Jokerit-TPS 2.1.2004, Hartwall Areena

  • 12 823
  • 122

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Sarjakärki, sarjakärki, Tepsi on sarjakärki

Hyvä Tepsi, Jokerit kaatui ja Jokeri parat kärsivät ensimmäisen kotitappion tällä kaudella.

Ei ollut mikään klassikko peli tämä ottelu, mutta ei sillä niin väliä, kun Tepsi voitti.

1.erä
Vääntö on hurjaa sanoisi joku. Jokerit menevät YV:llä johtoon Mäen maalilla ajassa 5.13 todella helpon näköisesti ja tämä laukaus on Jokerien eka kohti Karjalaista. Tepsi tulee tasoihin, kun Nurmine pääsee niittaamaan kiekon reppuun Alatalon ja Schneiderin syötöistä ajassa 8.06. Tepsi YV:llä ja verkko kiristyy ja Tepsi johtaa 2-1, kun Alatalo pääsee ohjaamaan Peltosen syötön tyhjään maaliin ja toiseksi syöttäjäksi merkataan Nurminen ja aikarauta näyttää 11.19. Metropolit tuo Jokerit tasoihin 2-2 ajassa 12.49. Tepsi iskee viimeisillä hetkillä ja pelikello näyttää 19.50, kun Vykoukal pistää verkot tötterölle Vahalahden ja Aallon syötöistä ja Tepsin 3-2 tauko johtoon.

2.erä
Pesonen ja Schneider ottavat mittaa toisistaan nyrkkitappelulla ja voittajaksi selviää Pesonen, molemmat äijät lentävät suihkuun. Rautee ottaa jäähyn jonka Tepsi kestää, mutta välittömästi jäähyn jälkeen sivaltaa Tukion lämäri siniseltä ja kiekko on yläpesässä ja tilanne 3-3 ja peliaikaa on tässä vaiheessa kulutettu 36.52, mutta Tepsi iskee taas maalin erän loppuun ja tällä kertaa tekijänä on Eloranta ja aikaan 38.35 ja taululla Tepsin johto lukemat 4-3.

3.erä
Tepsi aloittaa erän vajaalla, mutta kestää sen. 47.54 näyttää kello ja Tepsi johtaa 5-3 Vahalahden tehtyä maalin Alatalon ja Koivun syötöistä. Jokerit eivät luovuta vielä tässä vaiheessa ja Valtonen kaventaa 4-5 ajassa 50.32 YV:llä. Kun enempää maaleja ei ottelussa nähdä hyvistäkään yrityksistä ja Jokerien tyhjästä maalista huolimatta vie Tepsi 2 pistettä maalein 5-4 ja Jokerien kotitaika on rikottu.

Torjunnat:
Häkkinen 7+12+4=23 (pois 59.23-60.00)
Karjalainen 2+9+4=15

Yleisömäärä: 9680, paikalla kaikki eivät olleet, mutta lippuja oli tuon verran myyty.

Tuomari Jari Levonen, ei ole totta voiko joku todellakin olla noin totaalisesti pihalla siitä mitä kentällä tapahtuu? Selvistä paikoista ei jäähyä kummallekkaan ja sitten, kun viheltää viheltää aivan ufoista paikoista.

Aikalisä:
Jokerit 59.23
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkiksen rapparista:

''Koska Suomalaisessa kiekkokeskustelussa päästään harvoin yhteisymmärrykseen kaukalotappeluiden voittajasta, jättää Jatkoaika tässäkin tapauksessa voittajasta päättämisen lukijoiden suuren kansalaiskeskustelun vastuulle tyytyen totemaan vain ettei hanskaamisella ollut ottelun lopputulokseen sinänsä mitään vaikutusta.''

Ulkopuolinen näkemys: Pesoselle osumat 1-0 tahi 2-1. Ei mikään vuoden tappelu, mutta paljon tyhjää parempi kuitenkin. Tahtoa tuntui olevan molemmilla, mutta taisivat kaatua paljon haluttua aiemmin. Ei niinkään keskiraskaasta iskusta, vaan Tepsipakin riuhtaisusta ja Pesosen osin ohimenneestä iskusta. Vertahan ei kentältä jouduttu luutimaan. Mutta koska tavan takaa voittaja on yleisen järjestyksen nimissä löydettävä, saa Pesonen sulan hattuunsa. Edelliset poikkeuksellisesti katsottuna katsomosta 116 eli alkaen kahden metrin päässä itse mätöstä.

Ottelu sinällään oli erilaista Jokerikatsottavaa tähän astiseen verrattuna. Molemmilla maalinedustoilla avoimet ovet, mikä näkyi lopputuloksessakin. Kuten raportissa todettiin, tuskin Jokerien selitykseksi halutaan tauolla olleita pelejä tai junnukentällisen puutetta. Kyllä vastuunkantajia kentällä oli ihan riittävästi. Tarvittava tahto kai sitten puuttui ja oman maalin edusta pidettiin poikkeuksellisen avoimena, mistä Tepsin kaltainen jengi rankaisee kyllä. Tepsin klap-klap -osasto oli heireillä, eikä Häkkiselläkään ollut paras iltansa.

Tepsin kannattajaporukka jaksoi omiaan kannustaa kiitettävästi. Jokerien vastaavakin piti hyvin ääntä, muutoin en sitä tohdi kommentoida, jotta kaikkien herneet pysyisivät asiaankuuluvilla paikoillaan. Ihan kelpo viihtettä tarjottiin Hartwallissa eilen, ei siinä mitään. Ennemmin sitä katsoi, kun nenäänsä olisi ottanut.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Senior

Ulkopuolinen näkemys: Pesoselle osumat 1-0 tahi 2-1.

Kun en paikanpäällä ollut, en tiedä onko tuossa edellisen sivun videoklipissä koko tappelu, mutta siinä pätkässä mä lasken osumat 3-0.

edit: se klippi tässä ketjussa edes ole, vaan tuossa kauden tappeluketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Huuh kylläpäs oli hieno peli, noin teksti-tv:stä seurattuna. Tepsin oeli taitaa alkaa olla uomissaan, vaikka Koivu nyt ei näytä kovinkaan tyytyväiseltä.

Taisi taasen tulla pakollista sirkushuvia yleisölle, kun muutama pelaaja ottivat toisistaan mittaa "tosimiesten" lajissa. Tälläisissä tilanteessa näen voittajaksi sen, jonka joukkue kärsii vähiten. Jokereilla oli käsittääkseni kohtuu rankka reissu takana ja muutenkin vajaa mihistö. En sitten tiedä kuinka tärkeä pelaja tämä pesonen on jokereille, mutta tuskimpa tämä ainakaan joukkuetta helpotti. No ei sen puoleen että tilanteesta oli tepsillekkään ollut mitenkään erityistä hyötyä.

No joo, tästä on kuitenkin hyvä jatkaa Tampereelle
 

Satanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Southampton,Chelsea sympatiat Lukko,ifk
Pistänpä tamimaiset "priinsiipit" kehiin.

1.erä (2-3)

-Pääosin tarkkaa kiekkoa. Kahvausaste piirun verran plussalla. Tps rankaisi pienistä jokeri-virheestä tekemällä hienoja maaleja

2.erä (1-1)

-Pelin huonoin erä. Alussa hirveä jokeri-myllytys, joka laukesi Pesosen ja Schneiderin tappeluun. Taisi mennä Pesoselle. Jokereiden ylivoima oli loistavaa. Valtonen väänsi kokoajan maalin edessä. Kahvaus-aste meni roimasti plussalle. Etenkin tps roikkui miehessä kiittetävästi.

3.erä (1-1)

-Pelin paras erä. Oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vahalahti pääsi tuikkaamaan maalin edestä jokeri-pakkien puristuksesta 5-3. Jokereiden ylivoima puri jälleen: Metropolitin loistosyöttö Valtoselle, joka tekee loppulukemat 4-5. Kahvaus-mittari lievästi miinuksella.

Tähdet: Jokerit

*** Glen Metropolit

** Marko Jantunen

*Tomi Mäki

TPS

*** Kai Nurminen

** Mika Alatalo

*Ville Vahalahti

Jari Levonen: Pihalla kuin lumiukko. Vihelsi vasta, kun tuli ruumita
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Viestin lähetti Gags
Kun en paikanpäällä ollut, en tiedä onko tuossa edellisen sivun videoklipissä koko tappelu, mutta siinä pätkässä mä lasken osumat 3-0.

Samoin tein minäkin. Maikkarin Kaikki Maalit- lähetyksessä koko nujakka näytettiin alusta loppuun. Tilannehan lähti siitä että Schneider painoi Pesosen laitaa vasten ja Pesonen antaa selvän signaalin tappeluhalukkuudestaan kun hän painaa Schneiderin päätä jäätä kohti, jonka jälkeen molemmilta lentävät hansikkaat aika samaan aikaan, ehkä Pesoselta hiukan aiemmin. Pesonen saa ensimmäisen heijarin sisään, saa toisenkin joka horjuttaa Schneideria ja vielä yhden puolittaisen osuman ollessaan korkeassa polviasennossa hetkeä tuomarien väliintuloa aiemmin. Schneider ei yksinkertaisesti pysty tekemään iskujenvaihdon aikana oikein mitään, ainoastaan kerran yritti lyödä mutta ei valitettavasti osunut Pesosta kuuppaan. Schneider sitten horjahtaa ja riuhtaisee Pesosen mukanaan jäähän.

Osumat Pessille 3-0. Jännä juttu muuten, taas alettu antamaan näistä nujakoista ottelurangaistuksia vaikka jo hetken oli linjana antaa pelkästään pelirangaistus. Minkäs sille mahtaa, hyvä että halua kuitenkin liigapelureilta nujakointiin löytyy vielä ja täältä itärajalta hatunnosto Schneiderille ja Pesoselle. Toivottavasti ei ollut kauden viimeinen mylly.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Parempi voitti, ilman epäilystä. Itse asiassa ensi erässä tuntui ajoittain siltä että voi tulla rumastikin takkiin, mutta onneksi Karjalainen avitti Jokereita peliin mukaan. Maalin suulla näyttikin olevan Tepsin ainoa heikko kohta. Jos Lassila ei pääse kuntoon, niin voi olla miettimisen paikka TPS-johdolle.

Jokerit oli aika sekaisin, mistä lie johtunut. Noin sekavalla ja avuttomalla puolustuspään ryntäilyllä ei hyvää seuraa seuraavissa peleissä, playoffseista puhumattakaan. Ihan kuin junnuhöntsyissä, kaikki kiekon perässä toisella laidalla. Ovelat turkulaiset tietysti menivät sinne toiselle laidalle odottelemaan kiekkoa jonka sitten sai panna ihan rauhassa häkkiin. Ei ehkä sääntöjen vastaista, mutta moraalisesti tuomittavaa tuollainen kieroilu kuitenkin.

Häkkistä tuskin voi syyttää jos kaikki maalit tehdään metrin päästä. Ei jäänyt edes mahdollisuutta päästä loistamaan.

Metro ja Jantunen näyttivät taas kerran, että kun on taitoa ja vauhtia niin peli pysyy hallussa. Metroa kahvattiin ja sidottiin kuin vierasta sikaa, mutta silti miestä ei saatu kuriin. Varsinkin Tukion maaliin päättynyt ylivoimapyöritys oli upeaa katsottavaa.

Miinuspuolelle jäi muiden ketjujen peli josta ei tullut oikein mitään. Sormi oli tukevasti suussa kun olisi pitänyt päästä hyökkäysalueelle.

Illan parasta antia oli kuitenkin nuorempien jokereiden sankariteot muutama kilometri lounaaseen areenalta. Siinä mallia vanhemmallekin porukalle.

Edit: korjattu ilmansuunta.
 
Viimeksi muokattu:

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Viestin lähetti timppa
Lisäksi Metropolilta rehellisesti sanottuna todella paskamainen "ämmä"temppu ennen 2-2 maalia (muistaakseni oli 2-2 maali). Metsärantaa kunnon Sergei -iskulla jonnekkin (en nähnyt mihin osui koska Metsäranta oli selin meikäläistä päin) ja pelaaja pois.
Ja tuohon Metsäranta reagoi niin kuin siihen vaan pelimies voi reagoida: pyörii ja kierii jäässä kuin Pavel Nedved kunnes tajuaa, että maali hyväksyttiin. Sen jälkeen vaihtoaitioon istumaan ja pipi oli poissa.

Pienen ymmärryksen murusen voin Metsärantaa kohden heittää, sillä tuomarinahan oli Jari Levonen, joka ei jäähyjä jakele, jos "vastaanottaja" ei muista kaatua näyttävästi.
 

mexicana

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Vaasan Sport, TPS, Vaasan Sport, TPS, Vaasan
Lehdet prkl

Jos luette tän päivän ilta-sanomat huomaatte varmaankin kuinka siellä pistetään tappio juuri u20 turnauksen, Sprengler Cup:n ja joukkueessa velloneen vatsataudin piikkiin. Huvittavaa sinäänsä että itse Jortikka sanoi (jatkoajan palstalla) että ei pistetä minkään tekosyyn piikkiin. Jortsun mukaan pitäis pystyä pelaamaan kolmella kentällä jokainen sen on tämän kauden aikana joutunut toteamaan...
Kiinnostava pointti sinäänsä että ei olla otettu huomioon valmantajan mielipidettä/hastattelua lehteen...
Ainoastaan Jantusta ja Virmasta hastateltiin.
Ihme pörinää, kyllä luulis että asiansa osaavat ja koulutksen saaneet journalistit osaisivat hommansa KUNNOLLA.
(Hesalaiset tietenkin)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Lehdet prkl

Viestin lähetti mexicana
Jos luette tän päivän ilta-sanomat huomaatte varmaankin kuinka siellä pistetään tappio juuri u20 turnauksen, Sprengler Cup:n ja joukkueessa velloneen vatsataudin piikkiin. Huvittavaa sinäänsä että itse Jortikka sanoi (jatkoajan palstalla) että ei pistetä minkään tekosyyn piikkiin.

Vielä kun tähän lisätään että Koivu päinvastoin ihmetteli omiensa tahmeutta ja puutetta liikkuvuudessa, kun sitä oli ehkä Jokereilta odottanut. Tekosyitä, siinä olet oikeassa.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Lyhyesti.

..Seuraava peli painaa jo päälle.

Nurminen: Pitää ottaa tavaksi haukkua ukko ennen pelejä. Tuntuu tehoavan.

Nuhjaus: Toivottavasti oli viimeinen kerta, kun meidän poika lähtee mukaan tuollaiseen pelleilyyn. Noissa tilanteissa isomunaisin pitää kädet alhaalla ja vilkuttaa hymyillen vastustajan lentäessä ulos.

Levonen: Tasapuolisen huono. "Antaa poikien pelata"-linja menee tuolta hemmolta vähän yli.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti JiVe
Ja tuohon Metsäranta reagoi niin kuin siihen vaan pelimies voi reagoida: pyörii ja kierii jäässä kuin Pavel Nedved kunnes tajuaa, että maali hyväksyttiin. Sen jälkeen vaihtoaitioon istumaan ja pipi oli poissa.

Itseasiassa Metsäranta jäi vielä maalin jälkeenkin makaamaan jäähän eikä noussut heti kun maali tuli. Pakkohan siitä on vaihtoaitioon mennä kun sinne kentällekkään ei voi jäädä makaamaan, "anna mä hetken vielä makaan kun kasseihin sattuu, jatketaan sitten..".

Eikä Metsäranta hetkeen takaisin kentälle edes tullut vaan paranteli "varusteitaan" vaihtoaitiossa. Eihän isku kasseille miestä kokonaan kentältä vie mutta kyllä siinä aika vikkelään jalat menee alta kun joku kiskaisee puukepillä niihin. Jos et usko niin koitetaan. Sä voit olla Metsärannan osassa ja mä Metropolitin. ;-)
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
Re: Lyhyesti.

Viestin lähetti E3
Nuhjaus: Toivottavasti oli viimeinen kerta, kun meidän poika lähtee mukaan tuollaiseen pelleilyyn. Noissa tilanteissa isomunaisin pitää kädet alhaalla ja vilkuttaa hymyillen vastustajan lentäessä ulos.

No kaipa se turkulainen "taitokiekko" (kahvaa, kahvaa ja vähän lisää kahvaa) aina kunnon matsin voittaa, eikö ? ;) Niinhän ne siellä NHL:kin aina tekee, että se isomunaisin pitää ne kädet alhaalla...Tosin tps:n kannattajien mukaan jääkiekon opit kannattaa hakea varmaankin turusta, eikä änäristä...
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Re: Re: Lyhyesti.

Viestin lähetti Karde
No kaipa se turkulainen "taitokiekko" (kahvaa, kahvaa ja vähän lisää kahvaa)

Jokakertainen itku tällä kaudella, kun matsin häviää.

Käy valmiiksi jo kirjoitamassa JYP-Jokerit ketjuun sama. Kahvanneet ne on kuitenkin kun Nikerit on häviöllä..

Sitä paitsi, tuota Turkulaista taitokiekkoa taidetaan koutsata tällä hetkellä enemmän ilmalassa kuin turussa..

K
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Taitaa tuo "kahvaaminen" olla varsinainen trendi, kun lähes jokaisen hävityn ottelun jälkeen päivitellään miten vastustaja kahvaa. Ja samalla oma joukkue pelaa täysin "kahvavapaata" jääkiekkoa. Kummallista...

Itse pelistä sen verran, että kyllähän kansa viihdettä sai. Kun tuota ottelua vertaa viime kaudella jokereiden 1-0 voittoihin tiukalla puolustuksella, niin mieluummin tätä kattoo.

Ja ISOT propsit Pesoselle ja Dee Snaiderille, lisää sirkushuveja.

P.S. Ja Jortikan Jokereissa ei tapella? Kertokaapas tilastomiehet kuinka monta hanskausta liigassa on tällä kaudella ollut, ja kuinka monessa on ollu narri mukana?
 

Citizen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, HIFK, HPK
Ja tämä ketju vois jo päättyä? Jokerit on tällä hetkellä TPS:ää huonompi ja piste. Ei mikään huono joukkue kylläkään, ku tästä liigasta ei tällä hetkellä löydy TPS:n kaatajaa. Ja tosta Pesonen - Schneider. Jos minä olisin 190cm pitkä jääkiekkoilija, niin tottakai tappelisin 175cm pitkän jenkin, joka ei ole koskaan aikaisemmin tapellut, kanssa. Sehän on miehekästä. Ja noista Jokereiden "hanskauksista". :D HAH! Säälittävää nyhjäämistä. Samanlaista se oli Jortikan aikana tepsissäkin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Re: Re: Re: Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti cobol
Nyt sitten odotan seuraavia faktoja tiskiin:

1) Kuka on etsinyt Heleniukselle uutta pelipaikkaa ja mistä alkaen?

Muussa tapauksessa kyse lienee perättömien huhujen levittelystä + provosoinnista vieraassa ketjussa, joten asia siirtynee niiden käsiin, joille tällaiset asiat Jatkoajan sääntöjen mukaan kuuluvat.

Anteeksi, että olen ollut pari päivää viihteellä, mutta koska asiasta on aikamoista älämölöä nostettu niin laitan vastineeni jottei kukaan luulisi ettenkö sanoistani vastaisi. Periaatteessa olen sitä mieltä, että ne jotka asiasta tietävät ovat olleet hilja, ja ne jotka eivät tiedä noista jutuista piiruakaan, ovat nostaneet metelin.

Heleniukselle on etsitty pelipaikkaa jo useamman kuukauden ajan. Ongelma on vain ollut saada sponsorit hyväksymään toimenpiteet. Jortikka ei ole ollut alun perinkään Heleniuksen takana, mutta muut ovat. Ja ovat edelleen. Ja vittu ei kai se mun ongelma ole saada Helen ja Jortikan välejä kuntoon, kun se todennäköisesti ei ole ikinä mahdollista.

Korrrrrostan edelleen, että ne tahot jotka asiasta oikeasti tietävät, ovat olleet hiljaa. Ne, jotka luulevat tietävänsä, ovat möykänneet. Lopuksi vielä, saattaa Sami loppukauden pelatakin narreissa mutta kiikarit ovat eri suunnissa, ja on vain ajan kysymys milloin muutoksia tehdään.

Tietolähde: Stasi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Re: Re: Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti fiftyeight
Heleniukselle on etsitty pelipaikkaa jo useamman kuukauden ajan. Ongelma on vain ollut saada sponsorit hyväksymään toimenpiteet. Jortikka ei ole ollut alun perinkään Heleniuksen takana, mutta muut ovat. Ja ovat edelleen. Ja vittu ei kai se mun ongelma ole saada Helen ja Jortikan välejä kuntoon, kun se todennäköisesti ei ole ikinä mahdollista..


Silkkaa roskaa. Jos - siis kuvitellaan nyt näin - Jokereissa oltaisiin tyytymättömiä Sami Heleniukseen, mitään ongelmia ainakaan sponsoreiden suhteen ei tulisi, jos Sami ei Jokereissa jatkaisi.

Toinen mielenkiintoinen väitteesi on se, että muutokset Jokereiden kokoonpanossa edellyttäisivät sponsoreiden hyväksynnän. Voi, voi - koita keksiä jotain uskottavampaa ensi kerralla.

Samille ei ole etsitty pelipaikkaa Jokereiden ulkopuolella siitä yksinkertaisesta syystä, että siihen ei ole tarvetta. Hän jatkaa Jokereissa myös ensi kaudella.

Jortikan ja Heleniuksen välit ovat kunnossa. Kitkaa on ollut, mutta kelläpä ei olisi valmentajan ja erityisesti valmentaja Jortikan kanssa joskus? Ne on kuitenkin puhuttu ja sovittu.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti cobol
Silkkaa roskaa.
- - -
Jortikan ja Heleniuksen välit ovat kunnossa. Kitkaa on ollut, mutta kelläpä ei olisi valmentajan ja erityisesti valmentaja Jortikan kanssa joskus? Ne on kuitenkin puhuttu ja sovittu.

We will see. Luotan kuitenkin lähteisiini. Ja se tästä aiheesta.

Jos haluat jatkaa, laita yv:tä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti fiftyeight
Jos haluat jatkaa, laita yv:tä.


Miksi minä laittaisin sinulle yv:tä - sinähän se tässä esität naurettavia väitteitäsi.

Kun Jokerit pelasivat taannoin HIFK:ta vastaan ddr-hallissa ja Sami veteli fanikatsomon edessä Pärssistä mailalla useamman kerran päin näköä ilman minkäänlaisia seuraamuksia (kuten IFK:ssa on tullut Jokereita vastaa tavaksi eli käännetään se toinenkin poski yhä uudelleen ja uudelleen), eräs kaikkien tuntema ja tunnustama HIFK-ikoni totesi mulle pelin jälkeen, että ei jumalauta IFK:n pitäisi sallia tällaista nöyryytystä ainakaan kotihallissa...

Sami Helenius on noin kaksimetrinen ja satakiloinen ongelma HIFK:n ns. kovan linjan pelaajille ja faneille. Siksi Samista kirjoitetaan eniten juuri IFK-fanien toimesta. Ensin oli tyylinä dissata ja sitä tehtiin satojen viestien voimalla. Kun sekä Ara että nyt Summanenkin valitsivat Samin maajoukkueeseen, alkoivat tietyt lIFK-lähteet vuotaa samaa sanomaa: Helenius on lähdössä kesken kuluvan kauden Jokereista. Seikka, jossa ei todellakaan ole mitään perää. Sami alkaa päästä yhä paremmin peliin mukaan ja on suuri apu keväällä kun rosteria suojellaan. Tarvittaessa nyrkein - kuten Jokereissa on tapana.

Kun ei Samille mitään muuta voida, siirretään hänet edes mielikuvituksen voimalla kauas pois Jokereiden rosterista. Todellisuus onkin sitten toista: Sami & Jokerit nöyryyttävät pian uudestaan pikkukissoja E2 edessä. Siihen varautuminen on paljon realistisempaa kuin naurettava kuvittelusi.

Mikä sitten on HIFK:n vastaus? Toivottavasti näemme vihdoin jotain muutakin kuin pystyssä olevan keskisormen tai mailalla mastrubointia.

edit: jokunen kirjain
 
Viimeksi muokattu:

Jet-Ace

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti cobol
Miksi minä laittaisin sinulle yv:tä - sinähän se tässä esität naurettavia väitteitäsi.

Esimerkiksi siksi, että me muut emme jaksa lukea kinasteluanne tässä otteluketjussa. Tämän väittelyn paikka on ihan jossain muualla. Tuo yksityisviestien vaihtaminen oli hyvä idea.

Ellei tarkoitus ole vain retostella asiaa kaiken kansan nähden. Naurettavaa, koska kumpikaan tuskin pystyy omia väitteitään julkisesti todistamaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti Jet-Ace
Esimerkiksi siksi, että me muut emme jaksa lukea kinasteluanne tässä otteluketjussa. Tämän väittelyn paikka on ihan jossain muualla. Tuo yksityisviestien vaihtaminen oli hyvä idea.

Ellei tarkoitus ole vain retostella asiaa kaiken kansan nähden. Naurettavaa, koska kumpikaan tuskin pystyy omia väitteitään julkisesti todistamaan.


Olet aivan oikeassa eikä tarkoitukseni ollut kinastella. Olen pahoillani, jos sellaiseen sorruin tai sait sellaisen vaikutelman.

Pyydän kuitenkin sinuakin ystävällisesti huomaamaan, että 58 esitti väitteen siitä, että Jokerit etsii koko ajan Sami Heleniukselle uutta seuraa ja että ostajakandit olivat Spenglerissä paikalla. Itse kyselin faktojen perään. Joita ei sitten löytynyt.

Mutta se tästä. Ainakin tämä ketju on tälle asialle suhteellisen väärä paikka. Hauskaa sunnuntain jatkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös