Jokerit mukaan Spengler Cupiin

  • 107 860
  • 748
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Vähän kyllä huolettaa, että tänään jotakin sattuu ja pahasti. Riskiä lisää vielä se, että kyseessä on känädä, tuomarit sallii käsille hakkaamisen ja se että vastassa ei ole oikea joukkue joka joutuisi vähän harkitsemaan omaakin jatkoa.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
taisi tulla kanukille jäähy tuossa summerin soitua?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kumpa kukaan ei loukkaantuisi. Peli näyttää tällä hetkellä siltä, että nivelet, luut ja lihakset joutuvat jatkuvasti ottamaan vastaan sellaisia iskuja, joista voi tulla vammaa. Vittu miten paskasti suunniteltu turnaus, kun pelataan perättäisinä päivinä. Kuka tässä edes haluaa päästä jatkoon?
 

Moses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Semmosta. Mikkelson hyppää niskaan erän loppuvihellyksen jälkeen. "I fucking fell."
Kyllä tuosta jotain taisi tulla, siihen malliin ihmetteli Mikkelsonikin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kanada sikailee siihen malliin että jahka Jokerit ratkaisee pelin jatkuvilla ylivoimilla, niin Erkan kannattaisi ottaa tähdet sivuun. Puolueettomana katsojana toivoisin Kanadan tasoitusta ja sitä kautta jännää peliä, mutta tuskin on tapahtumassa, ellei Kanadan valmentaja sitten erätauolla piiskaa kuritonta joukkuettaan ojennukseen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan viihdyttävä peli. Taklauksia paljon ja suurimman osan esitti Jokerit!

Joku dyykkas kiekon eteen joten pelataanko tänään ihan "tosissaan" voitosta. Tämä on Semifin peli. Nyt saa riistää, raastaa ja niistää nokkaa!
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kanada sikailee siihen malliin että jahka Jokerit ratkaisee pelin jatkuvilla ylivoimilla, niin Erkan kannattaisi ottaa tähdet sivuun.
Mikään ei tosin siihen viittaa tällä hetkellä, että Jokerit yv:llä peliä ratkoisi. Paitsi ehkä se, että tilaisuuksia piisaa. Muutoin kyllä samaa mieltä. Sitä ei toki voi ennustaa milloin kolisee, mutta tänään kolisee. Toivon, että sitä seuraa brutaali pahoinpitely. Ennalta ehkäisevänä keinona sitäkään ei liene mahdollista toteuttaa.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Jos tämä tahti jatkuu niin kyllä Semirin pitää käydä jotain noista leipomassa. Muuten tulee aika vajaamiehinen loppukausi.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
siellä muuten pelattiin ylivoimaa äsken neljällä hyökkääjällä!

Ohtamaa ainoana pakkina (maalin edessä)
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kanada tasoittaa saman tien. Nopeaa ylivoimain hyödyntämistä. Hyvä hyvä.

edit. Tässä on tietysti se, että hävitä pitäisi, mutta tiukkaa matsia ei saisi tulla koska kanukit paskoo meidän tähdiltä ranteet. Eli nyt vain nopeasti nelisen maalia vaikka itse sinne omaan verkkoon, jotta tempo loppuu ja pelaajat ovat turvassa...
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
ai tuosta jäähy? :D

ja Kanada rokottaa jälleen yv:llä, 2-2
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös