Jokerit-HPK 14.2.03 klo18:30

  • 19 825
  • 184

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Re: Hiukkasenkos jännittää?

Viestin lähetti Jomppa
Osaako kukaan selittää, minkä takia perunapellolle oli ilmestynyt salaperäinen kuvio: 2-4. Liekö sitten uhvomiesten tekosia nuokin. Sitkeessä ovat perkeleet.
p.s. Onhan siellä markkinat, missä olisi tammoja näytillä?


Niin, toisaalta tässähän saattaa olla taustalla sekin, että se naapurin kiljua ryystävä isäntämies on ollut vinssaamassa tukkeja ja kiljun aiheuttaman valaistumisen johdosta pyöritellyt Valmettiaan pitkin poikin perunavainioita tukkihivakka vinssin persiessä ja näin ollen saanut aikaan tämänkaltaista informaatiota.

Toisaalta, kukapa näistä avaruushenkilöistäkään selvää ottaa? Mahtavatko edes kiljua juoda, mokomat hienohelmat ja silkkipippelit?

Olet (-te) ko muuten lähdössä ehtoolla Hämiskylille huljuamaan? Itse olen luultavasti taas niin tovereiden vietävissä, että känniinhän sitä taas ajautuu ja sitä kautta värivalojen kutsu käy ylitsepääsemättäksi.

Täältä tähän
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
On siis vihdoin koittanut se päivä jolloin kaikki kynnelle kykenevät hämäläisen kiekkoilun ystävät suuntaavat katseensa kohti tsadia. Marko Björsin hevosten aitajuoksuareenana sekä omituisten tietokonenörttien kohtaamispaikkana tunnettu irvokas rakennelma, ja sen sisällä työkseen näpertelevä harlekiinijoukkue saavat tuta totaalisen nöyryytyksen.

Nähdessään tuon ylivertaisen Hämeenlinnalaisen kiekkojoukkueen esityksen, itsepäisyys- ja yksinäisyyspurjehtija, Hjallisj Harkimoj ei usko tapahtunutta todeksi, ja leuat(?) väpättäen myy koko paskan, raatoineen päivineen Sedu Koskiselle. Hän puolestaan taas saa näinollen pääkaupunkiseutumme virkeille nuorille menestyjille lisää paikkoja harrastaa niitä huumeraveja, ja viettää muutenkin laatuaikaa terveempien harrastusten parissa.

Ystävänpäivän illan ottelussa visiirit ovat katsomossa varmasti vinossa itse kullakin, mutta muistakaa edelleen tuo niin tärkeä asia: ei saa ottaa pohjia selvinpäin! Tietääköhän kukaan, notta saako siellä hökötyksessä kiljua?

Matsi päättyy, se on ihan sametti.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Hiukkasenkos jännittää?

Viestin lähetti ervatsalo

Olet (-te) ko muuten lähdössä ehtoolla Hämiskylille huljuamaan? Itse olen luultavasti taas niin tovereiden vietävissä, että känniinhän sitä taas ajautuu ja sitä kautta värivalojen kutsu käy ylitsepääsemättäksi.

Täältä tähän

Itsellänihän on tällä hetkellä vähän sama tilanne kuin siellä suunnalla eli töistä pitäisi suoraan näyttelyyn suunnistaa. Eli pohjiakin pitäisi sitten jossain vaiheessa ottaa. Ja jos tuohon perunakiljuun taas sekoaa, niin tie vie kuin viekin Hämppylinnaan. Jatketaan yv:llä tätä keskustelua, meinaan jos tarvitset kyytiä hallille tai Hämppylinnaan niin tilaa vois löytyä.
 

Iso_kutonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Halpaa huvia tämä penkkijääkiekko

Viestin lähetti Dougie KillMore
Eivätkö noi halvimmat areenaliput muuten viime kaudella olleet 10e? Opiskelija-alennukset ois kovat juttu tuollakin. Noniin, verkkarini nappeja kiillottamaan....

eli jos ostat jokereiden lipun niin kannattaa kokeilla seuraavaa kikkaa, sanot puhelimessa että sinulla on club nokia kortti ja tilaat liput kotiin, jos tarvitset 1-2 lippua... jos tarvitset enemmän niin sanot että olet töissä tietoenatorilla 3-4 ja jos tarvitset 5-6 lippua niin ilmoita että olet töissä tietoenatorilla ja sinulla on voimassa oleva club nokia kortti...

ja hupsista hinnoista lähti 5-8 euroa per lippu, jonka jälkeen liput ovat vieläkin ylihintaisia, mutta tärkeintä oli että pienellä viekkaudella jallis tarjosi näin sinulle huonoa hokia alehintaan...

ps. ei toimi myyntipisteessä, koska vaativat todistamaan väitteesi...
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re: Pimeän aineen käänteinen painovoima

Viestin lähetti Tilatiili


Ainoa kritiikkini Lehterän hehkutukseen, miksi ei Savijokea aikanaan nostettu jalustalle, vaikka oli yhtä keskinkertainen, mutta kuitenkin oma ikoni?

Sekoitetuin ketjuin ja kypärin sen minkä vaan tarvittaessa kortin kaatoon. Oranssi kajo valaiskoon tsaddin huomenillalla. Kiskot hohkakoot oranssia kuin Uudenmaankadun viimeinen luomuhormi.

Jakke ei ollut niin loistokas kuin TERO. Ja jos tästä asiasta nyt vähän keskustellaan niin kaikkien aikojen suosikki tällä saralla on kyllä Vladimir Svitek;)
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
pelko perseessä areenalle

Niin, mitäs tässä nyt sanoisi? Jännittää pirusti. Paikanpäälle mennään hiihtoloman alkamisen kunniaksi. Käytännössä Jokereiden on pakko voittaa tämä ottelu haaveillakseen runkosarjan voitosta, tosin ei tuolla unkosarjan voitolla suurtakaan merkitystä ole sitten loppupeleissä.

Itselläni on ollut jo keskiviikosta asti ikävä tunne siitä, että tänään ilmalan taika murtuu ja Kerho kuittaa pisteet. Perusteluina KErhon laajempi hyökkäyskalusto sekä aavistuksen vahvemman oloinen puolustuspeli. Jokereiden voiton avaimina ovat siinä, että paikoista pitää ehdottomasti tehdä maalit, koska niitä paikkoja ei välttämättä tule kovinkaan montaa tässä pelissä. Kari Lehtosen on lisäksi pelattava jälleen vähintään omalla tasollaan, mieluiten unelmapelin, jotta voitosta voidaan haaveilla.

Tämä voi oikeastaan kääntyä ihan miten vaan. HPK saattaa vauhtiin päästessään takoa taululle jopa murskalukemat, jos Lehtosella ei ole paras päivänsä. Jokereille tuskin ottelu repeää. Jos ottelu Jokereille päättyy, lukemat ovat todennäköisesti 1-2 maalin marginaalilla.

Jokerit - HPK 1-4 (0-2, 1-0, 0-2)

0-1 10.28 Miettinen (Santala, Tuulola)
0-2 11.04 Louhi (Kenig)
1-2 38.02 Nemirovsky (Aalto, Niemi)yv
1-3 47.11 Somervuori (Miettinen, Santala)yv
1-4 49.23 Kucharcik (Balastik, Sicak)
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Ketjut uusiksi

Nyt on sitten pakka laitettu kunnolla uusiksi.
Tuntuu hiukan kokeillaan, kokeillaan jutulta.
No, viime kaudellahan samaan aikaan oltiin vastaavassa tilanteessa. Eli kokeiltiin mitä erilaisimpia koostumuksia.
Itse nostaisin Bergenheimin ykköseen Vostrakin paikalle.

Jokerit
31
Markus Helanen, Maalivahti

32
Kari Lehtonen, Maalivahti AK


1. kenttä

77
Martti Järventie, Vasen puolustaja AK

6
Ilkka Mikkola, Oikea puolustaja AK

57
Pavel Vostrak, Vasen laitahyökkääjä AK

14
Antti Aalto, Keskushyökkääjä AK

25
Jukka Hentunen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

2
Arto Tukio, Vasen puolustaja

7
Antti-Jussi Niemi, Oikea puolustaja

40
Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä

9
Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä

33
David Nemirovsky, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12
Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja

26
Mika Strömberg, Oikea puolustaja

10
Sean Bergenheim, Vasen laitahyökkääjä

20
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä

29
Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Pasilasta kaljaa?

Niin, voisikos joku kertoa miten saan sammutettua janoni Areenan / Pasilan aseman läheisyydessä. Ajettelin tässä kohta puoleen lähteä töistä juomaan kaljaa ja nysseni saapuu Pasilan aseman kulmille hyvissä ajoin.

Areenaan en pääse sisään ennen kuin Kerhon fanibussi-invaasio tuo allekirjoittaneelle piljetin, eli kaljakuppilan tulisi sijaita Areenan ulkopuolella, ettei tarvitse mennä pummilla sisään.

Tämänlisäksi on todettava, että ko. kaljaputkan kaljan olisi parempi olla jotain muuta kuin hartwallin tuotteita. Toisaalta, jos ei muuta ole, niin hartwallkin putoaa pitkin hampain.

Pistäkää vaikka YV:nä, niin ei tukita koko palstaa..

Täältä tähän
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Rohkea veto lähteä kolmella kentällä Kerhoa vastaan ;)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tiukka peli luvassa

Jonka lopputuloksesta ei pahemmin uskalla sanoa juuta enkä jaata sen verran ympäripyöreä tilanne tässä parissa on. No veikataan nyt kuitenkin että Jokerit voittaa niukasti maalilla numeroin 3-2.

Niin ja tässä on tuo rasmukselta kertomatta jäänyt Jokereiden 4.kenttä:

4
Samuli Jalkanen, Vasen puolustaja

92
Teemu Laine, Hyökkääjä

11
Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä

27
Mikko Ruutu, Keskushyökkääjä

19
Tomi Mäki, Oikea laitahyökkääjä

...että näin ja nopeasti katsoen tuo meidän kakkosketju vaikuttaa varsin oiavlliselta kokoonpanolta. Nemo tekee peliä ja Vode ja Tumba pistää kiekot reppuun. Nyt siis Nemon namupasseilla on vihdoin jotain käyttöä kun ne aiemmin rinnalla olleet puukädet eivät ole enää hassaamassa paikkoja. Muuten koostumukset on mitä on, mukava tietenkin että Bergenheim on saatu nostettua jo kolmoseen asti.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikki putket katkeaa joskus....

...niin tämäkin. Illan pelissä voi oikeastaan tapahtua mitä vaan. Viimeksi Ilmalassa Kerho oli hyvin pelissä mukana 2. erän loppupuolelle asti mutta törmäsi Lehtoseen ja Jokerit rankaisi. Lehtosessa lepää Jokereiden mahdollisuus tänäänkin mitä pidemmälle mennään 0-0 tilanteessa sitä parempi...

Jokerit-HPK 3-1
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea Kerhon pojille!

Nyt on se paikka tuhota Ilmalan taika ja melkein varmistaa myös runkosarjan voitto. Tehkää se arvon ritarit!

Ja jos ei voittoa tule, niin tulkaa ainakin terveinä kotilinnaan! Toivottavasti tuon karmivan rakennelman sotapäällikkö malttaa käskyttää joukkojaan tavalla, jottei kyseisistä turnajaisista muodostu luunmurskajaisia ja jäljelle jää vain raatoja!
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Runkosarjan kevään huipennus edessä ja toivottavasti edessä on reilupeli ja tiukkaa vääntöä sekä tuomareiden toivoisin pysyttelevän taka-alalla.

Ja kerho-fanit tervetuloa, myös Erva ja hänelle tiedoksi, että ainakin pasilan asemalla saa tuota ilolientä useammasta paikasta jos ei Areenan pisteet riitä ;-) Sieltä on myös suora ja leveä reitti hallille joten et voi eksyä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Olenpas muuten tavattoman hämmästynyt, jos Kerho tänään voittaa. Perinteisesti ei ole ollut mitään väliä, miten joukkueet ovat pelanneet ennen näitä kohtaamisia. Tai missä vireessä kukakin on ollut. Tai kumpi peliä on hallinnut. Jokerit voittaa, eikä sille oikein ole vaihtoehtoja.

Viimeeksi(kin) peli taisi olla ohi, ennen kuin se kunnolla edes alkoi. Vaikkakin muutamat Jokeri-fanit kastelivat housunsa sekä ennen peliä että sen jälkeen. Pitäkäähän hauskaa, paikallaolijat, paidan väriin katsomatta.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Johtajat iskevät yhteen

Miksi Jokereilla olisi pakko voittaa tänään HPK mikäli kiinostaa voittaa runkosarja? Kai nyt Jokerit voi voittaa runkosarjan vaikka häviäisi HPK:lle tai toiste päin. Kai tässä nyt on viellä tarpeeks pelejä Jokereille/HPK:lle että pystyy voittamaan runkosarjan vaikka tässä pelissä kävisi miten kävisi... Jos nyt on 6 pistettä eroa HPK:n ja Jokereiden välillä ja jos HPK voittaa tänään niin se on sitten Jo/vasta 8 pistettä eroa. Myönnetään että 8 pistettä voi olla jo vaikeata Jokereille jos kiinnostaisi vielläkin voittaa runkosarja mutta enpä sano että tämä ottelu mitään ratkaisee tai voihan tämä ratkaista HPK:n ja Jokereiden välit. Tämä joukkeet eivät ainakaan ole play off parit niin fiinaalissa nähään. Ja HPK ei "pysty" voittamaan Jokereita kotona niin..............

No itse peliin... Ville Peltonen taitaa olla viellä away...? Kohta varmasti pääsee jo takaisin.. HPK:lla on ollut vaikeuksia Pasilassa mutta voittoon on ollut aina hyvät mahdollisuudet ja miksei tänään(kin).

Peli tulee olemaan varmasti hyvä, vähä jäähyinen jne... HPK tekee yleensä paljon maaleja ja maali määrä on taas kiinni hänestä eli Kari Lehtosesta.

Molemmilla on kuitenkin tappiot edellisestä pelistä (lukko,kärpät) joten molemmilla on parannettavaa ja varmasti myös paranee peli molemmilla onhan tämä tällä hetkellä ns. Jokerit-TPS ottelu.


- - - - - - - - - - - - - - - - -

Jokerit-HPK ja. 5-4 ja taika pitää....
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
välikysymys..

Mistäs vois mahtollisesti kuunnella kys. matsia. Radio Janne ei ilm. vielä ole verkossa ????
Sport fm ei taida kyseistä ottelua levittää.. muita vaihtoehtoja ?

K
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Välivastaus

Tuleehan se sport fm:ltä? Niin ainakin eilen sanottiin...
http://www.sport.fm/ Jos vaikka Pentti "Linkku" Lindegren pitäisi vapaa päivän selostuksesta niin voisi olla asiaa laittaakkin sen sportin päälle heti Final Countdownin jälkeen =/
 
Viimeksi muokattu:

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
kyl maar

sport fm lähettää pelin.Joten eikun kuuntelemaan.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Re: Välivastaus

Viestin lähetti -=JoKeRiT=-
Tuleehan se sport fm:ltä? Niin ainakin eilen sanottiin...

Ahaaa. kiitokset. Sportin sivusto ei maininnut asiasta mitään tai sitten katselin taas väärällä silmällä.

K
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: välikysymys..

Viestin lähetti Kaiser Soze
Mistäs vois mahtollisesti kuunnella kys. matsia. Radio Janne ei ilm. vielä ole verkossa ????
Sport fm ei taida kyseistä ottelua levittää.. muita vaihtoehtoja ?

K

Radio Jannen otteluselostukset kuuluvat myös netissä. Jannen nettisivuilta löytyy yllättäen ohjeet. Myös Sport FM seuraa ottelua paikanpäällä.
 

ZD

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: välikysymys..

Viestin lähetti Kaiser Soze
Mistäs vois mahtollisesti kuunnella kys. matsia. Radio Janne ei ilm. vielä ole verkossa ????
Sport fm ei taida kyseistä ottelua levittää.. muita vaihtoehtoja ?

K

Winampissa valitse Play > Location ja sinne osoitteeksi www.radiojanne.fi:10170 , niin voit kuunnella peliä Jaakkolan Joksin selostamana.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Re: Re: välikysymys..

Viestin lähetti ZD
Winampissa valitse Play > Location ja sinne osoitteeksi www.radiojanne.fi:10170 , niin voit kuunnella peliä Jaakkolan Joksin selostamana.

No perkele. Sehän on pomminvarma juttu. Minä kun kuuntelen tätä matsia HPK-lasein varustettuna. :) vai sanotaankos sitä ristikoksi Hämeenlinnassa..

Radio Jannen sivulla on teksti jossa sanotaan selostuksien alkavan maaliskuussa ?? taisi olla viime maaliskuun juttuja.
Olis taas kannattanu lukea loppuun saakka...

Kiitokset kuitenski.

K
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Aina sama juttu

Ei näköjään Jokerit selviä yhdestäkään ottelusta Kerhoa vastaan ilman että joku pelaaja lähtee sairaslomalle. Ihme juttu, aina sama jengi ja sama valmentaja.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On se nyt saatana. Ei näköjään voitto vieläkään kelpaa, vaikka kuinka narrit tuntuvat sitä tyrkyttävän. No ei se tasapelikään mikään maailmanloppu ole, mutta vituttaisi 0-2:n jälkeen aika rankasti.

Edit: Näköjään Levonenkin on sitä mieltä ettei Kerho saa pisteitä tänään...
 
Viimeksi muokattu:

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti lece
On se nyt saatana. Ei näköjään voitto vieläkään kelpaa, vaikka kuinka narrit tuntuvat sitä tyrkyttävän. No ei se tasapelikään mikään maailmanloppu ole, mutta vituttaisi 0-2:n jälkeen aika rankasti...
'

tiukka peli vielä tulossa. Kyllä HPK on pelannu paremmin ku Jokerit. Lehtonen piti Jokereita pystyssä ja nyt Jokerit pääs jo vähän mukaan.. En malta odottaa kolmatta erää!

edit: Pasilan taika taitaa säilyä..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös