Jokerit pudotuspeleissä 2021

  • 40 651
  • 376

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kyllä. Tällä kaudella on vedetty kaikki aivan päin vittua. Joukkueen rakentaminen ryssittiin täydellisesti. Pakistoon tuli sisään pelkkää paskaa, ja kun Lepistö ja Grantkin ovat jo päivänsä nähneet, niin tuossa on tulos. Hyökkäyksen osalta sama juttu. Ei mitään käyttöä yhdelläkään uudella hankinnalla. Siinä ja siinä saatiinko edes Kontiolaa paikattua.

Ja joo. Koutsihan on sama vanha. Ei olisi pitänyt koskaan palkata, ja olisi pitänyt jo monta kertaa kantaa pihalle, mutta ei niin ei. Jos joku on varmaa, niin se on Jokereiden puuhastelu. Vittu mikä säälittävä paskajengi. Taas kerran.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Schroeder ei saa sentterinä yhtään enempää aikaiseksi kuin paljon parjattu Pihlström, sillä erotuksella että Pillusta on hyötyä myös alivoimalla. Löysä mikki hiiri ikävä kyllä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Onko Jormakalla sopparia mihinkään vai pääseekö ”omien” kanssa kiskomaan märkää Leville?
Eiköhän Jokereiden sometiimi pudota huomenna videon juutuubiin, jossa huolto on rakentanut Jorelle oman loossin Jaroslavlin vieraspukukoppiin. Onneksi tuo nyt näyttää pelailevan Saksassa, joten loossi jäänee tyhjäksi.

Ylihuomiselle sitten ihan jokainen alisuorittaja hiuksista vittuun ja uutta nälkää kokoonpanoon. Löövillä ei pitäisi olla enää mitään asiaa kentälle tässä sarjassa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kreisi sai mun silmissä porttarin kokoonpanoon jo runkosarjassa. Frimania voi kokeilla. Ikonen sisään hyökkäykseen. Jos on ylimääräisiä äijiä, niin skeidari tai Mäenalainen ulos luokasta.

Unohdin kyllä Pakarisen.. Hänetkin voisi poistaa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Oliko Sklenicka joka ajoi vastustajan yli sinisellä?
Hän on ollu hyvä. Samoin veska. Loppujengi ihan vitun ulkona. Kyllä vaikka O'Neillista, Jensenistä, Hännikäisestä ja Jessestä näkee että kiinnostelisi, mutta kun ei ole mitään sapluunaa joka tukisi tekemistä, niin paha tuolta on nousta esille hyvin organisoitua vastustajaa vastaan.

Sklenicka dominoi omia ukkojaan vastaan kamppailutilanteita eikä perseile, joten ansaitsee Lindbäckin ohella synninpäästön.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sellainen peli sitten tänään. Lyhyt kevät se taitaa valitettavasti tulla (taas).

Tämän päivän peli oli Jokereilta kuitenkin paras mielestäni näistä kolmesta ja harmi että päättyi näin. Mielestäni tuossa suurimmat ongelmat on tosiaan pakistossa, vaikka maalimäärää katsomalla ehkä syyttävä sormi saattaisi osoittaakin muualle. Virheitä tulee ja otetaan aivan tyhmiä jäähyjä, kun ottelusarja on 0-2 ja pitäisi yrittää päästä mukaan sarjaan. Myös avauspelaaminen on aivan luokatonta välillä ja viivasta yksi veto kymmenestä saadaan toimitettua maalille kolmen kimmokkeen kautta. Toki Loko on puolustanut hyvin ja tiiviisti, mutta kyllä paljon parempaan olisi pitänyt pystyä. Kai sitä pitää vielä toivoa, että ihme tapahtuisi ja Jokerit vielä sarjan kääntäisi, mutta kyllä aikamoinen työmaa rupeaa olemaan.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ja kuten seeseeäm totesi, niin tämän päivän matsi oli Jokereilta sarjan paras. Silti tarvittiin aika paljon tsägää että päästiin jatkoille ja voitto ei olisi vastannut pelitapahtumia. Jonain parempana päivänään Lokomotiv olisi johtanut jo ekan erän jälkeen 4-0.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas. Isoin vitutus laantuu. Mitä pelissä tapahtui?

-1.erä todella kuritonta pelaamista ja isoja yksilövirheitä Löövin ja ONeilin johdolla.
-2.erässä hiukan mukaan ja jopa maali tehtiin. Paras erä tähän sarjaan. Ei toki kerro tasosta silti mitään.
-3.erä saatiin kuin saatiinkin tasoitus mutta Pulkkinen sammutti valot.

Pelillisesti edelleen jauhettiin poikittain, vähemmän mutta jauhettiin. Näyttää siltä että pelitavan muutos tulee liian nopeasti Marjalle. Ei osaa,kykene,pysty. Kaikkea tekemistä leimaa huolimattomuus, hitaus,varovaisuus ja pelko. Tai vaihtoehtoisesti vedetään aivan överiksi a la Grant. Ei nouse Jokerit tästä ei. Apaattinen suoritus vanhalta,hitaalta ja pelikurittomalta joukkueelta.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun vertaa Jokereiden ja Lokomotivin virhealttiutta niin siinä on se isoin ero miksi ottelut ovat Lokolle 3-0. Siinä missä Loko tarjoilee omilla söhläilyllään Jokereille 1-2 paikkaa per peli tarjoilee Jokerit Lokolle 10 paikkaa per erä. Jatkuvasti menetetään kiekkoa todella pahoissa paikoissa, ei saada helppoa kiekkoa perille tai muuten vaan koomaillaan.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lyhyt analyysi pettymyksen keskellä.

On se runkosarja tai pleijarit niin aina näyttää siltä että vastusta on yksilötasolla yksinkertaisesti taitavampi, parempi luistelemaan, luovempi ratkaisupaikoissa jne. Jokereillakin ringissä maailmanmestaria, useita EHT-höntsäilijää, kovan tason tekijää ulkkareina mutta aina sama juttu, ollaan yksilöinä vaan huonompia. Esimerkiksi, siinä missä meidän hyökkääjä saa kiekon hyökkäyspään nurkassa niin vauhti luistimissa pysähtyy ja on vain ajan kysymys milloin kiekko törkätään lavasta. Vastustaja puolestaan pääsääntöisesti pyörähtää helpon näköisesti samasta tilanteesta ulos ja ollaan taas puoli potkua perässä.

Tasan ainut tapa voittaa näitä pelejä on olla taktisesti parempi ja silloin siellä penkin takana pitää olla osaamista ja ymmärrystä pelistä. Nyt ei ole.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko muilla Jokerit miehillä sellainen olo että kausi olisi tänään päättynyt?

Mun on rehellisesti sanottava tämän pettymyksen keskellä että unohdin että tiistaina on vielä peli.

Mitä sanoo @Palokan Keisari? Vieläkö on 110 rosenttia?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko muilla Jokerit miehillä sellainen olo että kausi olisi tänään päättynyt?

Mun on rehellisesti sanottava tämän pettymyksen keskellä että unohdin että tiistaina on vielä peli.

Mitä sanoo @Palokan Keisari? Vieläkö on 110 rosenttia?
On. Kausi on ohi. Tiistaina on vielä parin tunnin muodollisuus, jonka jälkeen pääsevät Leville. Seuraava asia jota Jokereihin liittyen odotan on Kurrin ulostulos koskien valmennuksen pois potkimista, uuden nimittämistä, joukkueen uudistamista sekä syitä tälle helvetilliselle mahalaskulle. Muita kuin korona, liian leuto talvi tai kevään myöhästyminen.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä se oli siinä. Tiistaina niskalaukaus ja katsellaan taas syyskuussa millaista paskaa ne ensi kaudella meille esittää.
Ainoastaan joku järkyttävä mokailu Lokon puolelta voisi venäyttää sarjan viidenteen peliin, valitettavasti. Luulen että tämä ei-kotimatseja tilanne vie viimeisetkin mahkut venyttää sarja viidenteen. Sarjan jatkaminen himassa voisi edes hieman antaa potkua jengiin mutta neljä peliä lisää Jaroslavlissa... Ei tunnu kiinnostelevan.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tää oli taas nimenomaan Jokereille ihan to-del-la raskas kausi. Oli kaikkia tyhmiä karanteeneja ja koronoita jotka haittas just meitä eikä yhtään ketään muita. Näytettiin kyl niissä kahdessa runkosarjapelissä ZSKA:aa ja Magnitogorskia vastaan, että ollaan nykyään tosi kilpailukykyisiä ja oltais ihan helposti voitu voittaa mestaruus jos ei ois ollu tätä valtavan huonoa tuuria koronan ja viisumiongelmien ja Maunulan akkuporakoneen kanssa siinä kalkkiviivoilla. Onneks nyt pääsee huilaa ja näkee perhettä kun ei oo nähty viikkoon ja on ollu tosi raskasta olla töissä. Kesällä vähän rillaillaan ja hyvillä mielin taas ens kaudella haastamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös