Jokerit mukaan Spengler Cupiin

  • 107 874
  • 748

Moses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei mitään järkeä pelata tälläisiä turnauksia jos ei kerran pelata voitosta.
Tämä Sveitsissä höntsäily on tod. näk. mieluisampaa lepuuttelua kun Vladivostok - Sibir välillä lentely.
Miksi Omark koppin!? Olin hetken muissa toimissa ja kun palaan niin Omark kävelee koppiin....
Omark sai 2+10 ilmeisesti suunsoittamisesta, sen verran kovaan tahtiin kävi suu lehmien - anteeksi, tuomareitten suuntaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Miksi Omark koppin!? Olin hetken muissa toimissa ja kun palaan niin Omark kävelee koppiin....
Siltä palo käpy dumareihin tms.

Tähän turnaukseen lähdettiin, jottei tarvitsisi matkustaa Venäjän itärajalle jouluna = säästetään energiaa. Toivottavasti myös hävitään mahdollisimman vähällä energiankulutuksella kaikki pelit, jotta saadaan mahdollisimman paljon lepoaikaa ennen seuraavaa oikeaa matsia, joka on jo 3.1.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Kolmannesta erästä odotan huikeaa Jokerinäytöstä, jossa tehdään 2-3 maalia ja mennään lohkovoittajana välieriin.

Pettymään näköjään jouduin odotuksieni kanssa. No nyt sitten mennään pitkän kaavaan kautta välieriin. Kuntopyörää, pastaa ja joukkuepalaveri, niin huomenna mustelmia säästämättä kaikki likoon ja jatkoon.... Huikea turnaus, ihan maailmanluokan meininki verrattuna johonkin edesmenneeseen ärrä-cuppiin.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy vaan toivoa että huominen vastustaja ei ajattele samoin ja perseile Jokereita jatkoon.

Kyllä ne pelaajat siellä yrittivät pelata, sen osoittaa Linuksenkin turhautuminen lopussa. Ja mikäs siinä, kyllä muakin vituttaisi, kun muu joukkue oman ketjun ulkopuolella on melkoisen paska ottelusta toiseen, eikä saa mitään aikaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kyllä ne pelaajat siellä yrittivät pelata, sen osoittaa Linuksenkin turhautuminen lopussa.

Kyllä. Tosissaan vetivät, maskit, taklaukset, blokit, viisikkopelaaminen ja eritysesti yiivoima oli parasta mitä on nähty vuosiin. Energiaakin säästyy kun pelataan kolmesta viiteen otteluun enemmän kuin lähimmät kilpailijat.

Mutta hei, me voitetaan tällä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä mä lähden siitä, et haluun Jokereitten voittavan jokaisen pelinsä, oli sit kyse finaalisarjan game 7:sta tai merkityksettömästä harjoituspelistä. Koskaan ei häviö lämmitä ja vielä vähemmän pystyn sellasta Jokereille toivomaan jo etukäteen. Ammattitaito ja ylpeys siitä on asioita, mistä ei mun mielestä pidä tinkiä ja kummastakin on tingitty parhaansa mukaan Spenglerissä ja se taas aiheuttaa itselleni lähinnä häpeän tunnetta. Vaikka rasitus kasvaa, niin toivon joka tapauksessa ryhtiliikettä ja koko paskan voittoa. Kun sinne on päätetty lähteä pelaamaan niin pelatkoon sit kunnialla ne pelit.
 

faro

Jäsen
Erkkahan totesi jo maanantaina Riika-ottelun jälkeen, että ei näin kovaan turnaukseen voida missään nimessä lähteä pelaamaan täysillä, sillä muuten energiaa kuluisi liikaa.

Jotenkin en ihmettele, vaikka joukkue häviäisi huomisen ottelun tahallaan.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tämä turnaus olisi joukkueen suomalaisille pelaajille ollut ihan sopivantasoinen tapahtuma hakea hyökkäyspään onnistumisia ja itseluottamusta kevään sarjapeleihin, mutta ei ne kädet oikein tunnu riittävän muuhun kuin 0-0-tahkoamiseen tälläkään tasolla, joten turistireissuiluksihan tuo niiltäkin osalta menee.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Niin kyllähän nämä kaikki kommentit Jokereiden suunnalta ja suhtautuminen tähän turnaukseen kertoo enemmänkin siitä, että kyseessä ei ollut mikään Jokerijohdon valinta ottaa ylimääräisiä pelejä tähän väliin. Ennemminkin näitä pelejä taidetaan pelata jonkilaisena KHL:n kuuluvana "velvollisuutena" markkinoida tuotetta myös Keski Euroopassa. Joo ei olisi Jokereilla ollut joulutaukoa muutenkaan, mutta kyllähän nuo puheet jostain Vladivostokin reissusta kuulosti lähinnä siltä, että yritettiin jotenkin selittää tätä turnaukseen osallistumisen järkevyyttä. Eipä nopealla vilkaisulla Jokereiden Bobrov-divisioonasta tällä kaudella Vladivostokissa ja Amurissa käy kuin Dinamo Minsk, joten en kyllä näe mitään syytä miksi Jokerit olisi sinne joutunut matkustamaan. Ensi kaudella toki sekin edessä sitten.

Sinällään hieno ja arvostettu turnaus, mutta tällä asenteella ja aikatauluilla ei palvele kyllä Jokereita millään tasolla.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Enpä olisiuskonut, että tämän kauden joukkuetta joutuisi häpeämään. No nyt on sekin päivä nähty. Tässä on tulos kun yhteisistä pelisäännöistä lipsutaan. Yksilötaitoa on joukkueessa niin häviävän vähän, että ilman yhteistyötä ja asennetta ei tule touhusta lasta eikä paskaa. Hyvän kuvan jättävät itsestään sveitsiläisille. "Tässäkö tämä nyt oli."
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Eiköhän ole vaan parempi että huomenna pelataan peli alta pois vaan ja sit kotia(siis hävitään). Toinen toivomus että sekä Moses ja Omark huilaavat. Ei edes Erkka ole niin tyhmä että laittaisi vielä huomennakin pelaamaan...
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä. Tosissaan vetivät, maskit, taklaukset, blokit, viisikkopelaaminen ja eritysesti yiivoima oli parasta mitä on nähty vuosiin.

Vetivät aivan yhtä tosissaan tänään kuin vastustajakin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
kyllähän nuo puheet jostain Vladivostokin reissusta kuulosti lähinnä siltä, että yritettiin jotenkin selittää tätä turnaukseen osallistumisen järkevyyttä. Eipä nopealla vilkaisulla Jokereiden Bobrov-divisioonasta tällä kaudella Vladivostokissa ja Amurissa käy kuin Dinamo Minsk, joten en kyllä näe mitään syytä miksi Jokerit olisi sinne joutunut matkustamaan. Ensi kaudella toki sekin edessä sitten.

Erkkahan totesi julkisestikin että tällä on Spengleriä pelaajille koitettu myydä. Todellisuudessa Jokerit ei sinne olisi joutunut matkustamaan kuin Spenglerin perustelupuheissa ja kaiken lisäksi Jokerit olisi voinut laatia otteluohjelman yhteistyössä KHL:n kanssa myös siten, että jouluna olisi ollut vapaata.

KHL kuitenkin päätti lähettää Jokerit Spengleriin ja toivotaan, että se kääntyy eduksi kohti kevättä. Niinkin voi ihan oikeasti käydä, vaikka lepo ja harjoittelu olisi ehkä ollut mm. liigasta tulleiden pelaajien osalta tärkeämpää. Katsellaan kuis käy kun aika moni (liiga)pelaajista oli ns. puhki ennen "taukoa.".
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Niin, pelaajat pääsivät perheittensä kanssa joululomalle Sveitsiin ja siltä pohjalta. Jos kukaan ei loukkaannu ja avainpelaajia säästellään huomenna, niin aika plusmerkkinen reissu. Se, että suurelle yleisölle ja/tai pelaajille tätä myydään jonain vaihtoehtona Siperiajoululle, voi ihan hyvin olla paskapuhetta. Tai olla olemati. Ei tää oo niin vakavaa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Tämä Sveitsissä höntsäily on tod. näk. mieluisampaa lepuuttelua kun Vladivostok - Sibir välillä lentely.

Tätä perustelua en taas ole ymmärtänyt missään vaiheessa. Jossain välissä runkosarjaa ne lentelyt on kuitenkin tehtävä, joten vähän hassu perustella niitä tuolla.
 

Moses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätä perustelua en taas ole ymmärtänyt missään vaiheessa. Jossain välissä runkosarjaa ne lentelyt on kuitenkin tehtävä, joten vähän hassu perustella niitä tuolla.
Totta tuokin, mutta aivan varmasti mukavampi esim. Omarkille ja Karlssonille, kun nyt on ollut kovalla tahdilla matseja, mm. EuroHöntsäTurnauksen pelit ja sen jälkeen ihan KHL-pelit. Veikkaanpa että palautuminen on helpompaa Sveitsissä surffailun ohella.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Tätä perustelua en taas ole ymmärtänyt missään vaiheessa. Jossain välissä runkosarjaa ne lentelyt on kuitenkin tehtävä, joten vähän hassu perustella niitä tuolla.

Eipä sinne Vladivostokkiin ole tarvinnut lähteäkkään koko kautena. Voi olla kaukaa haettuna, ettei tässä hässäkässä ollut Jokereilla vaihtoehtona Spengler tai KHL otteluohjelma, jossa jokainen kohtaa toisen kotona ja vieraissa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Veikkaanpa että palautuminen on helpompaa Sveitsissä surffailun ohella.

Sarjassa on vain tietty määrä matseja ja näiden määrä ei muutu vaikka Sveitsin turnee jäisi välistä. Samoin sarjan aloitus- ja lopetuspäivät menevät lähes samalle päivämäärälle joka jengillä, mitä nyt päivä tai kaksi on eroa suuntaan tai toiseen. Sen sijaan Jokerit vetää tähän väliin useamman tiukan matsin "turhaan" ja syö näin aikaa treeniltä, palautumiselta tai vastaavalta. Vaikka turnauksen väliinjättö ei välttämättä olisikaan tuonut näin pitkää lepotaukoa, olisi se kuitenkin tarkoittanut useampaa välipäivää kauden alun ja lopun välille.

Kritisoin päätöstä osallistua turnaukseen jo hyvissä ajoin. Nyt näyttää siltä, että linjaveto tuolloin oli oikeansuuntainen: turhaa rasitusta ja jengistäkin näkee, että ihan täydellä vakavuudella tätä ei oteta. Hyödyllisemmin ajan ja energian voisi käyttää, mutta toivottavasti nyt huomenna turnaus menee poikki ja vammoilta säästytään. Kyllä sitä pari kertaa hyperventiloi kun Omark oli tuskissaan "kepityksen" jälkeen tai Koukalia puhallutti jäähyaitiossa kontaktin jälkeen.

edit: Mulla olisi tähän paikkaan yksi toive. Koko LOKOMO-ketju voisi huomenna olla viltissä "miettimässä tekojaan" eli suomeksi sanoen pysymässä terveenä. Peliaikaa voisi sitten ihan reilulla kädellä heittää Semirille, Mäelle, Ritalle, Salliselle, Sillanpäälle ja vaikka Kurrille jos mies haluaisi pelisilmää näyttää.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Mitä tarkoitusta varten Sillanpäätä säästellään? Olipa kyllä kädetöntä meininkiä mentiinpä sitten kuinka puolivaloilla tahansa. Ossi aloituksessa jaksoi vähän hymyilyttää.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Pari muuan peli ja lennot eivät pitäisi vaikuttaa mitenkään, jos pelisysteemi on kunnossa. NHL:ssäkin pelataan 20 ottelua enemmän runkosarjaa, että hyvin nuo pelit pitäisi jaksaa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Eipä sinne Vladivostokkiin ole tarvinnut lähteäkkään koko kautena.

Eikä olisi tarvinnut lähteä vaikka Spengler olisi jätetty väliin, ensi kaudella sitten. Ilmeisesti jokerijohto vain yrittää puolustella päätöstään lähteä turnaukseen tuollaisilla onnettomilla tekosyillä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Eikä olisi tarvinnut lähteä vaikka Spengler olisi jätetty väliin, ensi kaudella sitten. Ilmeisesti jokerijohto vain yrittää puolustella päätöstään lähteä turnaukseen tuollaisilla onnettomilla tekosyillä.

Se mitä asiasta olen kuullut niin ei se näinkään mene. Kyllä pelaajat ovat hyvin tietoisia kenen toimesta ja miksi Spengleriin on lähdetty. Valmennus on ymmärrettävästi hakenut positiivisia asioita reissusta ja juuri niin heidän pitääkin tehdä. Kääntää kaikki Jokerien voimavaroiksi kevättä kohden niissäkin tapauksissa joissa pitäisi tehdä toisin kuin on tehty. Karalahtihan puki asian hyvin sanoiksi todetessaan, että Jokereissa muuten asiat ovat OK, mutta Spenglerissä ei ole mitään järkeä.

Virmasta voisi lainata loppuun: näillä mennään. Sen enempää en Spengleriä kommentoi edes huomenna.
 
Viimeksi muokattu:

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En nähnyt peliä.

Mutta en pysty ymmärtämään että osallistutaan turnaukseen ja vedetään kananmunat taskussa.

Ammattiylpeyttä pitäis olla sen verran enemmän että näytetään näille sveitsiläisille ym. mikä on KHL liigan taso.

Funtsikaa joku NHL porukka täällä niin vittu sellaista kankkusta ei olekaan ettei ne sen verran pelaisi että homma klaarataan kotiin.

Tulkaa nyt vittu kotiin sieltä jo.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Norja
  • 4.35
  • 4.45
  • 1.61
Ruotsi vs Ranska
  • 1.03
  • 16.00
  • 24.00
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös