jo vältetty. Siitähän se taso kokoajan paranee, mikäli näiden järjestäminen tulee sielläpäin tavaksi. Ja myös osallistujien odotukset ''paranevat'', kun tiedetään realistisemmin mitä odottaa. Itsekin harkitsin tähän tapahtumaan tuloa pienen porukan kanssa, mutta lopulta se ei ollut mahdollista. Silti, mikään mitä olen ainakaan tästä ketjusta lukenut tai koosteesta nähnyt ei ainakaan minulle ole syy, miksi jättää reissu väliin ensi vuonna jos sellainen järjestetään ja se omalta kohdalta muuten onnistuisi.
 
Aloite katsomopaikan valintaan tuli seurajohdolta, minkä lisäksi faniyhdistys komppasi sijaintia. Kyseinen suikale tosiaan oli anniskelualuetta, mutta sitä rajoitti ohut kaide, jonka toinen puoli ei ollut anniskelua. Juuri tälle anniskelemattomalle puolelle on kutsuttu seuraavaan otteluun 400 Jokipoikien junioria mukaan kaveriksi kannustamaan. Toivottavasti helpotti käsittelyäsi asian suhteen.
Aivan, sitten tämä meni järjestyksen valvojilta väärin sillä alaikäiset ohjattiin siihen pieneen lisäkatsomoon, päätykatsomon sijaan. Vika siis siellä päässä. Kiitokset tästä selvennyksestä :)
 

Noniinpäniin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajastus, Jokipojat, JoKP, OoKoo, PeTo
Olikos katsomoon omien kahvitermareiden tuominen sallittua?
Missäpäin siellä oli screenit?
Ainakin omat teet kulki repussa termarissa. Minkäälaista tarkastusta ei tehty portilla noin tuntia ennen ottelun alkua. On hyvä muistaa, että ainakin oman kokemuksen mukaan monesti vierasjoukkueen fanit tsekataan tarkemmin. En siis tiedä saako olla omat mukana, mutta itselläni oli. Varmistuksen saat varmasti kysymällä JoKP-toimistolta.

Alueen kokoon nähden pienehkö screeni oli pääkatsomosta katsottuna kaukalon takana. Tai kaksi niitä oli, mutta toinen toimii tulostauluna.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
On hyvä muistaa, että ainakin oman kokemuksen mukaan monesti vierasjoukkueen fanit tsekataan tarkemmin.

Joo, toki varmaan näin. Mutta eikai se saisi siihen vaikuttaa, saako omaa kahvia/teetä/kaakaota viedä katsomoon vai ei. Tai varsin kyseenalaista, jos ne otetaan tietyn joukkueen faneilta pois, mutta kotijoukkueen kannattajilta sallitaan.
 

Noniinpäniin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajastus, Jokipojat, JoKP, OoKoo, PeTo
Joo, toki varmaan näin. Mutta eikai se saisi siihen vaikuttaa, saako omaa kahvia/teetä/kaakaota viedä katsomoon vai ei. Tai varsin kyseenalaista, jos ne otetaan tietyn joukkueen faneilta pois, mutta kotijoukkueen kannattajilta sallitaan.
Joo, ei tietenkään. Tarkoitin vaan sitä, että en tiedä pääsetkö sisään samalla tavalla ilman "kasseihin kurkistamista".
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, JoKP, rautaliiga, Bruins, Napoli
Upeat puitteet ja hienosti oli jengiä tapahtumassa mutta jätti kyllä toteutus paljon parantamisen varaa…

Näkyvyysongelmat, anniskelu, kioskit, jonot portilla satoja metrejä ja lisäksi tapahtuman toiminnoista tiedottaminen oli olematonta ennen peliä.
Tässä hyvin tiivistettynä eilinen.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tarkoitin vaan sitä, että en tiedä pääsetkö sisään samalla tavalla ilman "kasseihin kurkistamista".
Minulla oli reppu selässä ja portilla kysyttiin ettei kai sinulla ole siellä alkoholia. Ei ollut kuin lämpimiä lisävaatteita, mutta tarkastusta ei tehty koska tungos oli niin mieletön ja rehellisen oloisesti kerroin totuuden. Olisin varmaan mennyt läpi myös "sisäisen villapaidan" kanssa, mutta ei ollut tarvetta. Eli ei kurkistettu reppuun eikä näytetty kurkistavan muidenkaan.
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, JoKP, rautaliiga, Bruins, Napoli
Toimistolla reagoitu ja opiskelijaliput 5e. Ikävä puoli on, että pakkanen luo pientä uhkaa. Oliko ketään eilen opiskelijaottelussa? Onko pleksiongelmalle ja jään hajoamiseen pystytty reagoimaan?
 

Motti-Masa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, PeTo
Toimistolla reagoitu ja opiskelijaliput 5e. Ikävä puoli on, että pakkanen luo pientä uhkaa. Oliko ketään eilen opiskelijaottelussa? Onko pleksiongelmalle ja jään hajoamiseen pystytty reagoimaan?
Hyvä näkyvyys oli. Testasin sekä päädyn että pääkatsomon. Kovalla pakkasella ei huurua ollut. Todennäköisesti pleksit on skrapattu kuitenkin ennen peliä. Peli oli hyvää kiekkoa, kun lunta ei satanut nyt. Toki kiekko pomppi joskus omia aikojaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Onko pleksiongelmalle ja jään hajoamiseen pystytty reagoimaan?
Katsoin matsia Karjalaisen livestä ja pleksit olivat nyt kyllä kirkkaammat, mutta sehän onkin aika lailla suoraan verrannollinen sääolosuhteisiin, nopeat säävaihtelut vaikuttavat eniten pleksien huurtumiseen. Pleksejä taisi olla skraapattu, kuten viime lauantainakin. Ennen Jokerit-peliä plekseihin oli kokeiltu erilaisia kemikaaleja, jäänpoistaja, mutta ne eivät oikein auta tällaisessa tilanteessa. Siellä on vielä testissä joitain jäänpoistajia, mutta saa nähdä auttaako? Neuvoja on kyselty ympäri Suomea kenttämestareilta ja ulkolimaotteluiden järjestäjiltä, mutta mitään hyvää kunnon konstia tähän ongelmaan ei tunnu olevan. Olosuhteista ja säidenvaihtelusta riippuen huurtuvat ja jäätyvät pleksit voivat olla isokin ongelma ja sen huomaa, kun katsoo vanhoja tallenteita eri ulkoilmaotteluista.

Jotain pelaajaa haastateltiin, niin kertoi, että jää lohkeilee paikoin. No mitä kovempi pakkanen, niin sitä herkemminhän se jää lohkeilee.

Eilinen koulujenvälinen peli oli kuvattu myös etäältä, kuten lauantainen Mestispelikin, mutta nyt oli toteutettu paremmin tiiviimpänä kuvana. Toivottavasti myös Maikkari toteuttaa tulevana lauantaina kuvauksen paremmin, kuin mitä edellisellä kerralla. Eiköhän sinne ole tullut sen verran palautetta, että luulisi tuotantoyhtiön ainakin jotain petrausta yrittävän, mutta sehän nähdään sitten pelissä.
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, JoKP, rautaliiga, Bruins, Napoli
Maikkari toteuttaa tulevana lauantaina kuvauksen paremmin, kuin mitä edellisellä kerralla.
Itseasiassa Maikkari taitaa ostaa joltain joensuulaiselta porukalta tämän palvelun. Onko tällä porukalla sitten osaamista tai budjettia hoitaa asioita paremmin on toinen juttu. Tämän vuoksi selostajakin on mitä on. Tämä on kuultua tietoa eli faktana en pysty kertomaan.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Itseasiassa Maikkari taitaa ostaa joltain joensuulaiselta porukalta tämän palvelun. Onko tällä porukalla sitten osaamista tai budjettia hoitaa asioita paremmin on toinen juttu. Tämän vuoksi selostajakin on mitä on. Tämä on kuultua tietoa eli faktana en pysty kertomaan.
Ylekin käyttää ja ostaa tarvittaessa paikallisten toimijoiden palveluita ja myös Maikkarikin työllistää paikallisia toimijoita. Eihän heillä riitä, millään omaa porukkaa, joka paikkaan yhtä aikaa ympäri Suomea Liiga- sekä Mestis-peleihin ja kaikki muu tuotanto vielä siihen päälle. Edellisessä ulkoilmaottelussa oli maikkarin selostajat, saa sitten nähdä mennäänkö lauantaina Rasasella. Mutta siis, vaikka paikallinen toimija tekisi lähetystä, niin Maikkari vastaa viimekädessä suoraan kuluttajille tapahtuman lähetyksestä ja sen onnistumisesta. Tässä tapauksessa kuluttaja ostaa ja tilaa palvelun MTV Katsomosta ja näin myös palaute, risut sekä ruusut menevät sinne ja, mitä tuossa sai lukea iltapäivälehdistönkin sivustoilta, niin palautetta lienee tullut viime lauantaisesta pelistä aikalailla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös