JoKP 2024–2025

  • 144 237
  • 886
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Onkohan hyökkääjät nyt tässä millä lähdetään kauteen? Puolustus varmasti kaipaisi vielä yhtä kokeneempaa kaveria.
Varmaan aika lailla pelaajat tässä kauden alkaessa, mutta heti kun uusi halli avataan ja pelit jatkuvat siellä isommilla katsojamäärillä, niin veikkaan, että hankintoja tehdään kevätpuolen siirtorajalle saakka. Ja alkuun on ihan hyvä kokeilla miten nykyrosteri vastaa pelivaateeseen. Jotenkin on kutku, että hyvä ja erittäin mielenkiintoinen lätkäkausi edessä meille Kiekko-Poikien kannattajille.
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Siis laittoiko Juvonen jo luistimet naulaan? Minusta oli varsin hyvä viime kauden pakistossa.
Oli meidän parhaita pakkeja kyllä jälleen viime kaudella, vaikka asepalveluksen hoiti samalla alta pois ja se osittain sotki varmasti kautta. Kärkkyisikö Juvonen syksyyn asti paikkaa ulkomailta tai on jo sopimus jonnekin, mutta ei vielä julkaistu? Luulisi ottajia olevan rahakkaammissa sarjoissa myös.
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Elias
Ahopelto

Horvath - x
Lehikoinen - Liiri
Grönlund - Mäenpää
Kankkunen/Svensk - Lauri

Lohisalo - Kane - Sedlacek
Meriläinen - Brygger - Taskula
Isiguzo - Uski - Dvorak
Viitala - Suvanto - Haikonen/Vaittinen
Vähäniitty, Kuronen, Kekarainen..


Maalivahdeista sen verran, että Eliaksella ei ole niin kovaa potentiaalia mitä Vinnillä. Nyt kuitenkin on kaksi tasavahvaa ja isokokoista molaria, joten Peltsi stunttaa, jos slovakki kyykkää. Täysi luotto kuitenkin, että Eliaksesta saadaan puristettua kaikki irti.

Puolustuksessa hyvä sekoitus isokokoisempia oman pään luutia ja pari pätevää hyökkäävää rightin puolustajaa (Liiri & Mäenpää). Horvathin kaveriksi tosiaan vielä vahvistusta huutaa. Juvonen voisi olla hyvä vaihtoehto. Lehikoisella on valmiudet olla koko sarjan parhaita puolustajia.

Hyökkäyksessä hyvää tasaisuutta ja syvyyttä, mutta myös pieniä kysymysmerkkejä. Bryggerillä ja Taskulalla hieman tukkoiset kaudet allaan toisaalla. Bryggeristä en tosin ole huolissaan, ollut aina joka roolissa hyvä täällä pelatessaan. Sen sijaan Taskulasta ei juurikaan hyötyä, jos ei tulosyksikössä lähde kulkemaan. Uskin varaan ei varmastikaan lasketa liikoja tuloksenteon osalta. Kokemusta ja johtajuutta lähinnä, näin näkisin. Hyvät ykkösstarat ja asialliset työmiehet (Brygger, Meriläinen, Isiguzo, Dvorak, Vaittinen). Eiköhän jossain vaiheessa kautta vielä hyökkäykseenkin vahvistusta saada.
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä noilla hyökkääjillä kehtaa jo kauteen lähteä, jos kaikki pelaa tasollaan on tuossa varmana 3kpl +40 pinnan ja 6kpl +30 pinnan pelaajaa.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä noilla hyökkääjillä kehtaa jo kauteen lähteä, jos kaikki pelaa tasollaan on tuossa varmana 3kpl +40 pinnan ja 6kpl +30 pinnan pelaajaa.
No ei jääkiekko sentään noin mekaanista ole. + 40 pinnan pelaaja voi tehdä 18 pinnaa ja + 30 pinnan pelaaja 40 pinnaa ..Ymmärrän, että kautta odotellessa tekee mieli laukoo kaikenlaista..
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä noilla hyökkääjillä kehtaa jo kauteen lähteä, jos kaikki pelaa tasollaan on tuossa varmana 3kpl +40 pinnan ja 6kpl +30 pinnan pelaajaa.
Näin ajattelisin itsekin, jos tosiaan taso löytyy ja säilyy. Lisäksi moni tulee nostamaan tasoaan. Erityisesti Isiguzo, Haikonen ja Suvanto.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lava

PasiTh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat/Kiekko-Pojat
Olikos jossain mainittu jo missä toi 14.8. pelattava Jokp-Ketterä harkkapeli pelataan? Oliko se Kontiolahdella
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
....seuran puolelta kuuluu että yritysmyynti ja kausikortit myy kuin häkä. Jatkakaa.
TIetää sitä, että siirtorajan kynnyksellä joukkue vielä vahvistuu tarpeen mukaan jos on pitkiä loukkaantumisia tai havaitaan muita puutteita pelaajarungossa. Voi ennustaa, että hieno kausi on tulossa ensi kaudesta kun hallia myydään hyvin jo kesällä.

Jo oli aikakin saada kilpailukykyinen jäähalli ja kun vielä Liigakarsintakin on palautettu, niin tulee vanhat hyvät ajat mieleen, jolloin halli oli keväällä jopa hieman laittoman pullollaan katsojia. SM -sarjan karsinnoissa oli lähellä ettei katto lentänyt ilmaan ja samaa fiilistä on varmaan odotettavissa jo ensialkuun tulevan vuoden keväänä Mestiksen mestaruudesta pelattaessa.
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Bruins, Napoli
Onko oikeasti niin ettei talvella, kun valmentajasopimuksesta karjalaisen kanssa keskusteltiin pystytty mitään tulevia kehitysaskelia lupaamaan? Paljon on puoleen vuoteen tapahtunut, jos tyhjästä on alettu neuvottelemaan ja rakentamaan. ;)
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Onko oikeasti niin ettei talvella, kun valmentajasopimuksesta karjalaisen kanssa keskusteltiin pystytty mitään tulevia kehitysaskelia lupaamaan? Paljon on puoleen vuoteen tapahtunut, jos tyhjästä on alettu neuvottelemaan ja rakentamaan. ;)
Kyllä näin oli, silloin ihan alkuvuodesta, kun piti tehdä valmennuksen jatkosta päätöksiä kellään ei ollut vielä tietoa ensi kauden kuvioista, kun ei tiedetty valmistuuko halli käyttöön lainkaan tämän vuoden puolella ja, jos menee ensi vuoden puolelle, niin missä kohtaa silloin olisi valmista, oli vain epävarmoja arvioita. Sitten myöhemmin, kun rakentajilta sekä kaupungilta tuli tietoa, että halli on käytössä joulukuun alussa, niin seura pystyi heti sen jälkeen alkaa todenteolla rakentamaan tulevaa kautta, askelmerkkejä, aikatauluja sekä laatimaan budjetit, muun muassa nostamaan pelaajabudjettia viime kaudesta sekä aloittamaan mainosmyynnin, joka onkin sujunut hyvin. Harmi, että alkukausi pelataan vielä muualla, mutta paljon on kuitenkin ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa, toimistolle tästä iso hatunnosto sekä kumppaneille ja onhan se hemmetin iso asia ja helpotus, että joulukuussa päästään taas pelaamaa kotipelejä Mehtimäellä uudessa kotihallissa.
 
Simolla oli sopimus 2025 asti. Alkuvuonna 2024 Simo halusi sopparin jatkuvan 2026. JoKP ei halunnut. Simo päätti sen takia lähteä heti. JoKP:lle se sopi. Eli molemmille sopi mainiosti sopimuksen purkaminen. Simo olisi ehkä jäänyt 2025 asti, jos olisi saanut lupauksen hyvästä pelaajabudjetista. Ei saanut sellaista lupausta, joten päätti lähteä. Simo pääsi kuitenkin Mestiksen mestarin valmentajaksi ja KalPa-kortti siellä kurkistelee taustalla. JoKP puolestaan sai mielenkiintoisen valkun ja joukkue on kovempi kuin viime kaudella. Kaikille kävi lopulta hyvin.
 

M.A.I.C.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Aika erilaiset näkemykset Karjalaisen lähöstä… Ulospäin näytti siltä että ei haluttu Karjalaisen jatkavan…
JoKP puolestaan sai mielenkiintoisen valkun ja joukkue on kovempi kuin viime kaudella. Kaikille kävi lopulta hyvin.
Ihan mielenkiinnosta millä mittarilla joukkue on mielestäsi kovempi kuin viime vuonna. Itellä vähän ristiriitaset fiilikset. Sanoisin että joukkue on mielenkiintoisempi kuin viimekaudella. Komben merkitystä joukkueelle ei oikein kukaan loppuviimein ymmärtänyt veikkaan että realisoituu alkuun aika rajusti. Komben lähtöä ajatellen on lottovoitto että Karjalainen saatii pihalle. Karjalaisen olisi ollut vaikea orientoitua joukkueeseen mistä haneltä puuttuu niin kriittinen palanen. Mutta joo mielenkiintoinen on mun mielestä oikea sana kuvaamaan joukkuetta. Viimekauden pelillisestä menestyksestä saatetaa jäädä nyt jälkeen mutta 10 kertaa mielenkiintoisempi tilanne nyt. Kausikortin ostostakin päätös jo tehty; peleissä nähää.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Simolla oli sopimus 2025 asti. Alkuvuonna 2024 Simo halusi sopparin jatkuvan 2026. JoKP ei halunnut. Simo päätti sen takia lähteä heti. JoKP:lle se sopi. Eli molemmille sopi mainiosti sopimuksen purkaminen. Simo olisi ehkä jäänyt 2025 asti, jos olisi saanut lupauksen hyvästä pelaajabudjetista. Ei saanut sellaista lupausta, joten päätti lähteä.
Niinhän se meni, kun tulevasta kaudesta ei ollut hallin osalta ja täten sitten muustakaan vielä tammikuussa tietoa ja siitä, miten tuleva kausi vaikuttaa myös kauteen 2025-26, niin osapuolet päätyivät sovussa purkamaan sopimuksen, joka oli tehty siinä uskossa, että halli on käyttökunnossa jo tämän kauden alusta alkaen.
 
Kertokaapa viisaammat mikä idea näissä kausikorttihinnoissa on? Tuoltahan puuttuu esim. Lasten kausikortit kokonaan? Eihän tuossa ole taas mitään järkeä? Tosin kun paikkakarttaa katsoo niin eipä sieltä montakaan yksittäistä kausikorttia ole myyty, odotettavasti.
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ihan mielenkiinnosta millä mittarilla joukkue on mielestäsi kovempi kuin viime vuonna. Itellä vähän ristiriitaset fiilikset. Sanoisin että joukkue on mielenkiintoisempi kuin viimekaudella.
Mielenkiintoinen on kyllä tuleva joukkue omastakin mielestä. Simo varmaan ajatteli nimekästä joukkuetta Iisalmeen, mutta ei ainakaan vielä näytä että JoKP joukkue häpeäisi paljon Ipk lle. Varmaankin sillä Kalpa-kortilla oli suurin vaikutus Simon siirtoon, juuri Iisalmeen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JoKP
Valmennuspuoli herättää kyllä eniten kysymyksiä, mutta senhän näkee sitten kuinka käy.
Toinen mielenkiinto kohdistuu siihen, miten varsinkin uudet tulokkaat lunastavat potentiaalinsa ja paikkansa joukkueessa, eikä kenenkään sopimusta tarvitsisi "purkaa yhteisymmärryksessä".

Pakisto kaipaa edelleen kokeneempaa isäntämiestä!
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Niin se on vaan kesä jälleen edennyt vauhdilla, nyt vaihdetaan jo elokuuhun ja joukkueet kokoontuvat yhteen testien sekä harjoittelun merkeissä. Tässä on tullut lähinnä keskityttyä kesänviettoon, eikä jääkiekko ole pyörinyt juurikaan mielessä, kunnes viime viikolla tapasin/ jutustelin Iisalmessa aloittavan Simon sekä Turussa jatkavan Petun kanssa, niin havahduin toden teolla itsekin, että tässähän ollaan jo taas kerran uuden kauden kynnyksellä. Lisäksi, kun nyt on seurannut JoKP:n somesta ulkkarien saapumista Joensuuhun, niin kyllähän tässä alkaa taas kiekko kummasti kiinnostamaan. JoKP:lle on merkattu tälle viikolle torstaista alkaen kolme jäävuoroa ja ensi viikolla jatketaan heti maanantaista eteenpäin. Eihän tässä mene kuin tovi, niin sitten alkaakin jo harkkapelit.
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Hieman yllättäen vielä vahvistusta pukkaa treenikauden kynnyksellä, mutta sehän kelpaa. Somessa oli seuralla ilmoitus että huomenna julkaistaan soppari, onko täällä pienintäkään hajua kuka mahtaa tulla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös