Jokerit - JYP 21.10.2002 18.30

  • 4 582
  • 52

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Nyt onkin sitten aika kääntää katseet jo maanantain ainoaan koitokseen, jossa voittoputkessa oleva Jokerit saa vastaansa viime aikoina tappioita kärsineen JYPin.

Asetelmat ovat selkeät, Jokerit on selvä suosikki ja JYP altavastaaja. JYP on kuitenkin viime vuosina pelannut hyvin juuri Hartwall areenassa, joten Jokereiden voitto´ei todellakaan ole kirkossa kuulutettu.

Jokerit on viime peleissä saanut kauden alussa tukossa olleen maalihanansa käyntiin ja kahdessa ottelussa osumia on tullut 11. Tommi Turunen ja Frank Banham ovat alkukauden vaisuuden jälkeen saaneet maalitilin auki. Toivottavasti ruuti on jatkossakin kuivaa. Jokerit tuntuu olevan tällä hetkellä lähes voittamaton joukkue. Katkaiseeko JYP Jokereiden putken maanantaina?

Jokerit saa maanantaina jäälle Ilkka Mikkolan ja Mikko Ruudun, Toni Sihvonen palaa vasta marraskuun puolella. JYPin loukkaantumistilanteen saavat selvittää muut.

Maalivahtivalinta on mielenkiintoinen kysymys. Saako Helanen viimeinkin tilaisuuden, vai jatkaako Lehtonen edelleen maalissa, entä kuka pelaa JYPin maalilla? Pitkämäki vai Leinonen, ottelussa tuskin maaleilla juhlitaan, todennäköisesti Jokerit tekee 1-4 maalia ja JYP 0-3

Veikkaus:

Jokerit - JYP 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

1-0 2.01 Banham (Pakaslahti, Peltonen)
1-1 24.59 Virtanen (Hauhtonen)
2-1 29.10 Peltonen (Pakaslahti, Niemi)
3-1 52.45 Bergenheim (Ruutu, Valtonen)

jäähyt yht: Jokerit 3x2, JYP 4x2

Helanen 6+6+8=20, Pitkämäki 10+13+8=31


Tämä on muuten ensimmäinen kotiottelu, mihin en pääse :(
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
59.12 Eric Perrin (Tuomas Pihlman, Tomas Chlubna) 0-1
59.33 Ville Peltonen (Tommi Turunen) im 1-1
59.58 Arto Tukio (Tommi Turunen) 2-1

Kari Lehtonen 12 torjuntaa
Tero Leinonen 59 torjuntaa
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viime kauden pelien tulokset HjAreenalla olivat 7-1 ja 0-0. Eli ensimmäinen tälläinen tyypillinen JYP-konttaus (lue: ennakkoon hävitty peli), toisesta mukaan lähti arvokas vieraspiste.

JYP on tällä kaudella viihtynyt paremmin vieraissa kuin kotona, saldo vieraissa on 3 voittoa ja 2 tappiota. Nyt torstai-iltaan mennessä nähdä komistuuko saldo vai muuttuuko se paljon rumemmaksi. Aloitus ei olekaan ainakaan niitä helpompi, toisaalta kuten jo sanottiin, JYP on esittänyt vaihtelevia otteita HjAreenalla.

Paljonhan on kiinni millä asenteella narrilauma tulee peliin. Jos pelaavat omalla tasollaan, ei JYP:llä ole paljon jakoa. Loukkaantuneiden kirjoissa JYP:llä on ainakin Mäenpää, Pitkämäki lienee vielä sen verran rikki että pelaa vasta lauantaina, Korhonen tehnee paluun vieraspelikiertueella, mutta ei välttämällä vielä Hartwallilla.
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikäli puolustus ja maalivahtipeli onnistuu edes kohtalaisesti, voi tullakin tiukka peli. Pahoin kuitenkin pelkään että selkään tulee narreilta maalein 5-1. Poikolaiselle +/- saldoksi -5
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokohan putki katkeaa

Kaikki ainekset putken katkeamiselle ainakin on kasassa, eli alla makea (tosin helppo) voitto paikallisvastustajasta ja muutenkin peli on kulkenut mukavasti, omiin ei mene paljoa ja hyökkäys on alkanut takomaan maaleja ja liigakärkenäkin ollaan oltu jo pidemmän aikaa. Kaikki hyvin siis, ei välttämättä, sillä tässä tilanteessa tuo ylimielisyyden peikko voi hyvinkin hiipiä puseroon ja silloin ei hyvä heilu. Kun vielä perinteisesti nämä uhrautuvasti puolustavat ja joka kiekosta kynsin hampain taistelevat pikkujoukkueet osaavat tehdä peleistä nihkeän vaikeita meille, viitteitä tuollaisesta ylimieleisestä pelailusta nähtiin Jokerit-Pelicans pelissä jossa Tukion unelma veto pelin viime hetkillä päästi meidät piinasta. Ainekset samanlaiseen soppaan on siis kasassa nytkin, mitään kaunista jääkiekko näytöstä tuskin ainakaan kannattaa odottaa, nihkeä nuhjaus joka voi päättyä puoleen tai toiseen.

Veikataan silti meille 3-1 voittoa, joista viimeinen tehdään tyhjiin. Kaksi erää ensiksi nuhjataan 0-0, 3.erän alussa Jyp siirtyy yv:llä 0-1 johtoon mutta Peltonen tasoittaa pelin 1-1 vain pari minuuttia myöhemmin. Erän puolessa välissä Hentunen runnoo kiekon maalinedestä yv:llä verkkon siirtäen Jokerit 2-1 johtoon. Tämän jälkeen Jyp painaa apinan raivolla Jokereiden tyytyessä lyömään pitkiä kiekkoja, painostuksen aikana Chlubna kilauttaa tolppaan mutta tämän lähemmäksi tasoitusta Jyp ei pääse. Viimeisellä minuutilla Banham pistää kiekon tyhjiin. Että tällaista...
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
JYPPIII!!!!

Tämä julli suuntaa myöskin töppösensä Hjallille.Kaverillani on kausari ja hän oli saanut myös pari vaparia peliin,joten tulen sinne ihmettelemään maailman menoa.Myöskin Jokerit vs Ässät-matsiin olisi pari vaparia,joten saatan tulla myös sitä ottelua ihmettelemään.Vielä kun saisi kaljat ilmaiseksi,niin VOT.

Toivottavasti musta ei tule kaupanpäälle Jokeri-fania,joka hekumoissaan vaihtaa vielä nickiä tyyliin.white1967....-ei helvata!!!!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Korhonen sivussa vielä tämän viikon kaikki matsit, 27.10 mies palaa. Pitkämäki aloittanut jääharjoittelun, mutta ei vielä pelaavassa kokoonpanossa eli Leinonen tänäänkin maalilla. Mäenpää myös sivussa.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Paikanpäällä. Jyppi voittaa 2-3.
Jos Jyppi on voittanut molemmat pelinsä tällä kaudella pääkaupunkiseudulla, niin miksi se sitä nyt ei tekisi? ei kahta ilman kolmatta.

Let´s go, JYPPI!
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Villi veikkaus viime kauden alkukautta muistellen. Ottelu päättyy 7-1 Jokereille. Vostrak maalaa ottelun avausmaalin ajassa 58.05, mutta Jokerit tekevät kaikki maalinsa viimeisen minuutin aikana ja voittavat kuudella maalilla. Pekka Poikolaisen plusmiinussaldo -7 sekä neljä omaa maalia, joista kaksi merkitään Markus Helasen nimiin. Alatalo ei katso aiheelliseksi vähentää Poikolaisen peliaikaa sekuntiakaan. Alatalon mukaan "neljä maalia on loistava saldo puolustajalle, vaikka kyseessä olikin tällä kertaa omia maaleja ". Alatalo kaavailee Pekan nostamista kapteeniksi lähiviikkoina.
 

Vasen laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Springfield Falcons
:)

Todennäköisesti juuri noin tulee käymään :)

Pieni pelko tosin aina Jypiä vastaan pelatessa on...viime vuodet olen jokaisessa käymässäni jokerit-jypi pelissä saanut nähdä suhteellisen heikkotasoista kiekkoa... (johtuen ehkä jypin rikkovasta pelistä), ja luvassa saattaa tänäänkin olla tiukka peli.

Pisteet vie silti kotijoukkue legendaarisella 3-1 tuloksella (vika tyhjiin).
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kokoonpanot illan peliin näyttävät seuraavanlaiselta:


Jokerit

31
Markus Helanen, Maalivahti AK

32
Kari Lehtonen, Maalivahti


1. kenttä

3
Ari Vallin, Vasen puolustaja AK

7
Antti-Jussi Niemi, Oikea puolustaja AK

16
Ville Peltonen, Vasen laitahyökkääjä AK

20
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK

39
Frank Banham, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

6
Ilkka Mikkola, Vasen puolustaja

26
Mika Strömberg, Oikea puolustaja

37
Timo Vertala, Vasen laitahyökkääjä

9
Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä

25
Jukka Hentunen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12
Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja

44
Olli Malmivaara, Oikea puolustaja

40
Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä

14
Antti Aalto, Keskushyökkääjä

29
Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

77
Terran Sandwith, Vasen puolustaja

35
Tommi Hannus, Hyökkääjä

92
Teemu Laine, Vasen laitahyökkääjä

27
Mikko Ruutu, Keskushyökkääjä

10
Sean Bergenheim, Oikea laitahyökkääjä




JYP

35
Tero Leinonen, Maalivahti AK

41
Tommi Tervo, Maalivahti


1. kenttä

8
Angel Nikolov, Vasen puolustaja AK

6
Petri Virolainen, Oikea puolustaja AK

20
Pavel Vostrak, Vasen laitahyökkääjä AK

27
Janne Hauhtonen, Keskushyökkääjä AK

89
Tomas Chlubna, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

4
Pekka Poikolainen, Vasen puolustaja

58
Jyri Marttinen, Oikea puolustaja

25
Harri Sillgren, Vasen laitahyökkääjä

9
Eric Perrin, Keskushyökkääjä

24
Tuomas Mikkonen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

5
Miika Huczkowski, Vasen puolustaja

29
Jani-Matti Loikala, Oikea puolustaja

49
Tuomas Pihlman, Vasen laitahyökkääjä

26
Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä

42
Antti Virtanen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

3
Tuomo Kortelainen, Vasen puolustaja

28
Jouni Kulonen, Hyökkääjä

21
Tomi Mustonen, Vasen laitahyökkääjä

11
Pekka Kärkkäinen, Keskushyökkääjä

13
Tuomo Jääskeläinen, Oikea laitahyökkääjä


Eli Helanen Jokereilla maalissa. Saa nähdä kuinka ensimmäisen liigamatsinsa pelaa. Valtonen näyttää puuttuvan kokoonpanoista ja Mikko Ruutu pelaa myös kauden avausmatsinsa liigatasolla. K-Vantaassahan taisi pelata viikonloppuna.

Sen verran vielä lisäisin, että Ilkka Mikkola pelaa myös ja Arto Tukio näyttää olevan myöskin pois kokoonpanosta. Muuten kentälliset ovatkin lähes samanlaiset kun jo tässä aikaisemmissakin peleissä on olleet.
 
Viimeksi muokattu:

erzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Les Habs, Man Utd
Loppunumeroita en lähde veikkailemaan, mutta tuloksena on Jokereiden viedessä melkoisen tylyt luvut tai sitten parhaassa tapauksessa Leinosen ja puolustuksen onnistuessa niukka vierasvoitto.
Joka tapauksessa varmaa on, että Hentunen tekee ainakin yhden maalin JYPin verkkoon ihan vaan kaverinsa kiusaksi!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Epätoivo valtaa taas. Perrin saa edelleen kärsiä Sillgrenin surffailusta laidallaan. Ja yksi alkukauden yllättäjistä ja tasonsa pitäneistä, Kulonen saa istua penkin päässä. Alkaa Alatalon taktiikka muistuttaa ikävästi viime vuonna Saarisen harrastamaan, kun Ton tuhlattiin Sillin ja Puukäden rinnalla. Kertokaa nyt te Jokeri-leiristä, millä saataisiin kaksi kokenutta surffailijaa pelaamaan omalla tasollaan? Seuratkaa erityisesti JYP:n pelaajista Poikolaista sekä Sillgreniä. Silloin voitte olla varmoja, että peli pyörii JYP:n päädyssä, kun nämä kaksi sattuvat vielä pelaamaan samassa kentässä! Jokereille silloin tiedossa 5-3 yv. Tai no, melkein se on viidellä kahta vastaan, kun Marttinenkin on sijoitettu Pekan rinnalle. Voivoi, sanon minä. Täytyy nyt toivoa, että lukemat pysyvät edes siedettävinä.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Viestin lähetti kaakko
Sen verran vielä lisäisin, että Ilkka Mikkola pelaa myös ja Arto Tukio näyttää olevan myöskin pois kokoonpanosta. Muuten kentälliset ovatkin lähes samanlaiset kun jo tässä aikaisemmissakin peleissä on olleet.

Arto Tukio menee ottamaan muutamaksi peliksi vauhtia Kiekko-Vantaasta vaikka pelit ovatkin ihan mukavasti sujuneet. Pieni treenikuuri. Tällaista tietoa on tullut.

Onkohan Tomekilla sama juttu?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Helanen vihdoin veskassa ja hyvä niin. Pitäähän kakkosenkin saada edes joskus pelituntumaa. Tomekin mahdollista farmittamista en ihan heti ymmärrä, vaikka loukkaantumisen jälkeen on vähän hiljaisempaa ollutkin. MRuutu on takaisin kehissä ja se on todella erinomainen uutinen. Seuraava paikallismatsi saa aivan uutta väriä kun veljekset kohtaavat. Viimeksi tilanne oli samanlainen kun Kapasen veljekset ottivat yhteen "muutama" vuosi sitten.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Tomek on Kiekko-Vantaalle mennyt niin ajatuksena voi olla hakea enemmän peliaikaa sieltä. Tomekhan oli hyvässä kunnossa ennen loukkaantumistaan, nyt olisikin varmasti hyvä saada alle paljon peliaikaa mitä Vantaalta varmaan tulee ja sitten olisi helpompi päästä Jokereissa taas suurempaan rooliin. Muutama peli voi tehdä ihan hyvää. Mielestäni Tukio on pelannut myös ihan hyvin, ehkä hänellekin haetaan sitten enemmän vastuuta Vantaalta.

Miksiköhän muuten Mikko Kaltevaa ei ole peluutettu Vantaalla? Luulisi, että sieltä saisi kuitenkin parempaa kokemusta miesten peleistä kuin A-junnuista. Kalteva osoitti harjoituspeleissä pystyvänsä pelaamaan miesten tasolla ja mieluummin näkisin hänet tai Jalkasen Sandwithin tilalla puolustuksessa. Ja onhan hyökkäyksessä muitakin junnuja, kuten Tomi Mäki ja Valtteri Filppula, jotka voisivat Vantaalla pelata saaden samalla kokemusta miesten peleistä. Luulisi olevan pienempi harppaus mestiksestä liigaan kun a-junnuista.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Tuomas
Arto Tukio menee ottamaan muutamaksi peliksi vauhtia Kiekko-Vantaasta vaikka pelit ovatkin ihan mukavasti sujuneet
Ainakaan tämän päivän UJK -matsissa Tukio ei ole mukana. Jalkanen ja I. Filppula sen sijaan kirmaavat jäällä Urheilukanavalla näkyvässä matsissa.

Jokerit-Jyp jää näkemättä, vaikka olisikin kiinnostavaa nähdä Helasen peli. Jyp on varmasti sisuuntunut Kärppä -tappiosta ja yrittää hankkia pisteitä Jokereilta. Vaikeaa se kuitenkin tulee olemaan, sillä Jokerit pelaa niin varmaaa kiekkoa tällähetkellä.
Tulosveikkaus 5-1.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Odotettavissa että Jypi pommittaa Helasta alussa toden teolla, läheltä että kaukaa. Toivottavasti Markuksella edes jonkinlainen tuntuma peliin. Eli alussa koppeja niin kyllä se siitä.
Jotenkin tuntuu että vaikea peli tulossa. Jospa Japa Levonen viheltäisi tarkasti tänään, luulisi suosivan meitä. Ei niinkuin Kruus perjantaina, kahvaa ja roikkua saa, mutta ei taklata (Huom! koski molempia jengejä).
Toivotaan että hieman tehojen suhteen hieman hiljaa olleet kundit onnistuisi tänään, Pesonen, Pakaslahti, Hentunen tai vaikkapa AJ.

Ja terveisiä Areenan äänentoistosta vastaaville, louder louder, vai onko pollet polkeneet piuhat solmuun.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
2 lippua tarjolla, vierekkäiset mestat, alakatsomo.
Yhteydenotot YV:nä.

Nopeat elävät.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Veikkaus

Joo ite veikkaisin että jokerit tekee heti alkuun maalin (ollu tapana tällä kaudella muutamissa peleissä) ja jyp hermostuu siitä ja rupeaa ottamaan jäähyjä.
Jokerit tekee ekassa erässä vielä toisen maalin ylivoimalla ja erätauolla mennään 2-0 lukemissa.
Toinen erä on nyhjäämistä molemmin puolin ja maaleja ei tehdä.
Kolmas erä alkaa Jyp ylivoimalla josta tuleekin kaventava maali.
Lopussa jokerit tekee 2maalia tyhjiin ja näin peli loppuu 4-1 jokereille.

tulosvetoon 3, 4, 5 jokereilla ja 0,1,2 jypille
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti cosmic_rodeo
Ja totta kai! Heti ensimmäiseen ylivoimaan jäälle Poikoilainen, Sillgren ja Marttinen. Missä on Nikolov?
Varmaan tekemässä JYPin avausmaalia tiukalla vedolla siniviivalta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ekan erän jälkeen 0-1 JYP:lle. Tulee kieltämättä HIFK-peli mieleen, joka meni aivan saman kaavan mukaan ekan erän.
Nikolov maalintekijänä, Perrin syöttäjänä. Katsotaan saako Jokerit luistimen liikkeelle..
 
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Varmaan tekemässä JYPin avausmaalia tiukalla vedolla siniviivalta.

Ai siellä se olikin. Vedon tiukkuudesta ei Tynikään ollut aivan varma, mutta kaikki lasketaan. Toivottavasti Angel saa uutta nostetta toimintaansa tuosta.

0-1. Nyt pojat tarkkana.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
26.39 Jukka Hentunen 1-1 (Ari Vallin, Ville Peltonen)

Tulihan se sieltä ja vieläpä kun Hentunen onnistu pidemmän ajan jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös