Jokerit-Tappara 1.12

  • 12 150
  • 130

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Avaan tämän jo nyt koska kärkikamppailu kyseessä, maaleja saattaa tulla roppakaupalla, koska kummallakin joukkueella on hyvä hyökkäys, Jokereiden maalissa toivottavasti Lehtonen, koska luulen ettei Ram pysty niitä Tarvaisen laukauksia siitä maaliviivan tuntumasta pystyisi torjumaan... Tapparan maalissa Dreipperi.

Veikkaus: 4-5 Tapparalle

PS. en viitsi kommentoida tuota Tapparan "kahvausta" koska itse ainakin pidän Tapparan aggressiivisesta, hyökkävästä pelityylistä
 

KlapKlap

Jäsen
Suosikkijoukkue
NoMoreHockey
Jokerit - Kahvara

Veikataan ilman tunteilua :D Jokereille 3-2 tai 4-2 (Tuomo Ruutu iskee tyhjiin)
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
The Game. Areena tulee olemaan loppuunmyyty ja lauantaimatsi, siinä aineksia kunnon ottelulle. Jokereilla tosiaan on sairastuvalla jengiä, mutta nyt saavat sitten nuoret todellisen näytönpaikan. Lehtonen ehdottomasti veskaan, sillä kiekkoja ei nyt auta pudotella eteen.
Kahvauksesta ei osaa sanoa mitään ennen kuin on nähnyt Tapparan pelaavan, joten siitä matsin jälkeen.
Viime kauden kauhukokemuksia oli istuminen väärässä päässä Tappara fanien vieressä, kun voitto meni Nääsvilleen. Paljonkohan sitä jengiä on sieltä tulossa? Omat paikat ovat onneksi nyt oikeassa päässä Areenaa.
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pete 62 sanoi: "Kahvauksesta ei osaa sanoa mitään ennen kuin on nähnyt Tapparan pelaavan, joten siitä matsin jälkeen. "

Juuri tällä asenteella se maine syntyy... Nauti pelistä ja unohda kahva!

Siihen liittyen: Mihin päätyyn Jokerit hyökkää kahdesti? Vastatkaa äkkiä niin saan liput sitten oikeasta päädystä (siis siitä toisesta)!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ex:lle

Jokerit hyökkää 2 kertaa 103 päätyyn.
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos tiedosta Flintti!

Ja vielä tässä odotellessa että lippupalvelu suvaitsee vastata puhelimeen kysyisin onko vaihtoehtoisia tapoja tilata niitä tikettejä? Nettiversio ei tarjoa kuin koko ajan samoja lippuja 309:stä, kun meikä haluaisi alatasanteelta...


Edit: Oletan että sinä ja Rebound olette paikalla...?
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Varsinainen 4 pisteen ottelu ...
Jos Jokerit voittaa, se kasvattaa eroa 3 pisteeseen (olettaen että jos Tappara voittaa torstaina, niin Jokerit voittaa myöhemmin rästiottelunsa), jos taas Kirvekset voittavat, he karkaavat ...
Viime matsi päättyi Tampereella 2:2 Jokerien hienon nousun jälkeen.

Veikkaus : Tapparan vierastappioiden putki kasvaa kolmeen, kun ottelu päättyy 4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Kai sitä pitäisi toivoa Ram maaliin, että Tapparakin saisi jonkin maalin aikaiseksi. Sillä aika tehotonta minusta Tapparan peli tällä hetkellä on. Eikä siitä Jeff-pojastakaan ole "sateentekijäksi". Ehkäpä joku pakeista onnistuu maalaamaan: Luoma, Välivaara tai Iso-G. Veikkaus 3-1 Jokereille. Valitettavasti.
 

herttakurko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti TwilightZone
Varsinainen 4 pisteen ottelu ...
Jos Jokerit voittaa, se kasvattaa eroa 3 pisteeseen (olettaen että jos Tappara voittaa torstaina, niin Jokerit voittaa myöhemmin rästiottelunsa), jos taas Kirvekset voittavat, he karkaavat ...

Kirvekset karkaa...? Apua! Siis jos tappara voittaaa torstaina ja myös jokerit(:D ) lauantaina, olettaen että jokerit voittaa oman rästinsä, niin ero on hirveät yksi (1) piste, kääk!

(btw. mikä muuten on tuo mystinen musta leima pääsivulla aiheiden kirjekuori kuvissa)
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vastashan ne lopulta siellä Lippupalvelussakin... Mutta en uskaltanut ottaa 116 katsomon paikkoja riviltä 1, joten jouduttiin sitten kuitenkin ylös... ööh... 312:n riville 1.

Olisiko tuosta edestä nähnyt oikein mitään? Ainakin palvelun typy rohkeni epäillä sitä. Onko yläparven eka rivi hyvä mesta? Onko tapparalaisia tulossa paljon siihen likelle?

Thrilleri tulossa, uskallan veikata. Numeroita sen sijaan en veikkaa, toivon tietty aina parasta ja pelkään pahinta, sillä tavalla ei tappion raivo sumenna järkeä liikaa...


Pannaan edittinä Kalle K:lle:
En tiedä, mutta näyttäisi olevan merkkinä siitä että olet osallistunut ko. ketjuun kirjoittamalla tai äänestämällä...

Edit II: Höh! Nyt ne täplät katosivat!?
 
Viimeksi muokattu:

Milou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Selvää pässin lihaa...

...sanoi kirurgi kun poron avasi.

Mikäli tiedot Areenan täpötäydestä tuvasta pitävät paikkansa, on lupa odottaa mahtavaa tunnelmaa parin vaisumman kotipelin jälkeen. Tappara ei minua henk.koht. erityisemmin sytytä, mutta koska lauantai-illan kamppailussa taistellaan TwilightZonen mainitsemasta piikkipaikasta, on latautuminen tähän matsiin selviö.

Jokerit on aina ollut vahva kotijoukkue, tällä kaudella ei olla kertaakaan hävitty peräkkäin kahta kotipeliä. Itseasiassa, tällä kaudella ei ole myöskään kertaakaan narripakkaan kolahtanut kahta peräkkäistä tappiota. Viime kotimatsi Pelicansia vastaan päättyi vieraiden tylyihin 1-4 voittolukemiin. Tämä ei tule lauantaina toistumaan.

Vaikka kotijoukkueelta puuttuukin nimimiehet Peltonen, Aalto, Mikkola, Koivisto, ei asia minua huoleta. Jännä tilanne, sanotaan jos vaikka Ilveksestä puuttuisi Helminen, Viitakoski, Salmelainen ja Nikko, niin olisi tupsukorvissa todennäköisesti aikamoinen kriisi. Aina vaarallisen Rosan johdolla muu Jokeripakka on osoittanut pystyvän ratkaisuihin neljän tähden poissaolosta huolimatta. Stögö, Pakaslahti, Pikku-Rudy, Ban ja Cowie vastannevat Jokereiden viikonlopun tulivoimasta.

Väsymyksestä ei ole tietoakaan, ainakaan kotijoukkueella, kun takana on lähes viikon huilitauko. Tapparallakaan ei ole mikään kova rupeama takana, mitä nyt yksi lämmittelypeli arkena. Kun joukkueen sisäisiä pistepörssejä katsoo, on Jokereiden ehdottomasti pidettävä Janne Ojanen ja Jani Hassinen kurissa. Ja mikäli myös Barkov jää vähemmälle huomiolle, pitäisi Jokereiden olla todella vahvoilla.

Kova tunnelma siivittää Jokerit yllättävin selvin 5-2 luvuin turvallisesti sarjan kärkeen.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Herkkua luvassa. Itsekin olen odottanut juuri tätä peliä koko syksyn kuin kuuta nousevaa, kun HIFK -pelit ovat kärsineet pahemman luokan inflaatiosta, sekä otteluiden runsauden, että heidän tämänhetkisen tasonsa vuoksi.
TPS -peleistäkin puuttuu se jokin silloin kun ollaan Areenalla. Kenties liikaa ollut niitäkin pelejä. Paras kapinahenki on joukkueiden väliltä valitettavasti pikkuisen kadonnut johonkin.

Tappara on juuri tällä hetkellä kaikista mielenkiintoisin vastustaja ja voiko parempaa toivoa, kun peli on vielä lauantaina ja halli varmasti ainakin lähestulkoon täynnä.
Jokerit on saanut viikon lepuutella jalkojaan pelirumban jäljiltä, joten sikäli lähtökohdat ovat ihan hyvät. Loukkaantumiset rassaavat, mutta mikäli ainoastaan Peltonen on poissa pitkä-aikaispotilaiden lisäksi, niin en usko tuonkaan isompaa säröä joukkueeseen tuovan. Hyvin meni alkukin, vaikka Ville ei ollut följyssä.
Toivotaan, että saadaan Aalto ainakin pykälään, kenties Koikkakin, ettei anneta liikaa eteen.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
En millään usko että Areena myydään loppuun.

Viime kaudella Tapparan vierailulla kirvekset järjestivät kaikkien aikojen pyöritykset Areenalla.
Ei ole ikinä Jokerit ollut niin pihalla kotiottelussa.

Veikkaus: 3-1. Maalintekijät: Tappara Välivaara.
Jokerit Cowie 2, Laine
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kyllä tämä on SE helmi ennen Joulua ja taukoa

Jota on myös täällä odotettu ja tässä pelissä on kaikki ainekset upeaksi peliksi, ja odottaa sopii että peli on jopa parempaa mitä oli jopa hieman yllättäen tuo Blues-Jokerit muutama viikonloppu takaperin.

Toivoa sopii että myös Jokerit saisi mahdollisimman täyden miehityksen peliin, poislukien pitkäaikais loukkaantuneet ja Ville. Aalto ja Tuomo toivottavasti sen sijaan kerkeävät toipumaan pikku tälleistään. Ja jokos se Koikka olis pian palailemassa? Mikäli tuo sairastupa hieman kerkeää tyhjenemään (Aalto ja Tuomo) niin lähtökohdat vaikuttavat ihan hyviltä tähän titaanien kohtaamiseen, muuten tuota tasoitusta joudutaan ehkä antamaan pikkasen liikaakin.

Ja Ex:lle tuosta näkyvyydestä sen verran että molemmista paikoista olisi varmasti nähnyt kentälle ihan mukavasti, sieltä alakatsomon ekalta riviltä nuo joukkueiden sommitelmat hieman huonommin mutta itse pelaajat sitäkin paremmin ja ylhäältä siis toisin päin.
 

susi

Jäsen
Re: Jokerit - Kahvara

Viestin lähetti KlapKlap
Veikataan ilman tunteilua :D Jokereille 3-2 tai 4-2 (Tuomo Ruutu iskee tyhjiin)


Tulos : narripellet - Tappara 0-10 :D :confused: :eek: :p

Mutta joo vakavasti ottaen. Uskon, että ottelu tulee olemaan varsin hyvätasoinen ja jännittävä. Onhan vastakkain kaksi taitavaa ja kovaa peliä pelaavaa joukkuetta, joten tiukkaa vääntöä tiedossa. Itseltäni matsi jää väliin, mutta käsittääkseni aikamoinen kannattajoukko täältä Tampereelta sinne Areenaan on tulossa. Halli lienee suht koht täynnä joten tunnelmaakin pitäisi riittää. On vähän sellaiset fiilikset, että kovin maalirikas ottelusta ei tule mutta sitäkin enemmän taklauksia ja kovaa vauhtia. Tapparan nelonen Mäkinen-Kuki-Siren tulee varmasti aiheuttamaan tuskan hetkiä Jokereiden puolustajille. Molemmilta löytyy myös ratkaisijoita useammistakin kentistä vaikkakin Peltonen ja co. loukkaantuneita ovatkin.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kaveri tarjosi mahdollisuutta vierailla tässä ottelussa firman lipuilla, joten päätin käyttää mahdollisuuden hyväkseni. Mielenkiintoinen kamppailu tulossa. Näkemissäni Jokeri-otteluissa on joukkueen todellinen sielu ollut ehdottomasti Ville Peltonen, joten siinäpä erittäin vaikea pähkinä Summaselle keksiä lääkkeet tähän puutokseen. Myös Aallon loukkaantuminen on näkemieni ottelujen perusteella erittäin suuri menetys Jokereille.

Näillä perusteilla veikkaan Tapparalle pisteitä Banhamin ja Rosan pistäessä kampoihin. Ehkä joku tollanen 3-4 voisi olla melko todennäköinen.
 

tt73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Ex
Vastashan ne lopulta siellä Lippupalvelussakin... Mutta en uskaltanut ottaa 116 katsomon paikkoja riviltä 1, joten jouduttiin sitten kuitenkin ylös... ööh... 312:n riville 1.

Olisiko tuosta edestä nähnyt oikein mitään? Ainakin palvelun typy rohkeni epäillä sitä. Onko yläparven eka rivi hyvä mesta?

Kahden vuoden kokemuksella voin sanoa, jos pelin haluaa nähdä hyvin niin yläparven eka rivi on ehkä paras paikka siihen, mutta jos haluaa aistia tunnelman jäällä niin alakerta on parempi.

Ja sitten itse peliin:tämä on se peli jota on odotettu koko syyskausi ja odotukset ovat korkealla, ja tuloshan tietysti
3-2 :D
 

ippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
n. 200 Tappara-fania tulee junalla ja lisäksi Helsingin ja Kotkan alajaostot saapuvat paikalle, tuoden ehkä satakunta henkeä samaan katsomoon.

Itse olen myöskin mukana ja lauantaita odotellaan jo kiivaasti. Olisiko se tuo junamatka joka tekee tästä vieraspelimatkasta muita mukavamman, bussissa kun on hiukka ahtaampaa.

Tapparalla ei varmastikaan ole asennoitumisongelmia, vaan se hoitaa pelin 2-6. Jatkosopimuksen tehnyt Mikko Luoma tekee sopimuksen kunniaksi 2+2 ja Barkov aloittaa taas "väärään" suuntaan tarjoten miljoonamiehille Gevaliaa. Tuo kyseinen maali muuten on vieläkin TFC:n maalivideoissa, joten sieltä voitte Jokeri-leirin edustajat käydä etukäteen katsomassa miten se tehdään.
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Itsekin olen tätä ottelua odottanut jo jonkin aikaa. Liigan todellinen kärkikamppailu josta ei luulisi latausta puuttuvan. Tappara hävinnyt kaksi edellistä vieraspeliään (Blues ja TPS) ja Jokerit vastaavasti edellisen kotipelinsä (Pelicans), joten tältäkin kantilta katsoen lujaa tullaan menemään.

Sinänsä sillä ei mielestäni niin kovin paljoa merkitystä ole kumpi siirtyy/pysyy sarjakärjessä, koska joka tapauksessa nämä joukkueet, näin uskon vahvasti, tulevat runkosarjan jälkeen olemaan sijoilla 1. ja 2. Eikä sillä loppujen lopuksi ole paljoa väliä kumpi sen runkosarjan vie, noilta paikoilta mestaruuteen on täysin yhtäläiset mahdollisuudet. Mutta kärkikamppailuissa on aina sellainen oma hohtonsa joka ylittää normaalit runkosarjapelit ja tällaisten pelien voittaminen tuntuu yksinkertaisesti mahtavalta. Mahdollisen voiton lisäksi näissä peleissä on ainakin edellytykset nähdä loistavaa jääkiekkoa mikä entisestään nostaa ottelun arvoa.

Hieman pelottaa Jokereiden loukkaantumiset, mutta eiköhän sitä kaksi kovaa kenttää saada kasaan ja jos näiden lisäksi vaikka nuoret vastaisivat Summasen huutoon tehoilla niin lauantaista pääsisi nauttimaan kunnolla. Pelkästään järjellä veikkaaminen ei tule tällaisissa otteluissa kysymykseenkään eli tunteella ja järjellä 4-2 Jokereille (vika tyhjiin). Lisäksi toivon että minä ja 13664 muuta katsojaa (toiveajatteluako?) näkevät loistavan lätkämatsin, parhaan tähänastisista matseista.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kihelmöintiä vatsassa

Viime kaudella Tappara kävi kertaalleen nöyryyttämässä Jokerit Areenalla. Ottelu oli suvereenin Tapparan ylivoimaista näytöstä, mutta se ei jättänyt takaraivoon kuin positiivisen tunteen, joka heijastuu nyt tätä viikkoa ajatellen. Tuo ottelu viime kaudella oli kuitenkin erinomaista taistelua, suorastaan urheilullista hurmosta, tai siltä se ainakin jostain syystä tuntui. Tappio ei harmittanut, kun Jokerit kuitenkin antoivat parhaansa.

Nyt tilanne on suunnilleen sama kuin viime vuonna. Siksipä revanssihenkeä ja taistelufiilistä sarjataulukon huipun hegemoniasta on ilmassa erinomaisen latauksen antavassa määrin.

Peltonen on poissa, Aaltokin ehkä, mutta ei se peliä ratkaise. Pelin voi ratkaista maalivahti jommassa kummassa päässä, Tapparalla varmasti Draper, mutta Jokereilla voi olla kumpi vain. Peli kuitenkin ratkennee puhtaasti siihen, kumpi tulee Areenan kaukaloon kovempana, nopeampana ja voitontahtoisempana joukkueena. Joukkueena siis. Jos Tapparan halu ja usko on samalla tasolla kuin viime vuonna, hiipii pelko varmasti Jokerifanin puseroon äkkiä.

Saa nähdä tuleeko Areena Matin lupailuista huolimatta täyteen, mutta meininkiä ja melskettä riittää varmasti, ja Lauantai pelipäivänäkin on aina parempi.

Todelliset ainekset syksyn parhaalle ja kovimmalle ottelulle. Tätä on odotettu.

-TommyT-
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo. No muistellaanpa näiden joukkueiden edellistä kohtaamista Hakametsässä. Silloinhan Tappara oli jo 2-0 johdossa, mutta jokerit nousi viimeisen erän rynnäköllä tasoihin. Tappara ei ole ollut terästä hermojen osalta. Se menetti jokereiden kanssa kahden maalin johdon ja viime viikolla tiistaina TPS:n kanssa maalin johdon. Muutenhan tapparan joukkue on oivan loistava. Dreipperi on noussut synkän viime kauden jälkeen tasolleen ja on varmasti sm-liigan eniten pystyssä pelaava veska. Vai mitä mieltä ootte? Tapparalla on vahva hyökkäysarsenaali sekä puolustus kutn myös jokereilla. Jokereilla saattaa Villen loukkantuminen olla paha pala. Peltonen oli muutamassa pelissä kuten HPK (4-4) jokerien ehdoton pelin sielu. Pelanneeko Aalto launtaina? Lehtonen pitäisi ilman muuta valita maaliin koska Ram on antanut jotenkin epävarman oloisen kuvan itsestään, pudottelee kiekkoja ja yksinkertaisesti ei ole yhtä hyvä kuin Lehtonen. Minä uskon jälleen melko vähämaaliseen peliin hyvän puolustuksen ja hyvien veskareitten takia. Jokereilla taas Peltosen sivussaolo saatta haitata hyökkäyspeliä.
Peli menee niukasti 2-3 tai 3-2 muuta en voi sanoa
 

Milou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin kippari Peltosen poissaolosta...
Jokainen Jokereiden pukukoppiasioista perillä olevista tietää millaisessa arvossa Ville Peltonen on joukkueen sisällä. Muut pelaajat rankkaavat Peltosen joukkueen tärkeimmäksi pelaajaksi ja arvostavat häntä todella paljon. Ville on johtaja niin kentälläkin kuin sen ulkopuolellakin, hän on juuri sellainen kapteeni, jota jokainen pelaaja tässä joukkueessa kunnioittaa. Myös ulkomaalaisvahvistukset, jotka eivät Peltosesta ensin kunnolla edes tietäneet, ovat huomanneet hänen olevan joukkueen sielu.
Nyt kun Peltonen on jälleen pois kentiltä, kipparin piippua suupielissään pitää Stögö Törmänen. Siinä on toinen todella arvostettu pelaaja joukkueen sisällä. Mutta näkyykö Peltosen poissaolo sitten kentällä? Ei välttämättä, mutta kun johtaja on poissa, rokottaa se ainakin sen yhden varman, taistelevan ja auttavan katseen verran pukukopissa numeron #16 paikalta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tapparan kaato

Tappara on kauden päävihollinen(=pahin vastustaja)
Keinot voittoon:

1. Taklauksia paljon
2. Luistelua paljon
3. Karvausta
4. Lämäreitä viivalta eli kaukaa, Draper huonompi kaukaa kuin läheltä ( muistakaa alakulmat)
5. Suosikkini: luita eteen!!
6. tehokas erikoistilannepelaaminen

No, tuli luelteltua melkein kaikki pelin osa-alueet...

7.ÄÄNTÄ HALLIIN!

Nolla pitää(:D :cool: :D aina), me tehdään viisi

5-0
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös