Jokerit-HPK pe 18.11.2005

  • 20 334
  • 122
Tila
Viestiketju on suljettu.

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
kolome kirjoitti:
"Kannatan kahta joukkuetta. HIFK(:ta) ja sitä jolla on ottelu narreja vastaan!"

=)

Hiffasit pointin. Ajattele mitä tuskaa tunnen sisälläni!
Skitsofreeninen olo..Kääk!
Nyt vaan riittävästi ohrajuomaa napaan.
Miten vaan menee niin tuntuu sekä pahalta, että hyvältä.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Snälla lilla Curre!

Nyt vittu sitten lite bättre, jååkå? Latasin jopa omalla mittakaavallani isohkon rahasumman (sillä saa Itä-Helsingistä kaksion somalilla) Curtin legioonan voitolle. Lähden siitä, että kotijoukkue tekee 4-6 , ry pysyttelee välillä 0-2. Täytyy mennä itse paikalle edustustehtäviin ja koetan hillitä iloani, kun jokerit osuu. Sen verran pitää muutenkin olla periaatteellista vihaa Vanhanen-Suomea kohtaan. Stana! Kele! Eilisessä paikallisessa jokereilla oli 2 pelaajaa, Tomek ja Lepistö. Tänään pitäisi löytyä enemmän.
 

mulehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Minä taas laitoin eurot HPK:lle. Eilen huuto HIFK-katsomosta pelin viimeisillä minuuteilla: "Curre, vie ne huomenna poniajelulle!". No, kohta nähdään, oliko kyydistä apua.
 

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Mikä hemmetti siinä on että eka erä piti taas pelata päin persettä. Toinen erä oli jo parempaa ja kolmannessakin löytyi jo enemmän yritystä. Meidän pelaajat eivät osaa syöttää, syöttöprosentti oli aivan järkyttävä, tuntuu oudolta, koska nämäkin kaverit ovat pelanneet kohtalaisen kauan kyseistä lajia ja tästä lajista he tienaavat leipänsä. Ja se on myös kylmä tosiasia, että meidän puolustajat ovat aivan liian hitaita. Tarvitaan 1 kiekollinen ja nopea pakki eikä mitään kaappia. Kalteva pois ja äkkiä, aivan järkyttävää peliä ollut koko syksyn.

Illan pelistä jäi myös mieleen:

-Valtonen, Jantunen, Lepistö, Filppula ja Dahlman ainoa, jotka edes yrittivät tosissaan. Varsinkin Tomek.

-Olin jo haukkunut Passmoren toisen erän jälkeen pystyyn, mutta kaiken kaikkiaan kaveri pelasikin ihan hyvän ottelun kolmannen maalin imaisua lukuunottamatta

-Kalteva aufwiedersehen

-Ylivoima peli Jokereilta järkyttävää

-Kerho luisteli meidän pakeista ohi heittämällä



Ehkä me voitas yks voitto edes ottaa ens viikol.



P.S. Masahan voisi kaivaa jostan areenan kellarista viime kauden jostakin ottelusta videon ja näyttää pojille sen. Ehkä pojat sen jälkeen ymmärtäisivät, kuinka sen syötön pitikään lähteä; omalle pelaajalle EI vastustajalle.
 
Viimeksi muokattu:

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ensimmäinen erä täysin kauheata paskaa. Toinen ja kolmas hallussa, mutta ei riittänyt. Kolmas meni Passmorelle helposti, mutta muuten hyvä peli häneltä. Kyllä tuosta kaverista saadaan vielä kelpo kassari, toivon mukaan. Helvetin paljon parempi peli kuin eilen, mutta vielä on parannettavaa. Nyt oli kuitenkin merkkejä paremmasta. Kerhofaneja ihan hyvin paikalla, lisää ääntä vaan ja sama koskee toki Jokerifanejakin (kolmas erä tosin hienoa kannustusta).

Lyhyesti: Kaaduttiin ensimmäiseen erään, omaan tehottomuuten ja osittain toisen erän Passmoren helppoon.

Muut saavat analysoida tarkemmin.

EDIT: Ylivoimalla saa muuten laukoa!
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Tiistai on toivoa täynnä.

Ehkä me voitas yks voitto edes ottaa ens viikol.[/QUOTE]
No Jaa, Tiistaina voitatte kun teette edes sen yhden maalin, siitä sitten iltapäivä-lehdillä riittääkin kirjoitettavaa tyyliin, "Curre nosti Jokerit suosta".
Onnea jo etukäteen.
 

M10

Jäsen
Kerho 6 - Jakerit 0

Pelistä kotiuduttu.

Harvoin on nähnyt noin suvereenia ekaa erää vierasjoukkueelta. Olkoot se jakereiden huonoutta tai muuta, mutta Kerho vei kotijoukkuetta kuin litranmittaa. Numerot 0-2 mairittelivat Jakereita.

Ultra-pojat eivät pitäneet mitään meteliä ja hämeenlinnalaiset hallitsivat Areenaa kannustuksellaan. Kyllä se vaan niin on että vierasmatka/kaljaa automaattiin, saa kannustuksen ylimilleen. Tänään se todistettiin, kuten myös aiemmin Rinkulalla kun ultra-pojat veivät sikakatsomoa kuin litranmittaa.

Ville Leino on maajoukkue-kamaa. Jätkä on ihan kurko tuomaan kiekon ylös ja kädet ovat helvetin toimivat. Janis Spruktsille huudeltiin narrifanien toimesta: "vuoda verta, saatanan ryssä". Classy. Kerhon nimettömät äijät ovat tällä hetkellä niin käsittämättömässä itseluottamuksen puuskassa, että kaikki onnistuu. Tuo on oikeasti HPK:n menestyksen salaisuus.

Toke Virta oli narrien näkyvin tänään ja liigapörssimieheni Hannes H. oli hitaampi kuin Graig Ludwig. Ilari Filppulalla on paljon samaa kuin pikkuveljessään, mutta matkaa samaan suoritustasoon on vielä paljon. Brad Norton ei kuulu ylivoimaan. Koita Curre/Wirmanen tajuta se! Steve Syötäenemmän ei ole ollenkaan huono veska. Äijä otti ekassa erässä pari helvetin hyvää koppia.

Mukavaahan tuo on Areenalta poistua juhlatunnelmissa, sillä niin monesti (toistakymmentä kertaa) on sieltä lähdetty tappio niskassa.

Jokerit tulee vielä, sanokaa mun sanoneen. Ei ole häpeä hävitä liigan parhaimmalle joukkueelle.

-M10-
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuten todettu, ensimmäinen erä oli aivan kauhea. Kerho pyöritti erän aikana noin 15 minuuttia meidän alueella. Pelissä ei ollut mitään järkeä, avaukset mitä sattuu, jos niitä edes tuli, ja pelisysteemistä ei tietoakaan. Toista erää melkein hallittiin, kolmas sitten vaan pelailtiin pois. Paras painostus varmaan AV:lla lopussa kun Kerho varmisteli.

Pelin kulku oli suurin piirtein sitä luokkaa, että meidän pakki ottaa kiekon maalin takana. Syötetään toiselle pakille maalin edessä. Hyökkääjät luistelee missä sattuu, joten heille ei voi syöttää. Pakki nousee siniselle ja antaa joko harhasyötön tai törmää vastustajaan. HPK pääsee ylivoimahyökkäykseen.

Kerholla onnistuivat avaukset paremmin ja Jokerien karvaaat eivät päässeet syvällä koskaan kiekkoihin. HPK toi kiekon helposti yli Jokerien sinisen. Ylivoimahyökkäyksiä tai sen suuntaisia oli todella paljon. Passmore torjui hyvin, kolmas maali tosin olisi ollut torjuttavissa. Mutta sellaisia menee kaikille välillä, kova laukaus b-pisteen kaarelta. Jokereilla ei ollut kertaakaan vastaavanlaista tilannetta.

Jokerien peli osui hyvin yhteen kerran. Se oli silloin kun Norton taklasi Kaltevan. Muuten syötöt menivät mihin sattuu, poikkeuksena Filppulan, joka ei syöttänyt. Mutta jos joukkueen ykkössentterinä pelaa Kuki, ei voi paljon odottaa. Santalaa ja Pakaslahtea on ikävä.

Meidän parasta osastoa olivat mielestäni Valtonen, Passmore ja Dalla. Suurin epäonnistuja oli Lepistö, jolla ei kyllä mikään onnistunut. Kiekko pomppi lavassa, eikä vauhti riittänyt, joten piti koukkia.

Saa nähdä mitä Curre loihtii seuraavaan peliin, mutta aika paljon pitää tapahtua.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos taas tästä päivästä Jokerit! Ensimmäinen erä oli taas tuttua jokerikurvailua, ja eikös Kerho hyvänä avauserän joukkueena antanut oikein isän kädestä. Hieman paremmalla tuurilla oltaisiin myös voitu saada avaussyöttö lapaan, ei se enää kaukana ole!

Passmore, ota samantien kaikki varusteesi pois. Mene vaikka t-paita päälläsi sinne kentälle. Siis oikeasti, mitä järkeä on pelata NHL-varusteilla jos vastustajan maalissa seisoo Michelin-maskotti? Onkos tuo nyt sitten ihme, jos kaveri on "parempi" peittämään?

On tuo Curre kyllä ihme vätys. Kannattiko tällaiseen joukkueeseen hankkia yltiöpositiivinen ja hiljainen eläkeläinen? Katselin Jokerien vaihtoaitiota 0-2-maalin jälkeen ja Curre vain tuijotteli jäälle, muutama sana Virmaselle ja taas tuijotukset jäälle. Pelaajille ei raaskinut sanoa yhtikäs mitään. Masentavaa.

Nyt kyllä pistää miettimään, että miksi sinne ei hankittua valmentajaa kuten Bill Stewart, joka myös oli neuvotteluissa esillä. Nyt tarvittaisiin valmentajaa, joka suunnilleen veisi pelaajat saunan taakse jos peli ei suju tai huutaisi pelaajat kuuroiksi virheen jälkeen.

Ottelun puolivälin jälkeen pelattiinkin jo vähän, mutta nyt en halua kenenkään sanovan jo legendaariseksi muodostunutta lausetta "kolmas erä oli jo parempi, ehkä tämä jatkuu seuraavassa ottelussa"! Siitä kolmannen erän heräämisestä ei ole mitään hyötyä, jos alussa annetaaan vastustajalle pari maalia eteen!
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Emmä mikään hirveän fiksu ihminen välttämättä ole, mutta IMO eka eräkin kannattaa pelata, ehkä. HPK pelasi fiksusti ja teki heti alussa selväksi kuka on kuka.

Passmore on riski.

Jokereilla oli paikkoja tehdä maaleja, mutta eihän niistä nyt tietenkään tehdä.

Jokereilla on ihan tollaiset perusasiat sekaisin. Joku kerhon pelaaja livahtaa aina ja yhtäkkiä Jokereiden maalilla enemmän hpk:ta kun narreja. Näinhän se yksi maali mm. syntyi. 2 miestä vierailta ja yksi jokereilta. Norton teki työnsä, kun oli kentällä. Tai noh. ei siellä kukaan silloin ollut.

Tästä touhusta tehdään vaikeampaa, kun mitä se oikeasti on.

Onnittelut kerholle ja äänekkäille faneilleen.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Kolmas erä oli Jokereilta jo parempi ja SaiPa saa tulla lujaa, jos aikoo Pasilan herrat, NHL- ja AHL-tähdet kukistaa.

Laitiselta vietiin maali, mutta sitten se palautettiin. Korkea polviasento ja latausliike.

Jos jokeripelaajalla oli kiekko lavassa, niin selässä luki Kuki, ainakin niinä hetkinä jolloin tavasin. Tämä tosin tapahtui Jokeri-maalin takana. Toisaalta tuollaiset puolustavat keskushyökkääjäthän ovat usein joukkueen tukipilareita ja tärkeitä play off -pelaajia.

On niillä mailataituruutta, mutta on palkkaakin. Kiekko pysyy lavassa, mutta lite bättre -teesi vaatii syöttämään maalipaikassa ja maalaamaan syöttötuolin: potra poika kun on, niin puuosat sinisellä ja sitten ne muovirullat vois tuhrata keltaisella tai jättää silleen kalvakoiksi.

Se oli niin helppoa, että oikein ihmettää, että kuka mikä minä ja miksi on tullut päätä hakattua niin monta kertaa Linnanmäen kallioon.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Analyytikko kirjoitti:
Passmore, ota samantien kaikki varusteesi pois. Mene vaikka t-paita päälläsi sinne kentälle. Siis oikeasti, mitä järkeä on pelata NHL-varusteilla jos vastustajan maalissa seisoo Michelin-maskotti? Onkos tuo nyt sitten ihme, jos kaveri on "parempi" peittämään?

Ihmettelin kaverin kanssa täsmälleen samaa asiaa. Miten voi olla mahdollista, että Passmorella on NHL-varustus SM-liigassa, vaikka kaikki muut maalivahdit käyttävät yhä normaaleja paljon peittävämpiä varusteita. Patjoista sen parhaiten huomaa miten selvästi ne ovat pienemmät kuin esim. tänään Wiikmanilla. Aika paljon annetaan siinä jo muille "eteen". Heittäydyn Jortikaksi ja totean että "kyllä mää vähän ihmettelen tällasta". Luulisi, että Virmanenkin siellä palloillessaan tajuaisi ostaa kaverille oikean kokoiset patjat...

Muutoin on sanottava, että oli HPK kyllä selkeästi parempi joukkue tänään. Varsinkin 1. erässä Narreja vietiin ennennäkemättömällä tavalla. Tarttis varmaan tosiaan tehdä jotain, mutta kyllähän kaikenlaista on jo yritettykin Ilmalassa. Koutsit, puolet pelaajista ja pariin kertaan maalivahtikin. Uskon silti, että Jokerit nousee vielä kuuden joukkoon sarjassa.
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niinpä niin...

Lainaus näin typograafisen tökerösti ylempää ketjusta by Cobol ( en enää muista näitä oikeaoppisia copy pasteja):

" Pitää kyllä ylistää Jukka Jalosta. Psykologisesti ja muutenkin aivan loistava valmentaja. Kerhon nykymateriaali on luokkaa heikohko, mutta niin vaan saa Jalonen HPK:n jätkät luulemaan olevansa jotain kretskyjä ja orreja. Miten se Jalonen tekee tämän joka kausi? Joku Laamanenkin on puolustajien pistepörssin kärki, vaikka jätkä ei osaa oikeasti edes pelata sillä tasolla, että olisi mitään menestymisen mahdollisuuksia jossain muussa joukkueessa - kuten nyt vaikka maajoukkueessa tai Pohjois-Amerikassa. Toinen täysin samanalainen on Schneider, joka on ollut keskikertainen puolustaja kaikissa muissa seuroissaan. No, tepsissä taisi olla yksi hyvä kausi. Mutta niin vaan HPK:ssa kulkee.

Kyllä se kateelliseksi täällä vetää, että HPK osaa nämä kiekkohommat runkosarjan suhteen vuosi toisensa jälkeen..."

Niinpä. Propsit Cobolille kylmänviileän positiivisesta analyysista. Paikallisen aviisin ( Helsingin Sanomat) täyspäiväisen ja -palkkaisen, -päisen ? urheilutoimittajan syyskuisen arvion mukaan HPK kun sijoittuu runkosarjassa sijoille 7...10. Kun on joukkueen nimilista mitä on. Joopa joo..

Hieno voitto HPK:lle tänään. Näitä ei Ilmalasta ole kyllästymiseen asti saatu.

Hvetin hyvällä mielellä Kerhon puolesta!!
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Olihan joo meininkiä eka erä. Lähes yhtä surkeaa kuin eilen HIFK:ä vastaan. Sami Lepistö oli tänään surkea ja taisi olla mukana aiheuttamassa kaikkia takaiskumaaleja, ekassa päästää Hassisen karkuun, toisessa ottaa ylivoimalla jäähyn josta maali ja viimeisessäkin päästämässä kerholaista parhaalle maalintekosektorille. Mutta joka tapauksessa koko Jokerit oli jäässä ekan erän. Ei tainnut tulla montaa laukausta Wiikmanille.

Toinen ja kolmas erä oli sitten Jokereiden ja maalipaikkojakin alkoi tulla, mutta viimeistely oli huonoa. Hiukan paremmalla tuurilla peliin olisi voitu päästä vielä paremminkin mukaan. Mm. Niinimäellä oli puhdas läpiajo alivoimalla, mutta tällä kertaa näin. Kyllä tästä vielä hyvä tulee, kunhan opitaan pelaamaan koko peli ilman järkyttäviä tasonvaihteluja.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Joo ei tätä kyllä ymmärrä! Kerhollahan ei pitänyt olla mitään saumoja kauden alussa ja nyt tällanen 1-3 voitto narreista on "ihan jees" kamaa. Millon kerho on hävinnyt viimeks..? Aika uskomatonta toimintaa J. Jalosen joukoilta! Mistä joku M. Lainekin löytyi!? Ja tää Leino?! Tänäänkin ilmeisesti aika jäätävää peliä.. On muuten harvoja kiekollisesti todella taitavia senttereitä nykyliigassa. Mut sehän ei ole tarpeeksi iso ja kokonaisvaltainen maajoukkueeseen..Erkka herätys! Ja loppuun, kun tohon kerhon pakettiin vielä lisätään (alkukaudesta kerho-leirissä korvaamattomana pidetty) Jokela, Astashenko, ykköskassari Rämö ja hyökkäykseen Väisänen ja Sailio (kuka edes muistaa että nääkin kaverit on kylmänä!) niin ihan hyvältä näyttää.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
No eipä ollut kummoista katsottavaa jokeripeli tänäänkään. Ekaa erää saman seuran kirjoittajat ovat jo kehuneetkin, joten kyllä oli tosiaan surkeaa. Huimat 2 laukausta HPK:n maalia kohti ja HPK pyöritti aivan miten tahtoi. Käsittämätöntä tuubaa. Miten jätkien on niin vaikeaa pelata enää edes peruspeliä? Karmaisevia harhasyöttöjä toinen toisen perään, huolimattomia roiskaisuja sinne tänne, pakeilla ei käsitystäkään siitä missä hyökkääjät ovat jne...

Miten hyvistä liigapelaajista on saatu NÄIN huonoja? Aaaaaarghhh.

Tokassa ja erityisesti kolmannessa oli sentään edes yritystä enemmän, mutta itse peli oli aivan yhtä sekaisin. Tahdolla päästiin kuitenkin huomattavasti pidemmälle. Koko jokerilaumaa kuvasti yhdessä vaihdossa Kalteva, joka noin minuutin kentällä olon jälkeen oli aivan puhki, ja puuskutti huolella pleksin vieressä. Hetken päästä lipui hapoilla vaihtoon. Jep.

Surullisen sekaisesta pelistä huolimatta maalipaikkoja oli 2. ja 3. erässä riittävästi tänäänkin 3-4 osumaan. Passmore nielaisi Kerhon kolmannen maalin, joten voittokin olisi ollut mahdollinen (vaan ei ansaittu).

Muutama huomio:
- Tomek teki helvetisti duunia kentällä joka vaihdossa, erityisesti alivoiman kuningas! Kiitos siitä, että edes Tomek jaksaa tehdä työnsä!!! LOISTAVAA!
- Norton on päässyt hiljalleen joukkueen rytmiin kiinni, eli alkanut alisuorittamaan. Tänään oli jo säätämistä selvästi mukana.
- Jantuselta 3. erässä irtosi jo kikkojakin ja alkoi homma näyttää hyvältä. Vain kaverit puuttuvat
- Hyvönen oli mielestäni todella näkymätön
- Passmore vielä kysymysmerkki. Miksei Rämö pelannut tänään? Onko ideana peluuttaa Passmorea nyt putkeen ja katsoa taso?
- Niinimäki pääsi yksin läpi mutta jätti ratkaisun liian myöhään, eikä lopulta edes päässyt yrittämään... jepjep, näistä pitää onnistua.
- Nälkäisenä Hesen pitkässä erätaukojonossa huomasin, että nykyisellään tuosta onnettomasta kerrosateriasta joutuu pulittamaan hallilla jo 7.20 €. Ei ollut hillosta kiinni, mutta naurettava hinta tuollaisesta scheissesta. Jätin muut jonottamaan ja painuin kiskalle. Oikein reilu hinnoittelu varsinkin perheellisille. Esim. 4 x 7.20 € = 28.80 € eli yli 170 wanhaa mummoa!

Onnittelut HPK:lle. Peli oli vauhdikasta ja viisikkopelinne upean toimivaa. Olisipa meilläkin. Täysin ansaitut pisteet!
 

Tuoppi

Jäsen
Peli oli kyllä TAAS ihan sitä itteensä. Aika melkonen masokisti saa nykyään olla että tollasta peliä menee kattomaan ja vielä maksaa siitä. Jokereiden pelin huonoutta ei edes voi selittää sellaiselle joka ei sitä ole nähnyt.

Minä en löytänyt tän päivän pelistä mitään hyvää. Huonoja asioita ei edes viitti kirjoittaa. Menis koko yö.

Eka erä kuvaa hyvin jokereiden tilaa. Jokerit täysin jäässä ja kymmen kilon puntit jaloissa. Kun taas vastustaja suorastaan lentää jäällä ja tekee mitä haluaa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Niin, kyllähän Jokerit taistelivat kuin vain Jokerit taistella voivat.

HPK:n ylivoimaisuus ei ole HPK:n vika, vaan samassa sarjassa pelailevien humpuukijoukkueiden vika.

Siksipä suosittelen HPK:lle siirtymistä johonkin parempaan jääkiekkosarjaan. Esimerkkinä vaikkapa joku venäjäläinen huippuliika.

Sprukts nyt vain sattuu olemaan parempi kuin jotkut rahanahneet ynnämuut.

Jalat ovat edelleen tukevasti ilmassa.

Grazie.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tuoppi kirjoitti:
Minä en löytänyt tän päivän pelistä mitään hyvää. Huonoja asioita ei edes viitti kirjoittaa. Menis koko yö.

Minä löysin kaksi erityisen hyvää asiaa:

- Tomek Valtonen
- HPK

Onhan sekin jo jotain. Vaikka Jokerit oli onneton, pelasi HPK silti tasollisesti varsinkin hyökkäyksissä jo viime vuosien ajalta tuttua nopeatempoista suoraviivaista ja tehokasta peliä. Sitä oli ilo katsoa. Nimet vaihtuvat hämppylinnalaisten selässä, mutta vauhtia ja itseluottamusta tuntuu riittävän. Vodekin oli tänään sivussa - eikä näkynyt missään.
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
KMFDM sitten jäi kun tuli tähdellisempää tekemistä, niin illan pääesiintyjäksi jäi HPK. Pikamietteitä ranskiksilla:
- Ensimmäisen erän Jokereista tuli mieleen kauden 02-03 Ilves. Sääliksi kävi ja pahaa teki kerholasienkin takaa. Uskomattoman monta kertaa Jokeri-pelaaja hukkasi kiekon omiin jalkoihinsa ilman vastustajan häirintää. Olisin epäillyt jään kuntoa, mutta kun sitä sattui vain kotijoukkeelle. Peli olisi pitänyt ratkaista jo ensimmäiseen 20min, lopussa oli aivan turhaan näennäisen jännää.
- Illan hienoimmasta maalista vastasi kotijoukkue.
- Jokereista erottui omaan silmääni vain Virta, ehkä sitä omat pojat jäävät mieleen paremmin, varsinkin kultakuuppa päässä.
- Maalivahdeista Wiikmanin varusteet veivät voiton. Passmore oli ok siitä yhdestä imaisusta huolimatta.
- Lopussa luulin, että Jortikan henki on manattu Jokereiden vaihtoaitioon. Oma joukkue pyöritti neljällä viittä vastaan kiekkoa HPK:n päässä ja Passmore vain jökötti omalla maalilla.
- Kerhon rosteri on kyllä niin junioripitoinen, että itsellä ainakin iso osa nimistä paidoissa oli tuntemattomia. Mitähän ry näille kavereille syöttää, kun suoritustaso on näin korkea sairaslistalaista huolimatta. Yhtä mäkkäriä ja yhtä m.toivosta kaipaisin kerhoon.
 

M10

Jäsen
Niin kuten sanottu, Kerhon hyvyys paistoi tänään kaukalossa. Jokerit ei ole oikeasti huono joukkue. Peli ei vain juuri nyt kulje. Jokerit on saletti pleijarijoukkue ja kauden loppupeleissä tuo joukkue on vielä kelle tahansa todella vaikea voitettava. Sanokaa mun sanoneen.
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Morrow10 kirjoitti:
Niin kuten sanottu, Kerhon hyvyys paistoi tänään kaukalossa. Jokerit ei ole oikeasti huono joukkue. Peli ei vain juuri nyt kulje. Jokerit on saletti pleijarijoukkue ja kauden loppupeleissä tuo joukkue on vielä kelle tahansa todella vaikea voitettava. Sanokaa mun sanoneen.

Minun ennustukseni on, että loppukauden Jokerit muistuttaa Curren viime kauden joukkuetta: huonot menee nurin näytöstyyliin ja paremmat antaa edelleen isän kädestä. Paitsi jos nuo puujalat saadaan aukeamaan, sitten tuolla rosterilla pitäisi pystyä voittamaan kuka tahansa, missä tahansa.

Oudointa tässä pelissä oli kokemani varmuus siitä, että Kerho vie tämän. Tuo tunne ja Areena eivät kuulu yhteen. Korjatkaa tämä helmikuuhun mennessä, niin vierasvoitto maistuu makeammalta.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Morrow10 kirjoitti:
Niin kuten sanottu, Kerhon hyvyys paistoi tänään kaukalossa. Jokerit ei ole oikeasti huono joukkue. Peli ei vain juuri nyt kulje. Jokerit on saletti pleijarijoukkue ja kauden loppupeleissä tuo joukkue on vielä kelle tahansa todella vaikea voitettava. Sanokaa mun sanoneen.

Ei ole huono ei. On paska. Niin paska että paskempaa en ole nähnyt sitten vuoden 1986. Ja silloin joukkueen huonous johtui pitkälti muista syistä. Silloin ainakin taisteltiin ja oltiin ylpeitä siitä mitä tehtiin.

Sanon sinun sanoneen. Mutta minäpä sanon että Jokerit taistelee vielä tiukasti Pelicansin kanssa viimeisestä sijasta tämän vuoden liigassa. Jos Pelicans saa edes pari voittoa niin se on sitten siinä.

Harmittaa oikeasti vietävästi että liigassa ei ole karsintoja ja suoraa tippumista. Tämä joukkue ansaitsisi tippua divariin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös