JoKP 2020–2021

  • 239 833
  • 1 204

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Esa Lehikoinen sanoi, että aikomus on jatkaa pelaamista. Ei varsinaisesti sanonut, että missä jatkaisi, mutta uskon kyllä, että JoKP:ssa :)
Ei varmaan tällä kaudella varsinaisesti päässyt kiekkoa kyllästymiseen asti lätkimään. Perhe Joensuussa ja en jaksa uskoa, että lähtisi vanhoilla päivillä vielä ulkomaille tienaamaan.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Esa Lehikoinen sanoi, että aikomus on jatkaa pelaamista. Ei varsinaisesti sanonut, että missä jatkaisi, mutta uskon kyllä, että JoKP:ssa :)
Jos Suomessa jatkaa, niin varmaankin JoKP:ssa. Toinen mahdollisuus varsinkin taloudelliselta kantilta ajateltuna on sitten ulkomaat.

Vaikka kausi päättyi tappioon ja pronssi jäi saamatta, niin kyllähän menneestä kaudesta jäi seuran ja joukkueen osalta varsin hyvä maku. Karjalaisessa on muuten Holopaisen kirjoittama näkökulma menneestä kaudesta, kannattaa lukaista. Mestiskausi itsessään oli koronan myötä erittäin haastava ja vaikea. Siitä kuitenkin selvittiin ja nyt alkaa uuden joukkueen rakentaminen tai varmasti on jo alkanutkin.

Käsittääkseni tällä hetkellä ei ole julkistettu muuta kuin uusi vastuuvalmentaja, Martikainen. Nyt onkin sitten mielenkiintoista odotella milloin julkistetaan lisää uusia sopimuksia. Saa nähdä millainen valmennustiimistä ja joukkueesta tulee. Liigan puolella käsittääkseni seurat pienentävät pelaabudjettejaan ja samahan se on varmaan Mestiksenkin puolella? No eiköhän niitä sopimuksia rupea tippumaan pikkuhiljaa sieltä sun täältä. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Joku noheva, joka osaa vois muuten laittaa uuden ketjun, JoKP 2021-2022.
 
Suosikkijoukkue
JoKP
Kaudesta jäi vähän kaksijakoinen fiilis. Hyvän alun jälkeen alkoi huono jakso, oikeastaan se huono jakso kesti Väyrysen lähdöstä Kankaanperän saapumiseen. Sitten kuitenkin joukkue sai hyvän draivin päälle ja pudotuspelien kynnyksellä oli JoKP jo sarjan kovavireisin porukka, siitä se pelivire sitten laski hiljalleen loppua kohti.

Jossittelu on tietenkin turhaa, mutta mitä jos Uski olisi pysynyt ehjänä, oli kuitenkin toimivat kärkiketjut siinä vaiheessa kun loukkaantui. Olisi myös ollut mukavaa nähdä em. Väyrynen/Kanki kauden loppuun asti joukkueessa.

Kuitenkin, harvoin on kauden jälkeen sellainen fiilis ettei vaihtaisi ketään pelaajaa joukkueesta ensi kaudelle, ehkä pari kovaa vahvistusta vaan menisi lisää. Vaihtuvuutta kuitenkin tulee ja ehkä uusi päävalmentaja tuo jotain "omia pelaajiakin" mukanaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös