Jokipojat-KooKoo Ti 15.2.2005

  • 4 329
  • 45

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Tärkee peli tulee.. ja mehtimäellä nähtäneen taas reilusti yleisöä! Vaikkakin parit viime pelit onki kolissut omissa, niin nyt sen suunnan on käännyttävä ja taistelun jatkuttava! Ei tule olemaan KooKoolle ainakaan helppo peli Joensuussa..

Jokipojilta puuttuu jokunen tärkeä pakki, Haapalaa varsinkin kaipailisin kentälle, koska mies taklaa ja pelaa kovaa, taitaa hyvän laukauksen ja on muutenkin joukkueelle tärkeä lenkki. Mutta niinku sanonta kuuluu.."niillä mennään mitä on"..

Mielenkiintonen ja tärkeä peli..vetänee katsomoon aika mukavasti immeisiä. Pitkä tauko Jokipojilla viimesestä pelistä ja akkujen pitäisikin olla täynnä. KooKoolla menee kans hieman heikommin nyt.. eli pelistä voi olla luvassa mitä vaan.. Mutta kukahan seisoo kotijoukkueella tolppien välissä..hmm..
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä on taas kerran jännitettävää KooKoollakin, lopuista seitsemästä matsista kymmenen pojoa ja mahdollisuus pleijareihin on siinä siinä, mutta pari heikkoa tappiota, niin karsintapeikko on niskassa.

Tänään tosin pojat survovat voiton vaikka väkisin. Odotellaan ketjuja ja katsotaan sitten. Eiköhän se mene jotenkin 2 - 5.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Niinpä, todellakin tärkeä peli molemmille joukkueille...
Jokipojat säilyttää voitolla ohuen oljenkortensa suorasta säilymisestä kun taas tappio veisi lähes varmasti karsintaan. Tosin taloudellisesti karsintapelithän toisi kassaan vähän hiluja, mutta on muistettava että vene voi keikahtaa jos lähtee leikkimään...
Joku kaipaili Haapalaa puolustukseen, minä en. Tosin jostain sinne miehiä olisi saatava, sillä jokipojilla on ollut jo pitkään ongelmana puolustajat... ehkäpä kolme pelimiestä sieltä voisi löytää... Käyhkö, Valli ja Laukkanen. Ja Lehikoiseltakin alan odottaa kunnon otteita.
 

JLei

Jäsen
Tärkeä peli tosiaan tulossa. Jokipojat yrittää pitää kiinni viimeisestä oljenkorrestaa säilyä sarjassa suoraan. Käytännössä tänään on voitettava, jos karsintojen välttämisestä halutaan vielä haaveilla.

KooKoolla on alla todella synkkä kausi - viimeisestä 18 ottelusta on tullut kouvolalaisille kaksi voittoa. Materiaaliltaan joukkueen pitäisi olla parempi, mutta joku on KooKoon pelissä mättänyt pahasti.

Jokipojilla on aika hankala lähtökohta, kun puolustajista poissa ovat Laukkanen, Valli ja Haapala. Immonen on nostettu takaisin Jokipoikiin, mutta saa nähdä, miten mestis-kiekko mieheltä sujuu pitkän tauon jälkeen. Mielenkiintoinen ilta tulossa, toivottavasti joensuulaiset löytävät taas maaottelutauon jälkeen runsain joukoin tiensä hallille.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Erittäin mielenkiintoinen peli, lähinnä sen takia mitä ennen kauden alkua en olisi uskonut ikinä tapahtuvan ainakaan tällä kaudella, eli jännittää saako sarjapaikan varmistettua suoraan.
Jokipojilla huikea 2,1 kerroin pitkävedossa, johon on pakko tarttua..
Kyllähän KooKoo paperilla on parempi ja voittoon uskotaan, mutta niin olen uskonut ja toivonut joka pelissä, mutta niille ei katetta ole tullut kuin alkukaudesta..

4-5ja
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Toivotaan Mehtimäen urheilupyhättöön kovaa ja reilua ottelua molemmille tärkeistä pisteistä.
Jokipojat-KooKoo oli parikymmentä vuotta sitten Mehtimäellä klassikko. Kai Rosvallin piiskaama Jokipojat ja joensuulainen jääkiekkoväki odottivat Esa Sirenin valmentamaa KooKoo:ta suurella tunteella klassikkotapahtumaan.
KooKoon Aki Räisäsen ylivoimainen olemus ja itsetietoisuus täyttivät koko kaukalon jo alkuverryttelyssä. Peliotteet Akilla olivat Joensuussa aina vertaansa vailla.
Hannu Kapanen ja nousevat Jokipoika-juniorit Markku Kyllönen ja Haki Hakkarainen vastasivat tiukasti Kymenlaakson tähtijoukkueen haasteeseen.
Jospa vielä joskus nämä kaupunkiensa ylpeydet pääsevät samaan tasoon pelillisesti ja karismaltaan.
Ehkä jo ensi vuonna nähdään suuria persoonallisuuksia molemmissa joukkueissa?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kokoonpanot

Jokipojat:

Heinonen - Riutta - Brendl
Pakarinen - Käyhkö

Puruskainen - Ahtonen - Keränen
Piiroinen - Asikainen

Repo - Lahtinen - Pyhäjärvi
Kotilainen - Lehikoinen

Karru - Vanninen - Ahvenainen
Immonen - Mönkkönen (h)

Räisänen (Reunanen)


KooKoo:

Lampinen - Kattelus - Soijärvi
Tikkanen - Mälkiä

Kantelinen - Timoskainen - Kaukokari
Laine - Raattama

Miettinen - Makkonen - Virtala
Nevalainen - Onnela

Saarela - Hietakangas - Haapa-aro
Haapalainen - Koskelainen (h)

Grahn (Palmu)
 

Mzt_t

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, JYP
Hmmm, yksi joukkueen parhaista hyökkääjistä, Vannisen Mikko, on sitten nelosessa. Mä jo ihmettelin edellisiä pelejä kun Vanninen oli siiretty kolmoseen, mutta tää menee meikältä jo huimasti yli lipan. Onkohan taustalla jotain pieniä vaivoja vai mikä lie? Onneksi siirtoaika on umpeutunut, niin ei joudu loppukaudeksi Kajastukseen ;)
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkuisen pahalta tuntuu kun eivät jaksa enää KooKoon kannattajat kirjoittaa, onko jo annettu periksi? Loppuun asti hyvät veljet, loppuun asti.

Tänään todellakin taistellaan ja voitetaan, niin jää taas jotain Kiihtelysvaaralaisillekin muisteltavaa.

2 - 5, Lampinen 1 + 1!
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti ukkometso
Pikkuisen pahalta tuntuu kun eivät jaksa enää KooKoon kannattajat kirjoittaa, onko jo annettu periksi? Loppuun asti hyvät veljet, loppuun asti.

Tänään todellakin taistellaan ja voitetaan, niin jää taas jotain Kiihtelysvaaralaisillekin muisteltavaa.

2 - 5, Lampinen 1 + 1!
Täytyy myöntää etten ole vielä realiteettien edessä nöyrtynyt ja uskon KooKoon voittoon. Jos KooKoo ei tätä voita, niin vannon ikuista vihaani Mansikkaa kohtaan.

Kaikkihan riippuu tietenkin siitä jaksaako Kattelus painaa täysillä. Jos Kattelus pelaa tasollaan, tulee Soijärvellä ja Lampisella riittämään maalipaikkoja, mutta toinen mahdollisuus on että surffaillaan varjojen rajamailla.
 

Silvio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Kylhän tää kausi on näyttänyt, että kaikki on mahdollista. Eli voi tulla pataan 6-1 tai sitten Haapalainen intoutuu luistelemaan ensi kertaa punaviivan yli pelitilanteessa ja syöttää kaksi pörsää. Tällöinhän Kukot vie 1-2.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Viestin lähetti Mzt_t
Hmmm, yksi joukkueen parhaista hyökkääjistä, Vannisen Mikko, on sitten nelosessa. Mä jo ihmettelin edellisiä pelejä kun Vanninen oli siiretty kolmoseen, mutta tää menee meikältä jo huimasti yli lipan. Onkohan taustalla jotain pieniä vaivoja vai mikä lie?

Tai jos ei vain syystä tai toisesta ole valmentajan suosiossa..?

Ennakkoasetelmissa taas aika pyöreä peli tiedossa, mutta vähän samanlainen fiilis kuin Rauhanen tuossa Jatkoajan ennakossa sanoi, että pelistä voi tulla myös helppo toiselle. Jokipojat oli ennen taukoa parissa viimeisessä pelissä suorastaan heikko ja pelihaluton ryhmä, joten toivottavasti sama ei ainakaan jatkuisi tai muuten voi jopa KooKoolta tulla kylmää kyytiä. Pakkiparit on ainakin nyt laitettu uusiksi, mutta poissaoloista huolimatta esim. pelaajavalmentaja-hyökkääjä Asikainen kakkospakkiparissa on vähintäänkin mielenkiintoinen ratkaisu...
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Kolme tärkeää pakkia poissa. Käyhkölle lienee peliaikaa luvassa. Jotenkin muuten ihmetyttää Rauhasen "ketjulotto". Joukkueen taitavimpiin pelaajiin kuuluva Vannisen Mikko on pudotettu nelosketjuun. Eikö natsaa kemiat valmennusjohdon kanssa? Outoa! Tiukka peli luvassa, joka ratkeaa Jokipojille 4-2 - tai sitten ei.

Tappion myötä karsintapelit odottavat. Syksyn ja viime pelien perusteella sinnehän joukkue kuuluukin. Olisi häpeäksi mestikselle pärjätä viime pelien räpellyksellä. Toisaalta nyt on viimeinen mahdollisuus kääntää kurssi...

Hallillahan tuo päivän vire nähdään pian...
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Olisko Vannisen paikan syynä vaan muutoksen hakuisuus.. ykkönen ei oo ainakaan toiminu oikein kunnolla vähään aikaan. Kakkosella sen sijaan on mennyt ihan lujaakin välillä. Heinonen on nyt ykkösessä, joka oli välillä kakkosessa.. on pelannut kuitenkin ihan hyviä matseja ja sopinee hyvin viilettämään tänäänkin ykköseen. Oishan se kyllä hienoa, että Vanninen tekisi tuhojaan tuolla nelosessa..toivottavasti pääseevät pelaamaankin, jos ei, niin sitten on kyllä omituinen paikka hälle. Voi olla tietty jotain pientä vaivaakin?

Pakeista on pulaa.. ei voi mitään. Kuinka nää pelaavat sitten jaksaa puskea koko pelin läpi, virtaa pitäs tauon jälkeen olla, mutta se jää nähtäväksi. Pahoin pelkään, että tänään tulee virheitä takalinjoilla. Asikainen on tosiaan tokassa parissa..mielenkiintoista.

Maalilla Räisänen..Pelannee ihan hyvin, toivottavasti loistavasti..Reunanen oli pelannut viikonlopulla hyvin A-junnuissa, mutta päivän kuntohan nämä ratkaisee ja Räisäseen voi kyllä luottaa. Kotona se on ainakin ollut sähäkässä kunnossa..eikä muuten kannata mennä paljoa sormille napsimaan, on sen verran tulisielunen kaveri, että...

Mutta...kohta hallille ottamaan lämmittely-makkarat! :)
 

Juuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Mzt_t
Hmmm, yksi joukkueen parhaista hyökkääjistä, Vannisen Mikko, on sitten nelosessa. Mä jo ihmettelin edellisiä pelejä kun Vanninen oli siiretty kolmoseen, mutta tää menee meikältä jo huimasti yli lipan. Onkohan taustalla jotain pieniä vaivoja vai mikä lie? Onneksi siirtoaika on umpeutunut, niin ei joudu loppukaudeksi Kajastukseen ;)

Jaa, mikä lie syynä kun Kuopion poeka on nelosketjuun pudotettu. Toivottavasti Jokipo onnistuu useampia maaleja tekemään (ainakin yhden enemmän mitä vierailija), sillä pitkässävedossa seisoo merkki 1 :)
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
16:20 Brendl 1-0

Voi juma...ta. Kyllä joutaa KooKoo karsimaan, jos ei edes Jokipoikia vastaan saada verkkoja tötterölle. Kohta on taas ensimmäinen erä surffailtu ja nyhjätty tekemättä maalin maalia. Millonkohan KooKoo on viimeeksi tehnyt ottelunsa enemmän kuin yhden maalin? Kyllä nää Jokipojat pitäisi pystyä voittamaan mennen tullen, muuten ei muuta ansaitsekaan kuin korkeintaan karsintapaikan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti se oli radio, joka naksahti. Brendl kuitenkin siirsi isännät 1-0-johtoon. Saas nähdä, kuinka huikea KooKoon kiri on tällä kertaa. Jokipojat on kyllä varmaan parhaimmillaan johtoa puolustaessaan.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Joensuusta kuultua: Avauserä oli pelillisesti ekan vartin ihan tasainen, sen jälkeen Jokipojat oli hieman hallitsevampi osapuoli. Pelillisesti varsin vaisua molemmilta eikä yleisöäkään ole lehtereillä kuin arviolta reilu tonni. Brendlin maali syntyi läpiajosta, joka oli hänelle jo ottelun toinen.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Toinen erän kuulemma ollut pelillisesti hyvin hallussa Jokipojilla, vaikka torjuntalukemat taas vähän muuta voisivat väittääkin. Näinköhän sitä jopa tulisi kauden ensimmäinen nollapeli..? Yleisöäkin taas mukavasti, 1 952 katsojaa.
 

MaxPhein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Hienoa!

Nyt pitää jo tuulettaa. Nyt on Puavo ollu kerrankin tulessa. Kattelin kuitenkin joukkueiden loppuohjelmat ja ihmeitä pitää tapahtua, että Jokipojat nousis vaikka Kookoolla pikkusen vaikeempi loppuohjelma onkin. Kumpikaan joukkueista ei kuitenkaan tipu se on varma asia!
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Re: Hienoa!

Viestin lähetti MaxPhein
Kumpikaan joukkueista ei kuitenkaan tipu se on varma asia!

Tai sanotaan näin, että Jokipojat ei tipu, se on varma asia. KooKoon kohdalla en olisi asiasta niinkään varma. KooKoolla samaa räpellystä ollut koko kausi, mutta mitään ei ole tehty. Hoettu vaan, että ollaan kevään joukkue ja muuta sontaa. Voipi KooKoolla tulla tätä menoa lähtö sarjasta kun nämä RoKit ja HeKit tulevat vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös