JoKP 2020–2021

  • 240 595
  • 1 204

Wildforever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hienosti hoitivat junnut leiviskänsä ja Ruutu mainonnan original sportbaarin suuntaan!

Pelisilmättömyyttä valmennukselta oli se, ettei heille annettu enempää peliaikaa. Toisen erän koomassa olisi varmasti herätellyt joukkuetta jos heitä olisi käytetty enemmän. Esim. viiden minuutin periodilla kentälle joka toinen vaihto. Toinen erä oli kauheeta katsottavaa.
Hyvä Jokipo!
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
En nähnyt peliä, mutta pelin nähneet kertoivat, että "junnut" hoitivat hommansa ihan mallikkaasti. Rooli oli odotetusti pieni, mutta ensimmäinen peli miestensarjoissa on nyt koettu. Ja mikä hienointa, niin voitto tuli, vaikka Hokki oli ollut hallitsevampi osapuoli. Mutta maalithan ne ratkaisee, ei se kumpi hallitsee peliä. Since muistaakseni ihmetteli tässä ketjussa aikaisemmin yleisöä hallissa ja aitioissa, niin käsittääkseni 20 henkilöä saa ottaa katsomoon ja aitiot myydä puolilleen normaalista. Ja huomasithan since, että päätykatsomon ihmiset ovat figuureja? ;)

Tänään on varmasti taas paljon haasteellisempi tilanne kuin eilen. Toinen peli peräkkäin ja vieläpä vieraissa. Äijät ovat olleet pitkään karanteenissa ja ohkaisella materiaalilla mennään, niin varmastikin rupeaa näkymään. KeuPalla ei ollut eilen peliä, joten se pääsee levänneenä vieraiden kimppuun. Mutta ei muuta kuin tulta päin! Tsemppiä JoKP!
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kapealla mennään, käytännössä Kolmella ketjulla. Ei ole pisteitä odotettavissa tänään, fysiikan lait sen sanelevat. Ellei sitten uusi molsu Randelin osoittaudu ihmeiden ihmeeksi, päällään seisovassa kumiukoksi :)
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
36 torjuntaa ja nollapeli. Hyvä, Eetu!

Yleensä pakit pelaavat eniten, nyt kun vedetään käytännössä kolmella, niin eniten pelasivat hyökkääjät Salonen, Uski ja Lipiäinen. Salonen 27:26 min.

Siellä on vielä Heino, Mustonen, Korhonen ja Kapanen reservissä. Mitä tästä voikaan vielä tulla, jos saataisiin kaikki ukot kokoonpanoon?
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Ika Lehkosen sanoin Jokipojat oli tänään "sitkeää tillilihaa". Kaksi nolla ja hyvä olla. Aikamoista kun Jokipojat piiiiitkän koronatauon jälkeen palaa askiin ja kaksi peräkkäistä voittoa normikoostumuksesta poikkeavalla vajaalla kokoonpanolla, toinen vielä vieraspeli. Ei voi kuin nostaa hattua ja ihmetellä joukkueen tsemppiä sekä valmentajien cooliutta. Nyt ei voi kuin pistää sormet ristiin ja toivoa, että korona ei enää tänä keväänä enää iske Jokipoikiin. Millaista mahtaisi olla peli tässä vaiheessa kautta, jos kaikki pelaajat olisivat saaneet treenata terveenä ja mitään joukkuekaranteenia ei olisi ollut. Mutta näillä mennään ja katsotaan miten jatkossa käy. Kutku jatkosta on kyllä hyvä, jos joukkue pystyy vain välttämään koronaviruksen kirot sekä treenaamaan jatkossa täysipainoisesti. Ps. Jokipojilla on nyt vahva maalivahtikaksikko ja kyllä Juvosesta vielä syntyy kunnon pelimanni, jos pysyy terveenä ja saa alle kovaa treeniä sekä paljon pelejä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
No niin sieltä se rupeaa pikkuhiljaa ensi kauden valmennusryhmä selviämään. Entinen huippupakki Kari Martikainen on ehtinyt tehdä hyvin jo valmentajauraakin ja on erittäin mielenkiintoista nähdä hänet JoKP:n peräsimessä. Sopimus on mallia 1+1.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Kari Martikainen on mielenkiintoinen valinta ykkösvalmentajaksi. Pitkä pelaajaura ja valmennuskokemusta Sveitsiä myöten, tosin kakkoskoutsina. Nyt sitten Jokipojissa ykköspesti valmentajana 1+1 sopimuksella, jossa ei oteta ainakaan suurta riskiä. Ei mitään käsitystä siitä millaista jääkiekkoa haluaa joukkueen pelaavan. Päävalmentajana Laurinkari on tehnyt lyhyessä ajassa erittäin hyvää työtä Petrellin jälkeen, mutta miten lienee, jatkaako Jokipojissa kakkoskoutsina vai siirtyykö jonnekin muualle ykköskoutsiksi. Kuten kaikissa asioissa, kannattaa antaa ajan kulua ja katsoa mitä se tuo tullessaan Martikaisen mukana Jokipoikiin. Itse olen tykännyt Laurinkarin käskyttämästä Jokipojista, paljon selkeämpää ja pakottomampaa peliä kuin Petrellin aikana, josta myös pelaajat selvästikin nauttivat, niin henkisesti kuin pelillisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kari Martikainen on mielenkiintoinen valinta ykkösvalmentajaksi. Pitkä pelaajaura ja valmennuskokemusta Sveitsiä myöten, tosin kakkoskoutsina. Nyt sitten Jokipojissa ykköspesti valmentajana 1+1 sopimuksella, jossa ei oteta ainakaan suurta riskiä. Ei mitään käsitystä siitä millaista jääkiekkoa haluaa joukkueen pelaavan. Päävalmentajana Laurinkari on tehnyt lyhyessä ajassa erittäin hyvää työtä Petrellin jälkeen, mutta miten lienee, jatkaako Jokipojissa kakkoskoutsina vai siirtyykö jonnekin muualle ykköskoutsiksi. Kuten kaikissa asioissa, kannattaa ajan antaa kulua ja katsoa mitä se tuo tullessaan Martikaisen mukana Jokipoikiin. Itse olen tykännyt Laurinkarin käskyttämästä Jokipojista, paljon selkeämpää ja pakottomampaa peliä kuin Petrellin aikana, josta myös pelaajat selvästikin nauttivat, niin henkisesti kuin pelillisesti.
Laurinkari menee muistaakseni Kiekko-Vantaan U18 joukkueen vastuuvalmentajaksi?

Samaa olen kuullut Laurinkarista ja junnupuolelta siirtyneestä Karjalaisestakin, että parivaljakko on saanut lyhyessä ajassa paljon aikaiseksi. Joukkueessa on kuulemma nykyään kova tekemisen ja tsemppaamisen meininki.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä uskoisin, että hyvä valinta. Kaverilta puuttuu kokemus miesten päävalmentajuudesta ja nyt on sitten sen aika. Pohjat ainakin ovat ihan vakuuttavat, että voi ryhtyä Mestiksessä päävalmentajaksi. Ja sitten varmasti pelaajat osaavat arvostaa ja kunnioittaa sitä, että valkulla on vakuuttava pelaajaura takanaan. Jos hän näyttää, että ”näin pitää puolustaa”, niin varmasti on uskottava kaveri sen sanomaan.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Toimittajat voisivatkin kysäistä, että muistaako Martikainen JoKP - Jokerit-ottelua keväältä 1992? Se missä Hakkarainen teki viime minuutin voittomaalin ja Selänne kävi kuumana kuin hellankoukku.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Jäi SaiPassa hiukan etäiseksi hahmoksi Lehterä-showssa. Kuitenkin U20 porukka pelasi hyvin hänen kanssaan ja huhutusti hän pyöritti miehissä pakit ja alivoiman. Alivoima onkin tällä kaudella ollut SaiPan ainoita toimivia osa-alueita, joten jotain meni oikein, vaikka pesti päättyi miten päättyi.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Rudi Maarni pelaa vihdoinkin ekan Mestis-pelinsä tänään. Jännä nähdä, millainen pelimies on kyseessä.
Nopea, ovela ja äärimmäisen viihdyttävä. Sarjan hienoin erkkaus tulee kaupan päälle. Hoitakaa kaveri kuntoon ja lähettäkää kesällä kotiin.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Nopea, ovela ja äärimmäisen viihdyttävä. Sarjan hienoin erkkaus tulee kaupan päälle. Hoitakaa kaveri kuntoon ja lähettäkää kesällä kotiin.
Kuulopuheisiin pelkästään ei ole ennenkään uskottu, joten testataan ensin millainen kaveri on kyseessä ja sitten katellaan mitä tehdään. Mutta toki, jos kyseessä on nopea, ovela ja äärimmäisen ovela pelimies, joka osaa vielä pelatakin, niin sellaisella on aina tarvetta ja pidetään äijä täällä Joensuussa! ;)
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jaaha, telkussa sanottiin, että fanirummut tänään katsomossa ja nimenomaan joukkueen pyynnöstä. Se kai auttaa hyökkäyspeliä rytmittämään (?).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös