Jokipojat-KooKoo Ti 15.2.2005

  • 4 321
  • 45

MaxPhein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ei tipu

No en usko. Kai siellä sen verran löytys henkeä karsintoihin. Pakon edessä ei varmasti ammattimiehen pokka kestäs hävitä ns "amatööreille". Taitaapi kuitenkin olla niin, että Jokipojat sinne karsimaan lähtee, kun katsoo loppukauden ohjelmaa=D, mutta ei tiputa!
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiihtelysvaaralaiset taistelivat paremmin, tai en tiedä kun nimiä tilastosta katselee. Eteenpäin, sanoi joku lumessa. Ykköselle jäähyjä, mitenkähän meni paikan päältä seurattuna, siis KooKoon ykköselle.

Vielä on kesään jäljellä..
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Mansikalle uusi sopimus! Joukkue on esittänyt todella mallikasta peliä viime aikoina, ja pitää ajoissa varmistaa ettei kukaan vahingossakaan vie meidän kultakimpaletta. Tänään oli hyvä esimerkki joukkueen venymiskyvystä kauden tähän mennessä tärkeimmässä pelissä, ei vieläkään yli maalia per peli. Mielikuvitukseton ja aikansa elänyt hyökkäyspeli sen varmistaa.
Perjantain pelistä se vasta mielenkiintoinen varmasti tuleekin, mikäli KooKoo tekee kaksi maalia tai enemmän niin sitä voi juhlia kuin liigaan tai kuin seurajohdon hyvä veli meininkiä kun valmentajaa ei saada potkittua pois, että näyttäisi edes että jotain yritetään tehdä..
Nyt otan copy pastella tämän tekstin talteen ja kirjoitan perjantain pelin ketjuun uudelleen.
 
Aika surkuhupasaa katseltavaa toi Kookoon peli alkaa olemaan. Miten toi joukkue voi pelata noin huonosti?? Mansikan kovat taktiikka kuviot tietää kaikki ulkoa. Aina sama kaava:

1. Kiekko maalintakaa joku yrittää kuljettaa yksin vastustajan alueelle

2. Kiekko keskialueen jälkeen päätyyn ja vaihtoon

Aina kun joku lähtee hyökkäämään lähtevät muut välittömästi vaihtoon. Tuntuu, että joukkueella ei ole minkäänlaista kuntopohjaa. Jukurit luistelee Kookoon suohon joka pelissä.

Tää taaperrus syö miestä. Itse uskon vahvasti, että Kookoo joutuu karsimaan jos Jokipojat saa hyvän vaihteen päälle. Kookoo tuskin paljoa pisteitä nappaa enää keneltäkään.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Re: Hienoa!

Viestin lähetti Putte
Tai sanotaan näin, että Jokipojat ei tipu, se on varma asia. KooKoon kohdalla en olisi asiasta niinkään varma. KooKoolla samaa räpellystä ollut koko kausi, mutta mitään ei ole tehty. Hoettu vaan, että ollaan kevään joukkue ja muuta sontaa.

Juu, jos karsintoihin ajaudutaan niin putoamisen voi varmastikin pelastaa vain kabinettipäätös. KooKoo on niin pahassa jamassa, ettei vastustajalla ole oikein väliä. Tuli vastaan vaikka Perttelin Peikkojen naiskiekkojaosto, niin voittamisen kynnys on meikäläisille ihan liian suuri. Karsintojen välttämisen suhteen sanoisin, että Jokipojilla on kaikki eväät omissa käsissään. KooKoo tuskin voittaa enää kahta matsia enempää, ei välttämättä noitakaan.

Mutta tuohon "kevään joukkue" -läppään haluaisin puuttua. Se oli Sihvosen kommentteja vuodelta 2000, siis melkein viisi vuotta sitten. Älkää nyt jaksako enää niitä laittaa Mansikan ja kumppaneiden niskoille. Vai löytääkö joku tältä kaudelta moisia kommentteja? Oppirahoista syksyllä kyllä puhuttiin...
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Voi voi millaista peliä KooKoolta! Kuusi Penkkiurheilijaa oli paikalla seuraamassa koitosta.

Peli alkoi melko lupaavasti, ainakin minut JokiPon vaisuus yllätti. Tässä vaiheessa olisi ollut KooKoolla mahdollisuus ottaa peli hallintaan. Mutta ei. Homma ei taaskaan toiminut ja eniten mätti hyökkäyspeli. Ei taaskaan päästy kunnon maalipaikkoihin. Kun tähän vielä lisätään Haapalaisen karkea kiekonmenetys hyökkäyssinisellä ja siitä seurannut Brendlin läpiajomaali, niin ensimmäinen erä oli kokonaisuudessaan aika vaisu.

Loppu peli olikin aika kauhean näköistä meininkiä, pelistä ei saatu otetta oikeastaan missään vaiheessa. Maalinteko tökki, pulustus tökki, kaikki tökki. Pelaajat kyllä yrittivät, mutta tekemisestä paistoi kauhea tuska; ei saatu rentoa peliä käyntiin oikeastaan missään vaiheessa.

Grahn oli ihan hyvä, häntä ei voi maaleista syyttää, paitsi neljännestä, jossa hän harhaili maalin takana ja kiekko pistettiin tyhjään reppuun.

Kultainen banaani-palkinto menee tällä kertaa Raattamalle, joka pelasi yllättävän aktiivisesti ja varmasti.

Nihkeä rypäle menee Haapalaiselle sekä yleisille KooKoon taktisille kuvioille!

Tuosta porukasta pitäisi saada paljon enemmän irti!!! Reijo, keksipäs jotain pikkuhiljaa...

edit: Everton, varmasti porukka tietää, että tuo kevät-kommentti on Sihvosen suusta, mutta myös tällä kaudella on KooKoon johdosta annettu kommentteja, joiden mukaan uskotaan vahvaan kevätkauteen, eli ei ne puheet nyt niin kovin paljon ole muuttuneet muutamassa kaudessa.
 
Viimeksi muokattu:

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Reijo Mansikka Kouvolan Sanomissa 15.10.2004

Olen luottavainen. Joukkueessa on taitoa, lahjakkuutta ja hyvää asennetta. Ajatusmaailmani ei ole tässä suhteessa muuttunut miksikään. Se on totta, että kevättä kohti vastustajan maalimääriä täytyy saada vedettyä alaspäin, Mansikka painotti.

http://www.kouvolansanomat.fi/arkisto/vanhat/2004/10/15/index.html

No joo onhan ne vastustajan maalimäärät saatu vedettyä alas, kun Jokipojatkin sai tehtyä KooKoon verkkoon vain 4 maalia, vaikka Carl Grahnilla olikin peräti 17 torjuntaa. Pitäisi kyllä saa nuo omat maalimäärät vedettyä kevät kohti ylöspäin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No, vähän eri asia sanoa että "maalimäärien pitää pudota kevättä kohden" kuin että oltaisiin kevään joukkue.

Mutta samapa tuo. Fakta on kuitenkin se, että KooKoon kevät on ollut jopa syyskautta surkeampaa rämpimistä. Ja tulee varmaan olemaan loputkin pelit.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Everton
[B
Fakta on kuitenkin se, että KooKoon kevät on ollut jopa syyskautta surkeampaa rämpimistä. Ja tulee varmaan olemaan loputkin pelit. [/B]

KooKoo on ollut kevään huonoin joukkue, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Vuoron perään KooKoo on hävinnyt tärkeät pelit niin Haukoille, Kiekko-Vantaalle, TuTolle, FPS:lle ja nyt Jokipojillekin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hauskaa muuten ajatella noita tärkeitä pelejä. Ensin tärkeät pelit olivat ehkä KalPaa, Sportia ja Jukureita vastaan. Sitten Hokkia ja Hermestä, seuraavaksi keskikastin porukoita ja Haukkoja vastaan. Nyt tärkeät pelit ovat olleet FPS:ia ja Jokipoikia vastaan. Mikä ihmeen VT-HT me vielä tällä kaudella kohdataankaan - tärkeässä pelissä tietenkin...
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Surkealta näyttää KooKoon taival. Tosin en usko, että Jokipojat enää ohi menee. Lähelle saattaa tulla muttei taida riittää. Otteluohjelmia kun katsoo niin KooKoolle riittää oikeastaan tällä kaudella yksi voitto pitämään sarjassa. Uskon Jokipoikien saavan loppukaudella vielä kuusi pistettä noista kolmesta kotimatsista.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Shearer
Surkealta näyttää KooKoon taival. Tosin en usko, että Jokipojat enää ohi menee. Lähelle saattaa tulla muttei taida riittää. Otteluohjelmia kun katsoo niin KooKoolle riittää oikeastaan tällä kaudella yksi voitto pitämään sarjassa. Uskon Jokipoikien saavan loppukaudella vielä kuusi pistettä noista kolmesta kotimatsista.

