Jokerit - TPS to 2.3.2006

  • 11 546
  • 82

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
EspenJokerit kirjoitti:
Jokerifanit tekevät hienon tifon, toivottavasti näkyisi telkkarissa.
Ihan mukaviahan nuo tifotkin ovat, mutta tänään fanit voisivat korvata tifon puhtaalla/tyhjällä lakanalla ja spraymaalilla. Tähän noin 6500 neliökilometrin kokoiseen lakanaan voisi aina erätauolla kirjata Currelle viestin siitä, kenellä Jokerien pelaajista kulkee ja kenelle näin tulisi antaa lisää peliaikaa. Voihan se toki olla, ettei tuollainen pieni nenäliina näy Curren silmiin asti, mutta voisihan sitä kokeilla.

Tepsin kokoonpano näyttää pelottavan vahvalta. Etenkin ykkösnyrkki on hyi yäk paha. Nyt olisi hyvälle peluuttamiselle paikka. Kivistöä ja Koivistoa samaan ketjuun vaikkapa Vopatilla höystettynä ja nämä kaverit ajelemaan Kaitsua. Muutama hyvä niitti ja Nurmiselta pelihalut vähenee nopeasti.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
bozik kirjoitti:
Kivistöä ja Koivistoa samaan ketjuun vaikkapa Vopatilla höystettynä ja nämä kaverit ajelemaan Kaitsua. Muutama hyvä niitti ja Nurmiselta pelihalut vähenee nopeasti.

Älä huoli, eiköhän Kurre vanhana taktikoinnin mestarina ja fyysisen pelin ystävänä ole jo tämän asian huomannut.

Toivottavasti Riku saa myös peliaikaa. Fyysistä sekasortoa tavallisen sekasorron sekaan.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Metro4ever kirjoitti:
Tosiasia kuitenkin on, ettei näistä kumpikaan joukkue ansaitse PO-paikkaa tämän kauden esitysten perusteella.
Melkeinpä samaa mieltä. Sarjasysteemin takia sinne toinen joukkueista kuitenkin pääsee. :)

Mihin ottelu ratkeaa ja mitä ottelussa tullaan näkemään? Kurinalaista puolustuspelaamista. Ottelusta tulee puolustustaistelu, jonka pääosassa ovat maalivahdit Askey ja Karjalainen. Askey on pelannut tällä kaudella jo kolme loisto-ottelua Tepsiä vastaan, minkä ei soisi tänään enää jatkuvan. Tosiasiassa TPS ei tee tässä ottelussa kahta maalia enempää. Jos Karjalainen päästää enemmän kuin kaksi maalia, pisteistä on TPS:n turha haaveilla. Niin se vaan menee.
 

Karzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uisge beatha
bozik kirjoitti:
Tepsin kokoonpano näyttää pelottavan vahvalta.

Näyttäähän se juu, mutta kuten kärpässienikin näyttää herkulliselta, ei siitä paljoa riemua ole.
 

Morgoth

Jäsen
Karzan kirjoitti:
Näyttäähän se juu, mutta kuten kärpässienikin näyttää herkulliselta, ei siitä paljoa riemua ole.

Niin onhan siellä TPSn kokoonpanossa 'kovia nimiä', mutta on todellakin parasta vain tuijotella niitä nimiä. Muuta iloa niistä ei olekaan.

Eipä sitä illan pelistä mitään osaa edes odottaa. Nuhjaamista ja 'tarkkaa peliä'. Jompikumpi on onnekkaampi ja tekee paria häkkiä ja voittaa pelin.

Näyttää varmaan joltain naisten ringeteltä olympialätkän jälkeen tämä peli.
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Morgoth kirjoitti:
Näyttää varmaan joltain naisten ringeteltä olympialätkän jälkeen tämä peli.
Niin näytti kyllä tuo TPS-HPK -ottelukin... :(
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko tässä aineksia olympia finaaliin?

Paskan marjat sanon minä. Kaksi surkeasti kauden vetänyttä joukkuetta kohtaa tavoitellessaan sääli pudotuspelipaikkaa. Kauden jossakin vaiheessa olin jopa iloinen, että rämpii se onneksi Jokeritkin, mutta kyllä nykyään on tuntemukset aivan erilaiset. Niin Tepsi kuin Jokeritkin kuuluu ehdottomasti liigan eliittiin ja tämä kausi on aivan naurettavaa ollut molemmilta.

Minun mielestäni Jokerit saisi voittaa ja saataisiin nopeasti tämä kausi ohi Palloseuran kannalta. Voisin aloittaa jo varhain haaveilemisen ensi kauden ykkös- ja kakkos sentteristä, maalivahdista, laiturista, puolustajasta jne..

Vinkkinä kannattaa pelata omat ja puolison säästöt pitkävetoon kun luvataan kerrointa 1.45 alle 5,5 maalia. Ei taida olla varmempaa osumaa tiedossa?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ottelussa on ainakin ainesta olympiafinaalin jälkeisiin fiiliksiin, mutta tappio tänään menisi kyllä samaan vitutusputkeen. Pitää vetää vähän taikajuomaa, että saadaan kannustettua/sadateltua joukkue voittoon tänään.

In Askey we trust.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahdollisuuksia on...

...jopa voittoon, viimeksihän peli ratkesi nykyään Ruotsissa pelaavan Markus Seikolan (Ruotsissa Seikolan tehot 6 ott 3+2 !!!) ponnettomaan pelaamiseen Hyvöstä vastaan josta lopulta seurauksena voittomaali Jokereille. No tämä mies ei ole enää kehissä, joten tasapeli taitaa olla tilanne varsinaisen peliajan jälkeen. Ellei sitten Nurminen-Huml-Paulsson intoudu pelaamaan oikein kunnolla.

Ps. Auran Aaltojen nettiradio toimii ainakin vielä, toivotaan että myös pelin alettua.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Vituiksihan tämä sitten meni. TV:stä katselin ja kyllä kaduttaa. Ei yritystä, ei taistelua, ei mitään. Tepsi luisteli laiskasti 60 minuuttia eikä saanut missään vaiheessa kunnon yritystä aikaan. Jos toiseen erään olisi tehty tuurilla maali (pari paikkaa oli), tulos olisi voinut olla aivan erilainen.

7-1 suoraan sanoen hävettää.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Nyt voi olla ylpeä. Kaverit taistelee jokaisesta kiekosta kuten tärkeissä peleissä kuuluukin taistella. Jokainen antaa itsestään kaikkensa peliin, ja valmentajakin tekee pelin aikana huomattavia muutoksia jotta peli vaan paranis. Tää on mun tepsi ja mä oon niin ylpeä siitä.

Sunnuntai
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ole paljoa sanottavaa, tämä kausi oli viimeistään tässä. Enää ei ole mitään toivoa.

Tepsin taistelua kuvaa Erosen pelästynyt ilme ja kasvojen suojaksi nousevat kädet Vopatin laukoessa Kissan jaloista maalin. Tässä on meidän hengenluoja, siinä ei paljoa olalle taputtelut pukuhuoneen oven vieressä auta kun esimerkki kentällä on nähdyn kaltaista.

Kuinkakohan monta takaisku maalia Eronen-Sicak kaksikko tänään oikein otti vastaan, tuntui että aina kun #12 oli kentällä omissa soi. Sääliksi käy Karjalaista.

Kiitos!

Onnea Jokereille, ansaitsitte voittonne.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Jokerien suunnitelma..

..oli täydellinen. TPS:lle ylivoimaa, mieluummin reilusti, niin Palloseuran peli sekoaa lopullisesti. Tänäänkin YV-pyöritys oli sitä luokkaa, että vielä muutama kausi lisää + pari sen päälle ja hyvä tulee. Tähän on siis päästy, vaikka sitä YV:tä on jauhettu koko hemmetin kausi jo.

Hupaisaa on silti, että rästipelin voittamalla ollaan edelleen Jokerien edellä ja kilvassa mukana. Olisihan se hienoa nähdä PO-pelejä, se yksi tosin.
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinhän se meni kuten ennakoitiin tiukka, tasainen, tarkkaan puolustuspelaamiseen perustuva ja vähämaalinen peli ;) Taisin tosin jo ennen peliä varoitella, ettei näiden joukkueiden otteita pysty edes ennustaja arvioimaan. Ihan mitä vaan voi tulla ja tänään näin. Pääsispä haastattelemaan Jortsua.

Olen silti onnesta soikea. En siksi, että Jokerit olisi pelannut hyvin, ei pelannut, mutta ykkössuosikkini vietti tänään juhlia. Jos en väärin ynnäillyt Koivisto 2+2 ! Isot onnittelut miehelle ja norsullinen onnea tulevaisuuteen. Miehen peli ja taistelu on ilo silmille.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan hirveätä kuraa. Menin tekemään sen virheen, että uhrasin 8e canalille Olympiahuuman vielä myllätessä elimistössä.

Kun sitten näin pelin lähtevän käyntiin, ensimmäinen reaktio oli koko koneen sammuttaminen. Jostain syystä kuitenkin jäin töljöttämään peliä ja kyllä itku meinasi tulla. Tämän hetken TPS ei tarjoa mitään, mitä joku mestis -seura ei pystyisi tarjoamaan.

Hidasta, mielikuvituksetonta tuubaa. Hirveätä kuraa. Hyi.

*edit* Eiköhän tässä ollut sitten mun osalta tämän kauden pelien seurannat. Ei tuo peli tuosta mihinkään enää muutu, koska se on ollut samaa paskaa kauden alusta lähtien. Kiitos TPS. Katsotaan kiinnostaako ensikaudellakaan yhtään sen enempää, eihän pelaajiakaan kiinnosta.
 

Morgoth

Jäsen
Tarviiko mitään edes sanoa...?

Oikeasti ei tuo jengi ansaitse edes playoffs-paikkaa. Vitutus menee oikeasti jo niin yli ettei enää edes vituta. Perversseintä on, että TPS taistelee (?) vieläkin PO-paikasta.
 

ganon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, Jokerit
bozik kirjoitti:
Jos en väärin ynnäillyt Koivisto 2+2 ! Isot onnittelut miehelle ja norsullinen onnea tulevaisuuteen. Miehen peli ja taistelu on ilo silmille.

Koko neloskentän otteita oli ilo katsella. Aina kun kyseinen ketju oli jäällä, niin TPS:n päässä oli kova pyöritys. Jos muita pitää nostaa esille, niin mielestäni Tomek Valtosella ja Roman Vopatilla oli tänään kovaa taistelua pelissä. Vopatilla tosin pari tyhmää jäähyä hyökkäysalueella, mutta kuitenkin.
 

Kostaja#2

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hiki-Hockey. Sympatiat Rauman Lukolle.
Hävettää ja jollain äärimmäisen kierolla tavalla jopa naurattaa. Tämä oli varsinainen kauden huipentuma. Ensi kautta odotellessa... Ei oikeen nyt taas tiedä mitä pitäisi ajatella, itkiskö vai nauraisi. Jos vaikka kiskoisi muutaman lasillisen naamaan ja miettisi sitten kumpaa tekee.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä on ihme, ellei Jokerit vie sitä viimeistä playoffs-paikkaa. Joukkue on valovuoden Tepsiä edellä, ja jaksaa taistella vielä tärkeistä pisteistä. Tepsiläisillä taitaa olla jo kesälomat mielessä.
 

Tep

Jäsen
Hmm. Ei edes vituta. Kertonee siis TPS:n kaudesta kaiken oleellisen.

Mutta kyllähän tämä viimeistään nyt alkoi olla tässä, ja mielestäni hyvä niin. Päästäänpähän aloittamaan tulevan kauden valmistelut hyvissä ajoin, jos se nyt mitään auttaa.

Onnea Jokereille, voitto näytti ansaitulta sen vähän perusteella mitä TV:stä jaksoin vääntöä katsoa.
 

Hulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huh huh.. Onneksi on lyhyt kotimatka.. KOSKA TÄÄ KAUSI LOPPUU?!?!

Madellaan niin että kävelemällä päästään yli..

Yritetään nyt kuitenkin löytää edes Jotain positiivista

1. Nurminen teki ihmeen eli taklasi
2. Jaa-a, rupeaa loppumaan.. no tekihän ne sentään yhden.

Lisäksi olin täysin väärällä puolella katsomoa.
 

Tuoppi

Jäsen
Aikamoinen "kulttuurishokki" olympiakiekon jälkeen! Onko toi kiekottoman kiekollisen miehen estämisen salliminen todellakin se tie millä SM-liiga haluaa jatkaa? Tää on sitä suomalaista hokia ja siitä ei hevillä luovuta. =)

Plussa puolella tietenkin täysi pistepotti ja TPS:n totaalinen kyykyttäminen. Oli tepsi kyllä niin huono että tuskin Jortikka viittii edes pukukopissa huutaa. Kaitsu nyt taklas vähän kun ei halunnut taas penkkikomennusta. Jos ei tuu tehoja niin täytyy sitten löytyä "asennetta". Jokerien neloskenttä oli pirteä...
 

:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olin jo ostamassa omalla rahalla lippuja matsiin, mutta onneksi sain kaverin kautta ilmaiseksi. Tuollaisen paskan jälkeen olisi rahallinen sijoitus ottanut päähän rankasti. Kumpikaan ei taistellut (ehkä jokereiden neloskenttää lukuunottamatta) eikä tuntunut haluavan tärkeitä pisteitä itselleen. Tuomarilinja oli surkea, mutta onneksi tepsin ylivoima vielä luokattomampi. Nyt saadaan jännittää parin viimeisen kierroksen ajan, kumpi näistä surkeista jengeistä menee ottamaan dunkkuun jotain Saipaa vastaan.
 

MOHJMTS

Jäsen
Voe voe voe.... Olihan kauheata katsottavaa TPS:n peli.., ainoat positiiviset asiat olivat Nurmisen pari taklausta(kyllä, Nurminen todellakin taklasi)., muuten peli hidasta ja tylsää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös