Jokerit-HIFK la 20.1.2007

  • 46 809
  • 225

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Jokos aloitetaan lämmittelyt tähän peliin?
Huomenna siis se kauden odotetuin paikallispeli ,johon molemmat faniporukat ainakin ovat panostaneet.B2-Reds myi lippuja yli 900 ja sellaisia ,jotka ovat ostaneet omine nokkineen lippunsa samoihin katsomoihin on varmasti taas jonkin verran ,joten yli 1000 IFK-fania luulisin olevan yläkerrassa.
Ultras Jokerit taas on tehnyt tietojeni mukaan valtavan työmäärän Suomen suurimman tifon eteen ,joten on mielenkiintoista nähdä mitä siellä "eteläpäädyssä" ennen peliä oikein tapahtuu.
Itse ottelusta tulee varmasti tasainen ,mutta ei välttämättä vähämaalinen.Tarkkaa pelaamista alusta ,mutta jos keskittyminen herpaantuu ,voi edessä olla maalikarnevaalit.
Jokerit hävisi eilen HPK:lle muutamalla halvalla maalilla ,kun taas IFK päätti pelata jääkiekkoa eilen Ilvestä vastaan ainoastaan yhden erän ja ottaa sillä pointsit himaan.
Vastakkain huomenna siis ärsytetty Jokerit ja hyvin levännyt IFK ,kun torstaina ei tarvinnut tehdä täyttä iltapuhdetta.
pakollinen LT 2-4.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No aloitetaan ihmeessä. Pitkästä aikaa itsekkin lähden katsomaan uutta Baxterin IFK:ta paikan päälle. Lähtökohdat peliin ovat seuraavat:

Kotijoukkue Jokerit:

- Hävisi viime paikallisväännön 4-1
- Tuskaista vääntöä viime kierrokset, niukkoja voittoja sekä kahden tappion putki
- Uusi messias Hirso liekeissä?
- Voittanut tai hävinnyt viimeaikoina monta peliä maalilla
- Miten pelaa Ahonen?

1. Kim Hirschovits Jokerit 3 2 + 4 = 6
2. Marko Tuulola Jokerit 3 0 + 4 = 4
3. Tim Stapleton Jokerit 3 1 + 1 = 2
4. Jani Rita Jokerit 3 1 + 1 = 2
5. Tomek Valtonen Jokerit 3 1 + 1 = 2

Vierailija IFK:

- Saapuu tuhatpäisen fanijoukkonsa kanssa, meneekö lataus yli?
- Jatkanut samaa vuoristorataa voitto-tappio-voitto-linjaa, mutta tasaannuttanut kuitenkin peliään pelien sisällä
- Voittanut tai hävinnyt kaikki pelinsä maalilla vuoden vaihteen jälkeen ennen eilistä Ilves-peliään
- Kuka maalissa?

1. Kimmo Kuhta HIFK 3 3 + 2 = 5
2. Ilkka Pikkarainen HIFK 3 1 + 2 = 3
3. Janne Laakkonen HIFK 3 1 + 2 = 3
4. Cory Murphy HIFK 3 0 + 3 = 3
5. Steve Guolla HIFK 3 0 + 3 = 3

Pelistä tulee luultavasti perus-paikallispeliä kuumempi kamppailu, jossa varmasti tulee tapahtumaan pari ylilyöntiä. Shedden on jo tutustunut Baxterin metkuihin viime kohtaamisesta ja toisinpäin.

Jännä kuuma peli jossa jokainen mies pystyy ratkaisemaan pelin. Itse uskon että Jokerit vie jäähyrikkaan pelin parilla yv-maalilla 4-2.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
#77 kirjoitti:
Itse ottelusta tulee varmasti tasainen ,mutta ei välttämättä vähämaalinen.Tarkkaa pelaamista alusta ,mutta jos keskittyminen herpaantuu ,voi edessä olla maalikarnevaalit.

Paikalla ollaan ja juurikin mainitussa fanikatsomossa.

Kenellä olisi liikaa aikaa, että viitsisi kaivaa vaikkapa viimeisen muutaman kauden avausmaalin tekijän (joukkue) ja ajan Areenassa Isoa Kissaa vastaan?

Missään mutu-pohdinnassa ei ole järkeä, koska tietoakin on saatavilla, mutta sellainen tunne vain takaraivossa jyllää, että Narri sen avausmaalin aina iskee ennenkuin peli on juurikaan ehtinyt vanheta.

Niin, tiedän tietenkin, että sillä ei ole juurikaan merkitystä huomisen avausmaalin todennäköisyyteen, mutta tilastot ovat silti kivoja.

Puolustus on ollut rautaa ja Lundell jatkanee maalissa, kunhan se keskittyminen nyt ei tosiaan vain herpaantuisi alussa. Pitää sitä pysyä kasassa, vaikka oltaisiin aina tehty avausmaali aikaisemmin.

Katsomossa on aivan taatusti ihan järjetön meininki, jokohan kentälläkin nähtäisiin se joidenkin kaipaama ylilyönti? Pleijarimeiningillä varmasti mennään.
 

JJ IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland
Voi juma, kauden ylivoimaisesti odotetuin ottelu, huhheijjaa.

Kentän tapahtumat eivät niin paljon itselleni huomenna merkitse, tuskin niitä edes niin mielenkiinnolla seuraankaan, sillä huomenna on todennäköisesti kovin katsomojen välinen taistelu, mitä koskaan Suomen oloissa on tapahtunut. 1000 IFK:n fania pohjoispäädyssä, vähän isompi määrä narreja toisessa päässä, narrien Suomen suurin tifo, IFK-fanien Flag Day.... Hillitön känni ja taukoamatonta ja äänekästä kannustusta. Pelin lopputuloksella ei ainakaan itselleni ole merkitystä, sillä aion todella nauttia parhaasta tunnelmasta mitä Suomen oloissa voi olla, ja tietenkin HUUTAA ja LAULAA sydämeni kyllyydestä.

Sääli sinällään, että Suomessa tällaista tapahtuu kerran vuodessa, kun monissa maissa tällainen on jokaviikkoista...
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
pernaveikko kirjoitti:
Paikalla ollaan ja juurikin mainitussa fanikatsomossa.

Kenellä olisi liikaa aikaa, että viitsisi kaivaa vaikkapa viimeisen muutaman kauden avausmaalin tekijän (joukkue) ja ajan Areenassa Isoa Kissaa vastaan?

Missään mutu-pohdinnassa ei ole järkeä, koska tietoakin on saatavilla, mutta sellainen tunne vain takaraivossa jyllää, että Narri sen avausmaalin aina iskee ennenkuin peli on juurikaan ehtinyt vanheta.

jotain tietoja tippuu tästä

15.9.2005 Jokerit-HIFK 6-5. Rl.
Avausmaali Jokerit 9.25 T.Dahlman ja IFK 11.47 T.Järvinen.

22.10.2005 Jokerit-HIFK 2-4
AM:J 3.36 T.Dahlman AM:IFK 8.38 T.Järvinen

28.12.2005 Jokerit-HIFK 5-3
AM: J 22.26 H.Hyvönen AM:IFK 3.11 J.Porthen

10.1.2006 Jokerit-HIFK 2-5
AM: J 7.43 H.Hyvonen AM:IFK 2.25 T.Salmelainen

3.10.2006 Jokerit-HIFK 3-5
AM: J 3.07 M.Kankaanperä AM:IFK 14.41 P.Salonen

16.11.2006 Jokerit-HIFK 4-1
AM: J 9.17 J.Rita AM:IFK 23.06 J.Laakkonen

Tässähän näitä kauden 2005-2006 alusta saakka ja huomioitu siis vain pyydetyt areenalla pelatut pelit.Mielenkiintoista ,että samat jätkät ovat tehneet avausmaalin molemmille kauden 05-06 kahdessa ekassa Areena-pelissä.Mieleen muistuu kuitenkin "parhaimpana saavutuksena" joskus männä kausilla ,kun Petri Pakaslahti tarvitsi 8 sekuntia ekan maalin tekoon.
Jospa huomenna olisi meidän vuoro tehdä se ensimmäinen...
Jos joku löytää pidemmältä ajalta niin saa lisätä ottelutuloksia.Sm-liigan sivuilta löytyi vain tämä ja viime kausi.
 
Viimeksi muokattu:

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Toivottavasti joku ystävällinen henkilö ottaisi videolle tapahtumia erityisesti fanikatsomoista. Pelistä ei niin väliä, fanikulttuuri kiinnostaa tuota matsia enemmän.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Paikalla olo riippuu kyllä siitä, että onko Pasi ja Snappi mukana. Muuten menee oma lippu myyntiin. Asennetta ja taistelutahtoa pitää löytyä, eikä vain peruutella 60- minuuttia, vaikka sillä Sheddenin pelitavan saakin nollattua aika hyvin. Erikoistilanteet ratkaisevat ja saako IFK:n alivoima Jokerien hieman "kädettömän" ylivoiman tylsistettyä. Jos pelataan tiukkaa puolustuskonseptia niin Lundellin pitää olla tuollaisessa pelitaktiikassa vastustajan veskaria parempi.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Kaikkien aikojen paikallispeli!

Tätä on koko kausi odotettu, paras tunnelmaisin ottelu varmasti mitä ikinä ollaan Sm-liigassa pelattu. Tämän voi luvata.
Toivottavasti joku eteläpäädyssä istuva tulee huomenna ottelun jälkeen kehumaan kuinka taas HIFK:n fanit olivat hiljaa eivätkä kannustaneet omiaan.
PS: Ottelu on melkein loppuunmyyty.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Armoton vitutus

on päällä kun tähän otteluun ei millään pääse. Prkl.

Voipi olla, että tässä on kolme kamppailua:

1. joukkuueet
2. maalivahdit
3. fanit

Meille siis luvassa tripla!

1. Ottelu päättyy 3-4 huikean taiston jälkeen
2. Janne voittaa Arskan (joka on pelannut epävarmasti viimeaikoina)
3. 1000 päinen Flag day - jengi huutaa narrifanit kumoon, mikäli muistavat pysyä näissä lyhyissä tehokkaissa huudoissa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Baarimikko kirjoitti:
eteläpäädyssä istuva

Ehkä teidän fanipäädyssänne on tapana istua, meillä seistään ja sillä sipuli. Toivottavasti B2:sta viime aikoina tuttu kuollut meri heräisi edes huomenna kerrankin kannustamaan omiaan, jotta varmasti tutun äänekkäänä ja värikkäänä vellova Eteläpääty saisi edes jonkinmoisen vastuksen.

Ottelussahan mielenkiintoista on nähdä, että onko tuo Baxter Stockmann todellakin tehnyt naapurista niin täydellisen HMV-joukkueen, kuin mitä kylillä puhutaan? Mehän voitaisiin kai laittaa Hovinen maaliin, kun naapuri keskittyy oman maalin suojeluun hyökkäämisen sijasta. NielikäisPasin ja halinalle-Schnabelin todennäköinen puuttuminen tekeväyt karhunpalveluksen Jokereille. Nyt vaan hemmetisti keppiä Murphylle ja Kuhdalle!

Ottelua on hehkutettu monilta tahoilta niin paljon, että todennäköisesti vain katsomossa päästään todellisen kapinan tasolle. Kentällä taklauksia nähdään yhtä paljon kuin Suomessa on pandakarhuja ja jos muutamia nähdään, niin antavana osapuolena Jokerit. Baxterin IFK:han ei taklaa, ainakaan jatkoajan keskustelupalstan mukaan.

Viimeksi IFK löi Jokerit Baxterin mukanaan tuoman honeymoonin avulla. Onneksi tuo kuherruskuukausi on osoittanut hiipumisen merkkejä viime aikoina, joten eiköhän huomenna palata normaaliin käytäntöön ja Jokerit vie pelin 3/4 - 1. Naapuri saa ainoan maalinsa ylivoimalla, koska tuskin ne jaksaa tasakentällisin edetä Jokerialueelle asti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
HemmoP kirjoitti:
Paikkoja on, mutta "Tähän tilaisuuteen ei voi varata lippuja."

No ei toki väkisin.

No ei olla uusavuttomia, vaan lähimmälle lippupalvelun tiskille lippua hakemaan vaan.
 

Happis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, Liverpool FC
Tässä alkaa jo kädet syyhytä ja fiilis nousta. Vaikea saada ajatuksia kasaan, mutta yritetään nyt jotain.

Yleisö

Jaffa mitä ilmeisimmin loppuunmyyty ja tyhjiä paikkoja tuskin kauheasti on.
IFK:lla 1000 päinen fanijoukko mukana, joka megamatka -statuksen tukemana varmasti innostuu kerrankin vetämään täysillä ja tilanteesta riippumatta.
Eteläpäädyllä siis täysi työ pitää vierailijat aisoissa, jossa tifo varmasti auttaa. Täytyy vaan toivoa, että turistit ovat ostaneet lippunsa muualta ja saadaan koko pääty täyteen fanaatikkoja.
Nämä seikat huomioon ottaen huomenna on odotettavissa todella hyvä tunnelmainen ottelu, ehkä parasta runkosarjassa ikinä. Ei malttais millään odotella.


Itse ottelu

Viimeisillä peleillä ei ole mitään merkitystä, se on nähty niin monta kertaa aikaisemmin paikallispeleissä. Päivän kunto on ratkaiseva tekijä. Molemmat saa täyden tuen faneiltaan, joten yritystä tuskin puuttuu. Taklauksia lienee luvassa ja kenties pari ylilyöntiäkin. Yliyrittämistä ainakin.
Toisaalta ottelua on hypetetty jo etukäteen niin paljon, että pettymys voi olla suuri, aivan kuten kävi kauden avauksen kanssa.
Maalivahtipelissä lasken edun Jokereille, vaikka Ahonen onkin hieman haparoinut. Lundell lahjoittaa kuitenkin sen yhden meille, joka saattaa tällä kertaa olla se ratkaiseva.
Myös kenttäpelaajissa materiaalietu menee ainakin värilasein katsottuna Jokereiden puolelle, kunhan eräs Murphy saadaan pidettyä kurissa. Nouda, Samuli!
Huhut muuten kertovat, että IFK:lla on käytettävissään kaksi Hirsoa parempaa sentteriä.


Ps. Ikijokeri, mistä ja monelta se muilutuspaku Turo Järvisen oven taakse lähtee?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Happis kirjoitti:
Ps. Ikijokeri, mistä ja monelta se muilutuspaku Turo Järvisen oven taakse lähtee?

Ääh, ei naapurin kiekkoilijoina keskinkertaisiin turojärvisiin jaksa käyttää kallista aikaa ja vaivaa, kun sitä voi käyttää paremminkin esimerkiksi juottoloissa istumiseen ja otteluun latautumiseen omalla tavallaan. Kyllä tommoset pysähtyy muutenkin. Kun tällaiset turojärviset ei muuten osu edes parista metristä ladonoveen, niin pitäähän sellasille antaa pari maalia runkosarjan aikana, muuten tulee itku.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kuten monet ovat sanoneet ottelu on huomenna melko sivuseikka, tulos ei tietenkään. Maalit katsotaan, [tähän sihvosia] ei ole niin väliä, niitä näkee muissa peleissä.

Semmoinen kysymys hieman askarruttaa, että onko kellään tietoa tai näkemystä millainen ovipolitiikka mahtaa Areenalla tässä vähän erikoisemmassa pelissä vallita? Tuskin mitään povitaskua kuitenkaan tutkitaan?

Entä jos keltatakkinen tyttö sattu huomaamaan ottelun aikana, niin riittääkö pullon luovutus vai hakeeko hän paikalle köriläitä ja sitten jää loput pelistä näkemättä?
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä ollut tarkoitus peliin mennä, mutta tämä HIFK-fanien suuri määrä Areenalla ja UJ:n tifo kyllä sai sen aikaan, että tänään pitää lampsia illalla Lippupalveluun ja kädet ristissä toivoa, että vielä saisi kaksi vierekkäistä lippua jostain suhteellisen keskeltä ja yläkatsomosta. Ja kun siellä tuskintilaa on, niin toivottavasti ainakin jossain päin hallia olisi. Tämä katsomoiden taisto pitää nähdä.

Pelin lopputuloksellahan ei ole väliä (kunhan Jokerit voittaa) vaan sillä, että matsi on huipputasoinen. Kaikki ennusmerkit siihen löytyy, kunhan vaan Aleksi Rantala ei ole tuomarina.

Jos jollain sattuu olemaan ylimääräisiä lippuja myynnissä, niin voi laittaa YV:tä. Kasin aikoihin kuitenkin pääsen Lippupalveluun.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Jos narrit pelaa yhtään eilisen kaltaisen pelin, ei punanutuilla taida olla matsissa mitään jakoa. Paitsi maalien muodossa, eilisen kaltaisella esityksellä narrit pyyhkii teh brändin jätkillä jäätä myös fyysisellä osastolla.

Tulosveikkaus 4-1.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Allekirjoittanuttakin kiinnostaa näin ennakkoon enemmän katsomotoiminta kuin itse peli - kyykyttääkö tifo megamatkan vai toisin päin?

Pelistä ei kovin suuria odotuksia ole. HIFK ei ole viime vuosina juurikaan Areenassa juhlinut. Viime kaudella tuli poikkeuksellisesti 2 voittoa, mutta siihen taisi olla muitakin syitä kuin pelkkä HIFK:n hyvyys.

Jokerit tulee varmasti otteluun varmasti sheddenmäisellä rähinällä. Mielenkiintoista nähdä, miten Baxterin catenaggio tepsii Sheddenin fiaskokiekkoa vastaan varsinkin, jos joudumme heti alusta altavastaajiksi ja maalin parin takaa-ajoasemaan. Täytyy laittaa tulosvetoon muutama suurinumeroinen veikkaus mallia 6-4, jos vaikka Baxterin kuviot menisivät solmuun ja Lunkka "länkeilisi" oikein huolella.

Toivon mukaan ennakkohypetykset tällä kertaa osuisivat kohdalleen eikä nähdä "neppailua" kaukalossa saati katsomossa.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsomaan mennään tätä kaikkien aikojen paikallista. Toivottavasti tapahtumat kentällä vetäisivät edes jotenkin vertoja tapahtumille katsomossa ja nähtäisiin oikein tiukka ja fyysinen ottelu jossa ei taklauksia säästellä.

Jos IFK jatkaa muniinpuhalteluaan, niin minun on harkittava periaatteitani kotiotteluissa käynnistä. IFK:sta ei tee IFK:ta vain nimi.

Toivottavasti Baxter päästää Pasin pelaamaan ja nähtäisiin vaikkapa seuraavanlainen neloskenttä: Laine-Fagu-Pasi

Jokerit varmasti tulee otteluun erittäin agressiivisesti ja toivottavasti IFK:kin syttyy vierasyleisön raivoisasta kannustuksesta!
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ikijokeri kirjoitti:
Ääh, ei naapurin kiekkoilijoina keskinkertaisiin turojärvisiin jaksa käyttää kallista aikaa ja vaivaa, kun sitä voi käyttää paremminkin esimerkiksi juottoloissa istumiseen ja otteluun latautumiseen omalla tavallaan.

Tai kehitellä nahkapensselit tanassa uusia hienoja lauluja hirso-vitseille ja muille huorille ( Ahonen, Riksman, Shedden ) mitä teidän jengi on aivan täynnä. Joko muuten slipovitsista on tullut jo jokeli- ikoni? Vähän niinku temet, wadet, keket, maket ja pelle viltoset... Huvittavaa oli lukea kesällä kommentteja slipovitsista: " Kimistä ei tuu koskaan jokeri-ikonia, saa pelata täällä kauan ennenkun diggaan äijästä".. Noh takinkääntö on ilmalan kendojanareilta aina luonnistunu.

Pelistä sen verran että IFK vie kentällä ja katsomossa.. matsin jälkeen K-junassa on hiljasta kun hjalliksen futisjengissä..
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen matsi

Paikalla ollaan punaisessa meressä yläkatsomossa keskiviivan kohdalla rivillä 1.
Katsomotoiminta tosiaan kiinnostaa:
- n.1000 HIFK:n kannattajaa ahtautunut ylälehtereille.
- Jokerifanien "tifo" juttu kiinnostaa, joka kuulemma valmistellaan jo ajoissa ennen matsia. Siis niin ajoissa, että ehtivät hakea ravitsemusliikkeestä vauhtia pari tuntia sen jälkeen.
- Jokereilla kotietu kannustuksessa
- HIFK:n normaalista vierasmatkahuumasta ei ole etua, koska paikallisottelu.
- Todennäköisesti menee aikasen tasan kannustus, koska ydinjoukot paikalla 1000-1000
Tunnelma loistava!

Ottelusta:
- Jäätävä Cory Murphy
- Jokerien laajempi materiaali kolmeen kenttään
- Maalivahdit
- Henk.koht seuraan Dougin peluutusta HIFK:n 1. ja 2. kenttää vastaan + Murphyn mahdollista hakkaamista ja siitä seuraavia tappeluita...
- 3-4 päättyy, joista yli puolet erikoistilanteissa. Torjunnat menee 23-36 ja Janne pokkaa yhden IS-tähden.

Muuta:
Liigapörssissä paljon pelaajia kahdessa parhaassa kentässä.... Stapleton, Rita, Tuulola, Lepistö, Murphy...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
pernaveikko kirjoitti:
Semmoinen kysymys hieman askarruttaa, että onko kellään tietoa tai näkemystä millainen ovipolitiikka mahtaa Areenalla tässä vähän erikoisemmassa pelissä vallita? Tuskin mitään povitaskua kuitenkaan tutkitaan?
Jätä se flinda himaan (baarin jälkeen maistuu), tuskin sulla siellä povarissa sellaista viiniä tai konjakkia on jota ei areenalta saisi.

Mitä tuohon ovitarkastukseen tulee niin ei siellä normipeleissä ihmisiä läpivalaista. Nyt olen kuullut, että Masa on saanut paikalle Veijo Röntgenin ja kaikki paljastuu. Kiinni jääneet passitetaan lippujonoon.

Täältä hatunnosto jo nyt Hifk-faneille. Ajatus tulla areenalle sankoin joukoin ja viettää lippupäivää on helvetin hieno. Kaikkea hyvää paitsi voittoa teille toivon ja pidetään huoli, että Ilmalasta tullaan täyttämään teidän halli siten seuraavassa pelissä metelillä ja fiiliksellä.

Ihme peli tämä on. Minäkin reilusti varttivuosisadan olen näitä vääntöjä Jokeri-lasein seurannut ja silti täsä pelissä on jotakin poikkeuksellista. Mitä helvettiä huomenna tapahtuu ?
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
RoopeS kirjoitti:
Armoton vitutus on päällä kun tähän otteluun ei millään pääse. Prkl.

Näin on näppylät joo. Kaverini päätti täyttää juuri huomenna vuosia niin ei sitten kehtaa jäädä sieltä pippaloista pois. No eniveis tosiaan kaikkien paikallispelien äiti nähdään huomenna. HIFKin pelaajien pitää nyt pelata pisteet faneillensa, koska nämä ovat koonneet kaikkien aikojen suurimman fanijoukon vieraspeliin ikinä. Odotan että HIFK voittaa yhdellä maalilla, mutta saa toki voittaa isommallakin maalierolla:)
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
En odota että äänessä pärjättäisiin koko aika, mutta luonnollisesti välillä pitäisi saada kunnolla ääntä kuulumaan ja pientä kuittia parilla ex-redsille. Toivottavasti Murphy joka muuten on liian huono Jokereille saa yv:n nyt toimimaan paremmin. Ja turha sieltä tulla selänpesijä-Hirsosta irvailemaan, nimittäin kaikella on hintansa kuten JYP-kannattaja osuvasti Hirso-ketjussa sanoi. Ja onhan esim Murray parempi ykkössentteri, NHL:ää ja kaikkee katos.. Jos päästäs johtoon niin 1-1-3 sumppu vaan päälle ja toinen selänpesijä nimittäin Shedden lyö päätänsä siihen. Ja jos pitää pelata kovilla panoksilla niin eihän Tomekeista ja muista polskeista ole mitään hyötyä.
 

Happis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, Liverpool FC
Hai kirjoitti:
Noh takinkääntö on ilmalan kendojanareilta aina luonnistunu.

Hunttaat Red Wingsiä ja kerrot täällä totuuksia kendojanareista?

Muu viesti oli niin paskaa provoa, että tyydyn kertomaan vain yhden Jere-vitsin.

Tykitä Jere ränniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös