Jokerit - HIFK Pe 22.10.2004

  • 24 201
  • 181

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Viestin lähetti Senior
Juha Lind: lopeta alkuun se filmaaminen. Yhden jättäisin kommentoimatta, kahta et ilman mainintaa läpäise.
Ei pelkoa, niin kauan kuin teitillä on paloposti ja Vopatti niin kyllä te voitolle jäätte. Varsinkin Levosella meni paljon paremmin nuo filmit läpi. Muutenkin lähinnä ihmettelin miksi HIFK noinkin paljon keskittyi aktiiviseen mailahäirintään varsinkin, kun matsissa näki, että Jokeripuolustus oli aivan hätää kärsimässä jokaisen kerran kun edes yritettiin taklauspeliä. Noh ehkäpä sitten Nordilsella.
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Ihan jees peli, parempi tulos.

Metropolit oli tänään taas suht kovassa iskussa. On ne sitten mahtavat kädet.
Mielestäni Campbell ei ollut yhtään hassumpi, ihan hyviä kuteja laitto viivasta ja yhden Lintu sutikin niistä sisään. Ei mikään sateentekijä, mutta ihan hyvä peruspakki ja varmasti otteet vielä paranee.
Thomas oli tänään kyllä hyvä, vaikka eka maali lipsahtikin ikävästi puikoista.

Tästä on hyvä jatkaa tauon jälkeen. Parempaa peliä, niin pisteitäkin tulee varmemmin.
 
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Viestin lähetti Flu
Hancock on ollut koko kauden surkea. Jopa Turunen on jääkiekon pelaaja tähän surffaajaan verrattuna. Ulos ja heti! Latvala on ollut juuri samanmoinen pari kautta, ei käyttöä. Eikä kyllä Kämppeli tuo yhtään mitään niitä avuja mitä jengi kaipaa. Hasardipakki - täysi turisti.

Olet asian ytimessä.Tosiasiahan on (edelleen) se,että Jokerit ei ole tehnyt Hancockilla hevon vittua sen jälkeen kun kesällä kävi ilmi että Metropolit jatkaa sittenkin stadissa.Campbell saattaa olla pitkässä juoksussa ok liigapakki hyökkäävään rooliin,kunhan saa ensin muut kiinni pelituntumassa,ajoituksissa,peruskunnossa jne.Mutta en vieläkään bonjaa mitä järkeä on roudata tällaisia 50/60 jätkiä aavan meren tuolta puolen tänne tässä ja nyt kokoonpanontäytteeksi.Samantasoisia löytyisi lähempääkin.

Senior kaipaili treidiä muskelit/taito,tässä yksi potentiaalinen;Latvala teille,Saarinen back meille.Jyväskylän Jan ei ole niin paska kuin moni näkee,itse asiassa hän ei ole huono laisinkaan.Luistelu,kiekonkäsittely,sijoittuminen ja pelisilmä ovat ihan hyvää liigatasoa..Mutta hauista ei ole,eikä edes yritystä saatika uskallusta siivota oman veskarin reviiriä tunkeilijoista.Saarisella taas on halua ja pattia niihin talkoisiin mutta ei edellisen tasoista kiekkovarmuutta eikä kykyä antaa omasta päästä ylöspäin lähdettäessä ensimmäinen helppo syöttö omille.Hintaluokkakin lienee suht´koht sama.

Ja jos tämä kauppa ei syystä tai useista syistä johtuen onnistu,niin missä on Santeri Heiskanen?Pelaaja jonka otteet omalla reviirillä ovat välillä sitä tasoa että oikea tuomio olisi linnaa eikä penaltia..Virmanen,hommaa tää jannu tammikuussa takaisin Ilmalaan ja Latvala vaihtokaupassa kaverinsa Turusen luo lahteen!

On vain Jokerit!
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti hull16
Kyllä tänään oli silmiin pistävintä ifk:n ns. fyysisyys.

Se ei sinänsä yllätä, että tietyn osan kanssa Jokeri-kannattajista tällaisia kommentteja, esim Lindin hypyistä, ei pitäisi laittaa. Laitan kuitenkin.

Flu: Vopatin nykytyylistä silloin, kun on saavana osapuolena, en pidä. JiVe: rispektit ajatuksestasi.
Jokerit Forever: no deal.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Senior
Se ei sinänsä yllätä, että tietyn osan kanssa Jokeri-kannattajista tällaisia kommentteja, esim Lindin hypyistä, ei pitäisi laittaa. Laitan kuitenkin.
Me ei sentään uhota 7 päivää vikkossa meidän ns. fyysisyydestä joten jos Juha kaatuu niin antaa kaatua.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Schwalbe
Kyllä asia on niin, että liigassa pitäisi olla 6 joukkuetta, jotta suuren yleisön mielenkiinto kaikkia jengejä kohtaan säilyisi. Kohta nimittäin tulee taas se maanantai-ilta, kun vastassa on SaiPa Lappeenrannasta...

Niinpä, mutta nyt sitten tulee taas (28.10., 5.11) näitä paikallispelejä, niin kuinkahan moni tänään areenalla ollut tulee taas edes tuohon perjantain 5.11 matsiin, vaikka tämän iltainen peli oli kyllä sellainen, että sen voisi kokea uudestaan. 9500 olisi jo positiivista. Noh, itse yllätyin ainakin tämän päiväiseen yleisölukemaan, kiitos sille kuuluu perjantaille ja varmasti myös viikon tauolle.

Molempien joukkueiden fanit pitivät tunnelmaa mukavasti yllä.

Maaleja tuli mukavasti, tosin liian nopeasti erän alkuun, ettei ehtinyt edes katsomoon. Thomas oli taas kunnossa ja Hifkin ylivoima oli tehotonta ja siitä 3 pojoo Pasilaan.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Eiköhän iltapäivälehdet kirjoita huomenna, että tuskin oli 10000 katsojaa kun käytävät oli ihan tyhjä ja töölöön nakkiputkilla ei ollut ruuhkaa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti hull16
Me ei sentään uhota 7 päivää vikkossa meidän ns. fyysisyydestä joten jos Juha kaatuu niin antaa kaatua.

Antaa Juhan kaatuilla, jos siltä tuntuu. Yllätyin vaan, että se oli juuri Juha, joka kaksin kerroin kaatuili heittelehtien.

Nyt tuleekin sitten Sulle vastapallo: kerropas, koska minä olen _seitsemän päivää viikossa_ uhonnut IFKin fyysisyydellä? Ettet nyt vain yleistä? Jos se nyt jäi jotenkin Sulle epäselväksi, tarkennan tätä iltaa: IFK ei tänäänkään ollut erityisen fyysinen.

"Eiköhän iltapäivälehdet kirjoita huomenna, että tuskin oli 10000 katsojaa kun käytävät oli ihan tyhjä ja töölöön nakkiputkilla ei ollut ruuhkaa."

Ei saatana, nyt on joku rikkonut Sun lelut ja syönyt Sun karkkis?
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Senior
Yllätyin vaan, että se oli juuri Juha, joka kaksin kerroin kaatuili heittelehtien.
Noh, Kuhta ilmeisesti osaa tuon paremmin, vai mitä?
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Viestin lähetti Senior
Jos se nyt jäi jotenkin Sulle epäselväksi, tarkennan tätä iltaa: IFK ei tänäänkään ollut erityisen fyysinen.
Jep, tuota itse asiassa ihmettelin, kun kuitenkin taklauspeli on IFKn ase Jokereiden pygmipuolustusta vastaan. Miksi ihmeessä mennä aktiiviseen mailahäirintään, kun toinen taktiikka tuottaa paremmin tulosta? Myös tuon Aran pihvikenttä epäonnistui. Kun pistetään liikaa lihaa samaan paikkaan niin nopeus ei vaan riitä. Kyllä Ruutu sopii paremmin vaikkapa sinne ykkköseen. Kun Kuhta ahdistaa kiekollista pakkia niin Ruutu pääse paremmin taklaamaan toista. Nyt ei vain Vopatin ja Rydin yhteinen nopeus riitä. Ei päästä edes iholle. Tosin kun hyökkäypäässä päästään kiekollisiksi niin homma pelaa hyvin Latvaloita vastaan, kun eivät ne kiekkoa poiskaan pysty saamaan.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Flu
Myös tuon Aran pihvikenttä epäonnistui. Kun pistetään liikaa lihaa samaan paikkaan niin nopeus ei vaan riitä.

Noinhan se tänään oli. Meillä vaan on Pärän sairiksen myötä käsiä hävinnyt liian kanssa. Anna pihvimiehelle lätty, niin jannu muuttuu jauhelihaksi. Käsiä ostetaan edelleen.

"Nyt ei vain Vopatin ja Rydin yhteinen nopeus riitä. Ei päästä edes iholle."

Meillä soisi jo kohta rauhoituttavan ketjukokeilujan kanssa. Enää puuttuu ketju Rindell-Vopat-Vihko. Muut on jo kokeiltu.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Tunnelmaa piisasi hallissa, harmi vaan että IFK-faneja oli niin vähän. Yleensä punainen meri on ollut suurempi.

No, se siitä. Kauden toiseksi paras tunnelma. Porin punaniskoille ykkössija.

Pärssisen puutteen huomasi kyllä, tuntuu että ainoa kuka ymmärtää vähääkään Zidlickyn pelisilmää on juuri Pärssinen. Uskoisin että Pärssisellä IFK olisi tehnyt tarvittavat 1-2 ylivoimaosumaa.

Niin ja vielä Stathosilla IFK olisi päästänyt vähintään yhden maalin vähemmän, mutta se siitä. Kumma juttu että noinkin hyvän ottelun jälkeen Stathos pistetään katsomoon.

Jos nyt fyysisyydestä pitää muutama sana mainita, niin Jokerit taklasi ottelussa ehkä kerran ja IFK taklasi kolme kertaa.

Jäätävän pelottava kyllä Jokerit on, Metropolitin johdolla. Toivottavasti edes vähän väsyivät niin huomenna Bluesillekkin jää mahdollisuuksia.

Zidlicky oli muuten jäätävä ja Jereltäkin nähtiin ÄIJÄ-lämäri. Mainitsin muuten muutama sekunti ennen Jeren maalia, että kohta lähtee ÄIJÄ-veto yläkulmaan - ja sinnehän se meni.
 
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Viestin lähetti Senior
Noinhan se tänään oli. Meillä vaan on Pärän sairiksen myötä käsiä hävinnyt liian kanssa. Anna pihvimiehelle lätty, niin jannu muuttuu jauhelihaksi. Käsiä ostetaan edelleen.

Totta toinen puoli.Pihvimies on jauhelihaa siinä vaiheessa kun peliä pitäisi kääntää omasta päästä ylöspäin peliväline lavassa ja käytännössä seisovilta jaloilta lähtien.Heitän peliin väitteen,että HIFK:lla ei ole tällä hetkellä Zidlickyn lisäksi yhtään puolustajaa joka pystyy ajoittamaan terävän ja oikein ajoitetun avaussyötön vauhtiin kerinneelle laiturille oman sinisen paremmalle puolelle.Muut Jerestä lähtien roiskivat avaukset rännin kautta eteenpäin.

On vain Jokerit!
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Re: Grazie tifosi Jokerit!

Viestin lähetti tiamo
Olihan taas todellista elämää ja elämyksiä kerrakseen!

Tifosta ei voi sanoa mitään, veti allekirjoittaneen sanattomaksi. Mahtavaa! Jos joku kehtaa vielä väittää touhua folio-narrien pelleilyksi, sopii pysähtyä hetkeksi miettimään. Kuinka moni voi käsi sydämellä väittää, ettei tuntisi ylpeyttä omista kannattajistaan tuollaisen jälkeen. Koska muut perässä?
Oli hieno meininki Areenalla ja matsikin oli ihan mukavaa lätkäviihdettä näin perjantai-iltaan. Tuo Jokerifanien tifo onnistui ihan hyvin, ei kuitenkaan ihan niin kuin oltiin suunniteltu. Lakanat vedettiin alas vähän liian aikaisin, ja joitain ei saatu aluksi kunnolla ylöskään. No hyvä alku kuitenkin ja ensi kerralla sitten vähän paremmin, ja silloin myös jotain vähän uutta.

Tässä muutama kuva tifosta: kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuomas,

kumarrus Ranskan suunnasta. Eipä tuo varmaan ole helppo homma, uusia fanijuttuja, mutta toisaalta jos ei niitä kukaan tekisi, miten homma menisi eteenpäin. Tukeni tälle Tifoso-ajatukselle, vaikka vaikeuksien kautta.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Re: Re: Grazie tifosi Jokerit!

Viestin lähetti Tuomas

Tässä muutama kuva tifosta:

Juu u... hauskaa kun on kahta eri väriä esitellä yli-isoja wc-paperirullia. Seuraavaksi hankintalistalla on varmaan rummut, sitten soihdut (eiköhän 116:n perinnöstä jotain jäänyt yli) jne.
Joo joo, oon ilonpilaaja kun en ymmärrä.

Tunnelma hyvä? No, paras Areenalla pitkään aikaan, kyllä se fiilis on nykyään melkein jokaisessa hallissa kovasti kesympi kuin vielä - nyyh nyyh - muutama vuosi sitten.

Mikä mun pointti oli? Jan Latvala HIFK:hon!
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Re: Re: Re: Grazie tifosi Jokerit!

Viestin lähetti Cairns
Juu u... hauskaa kun on kahta eri väriä esitellä yli-isoja wc-paperirullia. Seuraavaksi hankintalistalla on varmaan rummut, sitten soihdut (eiköhän 116:n perinnöstä jotain jäänyt yli) jne.
Joo joo, oon ilonpilaaja kun en ymmärrä.
Onhan tässä viime vuodesta lähtien näitä eri tifoja toteutettu. Tarkoitus on lähinnä saada vähän lisää väriä katsomoon Keski- ja Etelä-Eurooppalaiseen tyyliin. Ja ihan hyvin tämä nyt on lähtenyt liikkeelle, porukka on innoissaan ja muualtakin Suomesta on tullut kyselyitä että miten me ollaan nämä eri jutut toteutettu. Turussa on jonkun verran tifoja myös yritetty mutta faneja ei taida löytyä tarpeeksi.

Jos rummut Areenalle tulisivat niin varmasti samantien 99% Jokerifaneista häipyisi siitä katsomosta. Joten ei niitä kyllä tulla näkemään vaikka Cairns niin toivoisitkin :) Soihdut ovat lähinnä vieraspelitavaraa, ja niitähän teilläkin on näkynyt käytössä.

Jokerifanit on ottanut tällaisen linjan että yritetään viedä tuota katsomokulttuuria vähän etelän suuntaan eikä vain pysytä niissä perinteisissä suomalaisissa taputuksissa. Jokainen faniporukka voi tietenkin miettiä että haluaako kehittää jotenkin fanitoimintaa vai antaako sen pysyä samoilla raiteilla.

Tuolta voi esimerkiksi käydä katsomassa millaisia tifoja Luganon fanit ovat toteuttaneet: www.rdn.ch
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kyllä. Luotan vahvasti siihen, että Suomessa fanikulttuuri nousee omalle paikalleen. Esim. Englannissa, Espanjassa tai Italiassa et voi mennä keskustelemaan liikeasioista, jos et tiedä urheilusta mitään. Meillä ollaan vielä jäljessä asioissa ja jos Jokeritifot yrittävät korjata asiaa, niin se on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Hienoa on nähdä, että uusi sukupolvi on tulossa fanikulttuuriin.
Iso hanska eilisestä.
 

bsb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers& WHUFC
Kiitos pisteistä. Taas surkeaa peliä jokereilta. Jos ei pärjää väännössä, pitäisi pärjätä liikkeessä. Mahtava klap klap maali metrolta ja dallalta.
Jos IFK ei olis ollut niin jähmeän tahdoton, olisi tullut rumaa jälkeä.
Pakit ei pääse omasta päästä liikkeelle.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Valtteri Filppulan maalista

Ketä Filppula vei aloituksessa kuin mätää kukkoa ja kenen pakkien välistä meni väkisin maalille?
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Jahas, kello on kymmenen ja helvetin hyvä kankkunen eiliseltä hoidettu.

Tavallista parempi peli oli eilen tarjolla, vaikka lopputulos oli luonnollisesti väärä. IFK pelasi kuitenkin nähdäkseni yhden tämänkauden parhaimmista peleistä, joten vaikea siihen on olla pettynyt. Muutama pointti pelistä:

- Lasse pelasi ykkösen laidalla hyvin. Jäätävä maali Marekin helvetin hyvästä syötöstä. Lisää vetoja !

- Söde vois laittaa paikoista sisään. Hyökkää oman pään kustannuksellla, joten jotain vois alkaa tapahtua.

- Hirso oli yksi IFK:n parhaita. Ilmeisesti Carinsin "pelikielto" alkukaudesta vaikutti miehen otteisiin ja nyt rupeaa paukkumaan :)

- Pelasko tämä apinoiden Cambell ?? Ihan tusinajätkälta vaikuttaa ensimmäisen pelin perusteella.

- 103:sen lauma piti helvetin kovaa meteliä. Ilmeisesti osu kelarahat just tälle perjantaille ?

- Lundell ei ollut eilen voittava vahti, jokaisesta jokereiden hyvästä paikasta tuli maali
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
4-3

Otettiin riski maalivahdin kanssa ja epäonnistuttiin, koska Lundellilla oli kehno ilta. Se 3-2 maali, jossa Filppula pääsi karkaamaan suoraan maalille menee ihan yksin Lundellin piikkiin. Jos Jan olisi ollut hereillä, niin hän olisi ehtinyt ohjaamaan kiekon kaukalon nurkkaan, eikä vaaran paikkaa olisi edes ehditty havaita. HIFK:n nettisivujen tilasto-osiosta näkee muuten ketä on jäällä, kun maali syntyy. Pikku vinkkinä, Lundell oli siellä 7 kertaa, samoin Thomas. : ) 14/18 torjuntaa tekee prosentiksi n. 77,77. Se on kelvoton luku millä tasolla tahansa pelattaessa.

Koska HIFK hankkii maalivahdin !!

Sinänsä tappio Jokereille Areenassa ei harmita. Siihen on jo tottunut, että me voitetaan siellä yhtä usein, kun itse saan lotossa 4 oikein. Näin käy kerran viidessä vuodessa. :)

Pirjetä teki heti maalin, kun sai itsekin syöttöjä. Lasse ei taida oikein olla kahdelle puukädelle (Vopat ja Ruutu) sopiva sentteri jatkossakaan. Toisen laidan pitää olla enemmän taitopelaaja.

Hirso oli alussa huikeissa vaikeuksissa Metron kanssa. Ara vaihtoi 2-1 maalin jälkeen Metroja vastaan Porthenit ja peli ei ratkennut jo 1. erässä. Jortikka antoi vähän yllättäen tasakentällisin HIFK:n määrätä peluutuksen. Filppulat pelasivat Harkinseja vastaan, Hirsot Pakaslahtia (aluksi Metroja), Porthenit Metroja ja neloset nuhjasivat vähäisen jääaikansa vastakkain.

HIFK hallitsi pelissä oikeastaan kaikkia muita osa-alueita paitsi maalintekoa ja mv-peliä. Vahinko, että maalit on se asia, josta saa pisteitä. Onnittelut Jokereille voitosta, mutta aika vaisu joukkueenne eilen oli. Ehkä se oli vaan yksittäinen kehno peli.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Minusta peli oli oikein viihdyttävä, tunnelma oli hyvä. Jokerit eivät olleet parhaimmillaan, varsinkaan toisessa erässä mutta on hienoa että sekin riitti kukistamaan hifkin.

Cambell on ilmiselvästi hyökkäävä pakki, puolustamisessa on vaikeuksia. Pelimies siitä huolimatta.

Dahlmanin ja Hancockin paikanvaihto on hyvä. Hyödytti molempia ketjuja.

Toisin kuin vastustajalla, meillä on taitava maalivahti.

TIFO oli tosi hieno. Hyvä Jokerifanit!

2-0 :-) Tästä on hyvä jatkaa!
 

Phol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masa
Viestin lähetti Flu
Jep juuri näin. Parhaimmillaan HIFK ylivoimalla maskissa oli kolme ukkoja ja yksi jokeripakki katseli kunnioittavan etäisyyden päässä. Kanki ja Järventie oli ylivoimaisesti paras pari. Marakin on kuitenkin varsin aktiivinen poikittaisen antaja ja täydentää Kankea aika hyvin.

JUURI NÄIN! Hancock on ollut koko kauden surkea. Jopa Turunen on jääkiekon pelaaja tähän surffaajaan verrattuna. Ulos ja heti! Latvala on ollut juuri samanmoinen pari kautta, ei käyttöä. Eikä kyllä Kämppeli tuo yhtään mitään niitä avuja mitä jengi kaipaa. Hasardipakki - täysi turisti.

Kieltämättä kyllä samaa mieltä.

Latvalan laukaus on naurettava, enkä ole vieläkään ymmärtänyt mitä hän tekee ylivoimalla. Järventielle taas antaisin mahdollisuuden siinä Filppulan kentän alla yv:ssä. Kukaan samaa mieltä?

+ Pakaslahti ansaitsee myös surffarin lisänimen. Kamalan näköistä.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Re: 4-3

Viestin lähetti Johannes

Pirjetä teki heti maalin, kun sai itsekin syöttöjä. Lasse ei taida oikein olla kahdelle puukädelle (Vopat ja Ruutu) sopiva sentteri jatkossakaan. Toisen laidan pitää olla enemmän taitopelaaja.

Tsot, tsot Johannes. Jakke ei ole puukäsi. Tästä teemasta keskustellaan ensi keskiviikkona, se on varma!

Tv-kuvan perusteella kyllä narrien kolmas ja neljäs maali meni Lundellin piikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös