Jokipojat - Kiekko-Vantaa pe 16.12.2005

  • 2 648
  • 5

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tiistain Haukka vitutus kesti allekirjoittaneella tasan kaksi päivää... Jouluun kuitenkin vielä viikko aikaa, niin eiköhän hoideta nämä kaksi Vantaan peliä vielä alta pois ennen kuin pistetään kompuutteri loppuvuodeksi lepäämään. Tämä myös siksi, ettei tulisi "luovuttajan mainetta" : )

Jokipoikien kokoonpanossa ei suurempia muutoksia, idän ihmiset korjannevat jos olen väärässä. Vantaalla sen sijaan muutoksia on. Tolppien väliin luistelee syyskauden 2005 maalivahti numero 11, Toni Rask Lahdesta. Pienikokoinen parikymppinen Rask on ollut useita otteluita Pelicansin liigaryhmässä mukana luukkuvahtina, minuutteja mies on pelannut kuluvalla kaudella 78.39 torjuntaprosentilla 90.38 (47/52). Koska joulutauon alkaessa Rask oli Pelicansin a-junioreiden rosterissa, tälläinen laina Mestikseen tauon aikana oli mahdollista. Liigalainathan taukojen aikana on kiellettyjä. Tiistaina pelannut Antti Härmä avaa Joensuussa luukkua. Tämäkin taitaa olla sarjassa niitä todellisia harvinaisuuksia - molemmat kokoonpanon maalivahdeista ovat lainapelaajia! Ei ole vaikeaa ennustaa, mistä Kiekko-Vantaan kausi 2005-2006 tullaan muistamaan seuraavat 20 vuotta...

PUOLUSTAJAT

Södö - Erkkilä
Konttinen - From
Kuoppala - Mäntylä

Pakkiparit ovat samat kuin tiistaina, outoa. Jos jostain olisi odottanut Hirvosen herätyksen alkavan, niin pakkipareista. Kun ei näillä ole toiminut niin miksi ei kokeilla jotain muuta? Jos HCM saisi viikon toimia valmentajana, pakkiparit Vantaalla olisivat Kuoppala-From, Konttinen-Södö ja Erkkilä-Mäntylä. Terveisiä vaan linja-autoon sinne Imatran korkeudelle...

HYÖKKÄÄJÄT

Oksa - Köhler - Koivisto
Pitkäjärvi - Isosalo - Linnonmaa
Römpötti - Nuutinen - Makkonen
Tikkanen - Andersson - Kangas

Ykkönen on vanhassa koostumuksessa. Oksalta odotetaan taas pitkän tauon jälkeen maaleja, Köhler toivottavasti malttaa tänään pysyä pois jäähyboksista. Myös kakkonen on sama, mikä tiistain ottelussa. Aika helppoa on ennustaa, että tämä ketju tulee pelaamaan Joensuun Ahtosen kenttää vastaan - niin paljon kuin vain kotijoukkueen vaihtoetu tähän antaa mahdollisuuksia. Kolmonen on muuten sama, mutta Jokerien a-juniori TP Römpötti ottaa Tikkasen paikan. Tämä mitä ilmeisemmin siitä syystä, että Tikkanen on laiminlyönyt puolustustyöskentelyn viime otteluissa melko pahasti. Tikkanen pelaa nelosessa Kankaan ja Anderssonin kanssa, Eronen jatkaa 13.hyökkääjänä.

Kotijoukkue on ennakkoasetelmat huomioiden selkeä suosikki. Pitää kuitenkin muistaa, että kyseessä on amatöörisarja ja Vantaalla (paperilla) on hyvä kokoonpano. Raskille unelmailta, yhteistyö pakkien kanssa toimii täydet 60 minuuttia ja vihdoin viimein Vantaa saa onnistumisia myös hyökkäyspäässä - kaikki mahdollisuudet vierasvoittoon ovat olemassa. Mikäli kotijoukkue saa hurmoksen päälle heti alussa, illasta tulee vaikea. Murskavoittoon en kuitenkaan usko, enemmänkin vähämaalista ottelua odotan. Vantaa lähtee varmasti pelaamaan todella nöyrää vieraskiekkoa, jota jotkut ovat paskakiekoksi kutsuneet. Sitä tekevät muutkin seurat tässä sarjassa, miksei Vantaakin. Tässä tilanteessa missä juuri nyt olemme, se on oikeastaan ainoa mahdollisuus saada pisteitä vierasjäiltä. Kaksi pistettä viikonlopun kahdesta ottelusta on minimitavoite, kaikki muu on pettymystä.
 

#14

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
TUOMARI?

Voisiko joku paikalla Joensuussa olleista valaista hiukan seuraavaa.
Mistä ihmeestä nämä lukuisat 10 min. rangaistukset (esim. 3x vaarallinen varuste)
36 min kohdalla mahtavat johtua? Eli onko sääntöjä muutettu vai onko Sinkkonen halunnut pääosaan?
Ja vielä tsemppiä Ki-Va!!!!
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
HCM kirjoitti:
Tolppien väliin luistelee syyskauden 2005 maalivahti numero 11, Toni Rask Lahdesta.
Ei ole vaikeaa ennustaa, mistä Kiekko-Vantaan kausi 2005-2006 tullaan muistamaan seuraavat 20 vuotta...

Jos HCM saisi viikon toimia valmentajana, pakkiparit Vantaalla olisivat Kuoppala-From, Konttinen-Södö ja Erkkilä-Mäntylä.
Jep, aika huikea kausi maalivahtien osalta. Maalivahdeista saisi jo melkein täydet hyökkäysketjut. Noh, toivotaan että keväällä löytyy selkeä ykkönen maalinsuulle - muuten on aika vaikeata rakentaa voittavaa joukkuetta.

Pakkien peluutuksesta olen hieman eri mieltä. Viimeaikaisten näyttöjen perusteella en uskaltaisi laittaa Erkkilää ja Mäntylää samaan aikaan jäälle. Kuoppala, From ja Södö ovat kuitenkin mielestäni ne "luottopakit" jotka tuovat yleensä hieman varmuutta kentälle. Erkkilälle ja Mäntylälle sattuu luvattoman paljon helppoja virheitä, kuten myös rohkeita nousuja tekevälle Konttiselle.

Kahden erän jälkeen tasatilanne 1-1. Turha vielä tuuletella, mutta ainakaan vielä ei tarvitse todeta että "ihan sama meettekö kolmanteen erään, me ollaan hävitty tää peli". Tikkasen siirto neloseen vaikuttaa fiksulta vedolta, toivotaan että vikassa erässä tulee lisää tehoja.

Niin, mistäköhän nuo kaksi jäähyä vaarallisista varusteista ovat tulleet?
 

urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
#14 kirjoitti:
Voisiko joku paikalla Joensuussa olleista valaista hiukan seuraavaa.
Mistä ihmeestä nämä lukuisat 10 min. rangaistukset (esim. 3x vaarallinen varuste)
36 min kohdalla mahtavat johtua? Eli onko sääntöjä muutettu vai onko Sinkkonen halunnut pääosaan?
Ja vielä tsemppiä Ki-Va!!!!

Vaikka paikalla en ole niin epäilen että oheiseen ohjeistukseen liittyy nämä jäähyt hyvin vahvasti:
http://www.tampereenjaakiekkotuomarit.fi/tiedostot/varusteasiaa.php

Edit:Saadun infon mukaan syynä kypärän visiirit.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös