Jokerit kohti kautta 2012-13

  • 525 507
  • 1 257
Tuntuisi jotenkin helvetin mauttomalta haalia joku Barkov jr. meille jos se jotenkin edes mahdollista olisi, kaveri on kuitenkin jo ryövännyt itselleen eturivin paikan Tapparassa ja on jo tavallaan "franchise"-pelaaja jengissään. Lehterä/Granlund-kaappauksissa pelaajilla oli johdon urpoilun myötä tie tukossa omassa jengissä joten näissä tapauksissa oli pelaajalla muutakin syytä vaihtaa maisemaa kuin raha.

Nyt kun omiakin jätkiä on kerrankin nousemassa monien pitkien laihojen vuosien jälkeen ryminällä edustukseen niin pidetään näistä nyt kiinni eikä lähdetä ehdoin tahdoin ryöstökalastelemaan. Mukavampi se on vastustajanakin katsoa junnutähtien syttymistä omissa joukkueissaan, tuovat hienoa väriä SM-liigaan.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Barkov on varmasti huikean lahjakas, mutta meillä on Teräväinen, jolle sen unelmanäyttöpaikan soisi niin miksi helvetissä pitäisi hakea muualta isolla rahalla se talentti?

On se hienoa, että fanien keskuudessa omia junnuja arvostetaan..

Barkov pelaa 16vuotiaana jo aikamiesten peleissä kuin vanha tekijä. Jos pojun saisi meille niin en laittaisi yhtään pahitteeksi eikä varmaan moni muukaan. Teräväinen on potentiaalinen kehittyvä pelaaja ja varmasti saa kunnon näytönpaikan ensi kaudella. Onko hänestä kuitenkaan rosterin vakiokasvoksi vielä ensi kaudellakaan? Toiseksi Barkov taitaa pelata yleisesti sentterinä, mutta Teräväinen pystyy yhtä hyvin pelaamaan myös laidassa niin kyllähän kummatkin mahtuisi rosteriin.

Enkä usko, että täällä ei omia junnuja osata arvostaa. Barkov vaan sattuu olemaan hyvin lahjakas nuori. Hän voi olla samanlainen kultakimpale mitä Kulta-Mikke on naapurissa.

Sentteri osasto ensi kaudelle:
1. Filari
2. Barkov? Teräväinen? Koski? Kerälä? (Santala?) Onhan näitä.
3. Hahl (jatkopahvia kouraan vain)
4. Heino
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Uskon, että Sami Salminen tulee saamaan ensi kaudella kovan luokan näytönpaikkaa joukkueesta.. Kokoa kaverilla on kuin Ovechkinilla, pituutta jopa enemmän.. Jos saisi jalat samaan kondikseen, niin auta armias... Tästä kaverista kuullaan vielä! Ja toivottavasti pikkuveli seuraa sitten perässä!

Linkki Eliteprospectsiin Samin pelaajakorttiin
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mäki 3v, Eronen 2v

Jokerien FB tiedottaa:

Tomi Mäki kolmen vuoden ja Teemu Eronen kahden vuoden jatkosopimus.
 

Tuuppaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hokki
Odotetunlaiset jatkosopimukset jokeritaustaisille pelaajille. Erosen urakehitys taitaa olla Jokereille sopivaa laatua siinä suhteessa, että ei kehity liian nopeasti isompiin liigoihin, vaan saadaan nauttia hienosta pelaajasta kauemmin omassa jengissä. (Tämän sanottua lähtee ensi kaudeksi Ameriikan maalle..) Mäki taas on Heinon kanssa nelosketjun sielu.

Kieltämättä päivä olikin jo tarpeeksi harmaa ja pimeä, tämä uutinen piristää kummasti. Jospa ennen joulua saadaan vielä muutama vakionaama lisää kiikkiin.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Hyvät jatkot! Molemmat parantavat koko ajan ja kumpikin tulee taas rikkomaan yhden kauden piste-ennätyksensä tällä kaudella.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mieluiten olisin laittanut sopimusten pituudet toisin päin, mutta käyhän tämä näinkin enemmän kuin hyvin. Hyvä aloitus, nyt vielä Hardtin, Hahlin ja Ridan pahvit niin kyllä kelpaa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno juttu nämä sopimukset. Kaksi vahvasti Jokeri-taustaista pelaajaa, jotka ovat "sopivan" hyviä muodostamaan joukkueen rungon. Mäki on loppujen lopuksi yllättävänkin monipuolinen ja selkeästi keskitason liigajyrää parempi pelimies. Eronen taas on mennyt kuten Tuuppaaja totesi sopivasti eteenpäin ja omaa täydet mahdollisuudet liigan kärkipakkien joukkoon. Tällaisten kaverien varaan on hyvä rakentaa tulevien vuosien joukkueita ja onhan se pelaajille itselleenkin hyvä homma, että tulevaisuus on ainakin pariksi vuodeksi selvillä.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Tärkeät ja odotetut jatkosopparit. Molemmilla iso Jokeri-sydän!

Mäki jatkaa kehittymistään ja on jo nyt melkein 30 pinnan kaveri neloskentässä. Kaverin päätehtävä on kuitenkin hämmentää, pimentää ja raataa alivoimissa.

Myös Erosen käyrä osoittaa edelleen jyrkästi ylöspäin. Tällä kaudella n.20 pinnaa ja ensi kaudella 30 pinnaa. Erosessa on tosiaan hyvä se, että ei kehity liian nopeasti, jolloin siirto isompiin ympyröihin tapahtuisi nopeasti. Nyt saadaan vielä nauttia Erosesta muutama kausi lisää.

Seuraavaksi Rita 2v. ja Hahlin option käyttäminen, kiitos!
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Hienot sopimukset ja ennenkaikkea Mäen kolmen vuoden diili lämmittää. Ei sillä etteikö Erosenkin diili olisi yhtälailla tärkeä mutta pelkäsin että Mäki saattaisi katsella muihin suuntiin kun Jokereissa "jämähtänyt" kuitenkin 4.ketjuun. Meillä tottakai roolitukset toimii mutta voisi monipuolisuutensa ansiosta olla jossain pienemmässä liigaseurassa ihan kärkiketjujen kamaa. Mutta helmi homma että mies täällä jatkaa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa että saadaan näitä meidän franchise pelaajia kiinnitettyä tiimiin. Luo jatkuvuutta ja molemmat omassa roolissaan tärkeitä veijareita. Mäki on yksi eniten syvyyttä tuovista hyökkääjistämme ja Eronen taas nyt jo hyvä ja kehittyy vielä varmasti. Hienoa!
 
Ai että lämmitti sydäntä Mäen jatkosoppari, iso osa joukkueen sydäntä ja pystyy pelaamaan ketjussa kuin ketjussa. Erosesta tulee myös olemaan paljon iloa, vetoon vaan rutkasti ruutia niin on aika helvetin hyvä oma hyökkäävä pakki meillä Teemussa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Erosessa on tosiaan hyvä se, että ei kehity liian nopeasti, jolloin siirto isompiin ympyröihin tapahtuisi nopeasti. Nyt saadaan vielä nauttia Erosesta muutama kausi lisää.
Yksi kausi, toinen lienee sopimuksessa vain sen vuoksi, että varmistetaan siirtokorvaus, kun NHL-soppari tehdään...
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Yksi kausi, toinen lienee sopimuksessa vain sen vuoksi, että varmistetaan siirtokorvaus, kun NHL-soppari tehdään...
... mikä olisi kyllä ensimmäinen kerta pitkään aikaan kun suomalaispelaajasta maksetaan NHL:n taholta siirtokorvaus.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mäkeä tuskin tunnetaan Jokerifanien ulkopuolella lähes ollenkaan, eikä Eronen ole sen tunnetumpi.

Mitä väliä tällä ylläolevalla on? Kummatkin ovat Jokerisydämen omaavia ja tärkeitä pelaajia joukkueelle, vaikka eivät mediahuomion keskipisteessä olekaan. Sinänsä kyllä Mordjinnin käyttämä termi ei ehkä ihan sovi käytettäväksi näistä kahdesta herrasta, sillä itse miellän franchise-pelaajan NHL-joukkueen kantavaksi voimaksi (Koivu, Bergeron jne.).
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sinänsä kyllä Mordjinnin käyttämä termi ei ehkä ihan sovi käytettäväksi näistä kahdesta herrasta, sillä itse miellän franchise-pelaajan NHL-joukkueen kantavaksi voimaksi (Koivu, Bergeron jne.).

Vaikka tuolle franchiselle ei taida olla mitään kunnon suomennosta niin termivalintani oli huono. Runkopelaaja lieneekin parempi kun näistä kahdesta puhutaan. Mäki on ehkä liian puolustusjyrä koskaan isoon glooriaan noustakseen ja Eronen vielä liian nuori. Tärkeitä jätkiä silti ja varsinkin Mäki on nimekkyyttään tärkeämpi jätkä rosterissa.
 

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
sillä itse miellän franchise-pelaajan NHL-joukkueen kantavaksi voimaksi (Koivu, Bergeron jne.).

Osittain väärin mielletty nimittäin franchise pelaajalla tarkoitetaan yksittäistä pelaajaa, jonka ympärille voidaan rakentaa tulevaisuuden joukkuetta ja itse "brändiä". Joukkueen kasvot pelillisesti sekä markkinointi mielessä. Tietysti pelaaja on yleensä joukkueensa arvokkain, joten on myös samalla se kantava voima.

Filppula on aikalailla meidän franchise pelaaja, josta 4 vuoden sopimuskin kertoo.

Mutta ei mitään sen vakavampaa, oli vain pakko tarttua.
 

Fordél

Jäsen
Mäkeä tuskin tunnetaan Jokerifanien ulkopuolella lähes ollenkaan, eikä Eronen ole sen tunnetumpi.

Tunnetaan oikein hyvinkin ja siksi musta oli hienoa lukea tästä pitkästä jatkosopimuksesta. Toki moni ei varmasti ymmärrä Mäen arvoa monipuolisena pelaajana. Toivottavasti pelaa pitkän uran ja edustaa SM-liigassa vain Jokereita. Juuri tällaisia "ikoneita" Jokerit tulevaisuudessakin kaipaa. Aivan kuten vaikka SaiPa tarvitsee Kohoa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Muistanko nyt väärin, vai vanheneeko Pulkkisen varaus jos hän ei allekirjoita Detroitin pahvia tämän kauden jälkeen? Kahden vuoden jälkeen varauksestahan nuo vahnenevat ja Pulkkinen varattin vuonna 2010.

Pieni pelko on kyllä perseessä, että mies voisi jopa lähteä tämän kauden jälkeen. Paikkaa ykkösmiehistössä ei lähes varmasti kaudelle 2012-13 aukea, mutta Detroitilla on ollut tapana (yrittää) ajaa euroja farmin kautta: Filppulat, Leino ja Hudler lievenät tutuimpia.

Etköhän Jarmo hommaa Teemulle NHL-sopparia, mutta pidä miehen "farmissa" Suomessa Detroitin maksaessa palkan?!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Keväällä Jokerit tiedotti sopimuksista monessa osassa ja taisipa käydä niin, että Klingbergin ja Nordlundin hankkimisesta tiedotettiin sunnuntaina, Kilpeläisen maanantaina ja Hardtin tiistaina. Joten en olisi lainkaan yllättynyt, jos huomenna tai perjantaina ilmoitettaisiin uusista jatkosopimuksista.
 

Henzik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal, Detroit
Onkos kellään tietoa onko jokerit tarjoamassa maagisesti A:ssa tulokaskautta pelaavalle pakille Esa Lindellille sopparia? On ollut meinaan maaginen A:ssa ja on aina pistepörssin kärkipäässä, -94 syntynyt kaveri ja vielä puolustaja! Aika iso ja hyvä liikkumaan!
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Tomppahan on tuollainen "köyhän miehen Lennu" ehkä piirun verran kovemmalla asenteella höystettynä. Viime kevät osoitti sen, että Mäen seuran kuuluu olla nyt ja aina Jokerit. Uskaltaisin väittää, että esimerkiksi Massi-Pihlman ei olisi pukenut pelipaitaa päälle viimeiseen peliin vaikka olisi saanut lääkäriltä luvan. Mitä sitä turhaan hikoilemaan kun palkka juoksee joka tapauksessa... Erosen jatkosoppari on myös erittäin hieno homma. Runkopakki jo nyt ja kehityskäyrä menee Jokereiden kannalta ylöspäin juuri sopivaa vauhtia.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tomppahan on tuollainen "köyhän miehen Lennu" ehkä piirun verran kovemmalla asenteella höystettynä.
Mä kääntäsin tän niin, että Tomppa on vähän kuin Lennu, mutta komeampi.

Mäki on tällä hetkellä mun ehdottomia suosikkipelaajia joukkueessa, paikkaa siinä mielessä Valtosen menetystä hyvin. Ehdottoman hieno homma, että jatkaa kotona, sillä omassa roolissaan Mäki on ihan kuningas. Nelosketjun jätkä melkein 30 pisteen vauhdissa. Kelatkaa sitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös