Jokerit-Lukko 17.09.2004

  • 7 128
  • 76
Jaa-a, toivottavasti tästä ei tule samanlaista mykkäkoulu-hässäkkää kuin silloin vuosi sitten Lehkosen kanssa.
Välillä sitä vähän miettii, että tuleeko se Torkki toimeen kenenkään valmentajan kanssa, mutta toivottavasti nyt ei siitä ole kysymys.

Yli-Torkko on kuitenkin oikea mies korvaamaan Torkin tuossa Tähtisen ketjussa, jonka peli oli muuten eilen melko tukkoista, toivottavasti Yli-Torkon heittäminen tuohon vitjaan saa aikaan samanlaisen ketsuppipullo-ilmiön kuin harjoitusmatsissa HPK:ta vastaan.

Kyllä nyt on semmoinen fiilis, että, ei nyt välttämättä ihan niitä kolmea pistettä, mutta kuitenkin tästä matsista tulee pisteitä.

Pitänee hakea "twelvari" kaupasta ja kuunnella rauhassa peli radiosta kotona ennen kuin lyö kunnolla sitten viihteelle.

Pirnestä varmaan monet Jokerifanit seuraavat, mutta kannattaa seurata myös hänen laiureitaan, jotka olivat eilen pelipäällä.
Myös Toni Koivisto saattaa hyvinkin väläytellä.
Pakistossa Pettinen ja Niskala olivat eilen hyviä, toivottavasti sama jatkuu.

Jokereilta on vielä Hancock sivussa viime kevään takia, joten heidän kokoonpanostaan ei oikein löydy sellaista pelaajaa, jolle onnistumisia toivoisi.

Onnea joka tapauksessa peliin molemmille joukkueille, parempi voittakoon!
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti Banhammer
Eniten huolestuttaa Jokereiden maalinteko. Todella ihmeellistä, että se tuntuu AINA hieman tökkivän.


Jotain mystistä siinä on. Heti kun laittaa tehottomuuden perikuvan roudari Turusen Ilvekseen, tämä tekee 2 maalia ensimmäisessä pelissä. Ja toinen tehoton Jussi Pesonen samassa pelissä 1+1. Kiva pojille, mutta pistää ihmettelemään, miksei niitä maaleja voinut tehdä Jokereissa. Turrekin sai pelata ylivoimaa väsyksiin asti.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vai niin, Torkki on siis sivussa tänään. Jos miehellä on Rautakorven kanssa jotain skismaa niin menköön sitten pelkästään itseensä sillä kyllä täytyy miehessä olla silloin vikaa jollei pysty kenenkään valmentajan kanssa tulemaan toimeen. Jos kyse on vastaavasti jostain pikkuvammasta tai pelillisistä asioista niin ok, ei Torkki eilen mitenkään erikoisesti pelannut mutta oli kuitenkin selvästi parempi kuin esim. Snellman.

Itse ottelusta lienee tulossa tyypillinen Jokerit-Lukko taisto eli vähämaalinen ja tasainen. Jokerit on kotonaan ennakkosuosikki, mutta Lukon eilinen maali-iloittelu antaa toivottavasti rentoutta kettupaitojen otteisiin tänäänkin. Lukon kolmoskenttä meni täksi illaksi siis hieman uuteen uskoon kun Yli-Torkko korvaa Torkin. Vauhtia tuosta Yli-Torkko-Tähtinen-Snellman kentästä ei varmastikaan puutu, mutta miten riittää voima?

Toivotaan kuitenkin hyvää matsia ja edes yhtä pistettä Lukolle. Vastus on kuitenkin selvästi kovempaa luokkaa kuin mitä se oli eilen, joten mitään 1-6 lukemia on turha odottaa.
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
ramonaa netin kautta

Niin onko ketään tietoinen pystyykö, ja jos pystyy niin miltä sivuilta, kuuntelemaan radio ramonaa netin kautta?

Eilen jäi matsi kuulematta ja kyllä söi miestä. Syynä muutto pois ramonan taajuusalueelta.

Tänään lukko vie jokereita. Koivisto oli yllättävän tehokas eilen, oppinut maaleja tekemään.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: ramonaa netin kautta

Viestin lähetti machine
Niin onko ketään tietoinen pystyykö, ja jos pystyy niin miltä sivuilta, kuuntelemaan radio ramonaa netin kautta?

Eilen jäi matsi kuulematta ja kyllä söi miestä. Syynä muutto pois ramonan taajuusalueelta.

Tänään lukko vie jokereita. Koivisto oli yllättävän tehokas eilen, oppinut maaleja tekemään.
Ramona kuuluu klikkaamalla tuolta
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eilen tosiaan HIFK kaatui vaisulla (?) pelillä ja tänään pitäisikin parantaa jos meinaa Lukon voittaa.
Ketjun avaajalta (jonka nimeä en muista nyt) hieno avaus, jossa tulikin esille kaikki tarpeellinen.
No, toivotaan että Jokerit korjaa pointsit himaan. Sanotaan vaikka 4-2.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas, todella vaikea peli edessä Jokereille. Ei voi kun nostaa hattua Rauman suuntaan, kovan joukkueen ovat ganaalin varrella saaneet kasattua. Tämä on toki liigan kannalta pelkästään positiivinen asia, yksi kärkijoukkue lisää.

Tyytyväinen täytyy olla, jos Jokerit tänään homman hoitaa. En tiedä miten on mahdollista, että kun kerrankin joukkueeseen hankitaan riittävästi senttereitä niin silti joudutaan tilanteeseen, ettei neljää täysikuntoista sentteriä saada millään mukaan.

Nettiradion kautta koetan matsia kuunnella ja Lukon vahvasta ryhmästä huolimatta luottavaisin mielin. Veikataan 4-1 Jokereille ja maaleista vastaavat Kartsa, Metro, Jarna ja Tomek.

Näillä mennään, ennen kun saadaan vahvistuksia.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itsekin tuota Torkin tapausta ihmettelen. Rautakorvelle on turha hänen alkaa ryppyilemään, Jukka on sen verran tough guy.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kokoonpanojen suhteen lähtöasetelma on erikoinen: loukkaantumisten takia Jokerit saa vaivoin kolme kenttää kasaan, kun Lukolla olisi äijiä viiteen hyökkäysketjuun ja neljään pakkipariin.
Uskon, että Lukko luistelee viimeistään kolmannessa erässä Jokerit väsyksiin ja hoitaa pisteet kotiin. 2-4 on veikkaukseni.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ristoltakin oli jo kyselty sitä miksei Toke pelaa? Rautakorpi oli puolestaan Ristolle vastannut että "ihan normaalia pelaajakierrätystä". Se siitä.

Muuten on varmaan tulossa värikäs ilta selostuksenkin suhteen, sillä Risto ei ole saanut kaffeen sumppia nyt ennen peliä, ja sehän se miestä riepoo kuten jokainen omasta kokemuksesta tietää.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja maalinhan äijät ylivoimalla tekivät, valitettavasti vaan vääränväriset äijät eli Jokerit.

Tiukkaa ja vähämaalista on, Jokerit ilmeisesti hallitsee jonkin verran mutta Vehanen on pelannut Ripan mukaan hyvin. Varsinkin avauserä oli Ripan mukaan tarkkaa ja tapahtumaköyhää peliä.

Ei ole muuten selostajammekaan vedossa tänään.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei taida Lukolla olla saumoja narreja vastaan. Samalla kaavalla homma etenee kuin niin monesti ennenkin Hartwallissa. Ei taida pojilla tänään olla paukkuja...
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nii-i.. vittu ei radion perusteella saada yhtaan mitaan aikaiseksi. Ei paljon lammita enaa eilinen assavoitto.. 6min ja loppu..
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
No 2-0 tilanne ja edessä Jokerivoitto. Kuitenkin kyse on ylivoimapelin toimivuudesta. Tasaviisikoin omissa ei näemmä soi pahasti. Jotain hyvääkin. Eiköhän tuo ylivoimapelinkin toimivuus löydy. Ainakin paikkoja oli. Thomas ollut tosi hyvä. 3. erä taitaa olla melkoista pelailua.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Turpaan tuli siis tänään ja sm-liigan sivuilta seurattuna varsin huonolla pelillä. Nollille jääminen on aina huono asia eikä tuo jäähymääräkään kovin lupaavalta näytä. Taitavat pojat olla sen verran tukossa, että 2 peliä peräkkäisinä päivinä on vielä liikaa. No, 54 kierrosta vielä jäljellä ja seuraava peli on siis ensi viikon torstaina vieraissa Blegiä vastaan. Silloin uusin kujein ja toivottavasti myös uusin luistimin pisteiden metsästykseen.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siinä se peli sitten oli, Ripan selostuksen perusteella aika munaton esitys Lukolta. Onnittelut Jokereille.

Tämä peli on syytä unohtaa samantien, katseet ensi viikkoon ja Blues-matsiin. Hartwall-areena on vaan Lukolle veemäinen paikka edelleen.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielenkiintoista on nahda miten siis ensi torstaina alkavassa jaksossa tulee pisteita kun viikon sisalla pelataan

23.9 Blues
24.9 Tappara
-
26.9 TPS
-
28.9 HPK
-
30.9 JYP

siina saattaa tulla pohkeisiin happoja..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Juu, nyt tultiin takaisiin maanpinnalle eilisen voiton jälkeen. Ripan mukaan Lukko pelasi eilen kaikinpuolin paremmin kuin tänään, nyt ei onnistunut mikään paitsi Petrin peli maalinsuulla. Bartek vapautti Saarelan läpiajoon, mutta ei onnistunut ja vastaavasti hetken päästä Metropoliitta Glen onnistui alivoimalla omassaan. Siihen peli ratkesi, lopussa minusta tuo Lukon maalivadin poisotto oli vain kosmetiikkaa, aiemminkin se pitäisi ottaa kahden maalin tappioasemassa. Tietysti jos ei ole paikkaa, niinkuin nyt ei ilmeisesti ollut, niin minkäpä sille voi.

Kyllä tuolla ylivoimamäärällä pitäisi osua. Toisaalta aika lailla nuo jäähyt menivät niin että heti kun toinen joukkue pääsi ylivoimalle, sille ylivoimalla pelaavalle joukkueelle löytyi myös jäähy. Tuomarina taisi olla Jyri Rönn, jos oikein kuulin? Tuomaria tappiosta on kuitenkin turha syytellä (eikä sellaista kukaan ole tehnytkään) kun kerran ei yhtään osumaa onnistuta tekemään.

Mutta ei tämä tappio nyt isommin harmita, kun ei huonolle joukkueelle hävitty.

Onko niin että nyt on tuomareilla tarkka linja käytössä? Vaikuttaisi hiukan siltä, eilisen Tom Laaksonen työskentelyn nähneenä sekä nyt Rönnin (?) työskentelyä radiosta kuunnelleena?

Onpas kumma kun lauantaina ei ole peliä. Ei senpuoleen ole kellään muullakaan, joten Lukon osalta homma jatkuu ensi torstaina Espoossa Bluesia vastaan.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Radiosta kuultuna aikamoista nuhjaamista, tietysti jäähyt suurena syypäänä. 40min jäähyjä ilman femmoja, kymppejä yms. on aika paljon. Kummatkin maalivahdit kuulostivat erittäin hyviltä, ja jotenkin mulla on luottoa TimTomiin, ei pelottanut missään vaiheessa. Areenalla olleet voivat sitten kertoa oliko tiputtelua tms., mutta erittäin hyvältä näyttää maalivahtipeli. Empäs sano että tästä on hyvä jatkaa, vaan että lähempä paskalle ja sitten kallioon kaljottelemaan! Hyvä Jokerit!

+++ Thomas
++ Metro "2 1 3 4"
+ Kartsa "2 2 1 3"
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin peliä etäseuranneena vaikuttaa siltä, että Kartsa on todella niin hyvässä kunnossa kuin uskoinkin ja toisaalta Metro on edelleen Jokereille lähes kaikki kaikessa. Myös Thomas on ilmeisesti pelannut jälleen hyvin, paikalla olijoilta odottelen raporttia.

Yleisömäärä alle 8 000 eli siinä suhteessa ei hyvältä näytä.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
- Alku uskomattoman tylsää kiekkoa, loppua kohti parani.

- Lukko ei lopussa pahemmin pyristellyt vastaan. Itse asiassa Lukolla ei tainnut koko ottelussa olla yhtään hyvää paikkaa?

- Taklauksia 1 vai 2? Naurettavaa.

- Jokereilta ihmetystä aiheuttaa Pakaslahden ketjun peluuttaminen ylivoimalla Filppulan kolmikon sijaan. Filppulan ketjussa paljon potentiaalia, tänään maalipaikkoja hukkaili taas Lind.

- Sami Lepistöltä erittäin hyvää puolustuspelaamista.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Kausi on alkanut juuri niin kuin etukäteen ajattelin.
Enkä tarkoita näitä kuuta kerättyä pistettä ja kahta niukkaa voittoa, vaan peliesitystä. Tiukkaa puolustusta ja omapää pelataan tarkasti ja vastaavasti tehot hyökkäyspäässä antavat odottaa. Toivottavasti ne hyökkäyspään tehot avautuvan ennen kuin ne vääjäämättömät puolustuspään virheet purskahtavat esille.
Siitä, että joukkue on tehnyt molemmissa peleissä kaksi maalia ja kuitenkin pisteitä on koossa täydet kuusi, voimme olla onnellisia, mutta on varmaa, että tuuri ei jatku pitkää. Toisaalta kausi ei ole kovin pitkä :-)
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Looking good!

TIEDÄN!

Näillä peleillä ei ole mitään merkitystä ja pokaalit jaetaan kun lumet sulavat, MUTTA 3 pistettä on yhtä arvokas saavutus niin helmikuussa kuin syyskuussakin. Ja sitä paitsi on se parempi voittaa kuin hävitä. Pasi Rautiasta siteeraten: " Kun sä voitat niin naiset näyttää kauniimmilta, ruoka maistuu paremmalta ja nukut yösikin paremmin" UCL-studio 15.9 Nelonen + kanavalla.

TT:n esitys oli jälleen loistava. Kun TT:n sopimus Jokereihin julistettiin olin erittäin iloinen ja nyt, jos mahdollista, ylimielinen virnistykseni on entisestään leventynyt. Ja lisäksi Metropolit alkaa näyttää jo tässä vaiheessa ylivoimaisia pelimiehen kykyjään.

Puolustuskin näyttää olevan jopa yllättävän hyvin paketissa ja Kartsa on nousemassa johtohahmoksi. Hänen osaltaan olin hieman epäileväinen, mutta nyt alan vakuuttua hänen kyvyistään. Hän todistaa sen saman minkä Teppo Numminen tekee maailmancupissa.

Areenan yleisömäärä on minullekin suuri yllätys. Luulisi että World Cup olisi antanut uutta nostetta myös liigakiekolle. Ja erityisesti kun narrien peli näyttää kulkevan. Varmaan lippujen hinnat ovat ylittäneet kipukynnyksen. Samaa mieltä??
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jeps, kuten edellä sanottiin niin ensimmäinen erä oli melkoista koomailua. Jokereiden avaukset pysähtyivät seisoville jaloille ja keskiviivalla pyörimiseen.

Toiseen erään saatiin sitten hieman reippaammin vauhtia avauksiin ja peli alkoi hieman kulkemaan.

Hajahuomioita Jokereista:
- Lepistö hoiti tonttiaan hyvin
- Jantunen oli vielä aika hukassa (ja viime vuoden pelinro 90 vaihtunut 10:een)
- Thomakselta peruspelillä nollapeli, tehnee hyvää itseluottamukselle
- Metro on Metro
- Filppulan peli kulki ajoittain näppärästi
- LAUKAUKSIA yv:n aikana, jos ei ammuta niin ei tule maaleja
- Järventie ei oikein saanut itseään toimimaan
- Pakaslahti oli täysin rautakanki, ei ole ollut raketti ennenkään mutta nyt ûberetana
- Rönn harjoitteli pilliin puhaltamista urakalla, huteja tuli molemmin puolin
- Viime vuoden kulmissa nuhjaamista kiekon kanssa on vähennetty, nyt yritettiin saada kiekkoa maalinkin eteen

Kaiken kaikkiaan peruspeli ja ihan ok tähän vaiheeseen kautta. Pääasia on se että kausi on avattu, Metro on kotona ja iskussa, sekä täydet pisteet plakkarissa kahden ottelun jälkeen. Vielä kun saadaan Hancock kehiin ja pakistoon tykki niin rock.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös