Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jokerit (3.) – HK Sotši (6.), neljännesvälierät 2018

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 02.03.2018 klo 11.21.

 1. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mun veikkaus on se,että alkuun tullaan kyllä kovaa. Mutta. Niinkuin ennenkin maalin maalia ei saada aikaan ainakaan yhtä enempää. Sochi tasoittaa ja menee 3. erässä menojaan kun Jokerit ottaa riskiä. Toivon todella että olen väärässä.
   
 2. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tänään sitten tunnetta peliin, taklauksia ja kovaa peliä.

  Ja toivoisin kahta muutosta pelitapaan:

  Maalille ajamista hyökkäyksissä. Jokerit tuntuu tosin vähän ajavan maalille hyökkäyksissä, kun taas monet muut jengit menevät sinne maalille, oli siellä edessä sitten mitä tahansa. Porukkaa maalille ja mailoja väliin, sieltä parit räkäpomput sisään niin hyvää tulee.

  Toiseksi voitaisiin olla antamatta siniviivaa ilmaiseksi vastustajalle, tätä tapahtui jo runkosarjassa, josta myös monesti selostamossa on mainittu että Jokerit antaa vastustajiöle aivan liian helposti siniviivan ja päästää omalle alueelle liian helposti.
   
 3. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Jos Joensuun kommentit rehellisestä lätkästä eivät olleet jotain kieroa porilaista huumoria, niin toivottavasti tänään nähdään sitten epärehellistä hokia. Ei saatana voida pleijariavaukseen kotikentällä lähteä sillä mentaliteetilla, että tehdään pienin voittoon riittävä määrä työtä. Otteluohjelma on joo raaka, mutta se on sitä molemmille. Eikä homma muutu ainakaan helpommaksi sarjan pitkittyessä, jos siis jatkoon ihan oikeasti halutaan.

  Tälle iltapäivälle mulla on tasan yksi toive. Kentällä pitää olla asennetta. Kun tulee paikka ajaa maalille, sinne ajetaan ja mennään vaikka veskarin yli jos ei muuta. Kun pakki vähän laskee katsetta kiekkoon, niin heti taklaus. Kun joku itämaan ihme vetää kuolevan joutsenen, niin kalabaliikki pystyyn ja muistutus siitä, että jos taskuun ei löydy kiviä, kuvainnollisesti jalkoihin löytyy sitten kivikengät.

  Vaikka lähtökohtaisesti sääntökirjan mukaan mennään, niin pleijareissa ja erityisesti kotona pitäisi pitää huoli siitä, että vastustajalla ei ole kivaa. Ei kaverin kuumalle ja kuumaveriselle veskarille heitetä harashoota hienon kopin jälkeen, vaan maalineduskahakan jälkeen tarjotaan idi na huit ja suka bljetit. Kun kaveri edes yrittää filmata isoa rangaistusta, niin isojen poikien pitää olla hereillä, eikä vain Reginin selittää ummikolle ja sokealle tuomarille jotain. Toivottavasti Jalonen on kaivanut naftaliineista Torpedo-sarjan videot siitä, mikä ero on pleijari- ja runkkarikiekolla.

  Eiköhän tämä matsi kerro hyvin pitkälti sen, miten kausi päättyy. Jos ottelupallot ovat 2-0, on ihan turha uneksia mistään finaalipaikasta. Vaikka 2-0 olisi kurottavissa umpeen, pitkät sarjat eivät palvele Jokereita. Jos peli on 90% ajasta virkamieskiekkoa, ei 1-1 tilannekaan liikaa uskoa luo. Eilisen konttauksen jälkeen jos ei löydy kulkusia kentälle, niin ei niitä löydy koskaan.
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Tämä(kin) asia on hieman herättynyt kysymyksiä Jalosen suhteen. Mä olen saanut Jalosen haastatteluista ja toiminnasta nimittäin sellaisen kuvan että runkosarjassa tarkoitus on vain hioa oma pelitapa niin kirkkaaksi, että pudotuspeleissä se on pelaajien selkärangassa niin vahvasti että sen avulla pystytään ikäänkuin rullaamaan yli vastustajista. Onhan se iskostettu pelaajien päähän paremmin kuin millään muulla joukkueella.

  Harmi vain Jalosen ja Jokerien kannalta että kaikki muut jengit tuntuvat pelaavat pudotuspeleissä "hieman" eri kiekkoa kuin runkosarjassa. Me luotamme ja nojaamme siihen runkosarjassa hinkattuun "pelitapaetuun" vielä siinäkin vaiheessa kun vastustaja tulee ja laittaa meidän pelaajilta tarvittaessa vaikka klapit poikki. Ja jälleen ihmetellään early exitin jälkeen housut kintuissa että miten tässä nyt näin kävi, mehän pelattiin samaa peliä kuin runkosarjassa, jossa keräsimme kolmanneksi eniten pisteitä?

  Tuon ikimuistoisen Torpedosarjan jälkeenhän muuten reagoitiin hankkimalla -pudotuspelejä silmälläpitäen- lisää fyysiseen peliin pystyviä pelaajia. Mitähän hyötyä niistäkin on jos heidän kädet sidotaan jo ennen peliä, eikä anneta käyttää niitä omia vahvuuksiaan jonka takia heidät alunperin joukkueeseen hankittiin?
   
 5. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Noniin, uusi päivä ja uudet kujeet!

  Paitsi ei meillä, missä vierumäen päivystävä video-osasto on tehnyt koko yön duunia vakuuttaakseen koko organisaation siitä että näillä mennään, eikä tarvitse tehdä muutoksia, kun oma peli on todistetusti parempaa kuin vastustajan peli ja tilastollisesti meidän pitäisi jo olla konferenssifinaaleissa. Ainoana muutoksena syytä oikeastaan hienosäätää liekkiä hieman pienemmäksi koska Barulin ei voi olla yhtä hyvä toista iltaa putkeen ja tärkeää säästellä voimia seuraavaan ottelusarjaan.

  Mitä itse haluaisin nähdä niin esimerkiksi Eeli Tolvanen ei näyttäisi siltä että varoo kaikkia tilanteita joissa on headshotin vaara, ettei vaan tuleva taalaura ja kevään Nashvillen-reissu vaarannu. Tai että Palola-Jormakka on meidän syömähammas maalinteossa, koska kumpikaan noistä jätkistä ei khl-tasolla ole maalintekijöitä. Nyt pitäisi vaan painaa Hotsin asenteella ryssät päätypleksistä läpi ja hakata Barulin reboundien kanssa maalin sisään. Eikä ottaa yhtään taka-askelta vaikka kaveri kuittaisi vastahyökkäyksistä tms. - tulee saatanan vaikea myydä ensi kauden kausareita jos toisen kerran hävitään hissutellen himassa ja lähdetään sweepilla lauluun.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Todellakin. Eilen pelattiin loistavaa prosenttikiekkoa joista voitetaan se 54-55 kertaa sadasta. Ainoa särö pelitapaan tuli ensimmäisen erän lopussa, ja se sitten näkyi ilmeisesti väsymyksenä toisena jatkoerässä, mikä johti virheisiin joista yhdestä se voittomaali tulikin.

  Nyt on joukkueella mahdollisuus näyttää, että hallille voi tällä kaudella tulla myöhemminkin. Tai noh toisaalta, jos pelinkuva ei muutu niin voi olla jopa kauden viimeinen kotipeli. Ei siihen uskota vaan tänään nähdään munaa ja ajetaan sitä ukkoa kovaa ja puhtaasti laidasta läpi.
   
 7. Gemondo Jäsen

  Seuraavassa pelissä soisin Sotshin #4 Chmykhovin saavan maistaa omaa lääkettään. Eli kyynärpäätä kohti kupolia. Näitä tapauksia varten Jokereilla pitäisi olla kahden suunnan sopparilla joku luunmurskaaja varastossa. Tähän kaveriin kun ei oikein ole järkeä uhrata ketään pelaavastakaan rosterista, sen verran kyvytön kiekkoilija kyseessä.
   
 8. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lauridsen saisi viimein seuraavaan peliin vetää isojen poikien housut jalkaan ja alkaa pelata kuten hänen pitää pelata. Nyt ei ole oikein mitään roolia puolustuksessa, ei tule taklauksia, kiekon kanssa hukassa ja askeleen pari koko ajan jäljessä omissa.
   
 9. Gemondo Jäsen

  G5 toivoisin tällaista kokoonpanoa:

  52 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses
  20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen
  25 Pekka Jormakka – 37 John Norman – 34 Olli Palola
  61 Tommi Huhtala – 13 Petteri Wirtanen – 14 Tomi Mäki

  79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö
  4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
  ? Jesper Jensen – 2 Rasmus Rissanen
  7 Oliver Lauridsen

  Rämö (Zapo)
  Mutta eihän voittavaa joukkuetta voi vaihtaa, joten turha mitään rotaatioita toivoa.
   
 10. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aika lailla samoilla linjoilla kuin @Gemondo yllä. Jesselle huilia ja Ikonen osoitti jo runkosarjassa, että homma toimii tuossa Reginin laidalla.
  Vastaavasti myös Anttilalle ja Lauridsenille olisi hyvä antaa huilia, koska näitä isoja poikia tarvitaan takuuvarmasti seuraavassa ottelusarjassa. Näin ollen Mäki siis nelosen laitaan. Niemi voi mun puolesta jatkaa nelosen keskellä (en usko, että hänellä painaa niin paljon jaloissa) ja Wirtanen pakkina. Maalivahdin suhteen ei oikeastaan väliä, koska kumpaankaan ei tulla kaatumaan. Uskon kuitenkin Rämön palaavan tolppien väliin.

  Näillä siis perjantaina:

  Ikonen-Regin-Moses
  Tolvanen-O'Neill-N.Jensen
  Jormakka-Norman-Palola
  Huhtala-Niemi-Mäki

  Andersen-Lepistö
  Kivistö-Gilroy
  J.Jensen-Wirtanen
  Rissanen