Jokipojat - Salamat la 4.2.2006

  • 1 986
  • 5

Afghan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat
Neljän pisteen taisto totta tosiaan!! Kirkkonummelta lähtee 6 kitaristin
G. Thorroood Destroyers HUUtamaan Salamat voittoon. Tarjotkaa Piirakoita
hallilla.Neljästä pisteestä 2 olis ihan OK!!
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Afghan kirjoitti:
Tarjotkaa Piirakoita hallilla.
Makkaraan, täytettyihin patonkeihin yms. herkkuihin pitää Mehtimäellä tyytyä, valitettavasti valikoima on hieman suppea.

Eli ole viisas ja käy siis piirakkasi Joensuun torilta ennen matsia. Tosin ehdan lanttukukonkin saat, jos oot palkintoraadin mielestä Salamoiden kovin taistelija. :-)
 

Salama44

Jäsen
Afghan kirjoitti:
Neljän pisteen taisto totta tosiaan!! Kirkkonummelta lähtee 6 kitaristin
G. Thorroood Destroyers HUUtamaan Salamat voittoon. Tarjotkaa Piirakoita
hallilla.Neljästä pisteestä 2 olis ihan OK!!
Kova taisto tulossa. Toivottavasti kyyti ei ole yhtä kylmää kuin ulkona. Muistuttakaa välillä Salamoita, että syötellään omille eikä vastustajalle niin kuin elien Hokkia vastaan niin Simo Vehviläiselläkin on paremmat mahdollisuudet torjua. Hyökkäyspelissä taas pitää olla paljon enemmän röyhkeyttä ja ylivoimapelissä laukausia. Toivottavasti Niki Andersson saa vielä hieman hiottua Salamoiden ketjukoostumuksia, jotta tehoja löytyisi. Yksi nynnyketju voisi välillä huilata kun kolme muuta pelaavat.

Jokipojilla on taas ykkösketju Keränen-Ahtonen-Puruskainen mukana. Ahtonen sai jo mukavasti Liigassakin pistetilin auki. Salamoilla on nyt totuuden hetki. Jos tästä pelistä ei tule pisteitä niin pudotuspelien kotietumahdollisuus alkaa mennä teorian puolelle. Vaikea paikka on Joensuu Salamoille katkaista vierasotteluiden tappioputki, mutta ei mahdoton. Ei saanut Jokipojatkaan helpolla voittoa Kirkkonummella. Nyt olisi Salamoilla revanssin paikka.

Maalivahtipelissä joukkueet ovat aika tasavahvoja samoin alivoimapelissä, mutta ylivoimapelissä Jokipojat ollut Salamoita edellä. Salamat on kuitenkin pystynyt pitämään jäähymäärät vähäisinä mikä osaltaan tasoittaa tilannetta. Puolustajista täytyy muidenkin kuin Lasse Korhosen nousta esiin. Hyökkääjistä odottaisin ainakin Suutarisen veljeksiltä ja Ari Katavistolta suurempaa roolia. Tero Koskiranta pelasi hyvin jo Hokkia vastaan, mutta tehot jäivät vain puuttumaan. Mielenkiintoista on myös nähdä missä ketjussa Haukoista tullut Marko Sakko tänään pelaa.

Uskotaan että palikat loksahtavat tänään kohdalleen ja Salamat ottaa maalilla vierasvoiton. Seuraava ottelu on vasta ensiviikon torstaina, joten kaikki voi laittaa peliin.
 
Viimeksi muokattu:

Afan

Jäsen
6-6

Ihmeellinen, mutta erittäin viihdyttävä ottelu! Salamanäkökulmasta yhteen pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, sen verran vaikealta näytti Jokipon johdettua 5-2 toisen erän lopulla. Ja olipa Jokipolla poikkeuksellisen runsaasti maalipaikkoja sisältäneessä ottelussa jonkun verran enemmän tilanteita. Huippupaikat 14-10.

Toisaalta, jatkoajan ylivoimamahdollisuus neljällä kolmea vastaan Salamoiden olisi pitänyt pystyä hyödyntämään. Simo Romolla oli yksi avopaikka, mutta ei uponnut enää kolmatta kertaa. Kahdella maalillaan Romo ehti jo triplata kauden maalimääränsä, mutta jatkoaikavoitto jäi siis edelleen odotuttamaan itseään.

Ketju Ii Suutarinen-Romo-Sakko oli Salamoiden paras ja ilahduttavasti myös työläisketju Keränen-Koskiranta-Im Suutarinen pääsi maalien makuun oikein kolmen osuman verran. Kokonaisuutena Salamat tekee tällä hetkellä kuitenkin aivan liikaa karkeita virheitä kiekon kanssa.

Se täytyy mainita, että kuudesta takaiskusta huolimatta Vehviläinen oli maalilla hyvä. Kaikki Jokipon maalit olivat tekemällä tehtyjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös