Jokerit - HIFK Pe 22.10.2004

  • 24 160
  • 181

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Johan nyt on markkinat! Peliin aikaa alle 2 vuorokautta, eikä ole edes ketjua auki. Onko kaikki provoenergiat jo käytetty, vai onko kummallakin yksinkertaisesti niin hmv-porukat tällä kaudella, ettei löydy mitään, mistä provoaisi?

Niin, nythän on niin, että kiitos perseestärevityn sarjaohjelman, tämä "paikallisderby" pelataan neljä, siis neljä (4) kertaa seuraavan kuukauden sisällä. Jos jotain hyvää tästä pitää hakea, niin ainakin Hjareenan pelit ovat perjantaina, jolloin olisi mahdollisuuksia jopa kunnon mittelöön ja kuumaan tunnelmaan.
Ja eipähän jää enää hirveän montaa paikallispeliä kevätkaudelle.

Toivottavasti areenaan saataisiin edes nyt yli 8000 ihmistä, muutenkin kun ilmoitettuna. Mitään sirkushuveja tuskin tullaan näkemään. Jokerit on selvästi tehnyt paluun 90-luvun taitoon perustuvaan neitikiekkoon, jossa taklaukset voidaan laskea yhden käden sormin peleissä, lähinnä taklauksistamme vastaa nuoriso-osasto Mäki, Koivisto sekä puolustuksesta lähinnä Kankaanperä ja Järventie. HIFK:llakaan ei hirveästi noita kovan pelin taitajia ole. Joku ylihypetetty Vancouverin NHL-"tähti", joka tykkää mielellään ajella selkään puolen kentän vauhdilla jne. tämä Hansonin veljessarjan ehkäpä tyhmin osa pehmenee kuitenkin jo parin jämäkän niitin jälkeen. Sitten on tämä kovasanainen tshekkilatino, joka pelkää nykyisin omaa varjoaankin, koska seuraava kunnon isku kuuppaan voi olla kohtalokas. Pelissähän tämä suurisuinen latino on totaalisen kädetön. Suunsoitto kyllä käy hyvin, mutta tekoihin siirtyminen onkin sitten hyvin, hyvin harvinaista.
Muita ei sitten juuri tulekaan mieleen. Jerelläkin on varmaan kiire baariin heti pelin jälkeen, että haluaa selvitä urakastaan mahdollisimman helpolla. Tai mistäs sitä tietää, vaikkapa Jere eksyisi juomalaan jo torstaina. Silloinhan Jeren taklaaminen olisikin kiellettyä, koska krapulassa taklauksien alle jäämisestä voi olla hiukan raskaammat seuraukset, kuten tälläkin kaudella on muutamaan otteeseenkin huomattu.

Itse pelistä tullee vähämaalinen, Jokereilla on enemmän taitoa, HIFK:lla taas fyysinen puoli hiukan paremmin edustettuna, jos näin ilman provon häivääkään asioita katsellaan. Metropolit palaa kaukaloon, toivottavasti myös Lepistö. Pakkipuolella tarkkailussa uusi kanukki(vahvistus?). Vähän huolestuttaa tuo Jokereiden puolustuskalusto, koska HIFK:lla on taatusti laittaa äijiä rymyämään maalin eteen, esimerkkeinä J.Ruutu tai Vopat. Ärrä-cupissa Jokerit oli kusessa kolmannessa erässä, kun HIFK pääsi ylivoimiin, eikä miehiä onnistuttu siirtämään pois maalin edestä.
Erikoistilanteet ja maalineduspelaaminen ratkaisee tämän pelin, luulen ma.

Veikataan, että jompikumpi vie pelin jatkoajalla/rankkareissa, ottelussa ei tapella kertaakaan, kunnon taklauksia ei juurikaan nähdä. Jokerifanit huutaa "Suomi! Suomi!" huutoja vähintään 2 kertaa ottelun aikana, ughittelevat Zidlickylle ja HIFK-fanit vastaavat huutoihin yhtä järkevästi huutamalla narrifaneja "Hjalliksen huoriksi" ja apinoiksi. Ja minä häpeän katsomossa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Ikijokeri
Johan nyt on markkinat! Peliin aikaa alle 2 vuorokautta, eikä ole edes ketjua auki. Onko kaikki provoenergiat jo käytetty, vai onko kummallakin yksinkertaisesti niin hmv-porukat tällä kaudella, ettei löydy mitään, mistä provoaisi?
Mä ainakin odottelin josko Johannes olisi avannut ketjun. Se tietää yleensä hyvää, vaikka en suuremmin taikauskoinen olekaan.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Mun mielestä on parempi vaikka jäis provoilut sikseen. Viime matsinkin otteluketju oli pitkästä aikaa luettava kun siellä ei ollut mitään "hauskoja" provoja.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Perjantain peli on ikävä kyllä melkein HMV-osastoa sillä nämä melkein joka viikkoiset paikallispelit syövät kiinnostusta näistä kahden paikallisvastustajan taistoista. Itse olen kuitenkin tulossa katsomaan peliä yhden HIFK-fanaatikon ja kahden teksti-tv-Jokeri-fanin kanssa. Ikävä kyllä tunnelman puolesta tämä peli pelataan Hjalliksen hallissa joten tunnelman puolesta tämä peli tulee olemaan erittäin vaisu. Ollaan rehellisiä, Ilmalan areenalla ei saada tunnelmaa ellei koko halli ole mukana menossa (esim Suomen pelit).

Jos Metropolit on kunnossa hän tulee olemaan tärkeässä asemassa Jokereiden kannalta. Myös Thomas on ollut alkukaudella huikeassa vedossa ja HIFK'lla tulee olemaan vaikea paikka murtaa Thomasin nollapeli. HIFK'n ykköskentän koostumus kiinnostaa sillä Ara oli tämän päivän Blues-pelin jälkeen tyytymätön ykköskentän peliin ja kritisoi suuresti ykköskentän puolustustyöskentelyä. Melkein samaan hengenvetoon Ara kehui kolmoskentän enkä usko että Ara hajoittaa kolmosta. Vaikka haluaisin nähdä Vihkon ykkösen laidalla, on hänen paikkansa luultavasti kolmosessa.

HIFK'n maalivahti-osasto tulee olemaan suurennus-lasin alla sillä Stathos on pelannut ailahtelevaisesti ja syytökset siitä ettei hän ole "voittava" maalivahti ovat singonneet koko kauden alun. Jos Stathos tässä pelissä "ryssii", tulee hän saamaan vielä rajumpaa kritiikkiä fanien taholta ja vaatimukset potkuista tulevat lisääntymään.

Ylilyöntejä toivon kuten aina, mutta se kai on turhaa unelmointia...

- Tinke-80
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti Master Chief
Mun mielestä on parempi vaikka jäis provoilut sikseen. Viime matsinkin otteluketju oli pitkästä aikaa luettava kun siellä ei ollut mitään "hauskoja" provoja.

Tässä olet oikeassa. Hiuksianostattavat provot ovat ihan piristäviä, kunhan niiden lukumäärä pysyy inhimillisissä rajoissa. Viime kaudella pari otteluketjua meni lähes lukukelvottomiksi jatkuvan provoilun vuoksi.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
No no, ihme kitinää ettei matsi sytyttäsi. Perjantai-Ilta, huikkaa, Jokerit-IFK. Ei SM-liigalla paljon parempaa ole tarjota.


IFK:lla on alla viisi voittoa (kaksi niistä jatkoilla), enkä näe mitään syytä miksei moinen trendi jatkuisi, vaikkakin Jokerit on ollut paha vastustaja kautta Hartwall-Areenan historian läpi. Taitaapi IFK:lla olla vain kaksi voittoa SM-liigassa Areenalta ?

103:n apinalauma odottanee innolla Marekin paluuta ? Eikö Marek ole kuitenkin tämä alkuperäinen "ugh ugh" ?

Paikalle ollaan toki menossa ja isolla vaihteella ottamassa huikkaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jämärosterit kohtaavat

Vaikka Jokereilla sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi, täytyy muistaa että HIFK:llakin on omat murheensa Pärssisen loukkaantumisen myötä. Jos ja kun Metropolit on edes jonkinlaisessa kuosissa, niin eipä onneksi HIFK:lla ole aivan kestämätöntä etua tässä suhteessa. Tasaista veikkaillaan, 3-3 tuntuisi todennäköiseltä lopputulokselta.
 

Zamuner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joutunee tekemään niin, että pitkää lounasta jatketaan paikallismatsilla. Saattaa tulla tasainen peli. Ainoa asia, jossa Jokerit on punanuttuja selvästi edellä on maalivahtipeli. Paperilla ifk:n pakisto on kova, mutta toistaiseksi vain paperilla. Ottelun ratkaisu nähdään kuitenkin hyökkäyspäässä.

Jokerit vienee ottelun varovaisesti arvioiden 6 - 1. Metron tehot 1+3 ja ifk:n ainoan tekee Kuhta.

Näin on marjat.....
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Häkkinen maalin jo vihdoin Jortikka! 12 matsia on jo tahkottu pelkästään Thomasiin luottaen, Häkkisen keskittyessä treenaamiseen ja luukun avaamiseen. Ei vaikuta kovin järkevältä toiminnalta kauden tässä vaiheessa, sillä kakkosellekin pitää saada pelejä liigassa. Hifk olisi varmasti oivallinen vastus Pasin ekaan matsiin, sillä sytykettä ainakin olisi ja vastuskin on sentään ylempää keskikastia. Hifkin osiossa jo kirjoitellaan Häkkisen mahdollisesta hifkiin siirtymisestä Daven paikkaajaksi. Erään fanin kirjoitus siellä pisti hymyilyttämään, kun hän ei ikinä vaihtaisi Davea (tätä varmaa ja voittavaa pleijarivahtia) niin epävarmaan Häkkiseen.

Tulosveikkaus:

Thomas maalissa 4-1
Häkkinen maalissa 4-0.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Jämärosterit kohtaavat

Kyllä vaan, eivät ole parhaat mahdolliset miehistöt liikkeellä. Lisäksi Jokereilla alla 8 pvän tauko, HIFKillä kiireinen viikko. Eli valmiit selityksetkin löytyvät:

-Jokerit: Emme saaneet peliä kulkemaan pitkän tauon vuoksi, ei oikein ollut tuntumaa. Lisäksi treenasimme jalkoja kuin hullut koko viikon ajan.

-HIFK: Kyllä on taas ollut otteluohjelman laatija kohtuuton. Tämä oli 4. ottelu seitsemän päivän sisällä ja huomenna vielä pitäisi mennä Turkuun. Olimme aivan puhki.

Että silleen. Maalivahdit isossa roolissa, joten HIFKin täytyisi olla todella iskussa hyökkäyspäässä, jotta voitto tai edes tasuri olisi mahdollinen. Jokereille 40 /25/35.
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Me tullaan ja rouhitaan teidät klyyvärit siihen kuntoon ,ettei äitikään tunne ja sitten, toi teidän imurinne soheltaa niinkuin on ollut tapana:-))))
Peli päättyy 2-4 tiedossa muutama koukku sekä asiaankuuluva kahva ja kaiken huipentaa variksen kaatuminen juuri ennen loppusummerin töräytystä.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HMV-ilta ?

Hienoa, hienoa. Kun HIFK-Blues-matsia hypetettiin fyysisenä ja viihdyttävänä matsina, niin miten kävi ? Lukekaa itse ko. ottelun ketjusta.
Nyt olisi toive, että käy samoin. Teilataan ottelu JA:ssa paskaksi jo 1-2 päivää ennen. Ehkä näin voidaan saada hieno kiekkoilta aikaiseksi vai mitä ?
Siis: V..ttu, mitä paskaa taas tulossa. Ei jaksa sytyttää kauden xxx tuhannes paikallispeli. Tuskin ne mitään taklaa, ylilyönneistä voimme vain nähdä märkiä (ei, en tarkoita hikeä) unia. Vopat kaatuilee ja Kankaanperä on ihan pussy. ...että näin.

Se tulos: 2-2.

*** Hirso
** Varis
* Kuhta
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
S**idaa tulossa?

JHag ja Ikijokeri osuivat naulan kantaan. Taitaa olla luvassa melkoista mikasaukkosta perjantain kohtaamisesta. Kumpikaan ei ole mukana parhaalla rosterilla, IFK:lla rasitteena väsymys, Jokereilla huonompi pelituntuma. Ei oikein vakuuta.

Maalivahtipeli ratkaissee setin isännille. IFK:n pitäisi onnistua vähistä paikoistaan 100-prosenttisesti, jotta edes jatkoaika olisi mahdollinen. Thomas on jäätävä heebo maalin suulla, Davesta/Lundellista ei voi sanoa samaa.

Metro ja Lepistö saattavat tuoda Jokerien yv:hen omat lisukkeensa. Jos IFK ottaa jäähyjä, Jokerit rankaisee armottomasti.

Muu kuin Jokereitten voitto olisi iso yllätys. Jokerit on omaksunut erinomaisesti jortikkamaisen pelityylin, mikä pitää pisteet Ilmalassa. Toivottavasti IFK tekee edes maalin.

Ei niin villi veikkaus: 5-1 Jokereille
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Sam#9
Häkkinen maalin jo vihdoin Jortikka!
Legendaarinen kysymys, mitä sä olet ottanut ? Ajattelit tehdä homman helpoksi Häkkiselle ja laittaisit sen ensi kertaa tolppien väliin "paineettomassa" ja helpossa ottelussa ?

Vaan mistä tämä kannattajien vaisuus jo etukäteen. En tarkoita mitään provoja tms. vaan ihmettelen lähinnä sitä, että aika moni vaikuttaa jo nyt kyllästyneeltä paikallismatseihin, vaikka kyseessä on vasta osa 2/8. Jos ei tällainen matsi vedä yleisöä halliin niin mikä sitten ?

Mä olen Upin kaveri ja kuulun siihen joukkoon, joka katsoo ihan mielellään parikymmentä paikallista kaudessa. Tai ainakin mielummin kuin "normaaleja" runkosarjan pelejä.
 

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäinen paikalliskamppailu Hjaffalla tällä kaudella

Katsomaan olen menossa. Ei ole mitään syytä jättää väliin, sillä tämähän on ensimmäinen paikalliskamppailu Ilmalassa tällä kaudella!

Jokereilla on tosiaankin loukkaantumisia riesanaan, mutta onneksi alla on 8 päivän "lepotauko". Ja kuten karel de groot sanoi, Jokerit saavat Metrosta ja Lepistöstä oivan lisän ylivoimaansa. Maalissa jatkaa toivottavasti Tim Thomas. Olisihan se outoa pistää Häkkinen tällaiseen matsiin maaliin.

Pärssisen poissaolo sekoittaa varmasti hieman pakkaa HIFK'n puolelta, mutta eiköhän naapurikin pelaa hyvän pelin.

Tulosveikkaus 4-2.

P.S. 10 000 katsojaa taitaa olla melko utopistista?
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Viestin lähetti Ikijokeri
Niin, nythän on niin, että kiitos perseestärevityn sarjaohjelman, tämä "paikallisderby" pelataan neljä, siis neljä (4) kertaa seuraavan kuukauden sisällä. Jos jotain hyvää tästä pitää hakea, niin ainakin Hjareenan pelit ovat perjantaina, jolloin olisi mahdollisuuksia jopa kunnon mittelöön ja kuumaan tunnelmaan.
Ja eipähän jää enää hirveän montaa paikallispeliä kevätkaudelle.

Eiköhän pidetä ne kaikki tässä yhdessä ja samassa otteluketjussa. Itse taidan pitäytyä Helsingin peleissä ja unohtaa matkapelit tässä putkessa. Kyllähän näistä on maku mennyt. Odotan huomattavasti suuremmalla innolla KärPiä (Nylander) ja TepSiä (S. Koivu), kun näitä pellematseja.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Re: Re: Jämärosterit kohtaavat

Viestin lähetti JHag
Että silleen. Maalivahdit isossa roolissa, joten HIFKin täytyisi olla todella iskussa hyökkäyspäässä, jotta voitto tai edes tasuri olisi mahdollinen. Jokereille 40 /25/35.

Mihin on laskutaito kadonnut? Tuostahan tulee vain 100% ja jääkikiekossa on käytössä 110% järjestelmä. Vai meneekö 10% sen piikkiin, että hevosenlanta on sulattanut jään ja peli siirretään myöhempään ajankohtaan?
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti Sam#9
Häkkinen maalin jo vihdoin Jortikka!

Häkkinen joutunee tänään Salamien maalilla kiitettävästi töihin Sportia vastaan joten veikkaisin Pasia maaliin vasta lauantaina Bluesia vastaan.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paikalla!

En edes muista, koska olisin ollut jaffalassa katsomassa derbyä. Voi olla, että olen neitsyt vielä sillä saralla, ei voi muistaa.

Nyt kuitenkin tulen paikalle sekavin tuntein. Paikat sijaitsee jossain Tikkurila Oy:n kutsuvieraspaikoilla(?), joten sieltä ei varmaan niitä fanaattisimpia faneja löydy. Paitsi minä. Tarkoituksena on siis aiheuttaa pahennusta pelipaita päällä.

Itse peliin. Toivon, että siitä tulee kova, mutta puhdas. Ja tietty maaleja saisi tulla molempiin päihin, tietysti niinpäin, ettei tarvitse allapäin suunnistaa pasilasta kotio kohti. Sekavin tuntein siitä syystä, että ei uskalla veikata pelistä juuta eikä jaata.

Mutta paikalla olen. Go IFK, stana!
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Paikalla!

Viestin lähetti Sonic Empire
Nyt kuitenkin tulen paikalle sekavin tuntein. Paikat sijaitsee jossain Tikkurila Oy:n kutsuvieraspaikoilla(?), joten sieltä ei varmaan niitä fanaattisimpia faneja löydy. Paitsi minä. Tarkoituksena on siis aiheuttaa pahennusta pelipaita päällä.

Joo, samoilla mestoilla ollaan korruptiopaikoilla muutaman IFK-henkisen kanssa. Liput taisi olla (ellen nyt ihan vituralleen muista) katsomoista 307-312, numeroimattomat paikat tosin. Enpäs muista milloin olisin viimeksi yläkatsomosta peliä seuraillut, mutta mennään nyt sinne kun ilmaseksi pääsee.
Pelihän itseasiassa on jo hävitty, joten ei siitä sen enempiä. "Ugh Ugh" tekee 6 maalia IFK:lle, mutta eihän se mihinkään riitä kun ei ole voittavaa maalivahtia =)
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin

On ihan mielenkiintoista nähdä Jokerien vieraana vihdoin joukkue jossa on persoonia mm Jere,Harkins,Zidlicky,Ruutu.

Odotan peliä missä Ifk voittaa fyysisyyden mutta lopputuloksen tulee ratkaisemaan veskari peli . Jokereiden paidassa on mielenkiintoista nähdä Cambellin peli.Oma veikkaus on 1-3 ja pinnat nordikselle.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: niin

Viestin lähetti liigajyrä
Oma veikkaus on 1-3 ja pinnat nordikselle.

Alkukauden tilastojen valossa Sä olet jäljillä, mutta Sulla on numerot väärinpäin. Jokerit on hävinnyt tällä kaudella vain yhden kotimatsin. Kuudessa matsissa maaliero on 17-7 eli pyöristettynä 3 tehtyä yhtä päästettyä vastaan. HIFK voittanut vieraspeleistään vain puolet. Tällä aukottomalla kaavalla laittaisin, jos olisin uhkapeluri, killinkini likoon tuloksen 3-1 puolesta. Pinnat valitettavasti Jaffalaan. Tokihan toivon kuvaamaasi rökälevoittoa IFKlle.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti bozik
Mä olen Upin kaveri ja kuulun siihen joukkoon, joka katsoo ihan mielellään parikymmentä paikallista kaudessa. Tai ainakin mielummin kuin "normaaleja" runkosarjan pelejä.

Höh. No helppohan se on sieltä Ranskanmaalta hehkutella "paikallisderbyjä" (vittu, kaikkien kliseiden äiti tämä paikallisderby). Tule itse tänne 8 kertaa jonottamaan, palelemaan, maksamaan kaikesta liikaa, juomaan muovituopista karjalaa, jännittämään iloisia ja värikkäitä 2-4 yhteismaalin otteluita, kuuntelemaan Suomi Suomea ja Hjalliksen huoria, katsomaan Aake Kallialan ja Eija Vilppaan sketsejä, taivastelemaan Nordiksen hallin uutta huippunopeaa kausareiden viivakoodin lukujärjestelmää, piinaamaan korviasi tsingiskaanilla ja kauniiksi lopuksi repimään tulosvetokuponkisi, kun taas meni päin vittua. Lisäksi olet saanut pysäköintisakot matsin aikana. Jos taas olet menossa ilman autoa radalle matsista, et saa pillua kuitenkaan, koska naamasi on valmiiksi vitunnäköinen kun olet nauttinut paikallisDERBYSTÄ niin sairaasti!

Lähtikö koti-ikävä ja paikallisderbyjen kaipuu?
 
Paikalle ollaan tulossa myös täältä päin. Nyt näkisin mielelläni HIFK:lta taas samanlaista fyysistä peliä, kuin oli petoluolassa tuossa joku aika sitten. Keskiviikkona HIFK:lla oli peli Bluesia vastaan, joka ei todennäköisesti vienyt paljoa voimia. Pärssisen puuttuminen tuo loven HIFK:n peliin, mutta Pärssinen ei ole tällä kaudella muutenkaan ollut sillä tasolla, mitä häneltä odotettiin. Edellisessä pelissä Pärän paikalla pelasi Jakke Ruutu, mutta Ara vihjasi jotain sinnepäin, että ykkösessä olisi joku muu seuraavassa pelissä. HIFK:n hyökkäyspään peliä on pitänyt muutaman viime pelin pystyssä lähes ainoastaan Kuhta, Zidlicky sekä ketju Luttinen-Hirschovits-Vihko ja tässäkin ketjussa niitä paikkoja kuitenkin hassataan riittämiin. NHL-apu Lasse Pirjetä ei ole vielä täydessä vireessä ja hänellä, kuten myöskään Brett Harkinsilla ei ole peli sujunut niin hyvin, kuin voisi odottaa ja mihin on potentiaalia.
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti bozik

Vaan mistä tämä kannattajien vaisuus jo etukäteen. En tarkoita mitään provoja tms. vaan ihmettelen lähinnä sitä, että aika moni vaikuttaa jo nyt kyllästyneeltä paikallismatseihin, vaikka kyseessä on vasta osa 2/8. Jos ei tällainen matsi vedä yleisöä halliin niin mikä sitten ?

Niitä on liian usein. Huomenna pelataan ja sitten taas ensi torstaina. Ne eivät mene tasan about joka seitsemäs peli, vaan välillä pelataan ihan koko ajan. Silloin kun paikallismatseja oli vain 4, tarkoitti se 2 kotona ja 2 vieraissa ja jos kaikissa vieraspeleissä ei käynyt niin se oli todellakin ottelu, jota odotti. Nyt lataus hukkaantuu tietyllä tavalla. Samalla tavalla kävisi, jos futiksen MM-kisat olisivat joka vuosi tai jos esim. Milanossa paikallismatsit tai Real Madridin ja FC Barcelonan koitokset olisivat koko ajan. Kun niitä on harvemmin, nousee niistä tavallaan elämää suurempia koitoksia, joista puhutaan vielä pitkään. Nyt ei stadin herruus kestä ehkä kuin vajaan viikon ja se on aika nihkeä homma.

No joka tapauksessa. Viime kaudella ei tullut käytyä kertaakaan narrilassa, mutta huomenna Pasilaan menossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös