Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Jokerit (3.) – TsSKA Moskova (2.), konferenssivälierät 2018

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 10.03.2018 klo 04.28.

 1. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Mäkinen mainitsi twitterissä että käyvät 17.45 AJ:n kanssa ennakkoanalyysiä matsista viasat urheilun facebook livessä
   
 2. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Tästä tulee todennäköisesti erittäin tiukka sarja ja toivottavasti Jokerit saavat pelin toimimaan kunnolla ensimmäisestä minuutista alkaen - tässä(kään) sarjassa ei ole varaa antaa kaverille siimaa milliäkään. CSKA oli omassa 1. sarjassaan varsin vakuuttava (vaikka paikoitellen oli tiukkaakin), ja kova duuni tulee Jokereilla olemaan mikäli tästä sarjasta jatkoon menevät.

  Toivotaan kuitenkin parasta ja tsemppiä Jokereille!

  edit: olipas Jokerit lähes totaalisen munaton lauma. Tällä menolla tästä tulee kyllä melkoinen kärsimysnäytelmä Jokereille. No huomenna on taas uusi päivä, mutta mahtaakohan siinä kuuluisassa pelikirjassa sittenkään olla temppuja CSKA:n pysäyttämiseksi?
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2018 klo 20.57
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Sarja on vasta 1-0 mutta kyllä Jokerit oli niin huono että paljon pitää parantaa et taisteltaisi voitosta ja saataisiin edes maali aikaiseksi.

  Sellainen sarjan avaus. Hävettävä esitys. Tästä sarjasta ei näytä tulevan edes taistelua.
   
 4. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti matkahuolet ovat ohi ja Jokerit ehtii Moskovaan lauantaiksi Onhan se hävettävää tuolla lailla myöhästyä tärkeän pleijarisarjan aloituksesta. Jos Jokerit tänään ilmestyy paikalle voi tästä vielä tulla sarja.

  CSKAta vastaan työmäärän täytyy olla valtava. Lisäksi jokaisen äijän täytyy pystyä pelaamaan nopeammin. Sekään ei ehkä riitä.
   
 5. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Laitetaankohan Rämö maalille Zapon sijaan? Pari helpohkoa meni eilen eikä CSKA:n tasoiselle joukkueelle tarvitse mitään antaa ilmaiseksi.

  Myös jonkinlaisia herätysliikkeitä Jalosen on joka tapauksessa tehtävä sillä eilisen kaltaisella esityksellä tämä sarja on aika nopeasti ohi. Katsoahan tämä peli tänään pitää vaikka eilen totuuden nimissä teki mieli laittaa tv välillä kiinni :/
   
 6. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Ei jäänyt ensimmäisestä matsista mitään jossiteltavaa. Jokerit oli surkea, TsSKA suvereeni ja lukemat olivat sen mukaiset. Tuosta ei ole kuin yksi suunta, ja se on ylöspäin. Sinänsä tuohon menneeseen matsiin on turha hirttäytyä, käytännössä kaikilla osa-alueilla on parannusta tultava ja paljon.

  Tänään olisi sitten paikka pestä kasvot. Ei muuta kuin kunnon hööki päälle heti alusta, kaverilta peli-ilo pois ja voitto Moskovasta, niin hyvä tulee. Jos 2-0 tilanteesta lähdetään Helsinkiin ja otteissa ei tule selvää parannusta, niin kesälomat voidaan aloitella tiistaina.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tänään turpaan ja sarja on käytännössä taputeltu.

  Parantaminen on kuitenkin helppoa. Jokerit voisivat edes saapua paikalle...
   
 8. Jokeriarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Parempi kun olisivat vain pudonneet Sotshia vastaan, niin ei tarvitsisi olla tuolla häpäisemässä itseään?
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  CSKA:lla on materiaalisen edun lisäksi myös henkinen etu. Moskovan miljoonamiehet pelaavat kovalla asenteella ja sillä meiningillä, että jokainen kiekko pitää voittaa hinnalla millä hyvänsä. Venäjä on kovempi paikka kasvaa ja elää, joten tuollainen taisteluhenki on tietysti helpompi kaivaa sikäläisistä pelaajista kuin helpossa pumpuliyhteiskunnassa kasvaneilta suomalaisilta. Jostain pitäisi Jalosen nyt kaivaa kuitenkin se kiukku esiin, ei näitä pelejä voiteta millään kliinisellä oppikirjasuorituksella.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Tulipas katsottua tämä toinen peli ja en voi käsittää kyseessä olleen playoff matsi, täysin tunteeton matsi! Tietenkään TsSKA:n ei mitään tarvinnut muuttaa/tehdä koska peli oli heillä koko ajan näpeissä, mutta Jokereiden "munattomuus" pisti kyllä silmään. Tuo TsSKA on muuten todella ristiriitainen joukkue. Hurja työmoraali jota on pakko arvostaa, mutta onhan toi peli todella konemaista ja kauheata riskien välttelyä sekä prosenttikiekkoa. Kyllä sitä väkisin miettii, että tuolle materiaalilla voisi saada hieman toisen näköisenkin show'n aikaan, ero viihdearvossa SKA:n pelaamiseen on valtava jälkimmäisen hyväksi.
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hyvä analyysi, pitää 100% paikkaansa.

  Itseäni harmittaa etenkin tuo tunteen puuttuminen. Helsingissä sitä todennäköisesti on ainakin hieman enemmän, mutta Moskovassa jyllää kone, ei ihmiset. Jokerit siinä surffailee munattomasti vieressä.

  KHL:ssä muutenkin tunnepuoli on aika minimissä esim. NHL:ään tai Liigaan verrattuna, Jokerit-Ska poisluettuna. Kyllä playoffeihin kaipaisi kunnon mähinää, maalineduskahakoita ja psyykkausta. Nyt ei ole niistä mitään.
   
 12. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tilanne on sama kun Suomen maajoukkue pelaa jotain Saksaa vastaan. Keskity oman peliin, älä lähde mukaan vastustajan provoihin. Niin kauan kun vastustaja on niin heikko että ei tarvitse tuoda tunnetta kentälle sitä ei taitavasti valmennetussa joukkueessa kentälle tuoda.

  Nyt kahden matsin jälkeen Jokerit ei pärjää jääkiekossa millään. Ehkä yksi matsi voidaan viedä, mutta tasoero on valitettavasti Jokerit-Jukurit luokkaa. Onko joku täällä joku sitä mieltä että tuo sarja voisi joskus päättyä Jukureiden voittoon?
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tämä Jokerien läpsyttely antaa huonon kuvan. Mitä paria muuta playoff sarjaa katsonut niin ihan eri meininki. Jossain sarjassa jaettiin juuri yli sata minuuttia jäähyjä jne...
   
 14. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jossain muualla ei koutsit tule Vierumäeltä.

  Ihan hirveätä tähän mennessä. ZSKA on mahtava, ei siinä mitään, mutta ei tämä näin iso ero pitäisi olla. Valmennuksessa meitä viedään 100-0 niin ottelussa kuin kaikessa siinä mikä on 9 kuukautta valmistellut näitä pelejä.
   
 15. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Nyt on kaksi peliä pelattu ilman Jokereiden maalia - toki paikkoja on ollut maalin tekemiseen mutta ei vaan ole onnistunut. Mahtaakohan kotipelissä mennä kiikarit rikki vihdoin ja viimein? Syytä näet olisi jos tässä pelailla meinataan useampikin kuin neljä peliä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 10.38
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Niin. Sorokinin torjuntaprosentti näissä pjeijareissa taitaa olla rapiat päälle 99. Tästä voisi päätellä, että jos TsSKA tekee kaksi maalia, se voittaa ottelun.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko ikinä mennyt mikään paras seitsemästä sarja poikki niin että vastustaja ei olisi tehnyt maalin maalia?

  Tuli vaan mieleen... ;=D
   
 18. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  No ihan hienosti Saksa provosoi itsensä olympiafinaaliin saakka, eikä voitto "maailman toiseksi kovimman sarjan" ns. tähtisikermästäkään ollut kaukana. Marjamäki pelasi tuttua omaa peliä jämäsijoilla.

  Epäilemättä Jukuritkin veisi Jokereita kuin litran mittaa, mutta mielestäni kuitenkin vähän liiottelua verrata CSKA:han. Luulisin että Jokerit kuitenkin saisi jonkun maalin tehtyä Jukureiden verkkoon.
   
 19. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Nyt taisi mennä "roolit" sekaisin? Eli tuossa kuvitteellisessa Jukurit-Jokerit sarjassa Jokerit veisivät Jukureita kuten CSKA vie Jokereita reaalimaailmassa.
   
 20. Jody Ejaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei kun tuo kaveri on omasta mielestään hauska IFK:n kannattaja, joka trollailee täällä aina silloin tällöin. Ei tarvitse mennä kun pari viestiä taaksepäin sen viestihistoriassa niin puhuu jo "ryssänarreista" tms.

  Posariketjun kamaa kyllä se, että KHL aikoina nämä jullitrollit on aika vahvasti hävinneet täältä meidän puolelta.
   
 21. Sheplak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nyt on Jukka Jalonen +co. katsonut 6.playoff-ottelua TsSKA vastaan, ja kaikissa näkyy tänne kotisohvalle asti samat ongelmat. Enää ei jaksa edes toivoa, että Jalonen olisi jotain muuttanut.

  Ensimmäinen, ja omiin silmiin täysin käsittämätön ratkaisu moskovalaisia vastaan on tuo karvauspelaaminen. Kärkikavaaja vastustajan maalin kulmalla, ja loput neljä träppää punaviivan alla. Ymmärtäisin, jos vatsustajan avauspeli perustuisi kiekollisten ja hyväjalkaisten pakkien kuljetuksiin kiekon ylöstuomiseksi. Nyt tuo kärki ohitetaan yhdellä syötöllä, kiekko pelataan syvään ja hyökkääjät pääsevät paineistamaan täydellä vauhdilla.

  Entä, jos se kärki tippuisi siniviivan tuntumaan, niin että vastustajan puolustajan olisi pakko tuoda kiekkoa ylös jalalla. Hyökkääjät joutuisivat kaartelemaan, eikä aina alueelle täydellä vauhdilla.

  Toinen asia, mikä jää heti mieleen on hyökkäyspään pelaamnen. Lähes jokainen hyökkäys päättyy siihen, että kaksi äijää menee raivolla ja heitetään sinne toivotaan-toivotaan kiekko. Näin ollen pitkät hyökkäykset, jotka kuluttavat vastustajaa, jäävät lähes nolliin.

  Ei niinkään ärsytä, että parempi menee tästä luultavasti 4-0 jatkoon, mutta kun se on jo nähty, ettei nykyinen pelitapa tuo voittoja, niin jotain muuta pitäisi kokeilla.
   
 22. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Ahaa ok :) Astuin siis ansiokkaasti liukumiinaan. No pitääpä olla ensi kerralla tarkkaavaisempi ruudun tällä puolella.
   
 23. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  En löytänyt tämän illan pelille omaa otteluketjua, joten lätisen juttuni tänne. Sitä ensimmäistä peliä katselin vajaan erän alusta, toista erää paikoittain ja sitten viitisen minuuttia lopusta. Sen perusteella mitä näin, niin täysin aseettomalta Jokerit vaikutti. Toista peliä en nähnyt ollenkaan ja se jäi jopa vähän harmittamaan. Lopputuloksen perusteella peli meni jo Jokereilta paremmin vaikka käkättimeen tulikin, vaihtuiko ekan pelin ilmeisen epävarmasti pelannut Zapolski Rämöön? Kumpi tänään on maalissa? Tämä on tästä sarjasta ensimmäinen peli jonka tulen näkemään kokonaan ja näin neutraalille tai lähes neutraalille katsojalle lähtöasetelma on erittäin herkullinen. Jokerit on ainakin teoriassa ja oikeastaan käytännössäkin pakkovoiton edessä, mutta nyt sarja tulee Helsinkiin, niin se tasoittanee puntteja jonkun verran, vaikka TsSKA ihan saatanan kova joukkue onkin.
   
 24. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  ^^ @Trenchtown joo toiseen peliin vaihdettiin Rämö maaliille ja oli juuri sen parin maalin verran parempi kuin Zapolski 1. pelissä. Jokereilla oli 2. pelissä muutama ihan hyväkin paikka mutta ei vaan mennyt sisään - joskin totuuden nimissä kyllä CSKA oli koko ajan ruorissa kiinni ja määräsi käytännössä pelin suunnan, tahdin ja vauhdin 90+% ajasta.

  Pakkovoittohan tämä on Jokereille mutta kyllä paljon saa tapahtua kahteen edelliseen peliin verrattuna, että Jokerit tästä voiton kampeaisi. Ensisijaisesti haluaisin nähdä taktisia / pelillisiä muutoksia sillä nyt on 120-min kokeiltu tiettyä tapaa CSKA:ta vastaan - tavalla joka on selkeästi toimimaton. Mikäli edelleen tehdään saman kaavan mukaisesti, niin se on jo typerää valmennukselta.

  Pian se alkaa!
   
 25. Artyukhin Jäsen

  Jokerit tänään:
  6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses
  20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen
  48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 34 Olli Palola
  61 Tommi Huhtala – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

  79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö
  4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
  44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
  13 Petteri Wirtanen

  31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

  TsSKA Moskovan kokoonpano:

  43 Valeri Nitshushkin – 22 Aleksandr Popov – 21 Mihail Grigorenko
  70 Sergei Shumakov – 78 Maksim Shalunov – 97 Kirill Kaprizov
  7 Ivan Telegin – 11 Sergei Andronov – 27 Kirill Petrov
  25 Vladimir Zharkov – 41 Greg Scott – 16 Geoff Platt
  8 Nikita Popugajev

  55 Bogdan Kiselevitsh – 37 Mat Robinson
  89 Nikita Nesterov – 53 Aleksei Martshenko
  33 Mihail Pashnin – 93 Artjom Sergejev
  88 Artjom Blazhijevski

  90 Ilja Sorokin (31 Lars Johansson)

  Siinä illan kokoonpanot, on tuo TsSKAn joukkue tällä kaudelle kovempi kuin SKAn, varsinkin hyökkäys. Työteliäitä kovia jätkiä.