Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 25.04.2016 klo 13.26.

 1. Mäntsälä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hpk, Tappara, sympatiat Jokipojat
  On hienoa katsoa Arousvan peliä, ei tee kovinkaan usein virheitä ja ÷_ tilastossa koko mestiksen kakkostilalla! Hyvä Jokipojat!
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei kyllä tarvitse Jokipoikien haaveilla uskottavuuden palautuksesta niin kauan kun taustalla pyörii vanhat puuhastelijat.

  Jussi Jormakan cv:hen voidaan lisätä Jokipoikien konkurssin lisäksi nyt myös oman firman konkurssi.

  Insinööritoimisto Jormakka Oy on haettu konkurssiin

  Olen niin vainoharhainen, että epäilen Jokipoikien euroja päättyvän persaukisen taskuun. Tai siis onhan ukolla rahavirrat omalle tilille kunnossa. Vuonna 2014 ansio ja pääomatuloja 126 000€ ja 2015 121 000€. Laskuista viis. Uskottavuuden rakentaminen voidaan aloittaa vain ja ainoastaan putsaamalla taustat.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2016 klo 16.01
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Joensuussa oli tunnelma päässyt hieman lässähtämään, mutta nyt taas kiinnostaa seuraavat pelit ihan eri tavalla. Savonlinnassa saatte varoa huomenna ketjua Paukku - Pitkänen - Friman.
   
 5. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Paukku läks jo Spårttiin.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Blues kuppas Jokipojista "maan parhaimpaan junioritoimintaan" Miro Aaltosen, Teemu Väyrysen ja Urho Vaakanaisen.

  Mutta eipä löytynyt halua maksaa kasvattajakorvausta.

  Hieno seura. Espoo ansaitsee ehdottomasti paikan liigasta jo ensikaudeksi.
   
 7. Vanhaukko Jäsen

  Lainaus:
  Ihan tiedoksesi: Bluesia ei enää ole. Espoo United on eri seura
   
 8. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojat vaihtoi valmentajaa 20.2.2017. Ari Aaltonen vaihtui Jouni Varikseen, eli Jokipojat luottaa uudenkin valkun osalta oman kaupungin mieheen. Tästä voisi päätellä, että omat pojat saavat jatkossakin vastuuta kaukalossa (?).

  Aaltonen valittiin viime vuonna vuoden valmentajaksi Mestiksessä ja on tehnyt hyvää työtä Jokipojissa, mutta nyt kun voittoja ei enää tule, tehdään se vanha tuttu ratkaisu, eli valmentaja vaihdetaan. Vaikuttaisi, ettei vaihtoon liity mitään sen kummempaa dramatiikka: pistepussin karttuminen ratkaisee kaiken jääkiekossa.

  Linkin takana hieman Karjalaisen näkökulmaa asiaan.

  http://www.karjalainen.fi/urheilu/item/132282-nakokulma-turbo-tormasi-palloilun-lainalaisuuksiin
   
 9. El Lude Jäsen

  Eilen turpasaunua HeKiltä 5-1. Normaalisti valmentajaa vaihtanut joukkue voittaa seuraavan pelin. Ei hyvältä näytä.
   
 10. cimoh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Jokipo, Canucks
  Lainaus:
  Tämä ratkaisu tässä vaiheessa vähän ihmetytti. Kyllä nuo ongelmat tuntuvat todella syvällä olevan. Kausi niin loppusuoralla, että uudella valmentajalla tullaan tuskin kovin pitkälle pääsemään.

  Peli kuitenkin oli varsin hyvää vielä muutama kuukausi sitten. Nyt uidaan sitten syvissä vesissä ja tuntuukin, että tämä kausi on nyt tässä.
   
 11. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Sattumaa tai ei, mutta Jokipoikien alamäki alkoi marraskuussa suunnilleen samaan aikaan, kun ilmoitettiin, että kahdesta omistajasta toinen menee yrityssaneeraukseen. Tuossa ylempänä tässä ketjussa on se mainittu. Kyllä, Jokipojilla on siis tasan kaksi omistajaa.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tämäkin mutta....

  Kuluneen kauden pelilliset ongelmat on alkaneet aina, kun joku runko ja avainpelaaja on lähtenyt piipahtamaan Liigaan. Paras hyökkääjä ja viimeisin syöksy alkoi tasan siitä, kun Olkkonen lähti liigaan istumaan penkille.

  Kun Jesse Paukku lähti, alkoi sukellus. Sitten päästiin hyvään pisteputkeen laman jälkeen, niin lähti ylivoimapelin sielu Joel Olkkonen. Tästä alkoi välittömästi nykyinen sukellus. Olkkonen 0+0! sen jälkeen kun tuli takaisin. Samoin kävi Paukulle kun palasi lainalta hetkeksi takaisin kunnes poistui pysyvästi istumaan Liigaan penkinpäähän.

  Koska ne johtoportaan amatöörit uskoo, että avainpelaajiin kohdistuva liikenne rikkoo harmonian? Farmipaskaa, nauttikaa siitä.
   
 13. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Loistavasti kommentoitu!

  Itsekin etsinyt sanaa, millä kuvais, kun äijää pomppii sisään ja ulos. Se sana on HARMONIA! Hokin-ketjussa olen yrittänyt hakea kuvaavaa sanaa siitä, että yhtenäisyys särkyy ja joukkue on pysyvässä psykoosissa jatkuvan pelaajaliikenteen vuoksi. Pahiten kärsii juuri onnistujat. Heitä viedään kuin laskiämpäriä. Silloin, kun sattuu saamaan iskun päälle divarissa, niin hetken päästä ollaan istumassa maaginen liiganuttu päällä penkinpäässä. Paluun divariin olemmekin nähneet. Palaaja sekaisin, kuin myös joukkue, jonka on joutunut jättämään!

  Tilanne on kestämätön! Jokainen tajuaa tämän, mutta sen korjaamiseksi ei tee kukaan mitään! Fuck´n Toivakka Mikkelistä tappoi divarin lopullisesti!
   
 14. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Noin se vaan menee, Tamin IFK visiitin jälkeen Roki konttasi joulun alla 10 pelin pisteettömän putken.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Loistava esimerkki, kiitos kun toit esille!

  Jokipojissa on tehty virheitä kuluneella kaudella toisensa perään. Ei paikattu kokeneinta, tärkeintä sentteriä Ossi Pellistä, juhlitaan pelaajien siirtymisellä pois tai lainalle yms. Hankinnoissa on menty perse edellä puuhun. Suurin pelillinen irvikuva on surfaileva Huhdanpää tai Joona "1+5" Manninen. Myös maalivahti Samuel "keittiötapaturma" Jukurin loukkaantumiset on ollut suuren suuri pettymys.

  Enkä kiitosta jakaisi markkinoinista, tiedoituksesta tai kommunikoinnista kannattajien suuntaan. Tällä hetkellä kukaan ei tiedä mitä seurasta halutaan ja minne sitä viedään tai kuka sitä suuntaa ohjaa.

  Ari Aaltosen potkut. Herralta vietiin kauden alkuun työkalut ja rikotaan kesken kauden lisää. Sitten palkataan jo nähty Jouni Varis. Miksi vitussa suoraan ensikauden sopparin kera?

  Seurajohto voi ottaa piikkiinsä ison siivun tästä menosta. On opettaja Immosella vielä opeteltavaa paljon.
   
 16. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Olihan se runkosarja aikamoista vuoristorataa. Välillä jo näytti, että playoffit luisuu käsistä kokonaan, mutta hienosti joukkue kairasi pisteet etelästä. Samalla sitten varmistui 6.sija Jokipojille runkosarjassa ja vastaan asettuu K-Vantaa. Ennemmin K-Vantaa, kun SaPKo, vaikka välimatkaa onkin. Toisaalta olisi ollut mukavempi SaPKo tiputtaa jo ensimmäisellä kieroksella. Nyt joukkueella on ihan ok tekemistä, vaikka ne maalintekijät näyttääkin puuttuvan. Varmaan aikamoiset paineet purkautui, kun tappioputki saatiin Jyp-akatemiaa vastaan poikki. Jukurin voimalla mennään vielä pitkälle kevääseen. Puolustamalla voitetaan mestaruudet ja hyökkäämällä yksittäiset ottelut. Pitää sitten vähän parempaa analyysiä tehdä myöhemmin. Mutta nyt nautitaan playoffeista!
   
 17. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Edarin erittäin heikko kausi on mennyt mutta A-junnut pelaa taas noususta Liigaan!

  Junnubuumia olisi tuloillaan, toivotaan pientä markkinointia finaaliin. Edellisessä pelissä oli yli 300 katsojaa ja tänään ilmeisesti Helsinkiin matkasi faneja rumpuryhmän kera.

  4€ liput ei luulisi ainakaan olevan liikaa junnujen tukemiseksi. Aikoinaan Jarno "Pike" Pikkaraisen valmennuksessa A sai kunnon pöhinän. Toivotaan nytkin vastaavaa ja nousubileet kotihalliin! TuTo kaatuu!

  A-Nuorten molari Riku Lindroos on noussut uudelle levelille ja syrjäytti edustuksessa esiintyneen Juho Ratilaisen. Saapa nähdä käykö sama edarin paikasta taistellessa uuteen kauteen.

  Nuoret Ärjyt - JOENSUU 2-1 STADIViimeisestä matsista 3-1... | Facebook

  #punainenkevät
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2017 klo 23.25