Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien lätkäkarnevaalit 24.1.2009

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 14.01.2009 klo 16.15.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt on Jokipoikien vuoro järjestää omat kekkerinsä. KooKoolla ei toinen karnevaali enään ollutkaan mikään jättimenestys, mitä se oli ensimmäisellä kerrallaan. Yleisömäärät on Jokipojilla vakiintunut ilman vippaskonsteja muutenkin jo sinne kahteentonniin (ilmeisesti kausarit mukana, vaikkeivat ole kaikki aina paikalla), joten nyt on erittäin suuri potentiaali päästä tuonne 4000-4500 paikkeille. Radio Rexin uutisessa mainitaan, että ovelle jää jaettavaksi "vain" 3000 lippua kun lisenssi, kausari, Vip-ja klubikorttilaisia on niin paljon. Hallin kapasiteetti on 5040, mutta 4500 alkaa ahdistaa jo mukavasti :)

  Illan esiintyjinä on mm. Risto Kaskilahti ja Jukka Laaksonen, sekä Martti Servoa. Jatkobileetkin on tarjolla ja harjoitushalli viritetään ravintolaksi.

  Nyt hommassa on mukana jo suunnitelmallisuutta, joten odotettavissa on hieno spektaakkeli, johon ei allekirjoittanut pääse taaskaan osallistumaan vois ruveta harkitsemaan lopareiden ottamista duunista. :)

  Edit: Kritiikkiä tosin voisi antaa mainostuksen vähyydestä (onko ollut ollenkaan muualla kuin pelissä?), kuten muutenkin Jokipoikien markkinointi kyvystä....luulisi nyt edes pystyvän järkkäämään mainoksen omille sivuilleen ajoissa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2009 klo 16.24
 2. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Niin, pikkusehan nuo kumoaa toisensa, ainakin limittäin. Suunnitelmallisuutta lienee siis olemassa, mutta siitäkään ei ole muuta tietoa kuin tuo jatko-ohjelma, siis siellä harkkahallin puolella oleva ravinteli ja esiintyjät. Mainosta on ollut vaan sen mitä hallilla viime pelissä kuulutettiin. Tän rummuttamisen olisi voinut alkaa jo hyvän aikaa sitten.

  Tämä on oikeastaan ensimmäinen kunnollinen näyttö Lindroosin kyvyistä, tähän saakka ei ole (ainakaan julkisuudessa) ollut miehestä juurikaan mitään. Jos kaveri on kunnolla verkostoutunut ja saanut haalittua kasaan hyvän nipun yrityksiä, niin hienoa. Pikkusen tätä vaan jännityksellä odottaa..

  Potentiaalisia katsojia Joensuussa on varmasti sen verran, että tämän kauden mestiksen yleisöennätys rikkoontuu helposti. Tähän tukena on vielä joukkueen loistava menestys, lauantai ja parin viikon huili kotipeleistä, niin väkeä varmasti riittää. Ja jotain kyllä kielii tuokin, että 3000 lippua olisi luukulle jäljellä, eli jo tällä tietoa väkeä pitäisi olla n.2000 henkeä. Se viittaisi siihen, että kumppaneita on mukana kiwasti.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Kyllähän nyt on näin, että joukkue on esittänyt sellaisia otteita kentällä pitkin talvea, että organisaatiolta odotetaan jo myös hyvää suoritusta. Toistaiseksi hommat ovat sillä puolella menneet aika rauhallisenverkkaista tahtia eteenpäin, mutta ehkäpä paukkuja on säästelty juuri tähän. Homma kyllä vaikuttaa viime vuotiseen verrattuna roimasti paremmalta, mutta lisätietoja ja lisänäkyvyyttä tapahtuman suhteen odottaisi jo kohta tulevaksi.

  Kouvolassa oli saatu haalittua 129 yritystä mukaan ja katsojamäärä oli mikä oli. Olisiko sopiva rima tänne 3999 katsojaa, 100 yritystä ja hyvin onnistuneet järjestelyt?
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Joo, vähän tuli kirjoitettua ajattelematta. Mutta onhan lähtökohta huomattavasti parempi kuin viime kaudella, kun piti vastaava karnevaali vetästä hätäpäissään pätäkän toivossa, jolloin ei paljoa hommaa rakenneltu...ja taisi tuo tapahtuma tulla muutenkin silloin aika kalliiksi.

  Yrityksiä nyt ei varmaan hirveästi ole, jotain 70-80 voisi odottaa, mutta kuten muumijokin mainitsi, niin yleisöä tullee riittämään. Hauska kuulla, miten nuo hallinpalvelut toimii kun saadaan kunnon massat liikkeelle.
   
 5. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Kyllähän joku 4000 katsojaa olisi oikein hyvä saavutus, ainakin tällä markkinoinnilla. Toki nyt on nähty lehtereillä 2000+ henkeä alvariinsa, joten kovin realistinenkin tuo voisi olla. Ja Jukurit on vastustajana kuitenkin vähintään kohtuullisen kiinnostava.

  Mitä lie ollut se viime kertaisen räpellyksen yhteistyökumppaneiden määrä? (70-80?) Jos siihen saisi sen 20-25%:n kasvun niin se voisi olla jo kohtuullinen saavutus? Ja järjestelyt on tietysti avainasemassa, että hommasta saadaan mahollisimman suuri taloudellinen hyöty..
   
 6. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tuosta Kouvolan yleisömäärästä sen verran, että helppo olla viisas jälkeen päin, mutta tv-pelin valinta kiekkokarnevaaliksi oli virhe. Semmoiset satunnaiset katsojat, jotka eivät muutoinkaan paljon viitsi pelissä käydä jäivät varmasti sankoin joukoin kotisohville makaamaan tv:n ääreen. Ensimmäinen kiekkokarnevaali veti kyllä Kouvolaan komean yleisömäärän 5025 katsojaa. Jatkossa missään nimessä ei kiekkokarnevaaliksi pidä valita tv-peliä ja myöskään perjantai-ilta ei ole paras mahdollinen ajankohta. Edellisvuonna Kouvolassa kiekkokarnevaali järjestettiin keskiviikkona.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jokipoikien nettisivuilla on näkyvissä jotain +70 yhteistyökumppania. Eikös yleensä näihin mukaan lähtevät yritykset ole jo jollain tavalla seuraa tukemassa muutenkin? Kovaa kasvua odotatte, mutta positiivisesti olen yllättynyt jos tuonne saadaan lähelle 100 yritystä mukaan. Tuolloin voisi olettaa, että ollaan saatu uusia yhteistyökumppaneita joukkoon..
   
 8. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Ei tässä oikein muuta voi odottaa, nyt tätä on ollut aikaa rakentaa koko syksy ja hommaan on tekijäkin. Itselleni on iso pettymys jos kumppaneissa ollaan samalla tasolla kuin menneenä kautena. Vaan jos tuloksena on: yrityksiä mukana 60kpl ja syyksi sanotaan, että Ärjyluolan rakennus vei koko syksyn niin..
   
 9. Viljuri Jäsen

  Taloudellinen tilanne on mikä on (Joensuussa suhdannesyklit esiintyvät kyllä viipeellä, paitsi rakentamisessa, jossa näköjään positiiviset asiat tulevat viipeellä ja negatiiviset etuajassa), mutta jotakin tekemistä mukaan saatavien yhteistyökumppaneiden määrän ja Lindroosin mukaantulon välillä pitäisi esiintyä. Kyllähän "keulakuvalla" pitäisi olla merkitystä, kun tämä pääsee täysillä keskittymään seuran asioiden edistämiseen, toisin kuin siis PJ Jormakka viime kaudella.

  Kaikki on kiinni markkinoinnista, hallille "vaivautuvat" ihmiset ovat kuitenkin niitä "aktiivikansalaisia", jotka kuluttavat paikallisesti tuotettuja palveluja viite- ja vertailuryhmiä enemmän. Teemanahan voisi olla myös seutukunnan yhteishengen nostatus ja ties mikä.

  Eikä tietysti joukkueen urheilullisen menestyksen rooliakaan mahdollisessa vetovoimassa pidä väheksyä. Nöyrä pitää olla, mutta luottaa kuitenkin niihin vahvuuksiin joita on olemassa. Eihän niitä paljoa ole, historia on luonut jonkinasteista kiekkokulttuurin aihiota paikkakunnalle ja väestöpohja ei ainakaan suhteessa muihin mestipaikkakuntiin ole onnettomimmasta päästä. Loppu olisikin kiinni sitten tekijöistä.

  Helppohan se on täältä sivusta huudella...
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tässä voidaan olla lähellä totuutta, mutta pessimisti ei pety, vai miten se nyt oli?

  Nyt kun Tuomainen on taas Kuopiossa, niin voisi hiukan muuttaa omaa ajatusta vahvistuksen hankkimisesta jos pätäkkää olisi jäänyt sukan varteen...Tuohon karnevaalien kynnykselle voisi julkaista vaikka jonkun uuden pakin nimen.
   
 11. Moderaattorit Jäsen

  Keskustelu Joensuun kiekkokarnevaalitapahtumasta on jaettu omaksi otsikokseen pois Jokipoikien kausiketjusta.

  - Moderaattorit -
   
 12. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Ja kuin ihan vaan vittuiluna Jokipojille Katajan koripallojoukkue järjestää viereisessä hallissa (Areenassa) samaan aikaan katajan pääsarjaottelun ilmaistapahtumana.... Ihan vaan siksi kai, ettei kaikki sinne jääkiekkoa nyt mene katsomaan.


  Kylläpä on hoidettu hyvin Jokipoikien taholta hommat. Missä mainostus, onko yrityksiä saatu mukaan, tai yleensäkään koko seuran hommista ei ole kuulunut nyt pitkään aikaan mitään...
   
 13. Viljuri Jäsen

  No, ei ole Lindroos ja Jormakka sitten kovinkaan hyvin hoitaneet hommaa, mutta oheismyynti voi tietysti tykätä siitä, jos myyntipisteet vetävät "optimaalisesti".

  Onkohan Katajan ja Jokipoikien leirit osanneet miettiä aidosti sitä mahdollisuutta toteuttaa "rauhanomaista rinnakkaiseloa", sillä tuskinpa kummatkaan seurat onnistuvat kilpailemaan toisiaan pois markkinoilta?
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  No, hohhoijaa taas! Mikään se ei koskaan ilmeisesti muutu? Amatöörien puuhastelua edelleen. Olisi nyt voinut luulla että tätäkin karnevaalia on suunniteltu pitemmän aikaa ja tällaista ei olisi päässyt tapahtumaan. Kertonee siltojen palamisista seurojen kesken? Uskomatonta.

  Itsekin olen hiukan ollut mietteliäänä, kun ei tosiaan pitkään aikaan ole kuulunut taustoilta mitään. Onko se sitten hyvä vai huono merkki, niin tiedä nyt sitä sitten. Tässä kohtaa kautta se voi tosin olla meidän kohdalla ihan hyväkin merkki....

  Lindroosin näyttöjä odotellessa. Tämmöinen case ei ainakaan kyseisen hemmon pinnoja liiemmin nosta. Vaikuttaa hommat edelleen vaan pahasti Jormakan puuhastelulta.
   
 15. Viljuri Jäsen

  Olen aina silloin tällöin esittänyt toiveita näillä palstoilla lisääntyvästä avoimmuudesta seuran toimesta, mutta voihan tietysti olla, että suloinen tietämättömyys säästää monelta murheelta.

  Otaksuminen ei ole kivaa, enkä haluaisi liikaa arvailla olemattoman palstamaineeni säilyttämisen intresissä, mutta tietysti vanhat hännät ja kuluvankin kauden käynistysvaikeudet saattavat tehdä homman varsin vaikeaksi, mihin urheilullisen puolen menestys saattaa näyttäytyä jopa pelastusköyden lisäksi hirttoköydeltä, ainakin kestävän toiminnan rakentamisen näkökulmasta. Voi myös olla, että seurassa on ollut akuutti ja pysyvä tarve panna toimeen se ylimääräinen (tilin)tarkastus, ja ei tietysti ole poissuljettua sekään, ettei tilanne olisi poistunut...

  Yleisellä tasolla ongelma näissä usein on se, että Suomnessa seurat ovat käytännössä omia "läänityksiään" toiminnassa eri tavoin mukana oleville (valittettavasti myös SM-liigassa, muutamin poikkeuksin), jolloin kynnys markkinaehtoiselle, urheilullisesti ja eettisesti kestävälle toiminnalle on saattanut historian saatossa nousta käytännössä inhimillisesti katsoen liian korkealle tasolle ilman ulkopuolisia interventioita, muodossa jos toisessaan.

  Hokijokin omistuspohjasta ei ole tiedotettu, vaikka haaveissa tietysti on saattanut olla tuon edellä mainitun "fiefdom"-ajattelun murtaminen eli pohjois-karjalaisen taustan omaavien valtakunnallisesti toimivien mahtimiehien saaminen mukaan myös kehittäjän rooliin että mahdollisesti muutaman "crazy ivanin"* houkuttelu toimintaan mukaan, mitä ikinä se sitten merkitsisikään.

  Kiinteistökehittäjät ainakin ovat potentiaalisesti siinä tilanteessa, että voi olla kaikki huomio sivuprojekteista tällä hetkellä hieman toisissa asioissa.

  * Tavoistaan poiketen Jormakka on antanut tälläisen lausunnon itärajan ylittävän yhteistyön etsimisestä yhtiöittämispuheiden yhteydessä, mikä tietysti itsessään on ihan hyvä peruste harkita niitä julkisia ulostuloja aikaisempaa tarkemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2009 klo 18.34
 16. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Nyt sentään bongasin mainoksen Heilissä. Mainoksessakin olisi varmaan voinut tuoda ilmi osallistuvia yrityksiä? Vai eikö kehdattu laittaa tietoa siitä että homma on taas aika vaiheessa vielä tässä vaiheessa?

  Vuodesta toiseen samat jutut toimiston kanssa. Rima edelleen sama, kuin muutama viesti aiemmin. Nyt toimintaa, prkl!
   
 17. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  No nyt oli mainoksessa esiintyjien kuvat ja 38 yrityksen nimet. Jos siinä on kaikki, niin kiire tulee.
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  38 yritystä tässä vaiheessa? Vi--u, mikä vitsi! Jengi kun rahastaa samaan malliin kuin viime vuonna, niin hyvä ettei käänny Jokipojille maksun puolelle koko homma. Onkohan Lindroosilla kova liksa? Kohta voisi alkaa liputtamaan uutta toimaria, kun ei tässä nyt taas muutakaan kiukkuilun aihetta keksi.

  Ja pelillisestikin vielä alkavat ryttyilemään. Nyt on varmat kevään merkit ilmassa Joensuussa. Koska tulee eka huhu, että palkat on rästissä ja mailat hommataan a-junnuilta?
   
 19. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Jees. Eiköhän noita yrityksiä löydy.

  Tänä vuonnahan tuo yhteistyökumppanuushomma itseasiassa menee niin, että tukijoille on tarjolla ainakin 3-4 eritasoista tukimahdollisuutta.

  Halvin muoto on maksaa sen 10c/katsoja ja sitten siitä nousten parin pykälän kautta 1e/katsoja -sopimukseen. Esim. 60c/katsoja maksavia yrityksiäkin on jo kai useampia, joten yksi tuommoinen 60 centin yritys vastaa kuutta halvimman paketin ottanutta firmaa. Eli siinä mielessä ei pitäisi ihan suoraan tuijottaa tuohon yritysmäärään...

  Kyllä tää tästä vielä.

  Vaan tuo pännii että Kataja pisti tuon ilmaisottelunsa samaan rakoon. Syödään sitten toistemme leipää ihan kunnolla.
   
 20. mainio Jäsen

  Lainaus:
  Vimeksi, kun oli samaan aikaan ilmaisottelut molemmilla Kataja oli valmis yhteistyöhön aikojen sun muiden kanssa, ja alustavasti siitä oli kai sovittukin, mutta Jokipojat ilmeisesti veti homman puihin. Tuskinpa ihan vahingossa samana päivänä ovat.
   
 21. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Olikos silloin ilmaisottelut? No kuitenkin, sellaista tietoa on, että eräänkin kerran oli sovittu otteluiden ajoituksista kun olivat samalla päivällä. Mutta tää oli tosiaan mennyt Jokipoikien puolelta persialleen loppuviimein. Mikä sitten lienee totuus tässäkin asiassa niin sitä ei voi varmuudella sanoa kuin asianosaiset.

  Mutta joo, erilaisten pakettien tarjoaminen tuo tuohon hommaan kumppaneille vaihtoehtoja, joten yritysmäärä voi olla hämäävä. Siitäkää ei ole, ainakaan toistaiseksi, mitään tietoa millaisia pakettaja yritykset ovat ottaneet.

  Mielenkiintoista tulee olemaan myös se seikka, että millainen asiakamäärä tuolla pelin jälkeisessä ohjelmallisessa illassa oikein onkaan.
   
 22. Viljuri Jäsen

  Tiedä muuten sitten, että miten paljon seura tekee toimiston väellä itse markkinointia ja millä konsepteilla, mutta mikäli hommaa halutaan & osattaisiin rakentaa myös tulevaisuutta varten, niin "minä tunnen sinut" yms. sivuprojektien lisäksi "raakaa" kontakteihin ja volyymeihin perustuvaa "vääntövoiman" kokeilemista jollakin tavalla voisi ehkä alkaa harkitsemaan ja valmistelemaan lähi- ja keskipitkän aikavälin kehittämishankkeiden joukossa (0-3 vuotta), ts. oikein valmisteltuna ja oikealla konseptilla jonkun mainos-, PR- ja markkinointifirman valjastaminen aivan oikeasti myyntityötä osaavien ammattilaistensa kera jotakin rajattua kampanjaa varten voisi ja tulisi olla harkinnan arvoinen asia.

  Jos siis toimintaa halutaan tai edes voidaan kehittää olemassaolevilla rakenteilla ja lajin & seuran tunnettavuutta ja merkitystä seutukunnan alueella nostaa.

  Mainospuolen osaamista on myös Joensuussa, mutta hieman kokonaisvaltaisemmasta konseptista voisi olla kyse, mutta tosiaan asia vaatisi kypsyttelyä & jonkin selkeän rajatun päämäärän, jotta siitä mitenkään voisi saada toimivan, eikä koko homma vajoaisi pelkästään kalliiksi ja tehottomaksi "puhelinterroriksi". Sijais- ja näennäistoiminta ei kuitenkaan ole mistään kotoisin, ei edes Joensuussa, vai mitä?
   
 23. Warre Jäsen

  Tämä seurojen (Jokipojat vs. Kataja) välinen otattelu vetää isompaa railoa seurojen välille koko kaupungin mittakaavassakin, sillä lentopalloliigaa pelaavalle Mutalan Riennolle jää tässä fightissa mopen osa, ainakin huomenna. Satunnainen katsoja kuitenkin suuntaa mieluummin Mehtimäelle ilmaisiin kansanjuhliin, kuin lentopallokentän laidalle.

  Toisaalta harjoitushallissa oleva ilmaistilaisuus voi saada lisää osanottajia Katajan pelistä kotiutuvista syvistä kansanosista: Ne Se on siinä- koomikot tuovat karvahattukansan paikalle, ja Martti Servo villitsee kaikki yliopistolla kirjoilla olevat maisterintekeleet.

  Nyt ilmainen vinkki illan ohjelmanumeroiksi: Jos Jukurit voittaa illan ottelun, Martti Servo antaa runtua lavalla sellofaani-kääröllä kaikille joukkueen jäsenille. Ja kun Jokipojat voittaa, samainen herrasmies syöttää visvaisen peruukkinsa vaikka Kapasen Hannulle, kun se on jokatapauksessa paikalla vittuilemassa miten homma hoidettaisiin paremmin siellä Kuopiossa.

  Tuli muita paikalle?
   
 24. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Se on karkeloitu.

  Kentällä tapahtui mitä tapahtui, hyvinhän se puoli meni. Sponsorimäärä oli selkeästi alle sen mitä odotin, yleisömäärä oli odotusten mukaiseen hahloon. Järjestelyt oikein hyvät. Kokonaisuudessaan tähän voi olla tyytyväinen ja uskoa ja toivoa sopii, että viivan alle jäi kuitenkin mukavasti rahaa.

  Katajan ilmaisottelu nyt ei täysin torpedoinut hommaa, mutta veikkaanpa kuitenkin että ilman sitä olisi katsojamäärä alkanut nelosella.

  Kyseisenlaisia tapahtumia kyllä saisi jatkossakin järjestää vaikka kuinka taajaan, hyvät oli kekkerit. :)