Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien juniorit

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 03.06.2017 klo 15.21.

 1. -Jonne- Jäsen

  Keskustellaan tässä ketjussa yleisesti Jokipoikien junioreista ja pelaajatuotannosta, niin ei tarvitse erikseen kausiketjuja junnuille.

  Nykyiset sarjatasot:

  A- Nuoret - Mestis
  B- Nuoret - Mestis
  C- Nuoret - Suomi-Sarja

  Kesän 2017 NHL:n varaustilaisuuden testeihin kutsutuista 12 suomalaislupauksesta 2 on Jokipoikien kasvattia. Tänä vuonna hyvää varausta tavoittelee:

  Eemeli Räsänen

  Urho Vaakanainen

  Vaikka pelaajia tuotetaan loistavasti, niin tekemistä junioreissa piisaa. Uusin myllerrys koskee kehityspäällikköä kun Markku Kyllönen siirtyi Sporttiin. Uudeksi seuravalmentajaksi nimitettiin Simo Karjalainen. Karjalainen vastaa myös mm. C 1 joukkueen valmennuksesta.
   
 2. ookke Jäsen

  Täällä Raumalla kiinnostaa, että millaisia kavereita nämä -01 syntyneet Valtteri Piironen ja Olli Sorsa ovat?
   
 3. -Jonne- Jäsen

  No huh, huh mitä tykitystä draftissa! Jokipoikien juniorit voi huudella hurraata.

  Urho Vaakanainen 1 kierros, nro 18 Boston Bruins
  Eemeli Räsänen 2 kierros, nro 59 Toronto Maple Leafs
  Petrus Palmu 6 kierros, nro 181 Vancouver Canucks
  Ville Räsänen 7 kierros, nro 197 Carolina Hurricanes

  Onhan tämä nyt uskomaton saldo Mestis seuran junioriorganisaatiolle. Ville Räsäsen varaus tuli hiukan puskista.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Jokipoikien C-nuorissa pukkaa tietyn ajoin tulemaan maan kärkeä olevaa ikäryhmää ja taas on sellainen käsissä. C-junnut pelaa ihan loistavasti ja ovatkin nyt SM-loppusarjassa liigajoukkueiden seassa sijalla 6 ja matkalla playoffeihin. Ovat jo kerenneet osoittamaan että pystyvät voittamaan kenet vain sarjassa.

  Puhelimet käy kuumana, kun liigaseurat naaraa lapset kotoansa.