Joo kyllä Jokipojat vähintään tuon kuusi pistettä ottaa ja KooKoon pisteet on todennäköisesti jo jaettu.

Kuka tietää, mitä tapahtuu tuolloin, jos KooKoo ja Jokipojat päätyvät tasapisteisiin. Pelataanko kenties uusintaottelu?
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Itse kun Joensuulaisena olen näitä Jokipoikain pelejä jo enemmänkin nähnyt, niin sen voin sanoa, ettei Jokipojat tänään vaisu ollut. Joukkue pelasi puolustaen, rauhallisesti, homma hallussa ja koko ottelun ajan. KooKoo puolestaan oli hengetön, näennäistä yritystä alussa oli, mutta Räisänen Jokipoikien maalilla hoiti nämä tilanteet.

Illan onnistujat Jokipojilla ehdottomasti koko joukkue, esiin sieltä vielä Brendl ja Räisänen..+ puolustus, jossa oli vajausta, mutta joka toimi kuitenkin mainiosti.

Koko Joensuulainen joukkue hoiti hommat kurinalaisesti alusta loppuun ja siinä syy voittoon tänään. Maalit lasketaan ja niissä tuli tänään onnistumisia, tärkeää oli, että Tsekin poika Brendl onnistui tänään, toivottavasti jatkossa lisää..

KooKoosta ei kukaan jäänyt mieleen, no tietysti Grahnin lahja Vanniselle, jossa KooKoon selkäranka lopulta murtui. Oli siellä keväällä karsinnoissa sitten kumpi vaan, niin sarjapaikka säilyy.. Varsinkin jos paikkoja on yksi enemmän jaossa kuin aiemmin, johtuen liigaan nousijan jättämästä tilasta..ehkä.

Ottelun värikkäimpiin hahmoihin lukeutui Imatran lahja jääkiekolle, jolla ei yleensä pilli kuivu.. M. Sinkkonen jätti taas viheltämättä paikoista missä olisi pitänyt ja vihelsi välillä kevyesti..mutta samahan se on molemmille.

Tästä mennään kohti Mikkeliä..siellä voi olla vähän vaikeampaa.
 

Afan

Jäsen
Viestin lähetti muumijo
Tasatilanteessa taietaan tillotella sitä maalieroa ja sen KooKoo ainakin vie.

Juuri näin.

Uusintaottelu pelataan vasta siinä tilanteessa, kun kyse on suoraan sarjapaikasta, eli mikäli karsintasarjassa toinen ja kolmas päätyvät tasapisteisiin.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä se on nyt tullut huomattua, ettei ilman valmennusta pärjää Mestiksessä. Kyllähän se onnistuisi, jos olisi huippu pelaajat jotka osaisivat itse luoda pelitaktiikkansa, ja pystyisivät sopimaan peluuttamisesta keskenään, mutta kun KooKoon pelaajien kyvyt ei siihen riitä, olisi joukkue tarvinnut valmentajan, jonka tehtäviin olisi kuulunut taktiikoiden laatiminen ja muu sellainen. Toivottavasti ensi kaudelle budjettiin varataan rahaa valmentajan hankintaa varten. Rahat jotka menevät joukkueen maskotille voisi vaikka ohjata valmentajaan, vai saakohan maskotin sopimusta purettua.
 

Mauritzio

Jäsen
Re: Re: Hienoa!

Viestin lähetti Putte
Voipi KooKoolla tulla tätä menoa lähtö sarjasta kun nämä RoKit ja HeKit tulevat vastaan.

Tuohon en jaksa uskoa hetkeäkään. Suomi-sarjan otteluja en ole nähnyt tällä kaudella kuin yhden, ja sen perusteella KooKoolla ei todellakaan ole mitään - tai no, mitään ja mitään - ongelmia ainakaan näkemieni joukkueiden (Titaanit - KOOVEE) kanssa. Omasta mielestäni kyseinen ottelu oli melko huonotasoinen, kotkalaiset taas pitivät hyvänä pelinä. Tiedän, yhden ottelun perusteella ei pitäisi vielä tehdä kovin suuria johtopäätöksiä, näkisin kuitenkin sarjojen välisen tasoeron olevan tänä vuonna aika suuri.

HeKiä ja RoKia en ole nähnyt mutta tuskin ovat em. kaksikkoa ainakaan merkittävästi kovempia.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Re: Re: Hienoa!

Viestin lähetti Mauritzio
Tuohon en jaksa uskoa hetkeäkään. Suomi-sarjan otteluja en ole nähnyt tällä kaudella kuin yhden, ja sen perusteella KooKoolla ei todellakaan ole mitään - tai no, mitään ja mitään - ongelmia ainakaan näkemieni joukkueiden (Titaanit - KOOVEE) kanssa. Omasta mielestäni kyseinen ottelu oli melko huonotasoinen, kotkalaiset taas pitivät hyvänä pelinä. Tiedän, yhden ottelun perusteella ei pitäisi vielä tehdä kovin suuria johtopäätöksiä, näkisin kuitenkin sarjojen välisen tasoeron olevan tänä vuonna aika suuri.

HeKiä ja RoKia en ole nähnyt mutta tuskin ovat em. kaksikkoa ainakaan merkittävästi kovempia.

Ota huomioon minkälainen lukko KooKoolla on tällä hetkellä päällä. Maalia ei saada mistään, vaikka vastassa olisi seura mikä hyvänsä. Kyllä putoaminen tulee jos KooKoo karsintoihin joutuu.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei me kyllä karsinnoista selvittäsi. KuPukin saattaisi olla liian kova pala.

No asiaan, eli on vaikea saada kiinni, että mikä tuossa KooKoon pelissä mättää. Yritystä tuntuu olevan, mutta kaikilla osaalueilla tuntuu olevan tukkoista. Valmennuksesta on puhuttu paljon ja olen valtavirran kanssa samaa mieltä, mutta en tiedä olisiko valmentajan vaihdosta tässä vaiheessa kautta enää mitään hyötyä? Uusien pelitapojen yms. sisäänajo vie kuitenkin aikaa.

Onnistujia on todella vaikea löytää. Kuuden penkkiurheilijan valinnathan tuossa on jo näkyvillä. Positiivisen kuvan minulle jättivät myös Lampinen ja Saarela. Sanottomaksi nuo peliesitykset vetävät.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tilastot kertovat

Jokipojat-matsin tilastoja. Ensin +/- ja sitten laukaukset:

Kattelus 0-1 1
Soijärvi 0-1 3
Lampinen 0-1 1
Mälkiä 0-2 5
Tikkanen 0-2 2

Jep. Ykköskentässä on ne juuri ne pakit, joiden voisi edes olettaa pystyvän avaamaan peliä. Siltikin hyökkääjiltä kokonaiset viisi laukausta koko ottelussa. Ja varmasti on yv-aikaakin ollut. Sitten vielä tuo ykköspari ottaa 0-2 nekkuun. Siinäpä sitä.

Kaukokari 0-0 2
Kantelinen 0-0 5
Timoskainen 0-0 6
Raattama 0-1 3
Laine 0-0 3

Kantelinen-Kaukokari -askeli on saanut paljon moitteita, mutta kaipa se entään jotain saa aikaan. Eniten vetoja ainakin tällä kentällä on. Ja kun tiedetään, ettei Laine ja Raattama saa syöttöjä annettua eikä Timoskainen vie kiekkoa ylös, niin Ka-Ko toimii ihan onnistuneesti kuljetusliikkeenä. Tämä ketju voisi toimiakin, jos vain pojat saisivat maaleja.

Makkonen 0-0 3
Miettinen 0-1 1
Virtala 0-0 2
Nevalainen 0-0 1
Onnela 0-0 0

Hasardi-kolmonen sai sentään pidettyä nollat. Miettiseltä vahva esitys jälleen, huima yksi laukaus. Näillä näytöin ei kyllä Ilvekseen palata. Tilastojen valossa erittäin mitäänsanomatonta peliä.

Haapa-aro 0-2 2
Saarela 0-1 1
Hietakangas 0-2 2
Haapalainen 0-1 1
Koskelainen 0-0 0

Nelosen liike ei ole sitten riittänyt edes Jokipoikia vastaan.
 

haaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS , Jokerit
Viestin lähetti Pelicans81


2. Kiekko keskialueen jälkeen päätyyn ja vaihtoon

Aivan sama taktiikka FPSllä Raution aikoina. Tulos sen mukaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös